2011 Aralık Anneleri

Haklısın canım, koymıcam...şimdi koyarsam ben can derdindeyken yapmayın falan diyemem belki...
tabi cnm sen o durumdayken olduda ilk anda emziremessen bebek ağlar ebeler yada annenler falan birisi bebek ağlıyo die kıyamaz verirler biberonu ondaN SONra uğraş durr iisi mi koyma hiçbişey

canım hiç korkma bende bugün oldum çatı muayenesi bırak acımayı hissetmedim bile 2-3 saniyelik bişey hiç şimdiden düşünüp kendini sitresi sokma bende 37.4 te oldum ve kesinlikle çok kolay bişey utanmayı saymassak

Ben de tam onu soracaktım, çok utandın mı....offf yaaa!!! nasıl doğuracaksam

ay bılmıyorum amaaaa hiççççç oyle içime doğmuyo vallaa..:))) yınede kısmet bakalım..ama görursun gunumu beklerımben oyleyımdır :)))) gunumu geçiririm bile

daha dur cnm esas bundan sonrası başlıyor anneliğin..bidogsunda gör bır kaç gündür rahatsızım dıye oglumu okula götüremedim dedesi götürdü bugun bana diyorkı anne yeter artık 3gun dedemle gıdıyorum artık gitmem sen götür beni..bu lafı içime bir dert oldu sorma sonra annenen götürsün dedim o asla olmaz diyor bı sefer götürdü annanesi..neden dedim dediği şeye bak; annanem beni sırama bırakırken öpüyor arkadaşlarımın yanında rezil oluyorum ya

merhaba arkadaşlar kaç gündür giremiyodum sorun vardi bilgisayarda doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun darısı bizlerin başına inş. bugün doktor kontürolümüz vardı 37,4 haftalık olduk 3200 gram olmuş kızım boyuda 50 cm olmuş çatı muayenemde yapıldı ve doğum kanalına girmeye başlamış dedi doktorum ama maaleaf kafa gene büyük çıkıyor haftasına göre 10 gün sonra tekrar gidicez inş. makarna pilav hamur işi fazla yeme bebek kilo almasın fazla doğum kolay olsun dedi

Arkadaşlar,ÇOK ŞÜKÜR RABBİME ben de dün sabah 01.12.2011'de saat 08:50'de RÜYA'ma kavuştum.Kilomuz 2.750 ama sağlıklıyız ÇOK ŞÜKÜR boyumuz da 48 cm.Epidural sezaryen oldum,ilk 5-6 saat inanılmaz rahattım,ardından yürüme çalışmaları başladı sadece 1 kez ağrı kesici iğne istedim kendimden,tüm gece ve bu 2.günümüzde yaşadığım sıkıntı ara sıra hissettiğim ilk gün adet sancısı ve spor sonrası tutulmuş bir bel kadar...Allah'a çok şükür sütüm de geliyor,ama tabii ki ancak kendi ihtiyaçlarımı giderip bebeğime bakabiliyorum.Onun dışında annelerimiz SAĞOLSUN!!!Daha altını hiç almadım mesela.Bu hususları göz önüne alıp refakatçi seçimi yapın diye söylüyorum henüz doğurmayan annişlere...Zaman değerli o yüzden aynı mesaj FACEBOOK GRUBUMUZda da var,sorularınıza oradan yanıt verebilirim:)MÜTHİŞ BİR DUYGU,ÇOK MUTLUYUM.

kaç mm çıktı kafa çapı cnm söylermisin ayrıntılı yaz bende aynı durumdaYIM senınle biliyosun

cnm çatı muayenesinden bahsetsene brz...acıdı mı, utandın mı, uzun sürdü mü....

çok merak ettiğim şeylerden biri de, zenci bebek tablonun sonunda takılıp kalacak mı yoksa gözden kaybolacak mı

benım zencı bebekte halınden memnun baksana..herkesın ters donmuş bebeği benımkı halen sırıtıyo:)) bakalım 40 oluncada sırıtcakmı yoksa tekrar başamı sarcak :)))

tebrik ederim canım.Allah bir an önce iyileşip bebeğinle rahatlıkla ilgilenmene yardımcı olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…