tabi cnm sen o durumdayken olduda ilk anda emziremessen bebek ağlar ebeler yada annenler falan birisi bebek ağlıyo die kıyamaz verirler biberonu ondaN SONra uğraş durr iisi mi koyma hiçbişeyHaklısın canım, koymıcam...şimdi koyarsam ben can derdindeyken yapmayın falan diyemem belki...
bende şuan 37+ 2 nezaman geleceğini bilemiyorum 8 aralıkda 38 haftam bitmiş oluyor çatı muayenem var aşırı korkuyorum ama mecburum evet normal düşünüyorum ama hayırlısı Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize inşallah canım
tabi cnm sen o durumdayken olduda ilk anda emziremessen bebek ağlar ebeler yada annenler falan birisi bebek ağlıyo die kıyamaz verirler biberonu ondaN SONra uğraş durr iisi mi koyma hiçbişey
sanada cnm allah rahatlk versinkızlar ben uyuklamaya başladım valla neyse bizde çıkalım artık sizlere iyi sohbetler hayırlı geceler
canım hiç korkma bende bugün oldum çatı muayenesi bırak acımayı hissetmedim bile 2-3 saniyelik bişey hiç şimdiden düşünüp kendini sitresi sokma bende 37.4 te oldum ve kesinlikle çok kolay bişey utanmayı saymassak
sana destek olsun diye söylemiyorum ama benm bişey dikkatimi çekti bu hani ağrıları olan doğurdum doğurucam diye akşam sabah bekleyenler şikayeti çok olan lardansa kendini iyi hisseden ve hiçbi belirtisi olmayanlar daha çabuk doğuruyo tabi istisnalarda var..yani sen şimdi bende sancı yok diyosun yaa aniden doğururverirsin walla
Demek senin bebiş süpriz oldu haaa!!! ne kadarlık evlisin?
öyle gerçiideee sırt ağrım falan tuvalet sıkıntısı delırıcem ıycene...bide mıgede bulantım halen devam edıyo..derlerdıde ınanmazdımm 9 ay surenler var dıye başımda işteallah bıran once hepımızı kurtarsın çok zormuş çok..dışardan bakınca çok hoş gozukuyodu ama yaşayınca gerçketen anne olmak zormuş yaa
çok merak ettiğim şeylerden biri de, zenci bebek tablonun sonunda takılıp kalacak mı yoksa gözden kaybolacak mıay bılmıyorum amaaaa hiççççç oyle içime doğmuyo vallaa..:))) yınede kısmet bakalım..ama görursun gunumu beklerımben oyleyımdır :)))) gunumu geçiririm bile
06.06.2010 da ewlenmiştim cnm oğlum sürpriz oldu 9 ay sonra falan hamile kaldım
gittim canım,doktorum şelcuk hocaya benım cumartesı doğumum var kısmetse ınşalahh..aradım doktoru pazartesı gel goruyum dedı 2 gune bi çağırcam dedı kalp atışlarına bakıcam dedı,sıklaştı benımkı yanı...[/QU
benim de selçuk hoca doktorum da hani yoktu ya mine hanıma gidecektin bugün sen de diye hatırladım o yüzden sordum, senin 10 aralıkta sezeryanla alacak değil mi?
selcuk hoca yoktu canım mıneye gıttım bende bugunluk....sonra elcuk hocayla konuştum..10 aralık evet..bida görcekmısınız benı dıye yoksa dırek doğumamı gelıyım dıye aradım oda gel göruyum dedı takıp edelım artık dedı..sana ne dedı mınecık :)))
merhaba arkadaşlar kaç gündür giremiyodum sorun vardi bilgisayarda doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun darısı bizlerin başına inş. bugün doktor kontürolümüz vardı 37,4 haftalık olduk 3200 gram olmuş kızım boyuda 50 cm olmuş çatı muayenemde yapıldı ve doğum kanalına girmeye başlamış dedi doktorum ama maaleaf kafa gene büyük çıkıyor haftasına göre 10 gün sonra tekrar gidicez inş. makarna pilav hamur işi fazla yeme bebek kilo almasın fazla doğum kolay olsun dedi
Ben de 2 yıllık evliyim, aslında henüz istemiyordum ama eşim çooook istiyordu. hmn oldu çok şükür, Allah kimseyi bu dertle sınamasın, zordur çokkk..
merhaba arkadaşlar kaç gündür giremiyodum sorun vardi bilgisayarda doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun darısı bizlerin başına inş. bugün doktor kontürolümüz vardı 37,4 haftalık olduk 3200 gram olmuş kızım boyuda 50 cm olmuş çatı muayenemde yapıldı ve doğum kanalına girmeye başlamış dedi doktorum ama maaleaf kafa gene büyük çıkıyor haftasına göre 10 gün sonra tekrar gidicez inş. makarna pilav hamur işi fazla yeme bebek kilo almasın fazla doğum kolay olsun dedi
çok merak ettiğim şeylerden biri de, zenci bebek tablonun sonunda takılıp kalacak mı yoksa gözden kaybolacak mı
selcuk hoca yoktu canım mıneye gıttım bende bugunluk....sonra elcuk hocayla konuştum..10 aralık evet..bida görcekmısınız benı dıye yoksa dırek doğumamı gelıyım dıye aradım oda gel göruyum dedı takıp edelım artık dedı..sana ne dedı mınecık :)))
hadi hayırlısı canım benim, senin şafak 7 diyelim, hiç moral bozma artık niye sancım yok diye ne güzel işte niye sancı çekesin ki boşuna:))
benim de iyi gitti mineyle nstye girdik vs. herşey yolunda şükür ben selçuk hocadan perşembeye randevu aldım, bana 15 aralık demişti perşembe görüşünce tarih netleşir zaten telde aramayım dedim şimdilik:))
Arkadaşlar,ÇOK ŞÜKÜR RABBİME ben de dün sabah 01.12.2011'de saat 08:50'de RÜYA'ma kavuştum.Kilomuz 2.750 ama sağlıklıyız ÇOK ŞÜKÜR boyumuz da 48 cm.Epidural sezaryen oldum,ilk 5-6 saat inanılmaz rahattım,ardından yürüme çalışmaları başladı sadece 1 kez ağrı kesici iğne istedim kendimden,tüm gece ve bu 2.günümüzde yaşadığım sıkıntı ara sıra hissettiğim ilk gün adet sancısı ve spor sonrası tutulmuş bir bel kadar...Allah'a çok şükür sütüm de geliyor,ama tabii ki ancak kendi ihtiyaçlarımı giderip bebeğime bakabiliyorum.Onun dışında annelerimiz SAĞOLSUN!!!Daha altını hiç almadım mesela.Bu hususları göz önüne alıp refakatçi seçimi yapın diye söylüyorum henüz doğurmayan annişlere...Zaman değerli o yüzden aynı mesaj FACEBOOK GRUBUMUZda da var,sorularınıza oradan yanıt verebilirim:)MÜTHİŞ BİR DUYGU,ÇOK MUTLUYUM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?