2011 Aralık Anneleri

bu arada yazını görünce panikten yazamadım cnm bebişine maşlhh
ama neden 10 gün sonra çağırdı 10 gün çok uzun değilmi yaa..

valllaa haklısın canım yaa anne olmak çok ayrıcalık..küçükken ayrı bı dert buyunce ayrı sorunlar bıtmıyo,,,yığenlerımden bende bılıyorum çok tatlılar ama yaa.ben çok severım çoçukları ıcımde hep bi çoçuk yaşatmısımdır çoçuk ruhluyumdur....:))))

senin bebiş de içerde gülümsüyordur inşallah...çıkmaya niyetlenmediğine göre halinden memnun o da

galibaaaa şimdide içerde bı oraya bı buraya gidip duruyo maşallahhh pek hareketlyız ozellıkle gecelerı..ben yandım bu doğuncaa baana sabaha kadar uyku yok sanırım :)) anne karnında nasıl olursa oyle olurmuşlaryaa

maşallah cnm bebişine inş dahada artmaz kafa capı..

darısı bizlere inşşş

bu arada yazını görünce panikten yazamadım cnm bebişine maşlhh
ama neden 10 gün sonra çağırdı 10 gün çok uzun değilmi yaa..

bilmiyorum canım o zaman çapırdı normal doğum olacağı için sanırım çocuğun hareketi azalıra kanaman olursa yada suyun gelirse hemen gel dedi sen ne yaptın gittinmi doktor geçmişi okuyamadım daha o zaman 39. haftamıza yeni giricez

maşallah tebrik ederim, güle güle büyüt canım

benim zillide gece 12 oldumu bir cosuyor kı sorma kemiklerimi kıracak sankı geceleri oturmayı cok seviyor doguncada öyle oturacaz sanırım düzenimiz bu şekılde hiç şaşmıyor

yok daha gitmedim bu hafta gideceğim inşlh benm bebişin kafası büyümemiştir daha fazla yaa senın bebişin kafası kaç mm çıktı bugun

benim zillide gece 12 oldumu bir cosuyor kı sorma kemiklerimi kıracak sankı geceleri oturmayı cok seviyor doguncada öyle oturacaz sanırım düzenimiz bu şekılde hiç şaşmıyor
aynen bende öyle gündüzleri bukadar hareketli değil geceleri 10-11 gibi bi başlıyor sabaha kadar oynuyo içerde canımıda yakıyo yaa doğduğundada böyle olursa yandık uyku haram olur bize walla

gece gündüz kavramı anne karnında tam da bu zamanlarda oluşuyormuş, biz anneler rahatsızlıktan dolayı geceleri gündüz gibi yaşayıp bu saatlere kadar oturunca bebişlerin de düzeni şaşıyo, benimki de aynı en hareketli zamanı geceleri:))

şimdiden alıştırıyoruz baksana kendımızı :)) saatt kaç oldu bızler daha ayaktayızz..ay hiç istemıyorum uyumak çunkı ıkıde bır tuvalete kalkıyorum cokfena yaaaa sabahı zor edıyorum artık....bu zamanın bebelerı çok fenaaaa anacımmmmm baksanaaa onlar bıle ayakta şu saat olmuş halen fıkır fıkırlar

Kızlar göbeğim bir kaşınıyo bir kaşınıyo sormayın gitsin....kendimi tutamayıp tırmalayabilirim her an ( çatlıyorum sanırım )

malesef çatlayacaksın..bende buzmana kadar birtane bile çatlak yoktu son 1 haftada bikaç tane küçük küçük çatlaklar olmuş akşam eşim görmüş 1 haftadır aynı senın gibi kaşınıyodum meğerse çatlak yüzündenmiş :2::2:

cnm çatı muayenesinden bahsetsene brz...acıdı mı, utandın mı, uzun sürdü mü....

canım çatala falan çıkmadım normal masasında baktı bacaklarını açıyosun ellerini göğsüne koy dedi derin bi nefes al dedi bende dediklerini yaptım acı hissedicem diye bekliyorum bitti dedi 2-3 saniye sürdü sadece bırak acı yı baktığını bile hissetmedim desem yeridir utanma tabiki oluyo ama o sırada doktorum konuşturunca o bile çıktı aklımdan yani çok kolay geçti acı yok sitres yapacak bi durumda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…