günaydın kızlar cumartesi dr a gidiyorum sanırım ilk ikili taramaya ben giricem çok heycanlıyım 5hafta oldu bebeğimi görmeyeli çok merak ediyorum son durumunu ve halini beklemek çok zor bir süreç umarım hepinizin göz açıp kapayıncaya kadar çabuk geçer dualarınızı eksik etmeyin kızlar :18: şuan 3.5 atıyorum desem yeridir yaniii
günaydın herkese dün akşamdan bu zamana yazılanları okudumda bazı korkular tekrar düştü içime benim 9/2 de ultrasonda doktorum 2.5 cm dd fakat ultrason resminde 2.33 yazıyor ve yorumlardan gördüğüm kadarıyla bu haftada bebişler 2.75 olan arkdşlr var ve intrntteki gelişim çizelgesinde de 2.5 ila 3 olması lazım diyor. doktorum baştan savma mı davranıyor bana acaba normalin altında bebeğin gelişimi demekki bunu benden niye saklıyor normal diyor acaba.sık doktora gitmektemi iyi değil acaba evhamlı olup çıkacam.
gunaydinn millet.
ay biz cok komigiz yaa illa ki evhamlancak bisey buluyoruz. anne olmak boole bisi demek ki. valla bundan sonra anneme gereksiz evham yapiyosun diye kizmiicam
canim boyunu posunu takma simdi kafana. henuz daha kemik gelisimi tamamlanmadigi icin doktor usg de kendince bir bas popo cizgisi cekiyor. kimi az assagidan baslatiyor kimi az yukarida bitiriyor. cihaz da bu uzunlugu yaziyor. yani doppler falan gibi bir cihaza girene kadar verdikleri bilgiler el yordamiyla cizilen cizgiden ibaret. doktorun sana gelisimi geriden geliyor demedikce o kagitta yazan degerleri birbirimizle karsilastirmak dogru olmayabilir.
cok tatlisin, hadi atkafandan sunlari da guzel bi gune basla
tanemmmm nerdesin yaa. bak gelmedin halay basi bana kaldi
maşallah nekadar pozitif birisin etrafınada pozitif enerji yayıyorsun güldüm okurken bende halaya katılayım sabah yediklerimi eriteyim biraz bugun 5. gün bulantısız yiyiyorum yiyorum yürüyüs bandına çıkıyorum
yarin kontrolumvar ve cok dengesiz gidiyor vaziyet. karin agrisi falan oluyor aksamlari. o kadar tirsiyorum ki artik deliye vurdum ben de
napiim olcak belli zaten. bize kaderin kaza kismini yasamak dusuyor. bekliip gorcess :)
merak etme atlattık hayırlısıyla riskli dönemleri sanırım 12. hafta riskli dönemin sonu Rabbim 40. haftaya kdr ulaştırsın sağlıkla dünyaya getrmeyi kısmet etsin.bende sabah kalkıyorum eşime ben hamileyim galiba diyorum oda uykulu uykulu hımmm sanırım diyor kendi kendime aynada komik hareketler yapıom. çocuklarla buyuduk tekrr bebeklerle bebek olacaz gb
hep oyleyiz canim simariklik hat safhada. ben daha kendim buyumemistim hoplaya ziplaya yuruyodum dune kadar yollarda. simdi bi de bebik var icimde. artik 2 kere cocugum kimse tutamaz beniii
tum simarikliklar hakiimiz :)
şu aralık anneleri arasında bulantısı en çok olan benim galiba. serumla ayaktayım. serumada iki tane bulantı giderici koyuyorlar yinede çıkarıyorum. sabahtan 4 kezdir çıkarıyorum. haayatım alt üst oldu. sürekli ağloyorum. bu kadar çekiyorum inş. bebeğimede bir şey olmaz o sağlıklı olsunda ben bittim zaten. dört haftada dört kilo verdim. ne olur benim için dua edin şu bulantılarım kesilsin. bebeğim 8hafta 2 günlük. inş. üç ay dolmadan kesilir bulantılar bebeğimde iyi olur:2::2::2::2:
şu aralık anneleri arasında bulantısı en çok olan benim galiba. serumla ayaktayım. serumada iki tane bulantı giderici koyuyorlar yinede çıkarıyorum. sabahtan 4 kezdir çıkarıyorum. haayatım alt üst oldu. sürekli ağloyorum. bu kadar çekiyorum inş. bebeğimede bir şey olmaz o sağlıklı olsunda ben bittim zaten. dört haftada dört kilo verdim. ne olur benim için dua edin şu bulantılarım kesilsin. bebeğim 8hafta 2 günlük. inş. üç ay dolmadan kesilir bulantılar bebeğimde iyi olur:2::2::2::2:
inşllh en yakın zamanda kesilir bulantıların canım sabret benim 9. ayda kesildi inşllh sennde öyle olur.boğazında tahriş olmuştur çıkara çıkara canım benim daha önce ülserin yada mide rahatsızlığın varmıydı ki niye bu kadar fazla oldu ki
bebeğinle hasret giderip güzel haberlerle dönersin inşllh. dualarımızdasın. senin kaç haftalıktı bebişin bende 2 hafta sonra gdcm 2li teste
9. ayda kesilirse eyvaaaahhh
9. hafta yazmak istedin anladim da bulmusken kacirmiim dedim geyik malzemesini :)
inşllh en yakın zamanda kesilir bulantıların canım sabret benim 9. ayda kesildi inşllh sennde öyle olur.boğazında tahriş olmuştur çıkara çıkara canım benim daha önce ülserin yada mide rahatsızlığın varmıydı ki niye bu kadar fazla oldu ki
yok canım daha önce hiç bir mide şikayetim yoktu. ama bundan sonra olacak o kadar zorlanıyorumki midemden kan geliyo. boğaz ağrısınıda sorma gitsin. bazen midedeki o acı su geldiğinde burnumdan da geliyor. saatlerce kendime gelemiyorum. bulantı ilacı içinde iyi değil diyorlar ama elimden bir şey gelmiyo. canım 9 ay demişsin inş. 9 hafta demek istedin yoksa kalbim duracak valla
yok canım daha önce hiç bir mide şikayetim yoktu. ama bundan sonra olacak o kadar zorlanıyorumki midemden kan geliyo. boğaz ağrısınıda sorma gitsin. bazen midedeki o acı su geldiğinde burnumdan da geliyor. saatlerce kendime gelemiyorum. bulantı ilacı içinde iyi değil diyorlar ama elimden bir şey gelmiyo. canım 9 ay demişsin inş. 9 hafta demek istedin yoksa kalbim duracak valla[/QUOT
evet 9 hafta yazacaktım. inşllh en yakın zamanda iyileşirsin. mideden kan gelmeyi takma kafana benim 7 yaşındaki kızmda oluyordu 15 bazen 10 günde bir olan 2 gün süren yemden devamlı kusma sorunuzmuz vardı safra kusuyordu sadece artık boğazı acıyor bazen kanla karışık oluyordu her hastae kan testi yapıp serum takıp enfeksiyon deyip antibiyotık verip yolluyrdu eve hep çekiyodu yazık yavrum çocuk gastroloji bölümünden bir doktora gtrdk tavsiye üzerine endoskopi yaptı safra reflüsü tanısı kondu ilaç verdi maşallah 3 aydır hiçolmuyor ve bulantılar geçer geçmez boğaz ağrısıda geçti. boğazda tahride düzeldi çok şükür. sennde bulantın hayırlısıyla geçsin arkasından boğaz acında midende geçecek inşllh sabret canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?