iyigeceler kızlar nasılsınız?Doğum yapan arkadaşlarımız olmuş Rabbim analı babalı,saglıklı buutmeyı nasıp etsın inş.h
Anneleri gelen arkadaşlarımız olmuş gözünüzaydın kızlar...
Destina canım kurabıyelerin cok hos inş.h bayatlamadan kızını saglıklı bı sekılde kucagına alırsın...
Kızlar buarada artık ben rahat uyuyamıyorum sagdan sola donerken acaıp agrım oluyor sızde de var mı?
Birde pişik kremı aldınız mı aldıysanız ne marka aldınız kesın kullanmak gerekıyor sanırsam??
iyigeceler canım hg. ahhh ahh uyku değil eziyet resmeni sağdan sola dönerken mahvoluyorum. 30dakikalık periyotlarla dönmek zorunda kalıyorum cünkü yattıgım tarafın acısıyla uyanıyorum. yani anlıyacagın dönmek işkence haline geldi ama napalım az kaldı inşallahhhbenim 2. bebeğim ilkinde en cok sebamedinkindne memnun kalmıştım. 2. bebeğimede sebamedinkini aldım haliyle.. umarım sizde de işe yarar..
iyigeceler kızlar nasılsınız?Doğum yapan arkadaşlarımız olmuş Rabbim analı babalı,saglıklı buutmeyı nasıp etsın inş.h
Destina canım kurabıyelerin cok hos inş.h bayatlamadan kızını saglıklı bı sekılde kucagına alırsın...
Kızlar buarada artık ben rahat uyuyamıyorum sagdan sola donerken acaıp agrım oluyor sızde de var mı?
Birde pişik kremı aldınız mı aldıysanız ne marka aldınız kesın kullanmak gerekıyor sanırsam??
ama bebek doğduğunda 3gün aç kalsa bişey olmaz diyorlar..ayrıca benm gittiğim hastanede emzirme eğitiminde ebe dediki asla mama biberon yok emecek başka şansı yok dedi bazı ebeler işgüzarlık yapıyolar bence
Ben de dönemiyorum canım, belime bıçak saplanıyo sanki...
Yattiğimiz tarafın o kadar kısa bi sürede acıma sebebi ne acaba...
artık geceleri buralar pek kalabalık oluyor herkes uykusuz takılıyor anlaşılan
iyi geceler kızlarrr
sagol cnm kurabıyelerin hatırına gec olmasın bu sefer inş
geceleri bende uzunca zamandır var bu şikayetler uyku nedir bilmez oldum ya
ben sırf buyuzden ıkı bebeğimide dogurdugumda bebek odasına hıç yollamadım yanımda tuttum hep
aynen ve cok sinir oluyorm saat bası wc ye gıtmek zorunda kaldıgım için;hatta korkuyorum buna bıle dayanamazken normal dogumu nasıl yapcam dıye:18::18:
valla benimkisi şişmanlıktan sanırım...üsteik yan yatmayayı da hic sevmem ve alışık değilim
sanci çekerken brz dişimizi sıkmak zorunda kalacağız ama bebeğin çıkma süreci çok kısa ve kolaymış, herkes öyle diyoo
bebişler bizi şimdiden alıstırıyor uykusuzluğaartık geceleri buralar pek kalabalık oluyor herkes uykusuz takılıyor anlaşılan
ewet zaten işin en zor kısmı sancı doğum çok kolaymış zaten sancı anında neolur biran önce doğurtun beni bu acı bitsin diye yalvarıyormussun öyle duydum ben bilmiyorm artık
canım bende de ağrılar hat safadaiyigeceler kızlar nasılsınız?Doğum yapan arkadaşlarımız olmuş Rabbim analı babalı,saglıklı buutmeyı nasıp etsın inş.h
canım son çare jilet maalesef bende geçen bu yöntemle yapmak zorunda kaldım heralde bide doğuma gitmeden yaparım ama hiç te içime sinmiyocanım ben 37 oldum.p.tesi yada salı gunu dr gıdeceğim gıtmeden son kez yapmayı dusunuyorum belkı catı muayenesı olabılır.Dr bişi demedi ama.40'ı gorursede son anda jılet yaparım yapcak bişi yok
ben de yollamıcammmm :117:
ewet zaten işin en zor kısmı sancı doğum çok kolaymış zaten sancı anında neolur biran önce doğurtun beni bu acı bitsin diye yalvarıyormussun öyle duydum ben bilmiyorm artık
sanci çekerken brz dişimizi sıkmak zorunda kalacağız ama bebeğin çıkma süreci çok kısa ve kolaymış, herkes öyle diyoo
yüzükoyun yatmayı cok özledimmmm
bende bendee
bebişler bizi şimdiden alıstırıyor uykusuzluğa
krem isimleri için teşekkür ederim kızlar buarada pişik kremini hemen kullanmaya başlamalımıyız ay ılk bebek olunca herseye takılıo insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?