merhaba arkadaşlar kaç gündür giremiyodum sorun vardi bilgisayarda doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun darısı bizlerin başına inş. bugün doktor kontürolümüz vardı 37,4 haftalık olduk 3200 gram olmuş kızım boyuda 50 cm olmuş çatı muayenemde yapıldı ve doğum kanalına girmeye başlamış dedi doktorum ama maaleaf kafa gene büyük çıkıyor haftasına göre 10 gün sonra tekrar gidicez inş. makarna pilav hamur işi fazla yeme bebek kilo almasın fazla doğum kolay olsun dedi
ahhh buu kocalar benmde aynı senın gibi kocam çok istiyodu beni tuzağa düşürdü hain aşkitom benm
benım zencı bebekte halınden memnun baksana..herkesın ters donmuş bebeği benımkı halen sırıtıyo:)) bakalım 40 oluncada sırıtcakmı yoksa tekrar başamı sarcak :)))
daha dur cnm esas bundan sonrası başlıyor anneliğin..bidogsunda görbır kaç gündür rahatsızım dıye oglumu okula götüremedim dedesi götürdü bugun bana diyorkı anne yeter artık 3gun dedemle gıdıyorum artık gitmem sen götür beni..bu lafı içime bir dert oldu sorma sonra annenen götürsün dedim o asla olmaz diyor bı sefer götürdü annanesi..neden dedim dediği şeye bak; annanem beni sırama bırakırken öpüyor arkadaşlarımın yanında rezil oluyorum ya
inşlh cnm yaa son zmanlardayız artık allah bian önce sağlıkla kavuştursun yavrularımızafena da olmamış ama...koca kafalı bebiklerimize sahip olcaz inşallah
senin bebiş de içerde gülümsüyordur inşallah...çıkmaya niyetlenmediğine göre halinden memnun o da
merhaba arkadaşlar kaç gündür giremiyodum sorun vardi bilgisayarda doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun darısı bizlerin başına inş. bugün doktor kontürolümüz vardı 37,4 haftalık olduk 3200 gram olmuş kızım boyuda 50 cm olmuş çatı muayenemde yapıldı ve doğum kanalına girmeye başlamış dedi doktorum ama maaleaf kafa gene büyük çıkıyor haftasına göre 10 gün sonra tekrar gidicez inş. makarna pilav hamur işi fazla yeme bebek kilo almasın fazla doğum kolay olsun dedi
Arkadaşlar,ÇOK ŞÜKÜR RABBİME ben de dün sabah 01.12.2011'de saat 08:50'de RÜYA'ma kavuştum.Kilomuz 2.750 ama sağlıklıyız ÇOK ŞÜKÜR boyumuz da 48 cm.Epidural sezaryen oldum,ilk 5-6 saat inanılmaz rahattım,ardından yürüme çalışmaları başladı sadece 1 kez ağrı kesici iğne istedim kendimden,tüm gece ve bu 2.günümüzde yaşadığım sıkıntı ara sıra hissettiğim ilk gün adet sancısı ve spor sonrası tutulmuş bir bel kadar...Allah'a çok şükür sütüm de geliyor,ama tabii ki ancak kendi ihtiyaçlarımı giderip bebeğime bakabiliyorum.Onun dışında annelerimiz SAĞOLSUN!!!Daha altını hiç almadım mesela.Bu hususları göz önüne alıp refakatçi seçimi yapın diye söylüyorum henüz doğurmayan annişlere...Zaman değerli o yüzden aynı mesaj FACEBOOK GRUBUMUZda da var,sorularınıza oradan yanıt verebilirim:)MÜTHİŞ BİR DUYGU,ÇOK MUTLUYUM.
bu arada yazını görünce panikten yazamadım cnm bebişine maşlhh
ama neden 10 gün sonra çağırdı 10 gün çok uzun değilmi yaa..
Arkadaşlar,ÇOK ŞÜKÜR RABBİME ben de dün sabah 01.12.2011'de saat 08:50'de RÜYA'ma kavuştum.Kilomuz 2.750 ama sağlıklıyız ÇOK ŞÜKÜR boyumuz da 48 cm.Epidural sezaryen oldum,ilk 5-6 saat inanılmaz rahattım,ardından yürüme çalışmaları başladı sadece 1 kez ağrı kesici iğne istedim kendimden,tüm gece ve bu 2.günümüzde yaşadığım sıkıntı ara sıra hissettiğim ilk gün adet sancısı ve spor sonrası tutulmuş bir bel kadar...Allah'a çok şükür sütüm de geliyor,ama tabii ki ancak kendi ihtiyaçlarımı giderip bebeğime bakabiliyorum.Onun dışında annelerimiz SAĞOLSUN!!!Daha altını hiç almadım mesela.Bu hususları göz önüne alıp refakatçi seçimi yapın diye söylüyorum henüz doğurmayan annişlere...Zaman değerli o yüzden aynı mesaj FACEBOOK GRUBUMUZda da var,sorularınıza oradan yanıt verebilirim:)MÜTHİŞ BİR DUYGU,ÇOK MUTLUYUM.
galibaaaa şimdide içerde bı oraya bı buraya gidip duruyomaşallahhh pek hareketlyız ozellıkle gecelerı..ben yandım bu doğuncaa baana sabaha kadar uyku yok sanırım :)) anne karnında nasıl olursa oyle olurmuşlaryaa
bilmiyorum canım o zaman çapırdı normal doğum olacağı için sanırım çocuğun hareketi azalıra kanaman olursa yada suyun gelirse hemen gel dedi sen ne yaptın gittinmi doktor geçmişi okuyamadım daha o zaman 39. haftamıza yeni giricez
hadi hayırlısı canım benim, senin şafak 7 diyelim, hiç moral bozma artık niye sancım yok diye ne güzel işte niye sancı çekesin ki boşuna:))
benim de iyi gitti mineyle nstye girdik vs. herşey yolunda şükür ben selçuk hocadan perşembeye randevu aldım, bana 15 aralık demişti perşembe görüşünce tarih netleşir zaten telde aramayım dedim şimdilik:))
sanadamı her hafta gel demişti...senın tabı daha vaktın var canımbenım azaldıgı için aramak istedım ne zaman gelcem bellı değilya oyuzden...
aynen bende öyle gündüzleri bukadar hareketli değil geceleri 10-11 gibi bi başlıyor sabaha kadar oynuyo içerde canımıda yakıyo yaa doğduğundada böyle olursa yandık uyku haram olur bize wallabenim zillide gece 12 oldumu bir cosuyor kı sorma kemiklerimi kıracak sankıgeceleri oturmayı cok seviyor doguncada öyle oturacaz sanırım düzenimiz bu şekılde hiç şaşmıyor
benim zillide gece 12 oldumu bir cosuyor kı sorma kemiklerimi kıracak sankıgeceleri oturmayı cok seviyor doguncada öyle oturacaz sanırım düzenimiz bu şekılde hiç şaşmıyor
benim zillide gece 12 oldumu bir cosuyor kı sorma kemiklerimi kıracak sankıgeceleri oturmayı cok seviyor doguncada öyle oturacaz sanırım düzenimiz bu şekılde hiç şaşmıyor
sanadamı her hafta gel demişti...senın tabı daha vaktın var canımbenım azaldıgı için aramak istedım ne zaman gelcem bellı değilya oyuzden...
evet hayatım her hafta gidiyorum uzun zamandır tansiyon var ya ben de, her hafta gidiyorum
aramakla iyi yapmışsın tabii canım için rahat etsin pazartesi bi doğumu varmış gelecekmiş zaten hastaneye sonra da acil vakalara bakacakmış, sana bakar kafan rahat eder.
Kızlar göbeğim bir kaşınıyo bir kaşınıyo sormayın gitsin....kendimi tutamayıp tırmalayabilirim her an ( çatlıyorum sanırım)
Kızlar göbeğim bir kaşınıyo bir kaşınıyo sormayın gitsin....kendimi tutamayıp tırmalayabilirim her an ( çatlıyorum sanırım)
cnm çatı muayenesinden bahsetsene brz...acıdı mı, utandın mı, uzun sürdü mü....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?