2011 Aralık Anneleri

kızlarr REMAİNDER arkadaşımızla konuştum şimdi bu sabah sezeryan olacaktı maşallah oglu dünyaya gelmiş...AHMET KEREM 4120 gr olarak..anne de bebekte iyiler maşallah..

normal dogum agrılarımı beklıyorum canım aralık 5 de 40 haftam oluyor sat 5 mart korkumdan bısıye yanasamıyorum

Hoşgeldün cnm bu bebeklere akıl sır ermiyo, kimi 34 deyince çıkıyo gelio, kimi 40 olsa da yerinden memnun...ilginç! :44:

aynen benımkıde bekletıor benı bakalım gelsın hayırlısıyla artık kafayı yemek uzereym

gunaydın kızlarrrrr nasılsınızzz...bugun doktor randevum var bakalımneler olcak...bişi olmuycak emımde yınede bıı umut doğururum belkı haftaya kesınde artık...ay gıt gel sıkıldım hastaneye yaaa eli boş donmek sıkıyo adamı..hakkımızda hayırlısı neyse o olsun artıkın

hımmmmm hadı hayırlısı olsun:) bende bugun bı seferlık mıneye gıtcem 2 de randevum..nstye gircem once sonra mıneye bakalım o ne dıycek..iyi oldu aslında bı nevı bakalım aynı şeylerımı duycam

bazen iyi olmuyor 2. bi doktor farklı şeyler duyup moralimiz bozulmaz inşallah ve de selçuk hocanın hastasıyız diye kötü muamele görmeyiz umarım:))

kızlarrr 2. sezeryan yapacak olan arkadaşımız gnc24 le de konuştum o da kavuşmuş maşallah ogluşuna..
2900gr dogmuş beklenen den daha az cıkmış kılosu oyuzden son haftalardakı ölçümlere hiç takılmayın dogru sonuçlar vermiyor..
darısı başta zuzuzuunun sonrada bizlerin olsun inş

canım senin normal doğum mu diyo selçuk hoca?*

ne güzel haberler Allah hepimizi bir solukta kurtarsın:))

tünaydınnnn güzel annelerrrrr;

geçmişi pek okuyamadım doğum yapan varsa allah analı babalı büyütsün inşallahhhh darısı tüm biz bekleyenlerin başına inşallahhhh bizim son 1 haftamız... heyecan ve endişe içinde bekliyorum doğrusu.. umarım bebeğimde sağlıklıdır... herkese güzel bigün diliyorum

herkese mrb kızlar bebişten anca fırsat buldum geçmişi hiç okuyamadım.
dün hastaneye gittik bebişim çok şükür kilo almaya başladı haftaya tekrar gidecez. bu arada bebişim göğsümde uyumaya alıştı napacam bilemiyorum
ve kızlar bugün 3.gün kakasını yapmadı ne önerirsiniz. deneyimli anneler önerilerinizi bekliyorum
bebişim günde en az 5 kez 60 ml mama alıyor artı 3 saatte bir en az yarım saat emiyor ama 3 gündür kaka yapmadı pek bir rahatsızlık da hissetmiyor ama ben endişeleniyorum ne yapmalıyım

bende sondadan korkuyorum.hatta doğumdan daha cok korkutuyor nedense beni.istemesem takmasalar olmazmı

sevi 45 al benden de o kadar...ameliyat öncesi sonda takmayan özel hastane yok herhalde.benim bi çok arkadaşımda özelde yaptı sezeryanı ama onlarda epidural iğnesi yapıldıktan sonra ameliyathanede takmışlar sondayı...benim hastanede ameliyat öncesi hazırlıkların içinde var sonda muhabbeti.korkayım mı utanayım mı şaşarım artık.genel anestezide böyle şeyler yok ama o zamanada bebeğimi en son ben mi göreyim yani diyorum?ne bileyim yaaaaaa?

merhaba;

ben de aralık annesi olucam işşallah sizleri uzun zamandır takip ediyorum yazmak bugüneymiş normal doğum tarihi 25 aralık ama sezeryan olacağı için 15 aralıkda alınacak sanırım
benim sorunum bebeğim kilo almıyo daha doğrusu az alıyo 37 haftadayız ama 2450 kilosu çok düşük değil mi sizce de??? na yapmam lazım 2 haftam var biraz daha kilo alsın istiyorum şekerli ve tuzlu yasak hiç bişi yemiyorum çıkmazdayım anlayacağınız

10 günlük anne olarak diyorumki doğumdan sonra allahım meğerse ne kadar ufak şeyleri dert etmişim diyeceksiniz
asıl iş doğumdan sonrasıymış meğerse

10 günlük anne olarak diyorumki doğumdan sonra allahım meğerse ne kadar ufak şeyleri dert etmişim diyeceksiniz
asıl iş doğumdan sonrasıymış meğerse

valla ben kac kere yazip sizlere bu konuda bilgi verip herseye hazirlikli oldun demek istedim ama sizi urkutup sikintiya sokmaktan korkutugum icin hep vazgectim.ilk cocuklarda annenin hayati tamamen degisiyo ve bu degisime ayak uydurmakta insan cok zorlaniyo.dikis acisi sut gelmemesi cocugun gazi uykusuzluk falan derken ne cocuktan birsey anliyorsunuz nede hayattan.bebegin 40 i cikana kadarda ara ara boyle devam ediyo.ha unutmadan herkeste boyle olucak diye birsey yok.ama ben en agir sekilde yasadim ilk kizimda.simdi bunda basima neler gelecek bildigim icin hem fiziksel hem psikolojikmen hazirim.ikinci cocuk kolay derken tecrubeli olmaktan bahsediyormus annelerimiz.umarim herkes en hafif sekilde atlatir o donemleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…