2011 Aralık Anneleri

SEPLEM;nasıl gidiyor kontroller ne durumdasın???

canım ya yeni gördüm. geçmişi anca bitirdim.
her hafta gidiyorum canım. ama bende herhangi bi belirti filan yok (
13' ünü geçmezse iidir bu gidişle D

bu arada kurabiyelere bayıldım. artık hastaneye gelebilirsem tadınada bakıcam D

inş cnm bakalım hangimiz önce yatış yapacaz hastaneyebelkıde aynı anda olur:44::44:

sevindim cnm.şimdi sen kesin sezeryan mı olacaksın ? bende hastaneyi aradım sordum selçuk hocapazartesi başlıyomuş.senin randavun ne güne

gunaydın kızlar ALLH RAZI OLSUN GERCEKTEN

alp_se
hilalztk
destina
cehregul
durusko
özgedoruk
seplem
nusya
ılgınıze cok sagolun
helal edın hakkınızı
1 cglıkta dogurun ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kolaylıklan hemde

ALLAH SENDEN DE RAZI OLSUN CANIM BENİM. HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN İNŞALLAHHH
helal olsun sende hakkını helal et

sevindim cnm.şimdi sen kesin sezeryan mı olacaksın ? bende hastaneyi aradım sordum selçuk hocapazartesi başlıyomuş.senin randavun ne güne

benim perşembe günü canım randevum, heralde gidince kesin bir gun verir selçuk hoca:26: sezeryan diye konuştuk öyle olacak inşallah:))

pazartesi başlıycakmış evet canım

ben de okumuştum, Allah yardımcın olsun diyeyim dualar kabul olsun arkadaşım:))

kızlar 40+3 oldum bugün..dün gece karnım kasılıp gevşedi sürekli..şimdide aşağı tarafta ağrı var..birde feci mide bulantısı..açılma olunca mide bulantısı olurmuş doğru mu?ne zaman doğuracağım ben ( hergün hazır ol vaziyetindeyim..yok evi süpür,banyo yap vs vs..lütfen dua edinde oğluşumu kucağıma alayım biranönce

maşallah canım tebrik ediyorum seni
kızlar bişi sorucam eşiyle hala düzenli olarak birlikte olan varmıı
bizimki de biteli bayaaa oldu benimde işime geldi çünkü sıfır isteksizim eşimde tam tersi yaa
canım senin doğum yakın heralde
canım benim Allah gönlüne göre versin inşallah ALLAH sendende razı olsun.
canım inşallah doğurursun artık beline ılık bi havlu falan koysan o da iyi oluyomuş
gunaydınnn kızlarrrr...bugun hafta sonu bakalım nasıl geçicek,burası kalabalıkmı olcak yoksa sakınmı geçicek :)

bakalım canım doğum haberleri alırsak epey bi kalabalık olur heralde

dualarımız seninle qosmio allah yardımcın olsun.. oğluşunu sağlıkla kucagına almayı nasip etsin..

bebisim iyi uyuyor simdi tel den girdigim icin fazla cvp yazamiyorum kimler dogurdu merak ediyorum sen dogum yaptin mi

yok canım ya nerde 14 aralıkta doğum günümüzü aldık inşallah ben sana aklıma gelen bi kaç kişiyi yazim GNC24 REMANİNDER SUBUO DERYAM DDERYA doğum yaptılar canım bbeğini öp yerimize

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…