2011 Aralık Anneleri

sanada iyi akşamlar cnm senınle günlerimiz aynıymışş

evettttt aynı dr.um bana gün de verdi ...09.12.2011 hayırlısıyla inş. cok heyecanlıyım cokta stresli umarım bebeğim sağlıkla doğarrr.. tek dileğim bu rabbimden hepimiz sağlıla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallahhhh

iyi diyelim iyi olsun ama doğursak tam süper olacak
haklısın canım benim sezeryan tarihini 14 aralığa verdi dr.2.doğumum olmasına rağmen sanki hiç gelmicek o gün
iyiakşamlarrrrr midesi yanan,uykusuz geceler geçiren,grip olanl,annesine kavuşan, bebişlerini bekleyen yahut bebişlerini sağlıkla kucağına almış annecikler...
iyi akşamlar cnm h.g

amın cnm yaa senın sezeryan gününde belli bizimkisi normal olacağı için nezman keyfi gelecek bakalım paşamızın

gözün aydın cnm...

kuzum senin de gözün aydın. nasılsın görüşmeyeli??

amın cnm yaa senın sezeryan gününde belli bizimkisi normal olacağı için nezman keyfi gelecek bakalım paşamızın

evettt sizde heyecan iki kat daha fazla tabiii.. gün, saat belli olmayınca haliyle öyle oluyor gelir annesi gelir.. hayırlısıyla sağlıcakla gelsin inşallahhhh..

Ne zaman ve nasıl doğuracağı belli olmayan arkadaşlar, ağda meselesini kaçıncı hafta yapmayı düşünüyorsunuz...

Ben 36 olmak üzereyim, doktor bu saatten sonra gelebilir artk dedi. Şimdi yapsam ya 40 ı tamamlarsa diyorum, yapmasam ya aniden gelirse diyorum...şaştım!!! :44:

meslektaşlarıma bu şekilde konuşmanız çok üzücü işgüzergahlık yaptıklarını sanmıyorum çocuk ememiyorsa bu hemşirenin suçu değil mama vermeselerdi şekeri düşüp şoka girerdi bebek ne yazıkki bazı annelerde bu tarz olumsuzluklar yaşanıo unutmayın sizin ve bebeğinizi sizden daha çok önemsiyoruz biz

aynı problem bendede var cnm 35 haftada yapmıştım we şuanda doğru düzgün çıkmadı yapmaya kalksam yapılmaz çok minikler biraz ele gelir gibi olsun hemen yapacağım ben sanırım 39u bulacak inş doğuma hazırlıksız yakalanmam

iyigeceler kızlar nasılsınız?Doğum yapan arkadaşlarımız olmuş Rabbim analı babalı,saglıklı buutmeyı nasıp etsın inş.h
Anneleri gelen arkadaşlarımız olmuş gözünüzaydın kızlar...
Destina canım kurabıyelerin cok hos inş.h bayatlamadan kızını saglıklı bı sekılde kucagına alırsın...
Kızlar buarada artık ben rahat uyuyamıyorum sagdan sola donerken acaıp agrım oluyor sızde de var mı?
Birde pişik kremı aldınız mı aldıysanız ne marka aldınız kesın kullanmak gerekıyor sanırsam??

ama bebek doğduğunda 3gün aç kalsa bişey olmaz diyorlar..ayrıca benm gittiğim hastanede emzirme eğitiminde ebe dediki asla mama biberon yok emecek başka şansı yok dedi bazı ebeler işgüzarlık yapıyolar bence

Risk alıp 2 hafta daha bekleyim ben en iyisi, 38 olmuş olurum...40 ı tamamlasa dahi temiz sayılır.

geceleri bende uyuyamıyorum wc problemi var malum yarım saatte bir gidiyorum haliyle tuvalet yolunda sabahı ediyorum bu arada ben pişik kremi nıvea aldım cnm

Ben de dönemiyorum canım, belime bıçak saplanıyo sanki...

canım ben 37 oldum.p.tesi yada salı gunu dr gıdeceğim gıtmeden son kez yapmayı dusunuyorum belkı catı muayenesı olabılır.Dr bişi demedi ama.40'ı gorursede son anda jılet yaparım yapcak bişi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…