bence sen yavaştan başla hazırlamaya valla millet 30 haftada hazırlıyorAşağı yukarı 37 haftalıkken hazırlamışsın...yok ben daha hazırlamadım da o yüzden soruyorum, hazırlasam mı ki artk...bu arada karar verdim biberon koymıcam çantaya, sonunda zararlı çıkan ben olurum...bi de bebiş tabi kiii...
canım ablan adına çok sewindim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin bütün isteyen herkese inşallah
hayırlısı olsun canım sen bebişi beslemeye bak ne kadar anne karnında durursa o kadar iyi bebişler için artık bizde böylelikle zenci bebişe nolucak görürüz
Allah isteyen herkese ewlat nasip etsin yokluğunu aratmasın..çok zordur diye tahmin ediyorum ablamdan biliyorm çok üzüntülü zmanlar geçirdi kızcağız..o ewlat ateşiyle yanıp her yola başvururken ben kaza sonucu hamile kalmıştım ve dahada ezik hissettim kendimi yaa neyseki şimdi 3 aylık hamile cnm ablam
Aşağı yukarı 37 haftalıkken hazırlamışsın...yok ben daha hazırlamadım da o yüzden soruyorum, hazırlasam mı ki artk...bu arada karar verdim biberon koymıcam çantaya, sonunda zararlı çıkan ben olurum...bi de bebiş tabi kiii...
kızlar cıkıyoruz biz ıyı sohbetler size;öpüyoruz kızımızla sizleri))))
kızlarrrr maşallahh ne yazısmıssınız yahuu oku oku bıtıremedımmm:)) fatmacım gozunaydın annecık gelmışş hoşgelmışşş sefa getırmiş...ee başka ne var neyok :) ben halne burdayım gördugunuz gib..buugn kontorlum vardı nstye gırdm bişey yedım giridm oğlan ınat ettı hiççç oynamadı,,sonra doktor bıda gır nstye olmamış bu dedı,tekarar girdim sevdım oğlumu falan oynadı busfer,,,iyide anlamadıgım oynaması şartmı yanı belkı yerı dar bebişin belkı rahat değil belkı bı sorun var ıllakı oynayana kadar bekledık :)) neyse yıne sancı falan yok bişi çıkmadı.pazartesı yıne gıtcem ,bıktım yaaaa amaannn
yok canım yokkkk bende tık yok bu gıdışle bı 9 ay daha beklerım
yok canım yokkkk bende tık yok bu gıdışle bı 9 ay daha beklerım
ıyı geceler cnm tatlı uykular olsun inş:)
boşver cnm hamılelıgın tadını cıkarmaya bak arıyacan bak sonra bugunlerini:)))
bu arada 4000.sayfamıza gelmişiz hayırlı olsun
birde ağda yapanları tebrik ediyorum ben sunı sancıyla ıkı dogum yaptım ama agda yapamıyorum ne komık dimiii
ewet canım ya 4000. sayfa oldumaşallah
ben okudum bile canım Allah yardımcın olsunselam kızlar
hepınıze oncelıkle hayrlı dogumlar dılıorum
saglıklan kucagınıza lın ınsallah
bnde bebegımn olması ıcın cabalayanlardanım
sızden bır rıcam olacaktı
40 hamıleye 1 tane ayetel kursı dagıtıyorum
rıca etsem benım nıyetıme 1 tane AYETEL KURSI OKRMUSUNUZ
ADIM ESRA....
RAHATSZ ETTIM SIZIDE KUSURA BAKMAYIN
RABBIME EMNT OLUNNNNN
ama bebek doğduğunda 3gün aç kalsa bişey olmaz diyorlar..ayrıca benm gittiğim hastanede emzirme eğitiminde ebe dediki asla mama biberon yok emecek başka şansı yok dedi bazı ebeler işgüzarlık yapıyolar bence
Sana kesinlikle katılıyorum...
zuzu mine hanıma gittin di mi sen de?? neden pazartesi bi daha gidicen??
maşlh cidden 4000 sayfa
bu arada ben doğum listesinde 35. falan olurum dedim ama bu gidişler 45. bile olamayız en son biz doğurucaz yaaeşimde hergece doğsun artıkta sevelim diyo uyuz oluyorum
maşlh cidden 4000 sayfa
bu arada ben doğum listesinde 35. falan olurum dedim ama bu gidişler 45. bile olamayız en son biz doğurucaz yaaeşimde hergece doğsun artıkta sevelim diyo uyuz oluyorum
bizde bu çene oldukçaaa daha çok sayfa atlarızz
gittim canım,doktorum şelcuk hocaya benım cumartesı doğumum var kısmetse ınşalahh..aradım doktoru pazartesı gel goruyum dedı 2 gune bi çağırcam dedı kalp atışlarına bakıcam dedı,sıklaştı benımkı yanı...[/QU
benim de selçuk hoca doktorum da hani yoktu ya mine hanıma gidecektin bugün sen de diye hatırladım o yüzden sordum, senin 10 aralıkta sezeryanla alacak değil mi?
ben çantama biberon kaşık falan koymadım hastane koymayın dedi sende koyma umutsuzda konuşmaa yoksa 1-0 yenik başlarsın emzirecem benm bebişim emecek dee kararlı ol emzik koydum ama hast çantama belki lazım olur die gerçi lazım olmaz ama olsun
ıyı geceler cnm tatlı uykular olsun inş:)
boşver cnm hamılelıgın tadını cıkarmaya bak arıyacan bak sonra bugunlerini:)))
bu arada 4000.sayfamıza gelmişiz hayırlı olsun
birde ağda yapanları tebrik ediyorum ben sunı sancıyla ıkı dogum yaptım ama agda yapamıyorum ne komık dimiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?