2011 Aralık Anneleri

ayyyy gerçekten yaaaaaaaaa mart nerden geldıı uykum gelmışş sanırımm...hiç gulcemm yoktu kızzzz...

buarada çok merak ediyorum anestezi yöntemiyle ilgili bişey konuştunuz mu hiç? bende epidural hiç yapmıyo gibi bir his uyandırdı?? ben epidural olsun eşim de girsin alan diye hayal ettim ama bu hastanede yok sanırım öyle şeyler siz hiç konuştunuz mu?

offf bende de tam tersi...hiç yok demiyorum, eşimin de işine gelio tabiii...valla şaşıyorum kendime, karnım burnumda!!!

hele benn doğuma pekte bişey kalmadı ama sanki doğuracak gibi bi halim yok walla devamm..ama nekadarda olsa eskisi gibi rahat olmuyo koca göbüşle 40 bi çıksa işte ozman süper olacak

bende doktora hiç sormadım ama hala devamm bitürlü bırakamadık gittii yaa sanırım son ana kadar devam ederiz bizz çünkü doğumdan sonra 40 günn ara vermek zorundayız

maşallhh sızee devamm devamm relaxx :)))) noral doğum için çok ıyıymışşş...ama sezeryan için kotu dıyolar..doğumu başlatırmış..yoksa bendede çok istek var.

yok canmyaaaa o konulara hiç girmiyo neden bılmıyorum :)) bende sora sora bıktım vallaa bide o açsa bi konu şaşırcam

maşallhh sızee devamm devamm relaxx :)))) noral doğum için çok ıyıymışşş...ama sezeryan için kotu dıyolar..doğumu başlatırmış..yoksa bendede çok istek var.

walla doğumu başlatsa ben şimdiye 50 kere doğurmuştum inanki haftada 3-4 kez yapıyoruz ama daha hiçbi doğum belirtisi yok karnım aşağı bile inmedi

yok canmyaaaa o konulara hiç girmiyo neden bılmıyorum :)) bende sora sora bıktım vallaa bide o açsa bi konu şaşırcam

aynen ama herkesi komple genel anestezi yapıyo ben sana söyliyim, öyle entel dantel şeyleri pek sevmiyo( bence

öptüm canım çok hadi iyi geceler:))

bende çıkıyorum herkese ii gecelr allah rahatlk versin

iyi geceler canım ben de çıkcam şimdi...eşim de oyunda vurulmuş mu, rütbe mi atlayamamış nee, bi hışımla kalktı koltuktan...hey Allahımmm!!!

neyse ben de kaçar kızlar, uyuyacağımdan değil de işte, dinleneyim biraz, yarın sabah bi de özel dersim var, offf offf, midemin yangını dinerse bi kahvaltı yaparım inşallah...

iyi geceleeeer

kızlar kabus gibi bir gece geçiriyorum hadi hayırlısı!...bi yandan bebeğimin sert ve acımadan yaptıgı hareketler,bi yandan hiç geçmeyen karın ağrısı,bi yandan şiddetli bel ağrısı ve de kasık ağrısı tabi!!!!bütün gün karın agrısı cekilir mi.bazen hafifi bazen çürükmüşcesine ama hep var yani.kızlar nedir bu ya????bugün itibariyle artık yanıma dönüp yatamıyorum.hayır doğum sancısıysa eger niye suyum gelmediki bu ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kızlarr REMAİNDER arkadaşımızla konuştum şimdi bu sabah sezeryan olacaktı maşallah oglu dünyaya gelmiş...AHMET KEREM 4120 gr olarak..anne de bebekte iyiler maşallah..

maşallah dördünede rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlatlar olsunlar inşallah...

kızlar 5 su bardağı suya 1 tatlı kaşığı karbonat (cep sodası) bir çay kaşığıda tuz atıp bir taşım kaynatıyoruz sonra istediğiniz kadar kullanıyorsunuz tıkandıkça.... burnumla ilgili sorunum vardı hamile kalmadan önce halada devam ediyor gerçi (burun duvarlarımda büyüme varmış) bu suyu hazırla sabah öğlen akşam bu suyla burnunu temizle demişti gerçekten fena açıyor burunları deneyin derim...:)

yok canım yokkkk bende tık yok bu gıdışle bı 9 ay daha beklerım

bende senin arkandan gelirim bir 9 ay daha zuzuzu merak etme bende doğurcak gibi hissetmiyorum kendimi :)

kızlar bişi sorucam eşiyle hala düzenli olarak birlikte olan varmıı

eşim yanaşmıyor artık nasıl olduysa zarar vericek diye 2 haftadır yaklaşmıyor işime gelmedi desem yalan olur ..

ben okudum canım. Allah bebeğine sağlıkla tez vakitte kavuştursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…