2011 Aralık Anneleri

günaydın herkese dün akşamdan bu zamana yazılanları okudumda bazı korkular tekrar düştü içime benim 9/2 de ultrasonda doktorum 2.5 cm dd fakat ultrason resminde 2.33 yazıyor ve yorumlardan gördüğüm kadarıyla bu haftada bebişler 2.75 olan arkdşlr var ve intrntteki gelişim çizelgesinde de 2.5 ila 3 olması lazım diyor. doktorum baştan savma mı davranıyor bana acaba normalin altında bebeğin gelişimi demekki bunu benden niye saklıyor normal diyor acaba.sık doktora gitmektemi iyi değil acaba evhamlı olup çıkacam.

günaydın kızlar cumartesi dr a gidiyorum sanırım ilk ikili taramaya ben giricem çok heycanlıyım 5hafta oldu bebeğimi görmeyeli çok merak ediyorum son durumunu ve halini beklemek çok zor bir süreç umarım hepinizin göz açıp kapayıncaya kadar çabuk geçer dualarınızı eksik etmeyin kızlar :18: şuan 3.5 atıyorum desem yeridir yaniii

bebeğinle hasret giderip güzel haberlerle dönersin inşllh. dualarımızdasın. senin kaç haftalıktı bebişin bende 2 hafta sonra gdcm 2li teste

gunaydinn millet.

ay biz cok komigiz yaa illa ki evhamlancak bisey buluyoruz. anne olmak boole bisi demek ki. valla bundan sonra anneme gereksiz evham yapiyosun diye kizmiicam

canim boyunu posunu takma simdi kafana. henuz daha kemik gelisimi tamamlanmadigi icin doktor usg de kendince bir bas popo cizgisi cekiyor. kimi az assagidan baslatiyor kimi az yukarida bitiriyor. cihaz da bu uzunlugu yaziyor. yani doppler falan gibi bir cihaza girene kadar verdikleri bilgiler el yordamiyla cizilen cizgiden ibaret. doktorun sana gelisimi geriden geliyor demedikce o kagitta yazan degerleri birbirimizle karsilastirmak dogru olmayabilir.

cok tatlisin, hadi atkafandan sunlari da guzel bi gune basla

tanemmmm nerdesin yaa. bak gelmedin halay basi bana kaldi

Son düzenleme:
maşallah nekadar pozitif birisin etrafınada pozitif enerji yayıyorsun güldüm okurkenbende halaya katılayım sabah yediklerimi eriteyim biraz bugun 5. gün bulantısız yiyiyorum yiyorum yürüyüs bandına çıkıyorum

yarin kontrolumvar ve cok dengesiz gidiyor vaziyet. karin agrisi falan oluyor aksamlari. o kadar tirsiyorum ki artik deliye vurdum ben de

napiim olcak belli zaten. bize kaderin kaza kismini yasamak dusuyor. bekliip gorcess :)

yarin kontrolumvar ve cok dengesiz gidiyor vaziyet. karin agrisi falan oluyor aksamlari. o kadar tirsiyorum ki artik deliye vurdum ben de

napiim olcak belli zaten. bize kaderin kaza kismini yasamak dusuyor. bekliip gorcess :)

merak etme atlattık hayırlısıyla riskli dönemleri sanırım 12. hafta riskli dönemin sonu Rabbim 40. haftaya kdr ulaştırsın sağlıkla dünyaya getrmeyi kısmet etsin.bende sabah kalkıyorum eşime ben hamileyim galiba diyorum oda uykulu uykulu hımmm sanırım diyor kendi kendime aynada komik hareketler yapıom. çocuklarla buyuduk tekrr bebeklerle bebek olacaz gb

hep oyleyiz canim simariklik hat safhada. ben daha kendim buyumemistim hoplaya ziplaya yuruyodum dune kadar yollarda. simdi bi de bebik var icimde. artik 2 kere cocugum kimse tutamaz beniii
tum simarikliklar hakiimiz :)

şu aralık anneleri arasında bulantısı en çok olan benim galiba. serumla ayaktayım. serumada iki tane bulantı giderici koyuyorlar yinede çıkarıyorum. sabahtan 4 kezdir çıkarıyorum. haayatım alt üst oldu. sürekli ağloyorum. bu kadar çekiyorum inş. bebeğimede bir şey olmaz o sağlıklı olsunda ben bittim zaten. dört haftada dört kilo verdim. ne olur benim için dua edin şu bulantılarım kesilsin. bebeğim 8hafta 2 günlük. inş. üç ay dolmadan kesilir bulantılar bebeğimde iyi olur:2::2::2::2:

canim cok gecmis olsun. cok sukur serumluk olmadim hatta kustugum bile nadir oldu ama onceki haftalarda bulanti durumu yuzunden ne enerjim vardi ne de kafami kaldirabiliyodum. ara ara yine bulansam da (ozellikle yemek vakti) bu hafta daha iyiyim sanki. az kalmistir insallah seninkinin de gecmesine. moralini yuksek tutmaya calis cidden etkiliyor.

inşllh en yakın zamanda kesilir bulantıların canım sabret benim 9. ayda kesildi inşllh sennde öyle olur.boğazında tahriş olmuştur çıkara çıkara canım benim daha önce ülserin yada mide rahatsızlığın varmıydı ki niye bu kadar fazla oldu ki

9. ayda kesilirse eyvaaaahhh
9. hafta yazmak istedin anladim da bulmusken kacirmiim dedim geyik malzemesini :)

Son düzenleme:

yok canım daha önce hiç bir mide şikayetim yoktu. ama bundan sonra olacak o kadar zorlanıyorumki midemden kan geliyo. boğaz ağrısınıda sorma gitsin. bazen midedeki o acı su geldiğinde burnumdan da geliyor. saatlerce kendime gelemiyorum. bulantı ilacı içinde iyi değil diyorlar ama elimden bir şey gelmiyo. canım 9 ay demişsin inş. 9 hafta demek istedin yoksa kalbim duracak valla

canim senin durumunda bilanti ilaci elzemdir o kismini zaten hic kafaya takma. safrayi emen yiyecekleri falan tuketince de kusuyor musun? ayva mesele emer galeta falan gini kuru unlu gidalar emer. eminim herseyi denemissindir ama..

diger taraftan bu kadar ciddi olmasi bhcg nin yuksek olmasindandir muhtemelen ki bu bebis icin cok iyi bi haber. boyle dusunmeye calis..

Baş dönmesi şikayeti olan var mı içinizde benim birkaç gündür başım dönüyor, tansiyonum normal. Çok su içmem gerektiğini düşünerekten her zamankinden 2-3 bardak fazla içiyorum, o da sanki bende baş dönmesi yapıyor gibi geldi. Sizce neden olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…