2011 Aralık Anneleri

benim midemde ülserim var dı mesela asitten dolayı mide dokum inceldiğinden çiğ meyva yerine ayva kompostosu taneleriyle birlikte çok iyi geliyordu midemi rahatlatıyordu az önce yazan arkadaşım haklı iyi gelebilir doktoruna danış dene istersen

aklına gelebilecek herşeyi denedim. yediklerimi tek çıkarmıyorum. midemde mayalanmış su ve tükürük sürekli geliyo. hemde bir sürü. bilmiyorum içimde sumu üretiyorum. buna rağmen su içemiyorum. dr. serum su ihtiyacını gideriyo dedi. inş. öyledir. bazen susuzluğu çok hissediyorum ama içemiyorum... etrafımdakiler beni gördükten sonra çocuk yapmak istemediklerini söylüyorlar allah yardımcım olsun

Allah yardımcın olsun. son çıkardığını bu sondu bir daha olmuyacak diye düşün inşllh ta öyle olur. yada evet bebeğin gayet sağlıklı annesinden bayağı fazla besleniyor sanırım

kiyamam yaaa. ama doktorun dogru soylemis. benimki de demisti yedikten sonra kusman onemli degil sindirim esnasinda emilen besinler yeterli olurmus. serum sadece su takviyesi yapiyordur.

bu arada annemi aradim (gormus gecirmis insan olarak) haslanmis patates denesin dedi. bi de kirazi bekleyin cikinca hicbiseyiniz kalmaz dedi. kiraz da patates te safrayi kontrol edermis. sana da selami var gecmis olsun diyo (kadincaaza diyemedim internetten arkadasim diye, gercek arkadasim sandi)

sağol canım. annenin ellerinden öpüyorum. patates önceleri iyi geliyodu şimdi rahatsız ediyo. bundan sonra umudu kiraza bağlayacamda onunda zamanına çok var. ne diyeyi allahtan bir şeyi çok istediğim zaman mutlaka olur olur ama mutlakada o şeyin cefasını çekerim. buda böyle oldu. inş. sağlıcakla zamanında bebeklerimizi kucağımıza alırız. bu günleride gülümseyerek hatırlarız

arkadaşlar size iyi bir gün geçirmeniz dileğimle.
bulantısı olan ve başın dönen arkadaşlarım inşllh en yakın zamanda Allahın izniyle iyileşirler. hep güzel haberlerinizi duymak dileğimle beni özleyin anacım :)

ben de gidip kahvalti edeyim artik. icerde isyan cikmasin `anne birak gevezeligi de karnimi doyur` diye. gorusuruz sonra. opucukler herkesee...

İlgilenip cevapladığın için çok teşekkür ederim cnm. Bi nebze de olsa içimi rahatlattın. Saol cnm.

bende de ayn durum var ergenlik dönemime geri döndüm sanki hele sırtımda nasıl sivilceler çıktı koçiş işten gelmesine yakın fondoten sürüyorum azıcık moralim düzeliyor bir de izi kalıyor.

Bende az biraz güzelleştim ama az. Ee benden ne kadar zorlasan çok güzel çıkmaz zaten dermişim.

Ay haklısın 4 kilo aldım ben yaaaaa. Olamaz. Çokta yemiyorum. En iyisi diyetisyen bulayım kendime.

Çocuğun dişi çıkınca cnm. Şaka bir tarafa en uygun zamanı eşinle sen bilebilirsiniz. Ben hiç saklamadım. Bişey olursa felan diye saklanıyor ama olursa da Allah'tan napıyım.

Bulanti icin guzel bir hap yok piyasada. Bana burdaki doktor haplardan uzak dur dedi. Bende ancak basim cok asiri agriyinca Tylenol aliyorum o kadar :26:

Bulanti icin zencefil bitki cayi cok iyi geliyor ama benim midemi o da bulandiriyor:)

Cnm ah benim sabahtan beri baş ağrım hiç durmadı. Ama kesinlikle hap içme. Özellikle ağrı kesici haplar mutlaka sakatlık yapar diye biliyorum. Amin dikkat et cnm.

Tey teyyyyyyyyy. Koca göbişlerimizle amma komik oluruz hee. Bir elimiz göbeğimizde,
öbür elimizde mendil. tey teyyyyyyyyyyyyy

Bende de zaman zaman baş dönmesi oluyor cnm. Ama sanırım çoğu tansiyon düşüklüğünden. Belki de kansızlıktan. Bugün tansiyonumu ölçtürdüm 9-6 dediler.Sabah yataktan kalkmadan önce sabit bir yere uzunca bak öyle kalk yataktan dediler.

günaydın kızla nasılsınız?cumartesi kontrolüm var umarım herşey yolunda olur

inşallah her şey yolunda gider

ikili tarama testini ben de çok merak ediyorum, acaba nasıl yapılıyor. gidince tecrübelerini dinleriz 5 hafta nasıl dayandın, beklemek çok zor oluyor

inşallah bir an önce bulantıların geçer bizim bir tanıdıkta senin gibiydi, sürekli hastanedeydiler. çocuğu çok sağlıklı doğdu ama annesi baya yıpranmıştı. her bünyede hamilelik belirtisi farklı oluyor. umarım bir an önce düzelirsin.

bilmiyorum:44: ben de hiç baş dönmesi olmadı.

kızlar sabah hastanedeydim.
devlet hast. gittim. öceden özele gidiyordum. tam 2.5 saat ayakta bekledim.
kadın bebeğime bile bakmadı ne gerek var zırt pırt bakılmaz. Amerikada 7 ayda bir kez mi ne bakıyorlar dedi.
hiç ama hiççç ilgilenmedi. kan tahlili istedi onun sonucunuda taaaa Pazartesi alacağım
üstelik ben de sancı oluyor arada. sol tarafıma girip çıkıyor. ülseratif kolit var ben de, ondan olabilir mi dedim. evet olur, hamilelik tetikler tarzı moral bozucu şeyler söyledi ben de aksine ilaçları kesmemem rağmen çok iyi olduğumu, atak dönemine girmediğimi söyledim
kadın resmen felaket tellalı gibiydi.

doktor bir şey demedi bari siz teşhis koyun:sürekli halsizlik ve arada baş ağrım oluyor. üstelik 2 gündür sancı girip çıkıyor. sizde de oluyor mu?

öff birde bu ölçümler mi çıktı başımızaa herkesin bebeğide ölçümde kendine arkadaslar birbirimizin kafasını bulandırmayalım lütfen yaaa herkesin bünyesi farklı....

çok streslisiniz sanırım ama hoş değil burda herkes paylaşım yapıyor beğenmiyorsanız okumayın

bu arada eşimin yaşlı bir akrabası biz de. sabah onuda hastaneye götürdüm. dün biz de kaldı hastane yakın diye. biraz önce geldik ve şuan yatıp uyudu, ben de uzanacağım. normalde misafiri çok severim, Allah'ım günah yazma ama hiç ağarlayacak dermanım yok. dün öğlenden habersiz geldi, akşama yemek vs...o kadar zor hazırladım ki. bu gün de gitmeyecek sanırım

canim hamileleikte olabiliyor eger kansizlik varsa oda yapiyor ve hamilelikde cok gorunen birsey

2 testte bebegin ense kalinligini olcuyorlar kan aliyorlar idrar tehlili ve alttan kontrol yapiliyor o kadarrr.

oooyyy kıyamam adare et yaa(( onun duası sana gerekli şu dönem öle düşün:)))

fazlada uğraşma yemeklerle Allah ne verdiyse yiyin önemli olan yedikleri değil ki ii zaman geçirmesi...

hemen teshis koyuyorum: HAMILESIIINNN
saka bi tarafa bi kac gundur onceden herhangi bi rahatsizligim olmamasina karsin ciddi karin agrisi cekiyorum aksamlari. gazdan olabilir, icmizde buyuyen sey kendine yer aciyor olabilir, stress yapmis kendimi fazla dinliyor olabilirim... her zaman yasamadigimiz bir surec oldugundan her zaman yasamadigimiz seyleri yasamak normal gibi geliyor bana.

ama oncesinde bir rahatsizligin varmis madem cok rahatsiz edici boyuta gelmeden bu konunun uzmani olan doktorunla gorus ki gerekirse onlem alsin. biz kadin dogum doktorlarina gastroentologlara sorulacak seyleri sormakla hata ediyoruz bazen. onlar da haliyle gecistiriyor. bu senin cadiyi temize cikarmaz tabii de her isi uzmanina sormak lazim

yarin kontrolumvar ve cok dengesiz gidiyor vaziyet. karin agrisi falan oluyor aksamlari. o kadar tirsiyorum ki artik deliye vurdum ben de

napiim olcak belli zaten. bize kaderin kaza kismini yasamak dusuyor. bekliip gorcess :)

Ayni dengesizlik bendede var bende yarin gidiyorum doktora sabah erkenden pek heyecanliyim

Bu arada yuruyus yerine yapilabiliyorsa step faydaliymis dogum icin ebruli de duydum yuruyusun 2 kati kaloride harcatiyormus gerci

Son düzenleme:
benimki aksam son randevu. acaba randevularimiz denk gelicek mi bi ara merak ediyorum bazen :)

Bakarsin bigun denk gelir :)) kirmizi karanfil takarim beni tanirsin ama soyle bir durum var ki ben bagdat caddesindeki poliklnige denk getirmeye calisiyorum rukset hnm ordayken gidiyorum kolayima geliyo orasi

Bakarsin bigun denk gelir :)) kirmizi karanfil takarim beni tanirsin ama soyle bir durum var ki ben bagdat caddesindeki poliklnige denk getirmeye calisiyorum rukset hnm ordayken gidiyorum kolayima geliyo orasi

ben de tam tersi cadde gunu olmasin diye ugrasiyorum. aksam trafik falan hic cekilmiyor sonrasinda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…