aaaaaa.hiç öle düşünmemiştim. tanem kız cevap versenne. çatladım iki dakkada he.
nerelerdeydin canım özlettin kendini.hoşgeldin evine.
tanemmmm dogurdun mu yoksa sende
NESLİHANCIM; kan degerlerin nasıl bılmıyorum ama benım hep sınırda oldugu için bana önceki dogumlarımda doktor dogum sonrasında da ılk 3ay kullandırtmıştı bu kan ilacını..sanırım bunda da yıne daha 3 ay devam ederim..
canım 7.aya kadar kan değerlerim normaldi, sonra biraz düştü, yaklaşık 2-3 aydır, ilk ay günde 2 olmak üzere demir ilacı kullandım, şimdi bundan sonrasına gerek yok dedi.ama değerler düzelmiş mi diye de tekrar test falan da istemedi. ztn ilaçtan nefret ederim. bıraktım,işime geldi.
yok yok doğurmadı. panik yokkk :d
genelde kaybolan dogum yapmış olarak dönüyor ya
Sağ ol tatlım annemde kaldım 2-3 gün değişiklik oldu . Kocişlede küstük hem onun burnu sürttü iyi oldu .Sen nasılsın bakayım ?
Tatlımdoğurmadım henüz azcık daha dursun acelesi ne bebişin :) Sen nasılsın tatlım bu arada?
aslında bende de kansızlık vardı hatta hamile lik öncesi saçlarım bölgesel döküldü diye doktora gittim üç aay kan demir hapı içtim değerlerim normalleşti ve sonra hamile kaldım.hamilelik boyunca kullandım değerlerim sınırın accik altında çıkıyordu hep...doktorum son gittiğimdede içiyorsun değil mi dedi evet dedim ama sonra bıraktım.5-6 gündür ne ferrosanol nede elevit içiyorum skldm içmekten yoruldum inan ki destina.5-6 gündür de çok acayip yemek yiyorum 9 ay şekerli birşey koyamadımö ağzıma,5-6 günde herşeyi canım çeker oldu bi şişe pekmez bitirdim...
ben varım bursadan
aaaaaa.hiç öle düşünmemiştim. tanem kız cevap versenne. çatladım iki dakkada he.
Kız dr kan testi yapmıyor benimde gerek yok diyo .:44: En son 2 ay önce yapıldı . Pztsi kontrol var o gün gene isteyeceğim .Üşüyorum yav kanım azaldı. :)canım 7.aya kadar kan değerlerim normaldi, sonra biraz düştü, yaklaşık 2-3 aydır, ilk ay günde 2 olmak üzere demir ilacı kullandım, şimdi bundan sonrasına gerek yok dedi.ama değerler düzelmiş mi diye de tekrar test falan da istemedi. ztn ilaçtan nefret ederim. bıraktım,işime geldi.
aynen heyecanla tanemin cevabını beklıyom
yok yok doğurmadı. panik yokkk :d
bende hiç hoşlanmıyorum ilaçtan içmek ölüm geliyor ama içmeyince de hiç halim kalmıyor hemen pilim bitiyor..mecburen devam etmeye ugrasıyom
genelde kaybolan dogum yapmış olarak dönüyor ya
Kıyamam aman iyi ol dinç ol zaten canm benim .dursun tabi cnm bıraz daha acele etmesin hemenıyı yapmışsın değişiklik olmuştur sana da..şimdi barıştın mı bari kocişle
ben ıyıyım napım cnm ara ara rahatsızlanıyorum ama bugun daha ıyıyım gün sayıyorum doguranlarla heyecanlanıyorum böyle yuvarlanıp gıdıyoruz işte buralarda
cnm ozaman ıhmal etme derim ilaçlarını dogum sonrasına da cok enerjı lazım sonuçta bebek yıne bızden beslenecek oyuzden bırakma..bana dıger dogumlarımda hıc bırakktırmadı doktorum hem dogumda kan kaybı olacagından hemde sonrası için ılk 3ay devam ettirdi hep..
Görüşürüz tatlım .neyse kızlar, ben şimdilik çıkıyorum. bi arkadaş yardım istedi. çocuğunun ödeviyle ilgili. 2 aydan sonra ilk kez öğretmen olduğumu hatırladım.
gelirim yine. ii akşamlar...
bende cıkıyorum yemek saati evlatcıklarımı doyurayım geceye görüşürüz[/QUOTE
Sağ ol tatlım annemde kaldım 2-3 gün değişiklik oldu . Kocişlede küstük hem onun burnu sürttü iyi oldu .Sen nasılsın bakayım ?
Tatlımdoğurmadım henüz azcık daha dursun acelesi ne bebişin :) Sen nasılsın tatlım bu arada?
kızlar ben yaklaşık bir haftadır demir ve vitamin haplarını içmiyorum ya bıktım herhalde ilaç ilaç ilaç...vicdan azabı çekmeli miyim?
kizlarrrrrrrrrr cok mutluyum anacim geldi suanda koltukta yatiyo kafasina tulbent bagli sekilde basi agriyo sitres yasadik sinirda vizesinde sorun cikti cok sinirlenmis o yuzden geldigi gibi yatti hala soklardayim sona geldigimi hissediyorum ben korkmaya basladim yaaaaaaaaaaaaaaa:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Meraba.. Ben 7. aydan beri demir şurubu kullanıyorum ve kullandığım tek ilaç bu. Fakat sanırım yanlış kullanmışım, halsizlik, uyku hali bi huzursuzluk başlamıştı, tahlillerde düşük çıktı. Bunun üstüne iki doza başlattı.Hemen toparladım. En önemli ihtiyacımız demirmiş, doğumdan sonra da 2 ay falan devam dedi mutlaka. Hele ki normal doğum yapacaklara... Paylaşmak istedim.. Hayırlı doğumlara inşalllah:)))
gözün aydın..ay ne güzel imrendim şimdi.benimkide haftaya gelicek çok özledim.korku hepimizde var canım zaman zaman.sonunu düşün bebeğini düşün sadece.bide herkes atlatıyor bak bizlerde atlatırız inşallah
kizlarrrrrrrrrr cok mutluyum anacim geldi suanda koltukta yatiyo kafasina tulbent bagli sekilde basi agriyo sitres yasadik sinirda vizesinde sorun cikti cok sinirlenmis o yuzden geldigi gibi yatti hala soklardayim sona geldigimi hissediyorum ben korkmaya basladim yaaaaaaaaaaaaaaa:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?