canım 40 haftanı bitirdiğin tarih 5 aralık mı bu kadar beklemene gerek yokki senin doktorun neden bekletiyor anlamıyorum bebeğinin kilosuda gayet iyi sen kötü şeyleri düşünme bence sezaryandan sonra hemen yürümeye çalış kendini yormadan herkes sezaryan oluyor sakın kendini ve bebeğini üzme senin kafandaki tilkiler bendede var uyku uyuyamaz oldum
Hoşgeldün cnmbu bebeklere akıl sır ermiyo, kimi 34 deyince çıkıyo gelio, kimi 40 olsa da yerinden memnun...ilginç! :44:
canım ne soruyorsan cevaplarım benim de selçuk hoca doktorum doğrudur randevum bugün 14.40da ama bu seferlik mine hanıma gidiyorum mecbur haftaya tekrar selçuk hoca devam:))
canım sağol ilgin için. parmak aynı sabah akşam ihtiyol pomad kullanmaya devam. iyileşmezse 2 gün daha kullanıp bi cildiyeye gideceğim tekrar.EMVACİLBİHAR; cnm oglunun parmagı nasıl oldu etkı ettimi kara merhem??
buarada benimki için selçuk hoca 15 aralık dedi canım 10 değil:))
hımmmmm hadı hayırlısı olsun:) bende bugun bı seferlık mıneye gıtcem 2 de randevum..nstye gircem once sonra mıneye bakalım o ne dıycek..iyi oldu aslında bı nevı bakalım aynı şeylerımı duycam
gunaydın kızlarrrrr nasılsınızzz...bugun doktor randevum var bakalımneler olcak...bişi olmuycak emımde yınede bıı umut doğururum belkıhaftaya kesınde artık...ay gıt gel sıkıldım hastaneye yaaa eli boş donmek sıkıyo adamı..hakkımızda hayırlısı neyse o olsun artıkın
kızlarrr 2. sezeryan yapacak olan arkadaşımız gnc24 le de konuştum o da kavuşmuş maşallah ogluşuna..
2900gr dogmuş beklenen den daha az cıkmış kılosu oyuzden son haftalardakı ölçümlere hiç takılmayın dogru sonuçlar vermiyor..
darısı başta zuzuzuununsonrada bizlerin olsun inş
18 mart sat benim plasenta biraz yaşlandı ve suyu azaldı biraz ondan 10 aralık :)
kızlarr REMAİNDER arkadaşımızla konuştum şimdi bu sabah sezeryan olacaktı maşallah oglu dünyaya gelmiş...AHMET KEREM 4120 gr olarak..anne de bebekte iyiler maşallah..
benim kız kardeşim de ebe ve sezeryan istiyor isteğe bağlı. 13 haftalık hamile şu an. abla ben biliyorum neler gelecek başıma, tahammül edemem diyor. sen bilirsin diyoruz:) bi de tedavi ile hamile kaldı zor bir durum.
Allah senin de gönlüne göre versin inşallah.
sağol cnm inş :))
bende sondadan korkuyorum.hatta doğumdan daha cok korkutuyor nedense beni.istemesem takmasalar olmazmı
sevi 45 al benden de o kadar...ameliyat öncesi sonda takmayan özel hastane yok herhalde.benim bi çok arkadaşımda özelde yaptı sezeryanı ama onlarda epidural iğnesi yapıldıktan sonra ameliyathanede takmışlar sondayı...benim hastanede ameliyat öncesi hazırlıkların içinde var sonda muhabbeti.korkayım mı utanayım mı şaşarım artık.genel anestezide böyle şeyler yok ama o zamanada bebeğimi en son ben mi göreyim yani diyorum?ne bileyim yaaaaaa?
10 günlük anne olarak diyorumki doğumdan sonra allahım meğerse ne kadar ufak şeyleri dert etmişim diyeceksiniz
asıl iş doğumdan sonrasıymış meğerse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?