2011 Aralık Anneleri

inşlh doğurursun artık benmde en büyük kabusum 39 larda olupta hiçbi doğum belirtisi olmaması aynı senın gibi yani allah yardımcın olsun cnm inşlh kuzuna kavuşursun 40 ı görmeden

hayırlısı olsun canım sen bebişi beslemeye bak ne kadar anne karnında durursa o kadar iyi bebişler için artık bizde böylelikle zenci bebişe nolucak görürüz

Allah isteyen herkese ewlat nasip etsin yokluğunu aratmasın..çok zordur diye tahmin ediyorum ablamdan biliyorm çok üzüntülü zmanlar geçirdi kızcağız..o ewlat ateşiyle yanıp her yola başvururken ben kaza sonucu hamile kalmıştım ve dahada ezik hissettim kendimi yaa neyseki şimdi 3 aylık hamile cnm ablam

amin canım;ablanda saglıklı bı sekılde kavusur ınsallah bebegine...

rahatsız etmek ne demek estf. canım
bende okurum allah kabul etsin niyetini inşallahh allah a emanet ol!

inşlh doğurursun artık benmde en büyük kabusum 39 larda olupta hiçbi doğum belirtisi olmaması aynı senın gibi yani allah yardımcın olsun cnm inşlh kuzuna kavuşursun 40 ı görmeden

haftaya cumartesı kesın işte bı aksılık çıkmassaa ınşallahh :)) ağrı sancı yok bakalım ılerkı gunlerde nolur bılmemm tabuku :))

amin inşlhh

ewet cnm tam 1 hafta oldu hazırlayalı sen ne yaptın tammı hazırlıklar

Aşağı yukarı 37 haftalıkken hazırlamışsın...yok ben daha hazırlamadım da o yüzden soruyorum, hazırlasam mı ki artk...bu arada karar verdim biberon koymıcam çantaya, sonunda zararlı çıkan ben olurum...bi de bebiş tabi kiii...

canım ablan adına çok sewindim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin bütün isteyen herkese inşallah

kızlar cıkıyoruz biz ıyı sohbetler size;öpüyoruz kızımızla sizleri))))

kızlar cıkıyoruz biz ıyı sohbetler size;öpüyoruz kızımızla sizleri))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…