ayyyy gerçekten yaaaaaaaaa mart nerden geldııuykum gelmışş sanırımm...hiç gulcemm yoktu kızzzz...
offf bende de tam tersi...hiç yok demiyorum, eşimin de işine gelio tabiii...valla şaşıyorum kendime, karnım burnumda!!!
aslında ıyı yapıyorsunuz cnm bende isterim devam etmekte nebılım hiç istek olmuyor artıkhantallaştım sanırım iyice
kızlar ben cıkayım artık yeter bu kadar çenehepinize iyi geceler diliyorum dogurayım demeyin yarına kadar
bende doktora hiç sormadım ama hala devamm bitürlü bırakamadık gittii yaa sanırım son ana kadar devam ederiz bizz çünkü doğumdan sonra 40 günn ara vermek zorundayız
aslında ıyı yapıyorsunuz cnm bende isterim devam etmekte nebılım hiç istek olmuyor artıkhantallaştım sanırım iyice
kızlar ben cıkayım artık yeter bu kadar çenehepinize iyi geceler diliyorum dogurayım demeyin yarına kadar
buarada çok merak ediyorum anestezi yöntemiyle ilgili bişey konuştunuz mu hiç? bende epidural hiç yapmıyo gibi bir his uyandırdı?? ben epidural olsun eşim de girsin alan diye hayal ettim ama bu hastanede yok sanırım öyle şeyler siz hiç konuştunuz mu?
maşallhh sızee devamm devamm relaxx :)))) noral doğum için çok ıyıymışşş...ama sezeryan için kotu dıyolar..doğumu başlatırmış..yoksa bendede çok istek var.
hele benndoğuma pekte bişey kalmadı ama sanki doğuracak gibi bi halim yok walla devamm..ama nekadarda olsa eskisi gibi rahat olmuyo koca göbüşle 40 bi çıksa işte ozman süper olacak
maşallhh sızee devamm devamm relaxx :)))) noral doğum için çok ıyıymışşş...ama sezeryan için kotu dıyolar..doğumu başlatırmış..yoksa bendede çok istek var.
yok canmyaaaa o konulara hiç girmiyo neden bılmıyorum :)) bende sora sora bıktım vallaa bide o açsa bi konu şaşırcam
hmm cnm dikkat et bak onaaa...göbüşe yani....
ona dikkat edicez diye hareketler kısıtlanıyor zaten sende dikkat et cnm aman haa
bende çıkıyorum herkese ii gecelr allah rahatlk versin
kızlarr REMAİNDER arkadaşımızla konuştum şimdi bu sabah sezeryan olacaktı maşallah oglu dünyaya gelmiş...AHMET KEREM 4120 gr olarak..anne de bebekte iyiler maşallah..
kızlarrr 2. sezeryan yapacak olan arkadaşımız gnc24 le de konuştum o da kavuşmuş maşallah ogluşuna..
2900gr dogmuş beklenen den daha az cıkmış kılosu oyuzden son haftalardakı ölçümlere hiç takılmayın dogru sonuçlar vermiyor..
darısı başta zuzuzuununsonrada bizlerin olsun inş
canım benim ben de aynı şekildeyim burnum kanıyo sürekli özellikle sabahları ve de hep tıkalı. doktoruma sordum hamilelikte vücütta kan miktarı arttığı için kan sulu bir hal alırmış bu yüzdeb kılcal damarlar çok kolay çatlar ve kanama olurmuş gayet normal bir durum. ama tıkalı olması muhtemelen kıştan kaynaklanıyor kalorifer vb. bu arada ben bir kaba tuzlu su yapıp onunla burnumu temizliyorum biraz açılıyor faydası var denemeni tavsiye ederim en azından doğal:))
yok canım yokkkk bende tık yok bu gıdışle bı 9 ay daha beklerım
kızlar bişi sorucam eşiyle hala düzenli olarak birlikte olan varmıı
gözün aydın cnm...
kuzum senin de gözün aydın. nasılsın görüşmeyeli??
selam kızlar
hepınıze oncelıkle hayrlı dogumlar dılıorum
saglıklan kucagınıza lın ınsallah
bnde bebegımn olması ıcın cabalayanlardanım
sızden bır rıcam olacaktı
40 hamıleye 1 tane ayetel kursı dagıtıyorum
rıca etsem benım nıyetıme 1 tane AYETEL KURSI OKRMUSUNUZ
ADIM ESRA....
RAHATSZ ETTIM SIZIDE KUSURA BAKMAYIN
RABBIME EMNT OLUNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?