2011 Aralık Anneleri

negüzel yaa allah hepimize böyle doğumlar nasip etsin çevremde kimse bana cesaret vermiyor doğum cok zor diyor öz ablamlarda buna dahillerr onlara inat çatırr çatırr doğururum inşlh

gercekten jılet cok sınır hemen cıkıyor ama ben son ıkı seferdır agda yapıyorum ilk baslarda korktum bişi olcak dıye ınsallah tekrar donmem jılete...

negüzel yaa allah hepimize böyle doğumlar nasip etsin çevremde kimse bana cesaret vermiyor doğum cok zor diyor öz ablamlarda buna dahillerr onlara inat çatırr çatırr doğururum inşlh

inşallah canım Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin ama inşallah normal olsun sizlerinki bende normal olmasını çok isterdim

selam kızlar
hepınıze oncelıkle hayrlı dogumlar dılıorum
saglıklan kucagınıza lın ınsallah
bnde bebegımn olması ıcın cabalayanlardanım
sızden bır rıcam olacaktı
40 hamıleye 1 tane ayetel kursı dagıtıyorum
rıca etsem benım nıyetıme 1 tane AYETEL KURSI OKRMUSUNUZ
ADIM ESRA....

RAHATSZ ETTIM SIZIDE KUSURA BAKMAYIN
RABBIME EMNT OLUNNNNN

ben okurum canım inşallah niyetin neyse Allah kabul etsin sende bizlere dua et

Son düzenleme:

rabbim hayırlı evlat versin inş cnm okurum tabii

esracım allah en kısa zmanda hayırlı bi ewlat nasip eder inşlh..moralini yüksek tut benm ablamda çok uğraştı 2 yıl çocuğu olmadı 2 de düşük yaptı şimdi 3 aylık hamile..herşeyin başı moral allah yar ve yardımcın olsun

ya kızlar nasıl yapıyorsunuz agdayı acımıyor mu

acımıyor canım;ben sadece hamılelıgımın ılk 6 ayında falan jılet kullandım hayatımda oda agdadan korktugum için sonra baktım forumda herkes yapıo tekrar basladımvalla cok rahat oluyor haftalarca gıdıyor

rabbm herkese hayrlısını versın canım
amınnnnnn dıorum yazdıklarına....
Nusya sende okrmusun cnm 1 tane ayetel kursı benm ıcın

su son sancılı donemlerınzde ne olursunuz banada duanızı eksık etmeyın buna cok ıhtyacm var

canım okurum bende Rabbim en kısa zamanda saglıklı bır ewlat versin inş.h

ya kızlar nasıl yapıyorsunuz agdayı acımıyor mu

yok canım zaten şu an yapamıyorum ve jilete başladım zaten sadece jiletin iyi olmadığını içime sinmediğimi bu yüzden de ağdanın her zaman iyi olduğunu söyledim zaten şu an istesem de yapamam çünkü benim tam da orada varis var

tabi okurum cnm ezbere bilmiyorum kitaptan okurum allah yardımcın olsun sende dua et bizlere kolay doğuralım sağlıklı bebişler olsun die

kızlarrrr maşallahh ne yazısmıssınız yahuu oku oku bıtıremedımmm:)) fatmacım gozunaydın annecık gelmışş hoşgelmışşş sefa getırmiş... ee başka ne var neyok :)ben halne burdayım gördugunuz gib..buugn kontorlum vardı nstye gırdm bişey yedım giridm oğlan ınat ettı hiççç oynamadı,,sonra doktor bıda gır nstye olmamış bu dedı,tekarar girdim sevdım oğlumu falan oynadı busfer,,,iyide anlamadıgım oynaması şartmı yanı belkı yerı dar bebişin belkı rahat değil belkı bı sorun var ıllakı oynayana kadar bekledık :)) neyse yıne sancı falan yok bişi çıkmadı.pazartesı yıne gıtcem ,bıktım yaaaa amaannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…