2011 Aralık Anneleri

bence sen yavaştan başla hazırlamaya valla millet 30 haftada hazırlıyor

canım ablan adına çok sewindim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin bütün isteyen herkese inşallah

amin cnm sağol

hayırlısı olsun canım sen bebişi beslemeye bak ne kadar anne karnında durursa o kadar iyi bebişler için artık bizde böylelikle zenci bebişe nolucak görürüz

rabbim kımseye evlat hasreti çektirmesin inş..cok zor bişey ya..ablanda sag salım kavuşur inş cnm bebişine..

bende daha yeni hazırladım sayılır cnm gecen hafta bı hazırlamıştım sonra o cantanın fermuarı bozuldu herşey bıtmışken öylece bırakmıştım dün yeniden hazırladım başka çantaya

ben biberon emzik falan koymadım hiç daha öncekilerde de hiç koymamıştım gerek yok bence..

zuzu mine hanıma gittin di mi sen de?? neden pazartesi bi daha gidicen??

kızlar cıkıyoruz biz ıyı sohbetler size;öpüyoruz kızımızla sizleri))))

ıyı geceler cnm tatlı uykular olsun inş:)

yok canım yokkkk bende tık yok bu gıdışle bı 9 ay daha beklerım

boşver cnm hamılelıgın tadını cıkarmaya bak arıyacan bak sonra bugunlerini:)))

bu arada 4000.sayfamıza gelmişiz hayırlı olsun

birde ağda yapanları tebrik ediyorum ben sunı sancıyla ıkı dogum yaptım ama agda yapamıyorum ne komık dimiii

ewet canım ya 4000. sayfa oldu maşallah

ben okudum bile canım Allah yardımcın olsun

Sana kesinlikle katılıyorum...

ben de katılıyorum size kızlar,
işini iyi yapan kimseye sözüm yok ama tüm hemşirelerin melek olmadığı da bir gerçek
Allah iyileriyle karşılaştırsın inşallah

zuzu mine hanıma gittin di mi sen de?? neden pazartesi bi daha gidicen??

gittim canım,doktorum şelcuk hocaya benım cumartesı doğumum var kısmetse ınşalahh..aradım doktoru pazartesı gel goruyum dedı 2 gune bi çağırcam dedı kalp atışlarına bakıcam dedı,sıklaştı benımkı yanı...

ben çantama biberon kaşık falan koymadım hastane koymayın dedi sende koyma umutsuzda konuşmaa yoksa 1-0 yenik başlarsın emzirecem benm bebişim emecek dee kararlı ol emzik koydum ama hast çantama belki lazım olur die gerçi lazım olmaz ama olsun

bizde bu çene oldukçaaa daha çok sayfa atlarızz

sana destek olsun diye söylemiyorum ama benm bişey dikkatimi çekti bu hani ağrıları olan doğurdum doğurucam diye akşam sabah bekleyenler şikayeti çok olan lardansa kendini iyi hisseden ve hiçbi belirtisi olmayanlar daha çabuk doğuruyo tabi istisnalarda var..yani sen şimdi bende sancı yok diyosun yaa aniden doğururverirsin walla

Haklısın canım, koymıcam...şimdi koyarsam ben can derdindeyken yapmayın falan diyemem belki...

öyle gerçiideee sırt ağrım falan tuvalet sıkıntısı delırıcem ıycene...bide mıgede bulantım halen devam edıyo..derlerdıde ınanmazdımm 9 ay surenler var dıye başımda işte allah bıran once hepımızı kurtarsın çok zormuş çok..dışardan bakınca çok hoş gozukuyodu ama yaşayınca gerçketen anne olmak zormuş yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…