evet hayatım her hafta gidiyorum uzun zamandır tansiyon var ya ben de, her hafta gidiyorum
aramakla iyi yapmışsın tabii canım için rahat etsin pazartesi bi doğumu varmış gelecekmiş zaten hastaneye sonra da acil vakalara bakacakmış, sana bakar kafan rahat eder.
evet sabah doğumu varmış..çok beklemem inşallahh......yarınde gelcekmış ama doğum için yıne muayne almıycakmışş....ters zamana geldı ya selcuk hocanın işi.mınenın başı çok kalabalıktı..acil suyu gelen bı hasta geldı ama yarıne bıraktı onu yarıngelcek kız doğuma.
yok daha gitmedim bu hafta gideceğim inşlh benm bebişin kafası büyümemiştir daha fazla yaa senın bebişin kafası kaç mm çıktı bugun
malesef çatlayacaksın..bende buzmana kadar birtane bile çatlak yoktu son 1 haftada bikaç tane küçük küçük çatlaklar olmuş akşam eşim görmüş 1 haftadır aynı senın gibi kaşınıyodum meğerse çatlak yüzündenmiş :2::2:
canım çatala falan çıkmadım normal masasında baktı bacaklarını açıyosun ellerini göğsüne koy dedi derin bi nefes al dedi bende dediklerini yaptım acı hissedicem diye bekliyorum bitti dedi 2-3 saniye sürdü sadece bırak acı yı baktığını bile hissetmedim desem yeridir utanma tabiki oluyo ama o sırada doktorum konuşturunca o bile çıktı aklımdan yani çok kolay geçti acı yok sitres yapacak bi durumda yok
aynen bende öyle gündüzleri bukadar hareketli değil geceleri 10-11 gibi bi başlıyor sabaha kadar oynuyo içerde canımıda yakıyo yaa doğduğundada böyle olursa yandık uyku haram olur bize walla
gece gündüz kavramı anne karnında tam da bu zamanlarda oluşuyormuş, biz anneler rahatsızlıktan dolayı geceleri gündüz gibi yaşayıp bu saatlere kadar oturunca bebişlerin de düzeni şaşıyo, benimki de aynı en hareketli zamanı geceleri:))
şimdiden alıştırıyoruz baksana kendımızı :)) saatt kaç oldu bızler daha ayaktayızz..ay hiç istemıyorum uyumak çunkı ıkıde bır tuvalete kalkıyorum cokfena yaaaasabahı zor edıyorum artık....bu zamanın bebelerı çok fenaaaa anacımmmmm baksanaaa onlar bıle ayakta şu saat olmuş halen fıkır fıkırlar
kızlar bişi sorucam eşiyle hala düzenli olarak birlikte olan varmıı
evet sabah doğumu varmış..çok beklemem inşallahh......yarınde gelcekmış ama doğum için yıne muayne almıycakmışş....ters zamana geldı ya selcuk hocanın işi.mınenın başı çok kalabalıktı..acil suyu gelen bı hasta geldı ama yarıne bıraktı onu yarıngelcek kız doğuma.
aynen çok ters zaman oldu ama demek ki canına tak etti. neyse bence güzel tarafı doğumlara kendi geliyor hiç değilse, içim ferahladı biraz:)
ben alışkınım dıgerlerindende cnm:)) benim ötekılerde gece hıc uyumazlardı bunuda cok farklı beklemıyorum
ahh keşke yatınca uyuyabılsek
gece oldumu kabus başlıyor yıne nasıl sabah olacak dıye yaaageceler olmasın istiyorum uyuyamamak cok kötüüü yada tam dalmışken wc ye uyanmak
bazende hiçbiri deil oglum gelıyor anne işedim diye o hepsinden kötü oluyorrrkalk gece gece çarşaf değiştir üst baş değiştir kabus gibi ya
bu yazdıgını pamuk duysun :))) 8 martta onunda var muaynesı korkuyodu
aynen bende çok seviniyodum ama yapacak bişey yok bende hiçbişey kullanmadım ne krem nede başka bişeybenim deeeehiç bişey yoktu 2 gün önce oldu aynen benim de eşim gördü çooook moralim bozuldu ne güzel çatlamadım diye seviniyodum dünyanın parasını saçtım çatlak kremlerine sonuç yine çatladım
biz artık fınıshh :))))) doktor bişey demedı bırakın faalan dıye ama ben bebişim uzulmesın dıye bıraktık artk bayaa oluyo
senın iş daha zor tabııı :)) oğlun kaç yaşında canım...inşallahh bıran ıonce unutur çiş yapmayı yataga.allah yardımcın olsun zor vallaa
Ben varım ama ben sizden bir iki hafta gerideyim...yani zmn ne gösterir bilemiyorum, doktorum normal yaşama dvm dedi
1.sınıfa gıdıyor 7 yasında sayılır ama işte bu son zamanlarda nolduysa cok sık olmaya başladı nerdeyse gün aşırı yapıyor
önceleri 2-3 haftada bir bazen olurken :26:
zuzuzu sen başa sarmaya başladın sanırım mart deil aralık
bu soruya deryam lazım dı şimdiaslında dogumu kolaylaştırıyor diye istiyorum olsun ama hiç istekte yok ki
bu soruya deryam lazım dı şimdiaslında dogumu kolaylaştırıyor diye istiyorum olsun ama hiç istekte yok ki
bende doktora hiç sormadım ama hala devamm bitürlü bırakamadık gittii yaa sanırım son ana kadar devam ederiz bizz çünkü doğumdan sonra 40 günn ara vermek zorundayız
bende doktora hiç sormadım ama hala devamm bitürlü bırakamadık gittii yaa sanırım son ana kadar devam ederiz bizz çünkü doğumdan sonra 40 günn ara vermek zorundayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?