2011 Aralık Anneleri

aslında bende de kansızlık vardı hatta hamile lik öncesi saçlarım bölgesel döküldü diye doktora gittim üç aay kan demir hapı içtim değerlerim normalleşti ve sonra hamile kaldım.hamilelik boyunca kullandım değerlerim sınırın accik altında çıkıyordu hep...doktorum son gittiğimdede içiyorsun değil mi dedi evet dedim ama sonra bıraktım.5-6 gündür ne ferrosanol nede elevit içiyorum skldm içmekten yoruldum inan ki destina.5-6 gündür de çok acayip yemek yiyorum 9 ay şekerli birşey koyamadımö ağzıma,5-6 günde herşeyi canım çeker oldu bi şişe pekmez bitirdim...

bende hiç hoşlanmıyorum ilaçtan içmek ölüm geliyor ama içmeyince de hiç halim kalmıyor hemen pilim bitiyor..mecburen devam etmeye ugrasıyom

yok yok doğurmadı. panik yokkk :d

genelde kaybolan dogum yapmış olarak dönüyor ya

dursun tabi cnm bıraz daha acele etmesin hemen ıyı yapmışsın değişiklik olmuştur sana da..şimdi barıştın mı bari kocişle
ben ıyıyım napım cnm ara ara rahatsızlanıyorum ama bugun daha ıyıyım gün sayıyorum doguranlarla heyecanlanıyorum böyle yuvarlanıp gıdıyoruz işte buralarda

cnm ozaman ıhmal etme derim ilaçlarını dogum sonrasına da cok enerjı lazım sonuçta bebek yıne bızden beslenecek oyuzden bırakma..bana dıger dogumlarımda hıc bırakktırmadı doktorum hem dogumda kan kaybı olacagından hemde sonrası için ılk 3ay devam ettirdi hep..

neyse kızlar, ben şimdilik çıkıyorum. bi arkadaş yardım istedi. çocuğunun ödeviyle ilgili. 2 aydan sonra ilk kez öğretmen olduğumu hatırladım.

gelirim yine. ii akşamlar...

aaaaaa. hiç öle düşünmemiştim. tanem kız cevap versenne. çatladım iki dakkada he.

Kız dr kan testi yapmıyor benimde gerek yok diyo .:44: En son 2 ay önce yapıldı . Pztsi kontrol var o gün gene isteyeceğim .Üşüyorum yav kanım azaldı. :)

aynen heyecanla tanemin cevabını beklıyom

yok yok doğurmadı. panik yokkk :d
Ayy anca gördüm ya.:2:
bende hiç hoşlanmıyorum ilaçtan içmek ölüm geliyor ama içmeyince de hiç halim kalmıyor hemen pilim bitiyor..mecburen devam etmeye ugrasıyom

genelde kaybolan dogum yapmış olarak dönüyor ya

Kıyamam aman iyi ol dinç ol zaten canm benim .
Barıştık kocişle . Ayy listeye bakacaktım kimler doğurdu acep.

neyse kızlar, ben şimdilik çıkıyorum. bi arkadaş yardım istedi. çocuğunun ödeviyle ilgili. 2 aydan sonra ilk kez öğretmen olduğumu hatırladım.

gelirim yine. ii akşamlar...
Görüşürüz tatlım .

dursunlar tabi biraz daha içerde. azcık daha büyüsünler. ben grip olmuşum, onun dışında karnım ağrıyo gibi, regl ağrısı da olabilir, başka bir ağrı da olabilir, ama epey zor yürüyorum ağrıdan. sancı değil, öle girip çıkma yok. hani dakika tutmak gerekirmiş ya, benimki sürekli ağrıyo, üşüttüm diye geçiştiriyorum bakalım:44::44:

kocanla da barışmışsın. sevindim. ama şu son zamanlarda küsmeyin kocalarınıza ya. üzüntüden falan erken doğurursunuz, bebiş küvezde falan kalır, daha beter yersiniz birbirinizi, senin yüzünden oldu diye diye.

ay dderyada durumlar nasıl acaba? insallah bade bebek aralarını düzeltmiştir

kızlar ben yaklaşık bir haftadır demir ve vitamin haplarını içmiyorum ya bıktım herhalde ilaç ilaç ilaç...vicdan azabı çekmeli miyim?

Meraba.. Ben 7. aydan beri demir şurubu kullanıyorum ve kullandığım tek ilaç bu. Fakat sanırım yanlış kullanmışım, halsizlik, uyku hali bi huzursuzluk başlamıştı, tahlillerde düşük çıktı. Bunun üstüne iki doza başlattı.Hemen toparladım. En önemli ihtiyacımız demirmiş, doğumdan sonra da 2 ay falan devam dedi mutlaka. Hele ki normal doğum yapacaklara... Paylaşmak istedim.. Hayırlı doğumlara inşalllah:)))

kizlarrrrrrrrrr cok mutluyum anacim geldi suanda koltukta yatiyo kafasina tulbent bagli sekilde basi agriyo sitres yasadik sinirda vizesinde sorun cikti cok sinirlenmis o yuzden geldigi gibi yatti hala soklardayim sona geldigimi hissediyorum ben korkmaya basladim yaaaaaaaaaaaaaaa:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

gözün aydın..ay ne güzel imrendim şimdi.benimkide haftaya gelicek çok özledim.korku hepimizde var canım zaman zaman.sonunu düşün bebeğini düşün sadece.bide herkes atlatıyor bak bizlerde atlatırız inşallah

bence doktor ne verirse kullanmak gerek hic akssatmadan ben ilk 3 ay fitil kullandim gunde 3 defa berbat bisiydi ama aksatmadim sonrasi gunde 4 tane ilac aliyorum dogurana kadar onuda hic aksatmadim amcamin kizi hep salladi icmedi haplari cope atti suanda kani asiri dusuk normal yapamicak cok riskli dogumu olcak kan kaybetmemesi gerekiyor vicdan azabi cekcemize kullanalim elimden geleni yaptim diyebilelim ben o konuda cok rahatim gunde 4 tane koca koca hap iciyorum ne hapi oldunu bile bilmiyorum karisik seyler yaziyo hep icinde icin ne veriyolarsa

saol cnm onu dusunuyorumm minnacik kucagimda korkum geciyo ama gene bi bakmisim hayallere dalmisim korkmaya basliyom

gözün aydınnn ne güzel kavuşmuşsun annene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…