2011 Aralık Anneleri

iyigeceler canım hg. ahhh ahh uyku değil eziyet resmeni sağdan sola dönerken mahvoluyorum. 30dakikalık periyotlarla dönmek zorunda kalıyorum cünkü yattıgım tarafın acısıyla uyanıyorum. yani anlıyacagın dönmek işkence haline geldi ama napalım az kaldı inşallahhh benim 2. bebeğim ilkinde en cok sebamedinkindne memnun kalmıştım. 2. bebeğimede sebamedinkini aldım haliyle.. umarım sizde de işe yarar..

Yattiğimiz tarafın o kadar kısa bi sürede acıma sebebi ne acaba...

artık geceleri buralar pek kalabalık oluyor herkes uykusuz takılıyor anlaşılan

iyi geceler kızlarrr

sagol cnm kurabıyelerin hatırına gec olmasın bu sefer inş
geceleri bende uzunca zamandır var bu şikayetler uyku nedir bilmez oldum ya

ben sırf buyuzden ıkı bebeğimide dogurdugumda bebek odasına hıç yollamadım yanımda tuttum hep

ben de yollamıcammmm :117:

ben pişik kremı olarak ılk kızımda oglumda hep bepanthen krem kullandım bazen gerektiğinde trosidle karıştırıyordum cok ıyı gelıyor..ılk kızımda kı cocuk doktorumuzun tavsiyesi bebanthen olmuştu..şimdi yine ondan aldım zaten evde herzaman bulunan bır krem..

sanci çekerken brz dişimizi sıkmak zorunda kalacağız ama bebeğin çıkma süreci çok kısa ve kolaymış, herkes öyle diyoo

ewet zaten işin en zor kısmı sancı doğum çok kolaymış zaten sancı anında neolur biran önce doğurtun beni bu acı bitsin diye yalvarıyormussun öyle duydum ben bilmiyorm artık

artık geceleri buralar pek kalabalık oluyor herkes uykusuz takılıyor anlaşılan
bebişler bizi şimdiden alıstırıyor uykusuzluğa
krem isimleri için teşekkür ederim kızlar buarada pişik kremini hemen kullanmaya başlamalımıyız ay ılk bebek olunca herseye takılıo insan

ewet zaten işin en zor kısmı sancı doğum çok kolaymış zaten sancı anında neolur biran önce doğurtun beni bu acı bitsin diye yalvarıyormussun öyle duydum ben bilmiyorm artık

Çok şükür ki sancilar 1 dk falan sürüyomuş, nefeslenip dinlenmek ve güç toplamak için zamanımız olacak aralarda yani...

canım bende de ağrılar hat safada pişik kremi olrakta kızımda jonhsons baby kullanmıştım şimdide onu kullanmayı düşünüyorum
canım ben 37 oldum.p.tesi yada salı gunu dr gıdeceğim gıtmeden son kez yapmayı dusunuyorum belkı catı muayenesı olabılır.Dr bişi demedi ama.40'ı gorursede son anda jılet yaparım yapcak bişi yok
canım son çare jilet maalesef bende geçen bu yöntemle yapmak zorunda kaldım heralde bide doğuma gitmeden yaparım ama hiç te içime sinmiyo
ben de yollamıcammmm :117:

bende yollamamıştım kızımı oğluşumuda yollamam heralde

cnm ben bizim gelinin dogumunda bulundum haziranda kendi sancıları gelip gittik hastaneye ve sancı geldiğinde 1 dakıka falan sıkıntısı oluyordu onda da kardeşim beline falan masaj yapıyordu ya da sarılıyordu ona sonra bır kac dakka rahat ve o aralarda konuşup gülüşüyorduk..sancı zamanlarında da öyle dayanamıyacagı gıbı deildi hiç bagırdıgına şahıt olmadım maşallah.. doguma 1 saat kala sıklaştı sancıları onlarda bile sesi cıkmadı dogumhanede sesını duyduk megerse ozamanda ıkınamamış doktoru demiş bagır bırazda belkı ozaman rahat ıkınırsın:) maşallah yani inş bende öyle kolay atlatırım diyorum..yanı kişiden kişiye göre değişiyor bu..

bebişler bizi şimdiden alıstırıyor uykusuzluğa
krem isimleri için teşekkür ederim kızlar buarada pişik kremini hemen kullanmaya başlamalımıyız ay ılk bebek olunca herseye takılıo insan

cnm 7 sene oldu son buyuttugum bebek ama sanırım altını baglamadan önce az bişey bebanthen sürüp öyle baglıyordum yani pişik olmadan önlem alıyordum diye hatırlıyom..şimdi bizim gelinde öyle yapıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…