kuzuum bekliyoruuum aciklamali bisekildeee senden msnde
Kız dr kan testi yapmıyor benimde gerek yok diyo .:44: En son 2 ay önce yapıldı . Pztsi kontrol var o gün gene isteyeceğim .Üşüyorum yav kanım azaldı. :)
Ayy anca gördüm ya.:2:
Kıyamam aman iyi ol dinç ol zaten canm benim .
Barıştık kocişle .Ayy listeye bakacaktım kimler doğurdu acep.
Görüşürüz tatlım .
bence doktor ne verirse kullanmak gerek hic akssatmadan ben ilk 3 ay fitil kullandim gunde 3 defa berbat bisiydi ama aksatmadim sonrasi gunde 4 tane ilac aliyorum dogurana kadar onuda hic aksatmadim amcamin kizi hep salladi icmedi haplari cope atti suanda kani asiri dusuk normal yapamicak cok riskli dogumu olcak kan kaybetmemesi gerekiyor vicdan azabi cekcemize kullanalim elimden geleni yaptim diyebilelim ben o konuda cok rahatim gunde 4 tane koca koca hap iciyorum ne hapi oldunu bile bilmiyorum karisik seyler yaziyo hep icinde icin ne veriyolarsa
kizlaar nasilsiinizz ben carsamba gunu dr gittim kizimi gorduk doktr hersey yolunda dedii kizim 2800 kg olmusssbende 1 kg biraz fazzla vermisim niee aceep:26: ama kizim iyi olsunda sevindimm bu duruma kaynanam geldii cook sukuur hersey yolnda elh ilk defa yataga belim agrimadn gittiim saolsuuuuun ins sizde iyisiniz bende bi listeye bakm kimlerr dogurmuss ayyy az kaldii benide heyecan bastii:18:
MELEGIMOLSN COK SEVINDIM ANNENE CNMM INSSS BASAGRISIDA GECERR ALLAH CAN SAGLIGI VERSIIN KIIZZZZ SONA GELDIK HAA
kuzuum bekliyoruuum aciklamali bisekildeee senden msndecook sevindiim ayrica esinle barismana
Tatlım maşallah bebişe .kizlaar nasilsiinizz ben carsamba gunu dr gittim kizimi gorduk doktr hersey yolunda dedii kizim 2800 kg olmusssbende 1 kg biraz fazzla vermisim niee aceep:26: ama kizim iyi olsunda sevindimm bu duruma kaynanam geldii cook sukuur hersey yolnda elh ilk defa yataga belim agrimadn gittiim saolsuuuuun ins sizde iyisiniz bende bi listeye bakm kimlerr dogurmuss ayyy az kaldii benide heyecan bastii:18:
MELEGIMOLSN COK SEVINDIM ANNENE CNMM INSSS BASAGRISIDA GECERR ALLAH CAN SAGLIGI VERSIIN KIIZZZZ SONA GELDIK HAA
kızlar bugun kontrole gidenler ne yaptı? lidya sen ne yaptın cnm?
canım aramızda bikaç gün var,aynen benim de bugün böle hafif regl sancsı gibi bi agrı var.kesik kesik diil hep böle hafif bi sızı.ve yürümekte zorlanıyorum belim feci agrıyo.bugün nstye girdim bişi cıkmadı bebek hareketli ama bu nst'nin mantığı saçma yani.göbek beton gibi olunca sancı cıkıyomus zaten,e o da doğum başlangıcı demek yani.cok saçma bi aktivite bence.boşu boşuna gidiyorum gibime geliyo.artık cok feci doğurası var,felaket haldeyim ya!!! biraz erken böyle hissetmem için ,bebeğim de hareketli ama anlamıyorum ki...evden dışarı çıkamadığım için kiloların da maşallahı oldu bu son dnemde.cipsle keki beraber yiyorum ya.yemek felan da yapamıyorum ayrıca!kızlar ben kötüyüm yaaaaa
Merhaba sevgili aralık anneleriii. Burayı kısa zaman önce keşfettiimm, ancak internete çok giremediğimden fırsat buldukça baştan ortadan okumaya çalıştım. Yaşanılan süreç hem aynı, hem çok farklı.. Öncelikle doğum yapan annelere gözleriniz aydın olsun diyorum. Allah analı babalı,sağlıkla sıhhatle, mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Benim gibi bekleyenlere de sağlıklı, vakitli doğumlar diliyorum. Bende aralık annesi olucam kısmetse. Sat 24 mart. Ancak sezeryan olucam için doğumum inşalllahh 20 aralık. Bende sizlerle beraber gün sayıyorum artık.. Listeye beni de ekleyiiiinnn:))))
kızlar ben yaklaşık bir haftadır demir ve vitamin haplarını içmiyorum ya bıktım herhalde ilaç ilaç ilaç...vicdan azabı çekmeli miyim?
teşekkürler cnm bakalım öyle yaparım bende belki
kızlar bu sefer kurabiyeler aşkına erken dogurayım bari dimikızım duy sesimiii yazık etme kurabiyeleriiii
hoş geldin cnm hayırlı olsun seninde dogum yap ekleriz inş senide listeye:)
çelikcim allah yardımcın olsun ıkı cocukla.. deryanın durumunu mesaj atarım ben sana belkı geçmişi okumaya fırsatın olmayabılır
kızlar liste nerde nasıl ve nerden bakılıyor?? doğum yapanları mı ekliyosunuz? bilgi lütfen merak ettim hoş bişey:))
teşekkürler cnm bakalım öyle yaparım bende belki
kızlar bu sefer kurabiyeler aşkına erken dogurayım bari dimikızım duy sesimiii yazık etme kurabiyeleriiii
hoş geldin cnm hayırlı olsun seninde dogum yap ekleriz inş senide listeye:)
çelikcim allah yardımcın olsun ıkı cocukla.. deryanın durumunu mesaj atarım ben sana belkı geçmişi okumaya fırsatın olmayabılır
kizlarrrrrrrrrr cok mutluyum anacim geldi suanda koltukta yatiyo kafasina tulbent bagli sekilde basi agriyo sitres yasadik sinirda vizesinde sorun cikti cok sinirlenmis o yuzden geldigi gibi yatti hala soklardayim sona geldigimi hissediyorum ben korkmaya basladim yaaaaaaaaaaaaaaa:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
herkese mrb nabersiziniz bayanlar
çok şükür gelmiş annen sağ salim cnm gözünaydın
melegimolsun ne güzel kavuşmuşsun anacığına. ben de haftaya kavuşcam kısmetse. ne güzel ya, dizine yatcam saçlarımı sevsin diye. saçlarım kıvırcık da biraz, eşim sevemiyo, ellerine takılıyomuş(( ama anacım sever. ne varsa annelerde var. nasıl şefkate ihtiyacım var şu hasta halimde
iyi diyelim iyi olsun ama doğursak tam süper olacakhayırlı geceler hanımlarrr nasılsınızz
bu halimize şükür cnm şafak saymaya devamiyiylk cnm, senden naber???
melegimolsun ne güzel kavuşmuşsun anacığına. ben de haftaya kavuşcam kısmetse. ne güzel ya, dizine yatcam saçlarımı sevsin diye. saçlarım kıvırcık da biraz, eşim sevemiyo, ellerine takılıyomuş(( ama anacım sever. ne varsa annelerde var. nasıl şefkate ihtiyacım var şu hasta halimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?