2011 Aralık Anneleri

benim deeee hiç bişey yoktu 2 gün önce oldu aynen benim de eşim gördü çooook moralim bozuldu ne güzel çatlamadım diye seviniyodum dünyanın parasını saçtım çatlak kremlerine sonuç yine çatladım

bu yazdıgını pamuk duysun :))) 8 martta onunda var muaynesı korkuyodu

aynen bende öyle gündüzleri bukadar hareketli değil geceleri 10-11 gibi bi başlıyor sabaha kadar oynuyo içerde canımıda yakıyo yaa doğduğundada böyle olursa yandık uyku haram olur bize walla

ben alışkınım dıgerlerindende cnm:)) benim ötekılerde gece hıc uyumazlardı bunuda cok farklı beklemıyorum

ahh keşke yatınca uyuyabılsek

gece oldumu kabus başlıyor yıne nasıl sabah olacak dıye yaaa geceler olmasın istiyorum uyuyamamak cok kötüüü yada tam dalmışken wc ye uyanmak
bazende hiçbiri deil oglum gelıyor anne işedim diye o hepsinden kötü oluyorrr kalk gece gece çarşaf değiştir üst baş değiştir kabus gibi ya

senın iş daha zor tabııı :)) oğlun kaç yaşında canım...inşallahh bıran ıonce unutur çiş yapmayı yataga.allah yardımcın olsun zor vallaa

bu yazdıgını pamuk duysun :))) 8 martta onunda var muaynesı korkuyodu

zuzuzu sen başa sarmaya başladın sanırım mart deil aralık

kızlar bişi sorucam eşiyle hala düzenli olarak birlikte olan varmıı

bu soruya deryam lazım dı şimdi aslında dogumu kolaylaştırıyor diye istiyorum olsun ama hiç istekte yok ki

aynen bende çok seviniyodum ama yapacak bişey yok bende hiçbişey kullanmadım ne krem nede başka bişey

biz artık fınıshh :))))) doktor bişey demedı bırakın faalan dıye ama ben bebişim uzulmesın dıye bıraktık artk bayaa oluyo

hmm anladm cnm

senın iş daha zor tabııı :)) oğlun kaç yaşında canım...inşallahh bıran ıonce unutur çiş yapmayı yataga.allah yardımcın olsun zor vallaa

1.sınıfa gıdıyor 7 yasında sayılır ama işte bu son zamanlarda nolduysa cok sık olmaya başladı nerdeyse gün aşırı yapıyor
önceleri 2-3 haftada bir bazen olurken :26:

Ben varım ama ben sizden bir iki hafta gerideyim...yani zmn ne gösterir bilemiyorum, doktorum normal yaşama dvm dedi

bende doktora hiç sormadım ama hala devamm bitürlü bırakamadık gittii yaa sanırım son ana kadar devam ederiz bizz çünkü doğumdan sonra 40 günn ara vermek zorundayız

zuzuzu sen başa sarmaya başladın sanırım mart deil aralık

bu soruya deryam lazım dı şimdi aslında dogumu kolaylaştırıyor diye istiyorum olsun ama hiç istekte yok ki

ayy gerçekten yaaaa mart nerden geldı şimdiiii hiç gulecemmm yoktu vallaaaaaa..:))))))))) uykumuz geldı sanırsm

bende doktora hiç sormadım ama hala devamm bitürlü bırakamadık gittii yaa sanırım son ana kadar devam ederiz bizz çünkü doğumdan sonra 40 günn ara vermek zorundayız

aslında ıyı yapıyorsunuz cnm bende isterim devam etmekte nebılım hiç istek olmuyor artık hantallaştım sanırım iyice

kızlar ben cıkayım artık yeter bu kadar çene hepinize iyi geceler diliyorum dogurayım demeyin yarına kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…