2011 Aralık Anneleri

kuzuum bekliyoruuum aciklamali bisekildeee senden msnde cook sevindiim ayrica esinle barismana

kizlaar nasilsiinizz ben carsamba gunu dr gittim kizimi gorduk doktr hersey yolunda dedii kizim 2800 kg olmusss bende 1 kg biraz fazzla vermisim niee aceep:26: ama kizim iyi olsunda sevindimm bu duruma kaynanam geldii cook sukuur hersey yolnda elh ilk defa yataga belim agrimadn gittiim saolsuuuuun ins sizde iyisiniz bende bi listeye bakm kimlerr dogurmuss ayyy az kaldii benide heyecan bastii:18:

MELEGIMOLSN COK SEVINDIM ANNENE CNMM INSSS BASAGRISIDA GECERR ALLAH CAN SAGLIGI VERSIIN KIIZZZZ SONA GELDIK HAA

Bende bu konuda biraz takıntılıyım. Yani sonrasında 'keşke' dememek için yapıyorum herşeyi. Tabi ki yine de kader kısmet herşey ama biz elimizden geleni yapalım da.. Az kaldı zaten innnnşşşşalllahhhh:)))

evt ya simdi annemin bavulunu yerlestirdim uyurkene bi suru seyler almis minicik ablamda yollamis bi ton kiyafet aay bayildim yaa dedimm cik bak neler giycen ama yerlestirdikten sonra bi bastirdi korku gene nasi cikcak acep diye baya sona geldik hemde 12sinde randavm var acilmaya gecenki gibi bakarsa orda doguruveririm bu sefer ayy kasilmada az cikti neler olcak cok merakediyorum anacimda uyudu basi gecti heraldekipirdamiyo hic bende sessiz sessiz oturuyom

kuzuum bekliyoruuum aciklamali bisekildeee senden msnde cook sevindiim ayrica esinle barismana

Tatlım maşallah bebişe . Msnde baktım sana az önce .
Meleğim olsun annene çok sevindim .

kızlar bugun kontrole gidenler ne yaptı? lidya sen ne yaptın cnm?

canım ine hanıma gittim herşey yolunda iyi bi kadıncağızmış o da. haftaya selçuk hoca gelecekmiş ondan randevu aldım. mine hanım haftaya selçuk bey sana kesin bir tarih verir sezeryan için dedi. yine nst ye girdik henüz sancı falan yok şükür herşey yolunda canım:))

sende mide yanması yok mu cnm...cips falan!!! ahhh ahhh, şu bebiş bi doğsun neler neler yicemmm, sütmüş emzirmeymiş dinlemicem

Hoşgeldin canım

kızlar liste nerde nasıl ve nerden bakılıyor?? doğum yapanları mı ekliyosunuz? bilgi lütfen merak ettim hoş bişey:))

sağol canım ya çok hoş olmuş cidden:))

herkese mrb nabersiziniz bayanlar

çok şükür gelmiş annen sağ salim cnm gözünaydın

melegimolsun ne güzel kavuşmuşsun anacığına. ben de haftaya kavuşcam kısmetse. ne güzel ya, dizine yatcam saçlarımı sevsin diye. saçlarım kıvırcık da biraz, eşim sevemiyo, ellerine takılıyomuş(( ama anacım sever. ne varsa annelerde var. nasıl şefkate ihtiyacım var şu hasta halimde

çok geçmiş olsun cnm...

iyiakşamlarrrrr midesi yanan,uykusuz geceler geçiren,grip olanl,annesine kavuşan, bebişlerini bekleyen yahut bebişlerini sağlıkla kucağına almış annecikler...

hayırlı geceler hanımlarrr nasılsınızz
iyi diyelim iyi olsun ama doğursak tam süper olacak

iyiylk cnm, senden naber???
bu halimize şükür cnm şafak saymaya devam

cnm yaa kıyamam benmde saçlarm biraz kıvırcık ama annem hiçte sevmez hep eşim sever

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…