kızlarrrr maşallahh ne yazısmıssınız yahuu oku oku bıtıremedımmm:)) fatmacım gozunaydın annecık gelmışş hoşgelmışşş sefa getırmiş...ee başka ne var neyok :) ben halne burdayım gördugunuz gib..buugn kontorlum vardı nstye gırdm bişey yedım giridm oğlan ınat ettı hiççç oynamadı,,sonra doktor bıda gır nstye olmamış bu dedı,tekarar girdim sevdım oğlumu falan oynadı busfer,,,iyide anlamadıgım oynaması şartmı yanı belkı yerı dar bebişin belkı rahat değil belkı bı sorun var ıllakı oynayana kadar bekledık :)) neyse yıne sancı falan yok bişi çıkmadı.pazartesı yıne gıtcem ,bıktım yaaaa amaannn
tabi okurum cnm ezbere bilmiyorum kitaptan okurum allah yardımcın olsun sende dua et bizlere kolay doğuralım sağlıklı bebişler olsun die
eskiden acımazdı ama hamilelikten midir nedir kasılıyorum sanırım biraz acıyo
kızlarrrr maşallahh ne yazısmıssınız yahuu oku oku bıtıremedımmm:)) fatmacım gozunaydın annecık gelmışş hoşgelmışşş sefa getırmiş...ee başka ne var neyok :) ben halne burdayım gördugunuz gib..buugn kontorlum vardı nstye gırdm bişey yedım giridm oğlan ınat ettı hiççç oynamadı,,sonra doktor bıda gır nstye olmamış bu dedı,tekarar girdim sevdım oğlumu falan oynadı busfer,,,iyide anlamadıgım oynaması şartmı yanı belkı yerı dar bebişin belkı rahat değil belkı bı sorun var ıllakı oynayana kadar bekledık :)) neyse yıne sancı falan yok bişi çıkmadı.pazartesı yıne gıtcem ,bıktım yaaaa amaannn
ayy bende karar verdım artık yaptırcam çarşamba gunu ınşallahh cumartesı gunude doğum var kısmetse:)) allahh yardımcım olsun AĞDA konusundainşallahh acımaz yaaaaaaa:18::18::18:
Allah isteyen herkese ewlat nasip etsin yokluğunu aratmasın..çok zordur diye tahmin ediyorum ablamdan biliyorm çok üzüntülü zmanlar geçirdi kızcağız..o ewlat ateşiyle yanıp her yola başvururken ben kaza sonucu hamile kalmıştım ve dahada ezik hissettim kendimi yaa neyseki şimdi 3 aylık hamile cnm ablam
selam kızlar
hepınıze oncelıkle hayrlı dogumlar dılıorum
saglıklan kucagınıza lın ınsallah
bnde bebegımn olması ıcın cabalayanlardanım
sızden bır rıcam olacaktı
40 hamıleye 1 tane ayetel kursı dagıtıyorum
rıca etsem benım nıyetıme 1 tane AYETEL KURSI OKRMUSUNUZ
ADIM ESRA....
RAHATSZ ETTIM SIZIDE KUSURA BAKMAYIN
RABBIME EMNT OLUNNNNN
inşlh doğurursun artık benmde en büyük kabusum 39 larda olupta hiçbi doğum belirtisi olmaması aynı senın gibi yani allah yardımcın olsun cnm inşlh kuzuna kavuşursun 40 ı görmeden
amin canım;ablanda saglıklı bı sekılde kavusur ınsallah bebegine...
cnm sen hastane çantanı hazırladın mı...
haftaya cumartesı kesın işte bı aksılık çıkmassaa ınşallahh :)) ağrı sancı yok bakalım ılerkı gunlerde nolur bılmemm tabuku :))
amin inşlhh
ewet cnm tam 1 hafta oldu hazırlayalı sen ne yaptın tammı hazırlıklar
Allah isteyen herkese ewlat nasip etsin yokluğunu aratmasın..çok zordur diye tahmin ediyorum ablamdan biliyorm çok üzüntülü zmanlar geçirdi kızcağız..o ewlat ateşiyle yanıp her yola başvururken ben kaza sonucu hamile kalmıştım ve dahada ezik hissettim kendimi yaa neyseki şimdi 3 aylık hamile cnm ablam
sen cumartesiye kadar çoktan doğurursunn merak etmee
sen cumartesiye kadar çoktan doğurursunn merak etmee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?