sanada iyi akşamlar cnm senınle günlerimiz aynıymışşiyiakşamlarrrrr midesi yanan,uykusuz geceler geçiren,grip olanl,annesine kavuşan, bebişlerini bekleyen yahut bebişlerini sağlıkla kucağına almış annecikler...
Hoşgeldin canım
sanada iyi akşamlar cnm senınle günlerimiz aynıymışş
haklısın canım benim sezeryan tarihini 14 aralığa verdi dr.iyi diyelim iyi olsun ama doğursak tam süper olacak
iyi akşamlar cnm h.giyiakşamlarrrrr midesi yanan,uykusuz geceler geçiren,grip olanl,annesine kavuşan, bebişlerini bekleyen yahut bebişlerini sağlıkla kucağına almış annecikler...
evettttt aynıdr.um bana gün de verdi ...09.12.2011 hayırlısıyla inş. cok heyecanlıyım cokta stresli umarım bebeğim sağlıkla doğarrr.. tek dileğim bu rabbimden hepimiz sağlıla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallahhhh
kizlarrrrrrrrrr cok mutluyum anacim geldi suanda koltukta yatiyo kafasina tulbent bagli sekilde basi agriyo sitres yasadik sinirda vizesinde sorun cikti cok sinirlenmis o yuzden geldigi gibi yatti hala soklardayim sona geldigimi hissediyorum ben korkmaya basladim yaaaaaaaaaaaaaaa:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
kizlaar nasilsiinizz ben carsamba gunu dr gittim kizimi gorduk doktr hersey yolunda dedii kizim 2800 kg olmusssbende 1 kg biraz fazzla vermisim niee aceep:26: ama kizim iyi olsunda sevindimm bu duruma kaynanam geldii cook sukuur hersey yolnda elh ilk defa yataga belim agrimadn gittiim saolsuuuuun ins sizde iyisiniz bende bi listeye bakm kimlerr dogurmuss ayyy az kaldii benide heyecan bastii:18:
MELEGIMOLSN COK SEVINDIM ANNENE CNMM INSSS BASAGRISIDA GECERR ALLAH CAN SAGLIGI VERSIIN KIIZZZZ SONA GELDIK HAA
amın cnm yaa senın sezeryan gününde belli bizimkisi normal olacağı için nezman keyfi gelecek bakalım paşamızın
haklısın canım benim sezeryan tarihini 14 aralığa verdi dr.2.doğumum olmasına rağmen sanki hiç gelmicek o gün
iyi akşamlar cnm h.g
kızlar ya bi tanıdığımız doğum yaptı geçen perşembe, devlet hastanesinde hatta istanbulda bakırköy sadi konukta. orada doğum yapacak arkadaşları bi uyarayım dedim. arkadaş normal doğum yaptı, inanılmaz derecede fazla dikişi varmış aşağıda, şuan oturamıyo o da ayrı bir mesele. neyse benim size diyeceğim şey bebek doğduktan sonra tabi hemencik tutamamış annesinin memesini. oradaki işgüzar hemşireler hemen biberonla mama vermişler. bebek bi daha da emmiyomuş, kızın göğsü süt dolu, o kadar acıyomuş ki, sağsa da içmiyomuş bebek. doktora gitmişler doktor demişki göğüsleriniz iltihaplanmaya başlamış, emmese de sütü sağ, at demiş. yoksa şırıngayla iltihapları çekmek zorunda kalıcaz demiş. ya nolur yılmayın emzirmeye çalışın. çok üzüldüm ya.kız desen ağla ağla helak etmiş kendini. bebek daha bir haftalık, ona mı üzüleyim bebeğe mi üzüleyim şaştım.
Ne zaman ve nasıl doğuracağı belli olmayan arkadaşlar, ağda meselesini kaçıncı hafta yapmayı düşünüyorsunuz...
Ben 36 olmak üzereyim, doktor bu saatten sonra gelebilir artk dedi. Şimdi yapsam ya 40 ı tamamlarsa diyorum, yapmasam ya aniden gelirse diyorum...şaştım!!! :44:
meslektaşlarıma bu şekilde konuşmanız çok üzücü işgüzergahlık yaptıklarını sanmıyorum çocuk ememiyorsa bu hemşirenin suçu değil mama vermeselerdi şekeri düşüp şoka girerdi bebek ne yazıkki bazı annelerde bu tarz olumsuzluklar yaşanıo unutmayın sizin ve bebeğinizi sizden daha çok önemsiyoruz biz
aynı problem bendede var cnm 35 haftada yapmıştım we şuanda doğru düzgün çıkmadı yapmaya kalksam yapılmaz çok minikler biraz ele gelir gibi olsun hemen yapacağım ben sanırım 39u bulacak inş doğuma hazırlıksız yakalanmam
iyigeceler kızlar nasılsınız?Doğum yapan arkadaşlarımız olmuş Rabbim analı babalı,saglıklı buutmeyı nasıp etsın inş.h
Anneleri gelen arkadaşlarımız olmuş gözünüzaydın kızlar...
Destina canım kurabıyelerin cok hos inş.h bayatlamadan kızını saglıklı bı sekılde kucagına alırsın...
Kızlar buarada artık ben rahat uyuyamıyorum sagdan sola donerken acaıp agrım oluyor sızde de var mı?
Birde pişik kremı aldınız mı aldıysanız ne marka aldınız kesın kullanmak gerekıyor sanırsam??
ama bebek doğduğunda 3gün aç kalsa bişey olmaz diyorlar..ayrıca benm gittiğim hastanede emzirme eğitiminde ebe dediki asla mama biberon yok emecek başka şansı yok dedi bazı ebeler işgüzarlık yapıyolar bence
bencede risk al 38 den önce doğması daha düşük ihtimal ama 38den sonra kesin doğar inşlhRisk alıp 2 hafta daha bekleyim ben en iyisi, 38 olmuş olurum...40 ı tamamlasa dahi temiz sayılır.
iyigeceler kızlar nasılsınız?Doğum yapan arkadaşlarımız olmuş Rabbim analı babalı,saglıklı buutmeyı nasıp etsın inş.h
Anneleri gelen arkadaşlarımız olmuş gözünüzaydın kızlar...
Destina canım kurabıyelerin cok hos inş.h bayatlamadan kızını saglıklı bı sekılde kucagına alırsın...
Kızlar buarada artık ben rahat uyuyamıyorum sagdan sola donerken acaıp agrım oluyor sızde de var mı?
Birde pişik kremı aldınız mı aldıysanız ne marka aldınız kesın kullanmak gerekıyor sanırsam??
Ne zaman ve nasıl doğuracağı belli olmayan arkadaşlar, ağda meselesini kaçıncı hafta yapmayı düşünüyorsunuz...
Ben 36 olmak üzereyim, doktor bu saatten sonra gelebilir artk dedi. Şimdi yapsam ya 40 ı tamamlarsa diyorum, yapmasam ya aniden gelirse diyorum...şaştım!!! :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?