SEPLEM;nasıl gidiyor kontroller ne durumdasın???
canım ya yeni gördüm. geçmişi anca bitirdim.
her hafta gidiyorum canım. ama bende herhangi bi belirti filan yok(
13' ünü geçmezse iidir bu gidişleD
bu arada kurabiyelere bayıldım. artık hastaneye gelebilirsem tadınada bakıcamD
inş cnm bakalım hangimiz önce yatış yapacaz hastaneyebelkıde aynı anda olur:44::44:
süper olur yakomşuculuk oynarız
aaaa bide beşik kertmesi yaparızD
canım ine hanıma gittim herşey yolunda iyi bi kadıncağızmış o da. haftaya selçuk hoca gelecekmiş ondan randevu aldım. mine hanım haftaya selçuk bey sana kesin bir tarih verir sezeryan için dedi. yine nst ye girdik henüz sancı falan yok şükür herşey yolunda canım:))
yok canmyaaaa o konulara hiç girmiyo neden bılmıyorum :)) bende sora sora bıktım vallaa bide o açsa bi konu şaşırcam
gunaydın kızlar ALLH RAZI OLSUN GERCEKTEN
alp_se
hilalztk
destina
cehregul
durusko
özgedoruk
seplem
nusya
ılgınıze cok sagolun
helal edın hakkınızı
1 cglıkta dogurun ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kolaylıklan hemde
sevindim cnm.şimdi sen kesin sezeryan mı olacaksın ? bende hastaneyi aradım sordum selçuk hocapazartesi başlıyomuş.senin randavun ne güne
gunaydın kızlar ALLH RAZI OLSUN GERCEKTEN
alp_se
hilalztk
destina
cehregul
durusko
özgedoruk
seplem
nusya
ılgınıze cok sagolun
helal edın hakkınızı
kolaylıklan hemde
Bende Bursadayım. Nerde doğum yapacaksın?
maşallah canım tebrik ediyorum seniArkadaşlar,ÇOK ŞÜKÜR RABBİME ben de dün sabah 01.12.2011'de saat 08:50'de RÜYA'ma kavuştum.Kilomuz 2.750 ama sağlıklıyız ÇOK ŞÜKÜR boyumuz da 48 cm.Epidural sezaryen oldum,ilk 5-6 saat inanılmaz rahattım,ardından yürüme çalışmaları başladı sadece 1 kez ağrı kesici iğne istedim kendimden,tüm gece ve bu 2.günümüzde yaşadığım sıkıntı ara sıra hissettiğim ilk gün adet sancısı ve spor sonrası tutulmuş bir bel kadar...Allah'a çok şükür sütüm de geliyor,ama tabii ki ancak kendi ihtiyaçlarımı giderip bebeğime bakabiliyorum.Onun dışında annelerimiz SAĞOLSUN!!!Daha altını hiç almadım mesela.Bu hususları göz önüne alıp refakatçi seçimi yapın diye söylüyorum henüz doğurmayan annişlere...Zaman değerli o yüzden aynı mesaj FACEBOOK GRUBUMUZda da var,sorularınıza oradan yanıt verebilirim:)MÜTHİŞ BİR DUYGU,ÇOK MUTLUYUM.
bizimki de biteli bayaaa oldu benimde işime geldi çünkü sıfır isteksizim eşimde tam tersi yaakızlar bişi sorucam eşiyle hala düzenli olarak birlikte olan varmıı
canım senin doğum yakın heraldekızlar kabus gibi bir gece geçiriyorum hadi hayırlısı!...bi yandan bebeğimin sert ve acımadan yaptıgı hareketler,bi yandan hiç geçmeyen karın ağrısı,bi yandan şiddetli bel ağrısı ve de kasık ağrısı tabi!!!!bütün gün karın agrısı cekilir mi.bazen hafifi bazen çürükmüşcesine ama hep var yani.kızlar nedir bu ya????bugün itibariyle artık yanıma dönüp yatamıyorum.hayır doğum sancısıysa eger niye suyum gelmediki bu ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım benim Allah gönlüne göre versin inşallah ALLAH sendende razı olsun.gunaydın kızlar ALLH RAZI OLSUN GERCEKTEN
alp_se
hilalztk
destina
cehregul
durusko
özgedoruk
seplem
nusya
ılgınıze cok sagolun
helal edın hakkınızı
kolaylıklan hemde
canım inşallah doğurursun artık beline ılık bi havlu falan koysan o da iyi oluyomuşkızlar 40+3 oldum bugün..dün gece karnım kasılıp gevşedi sürekli..şimdide aşağı tarafta ağrı var..birde feci mide bulantısı..açılma olunca mide bulantısı olurmuş doğru mu?ne zaman doğuracağım ben( hergün hazır ol vaziyetindeyim..yok evi süpür,banyo yap vs vs..lütfen dua edinde oğluşumu kucağıma alayım biranönce
gunaydınnn kızlarrrr...bugun hafta sonu bakalım nasıl geçicek,burası kalabalıkmı olcak yoksa sakınmı geçicek :)
kızlar 40+3 oldum bugün..dün gece karnım kasılıp gevşedi sürekli..şimdide aşağı tarafta ağrı var..birde feci mide bulantısı..açılma olunca mide bulantısı olurmuş doğru mu?ne zaman doğuracağım ben( hergün hazır ol vaziyetindeyim..yok evi süpür,banyo yap vs vs..lütfen dua edinde oğluşumu kucağıma alayım biranönce
bebisim iyi uyuyor simdi tel den girdigim icin fazla cvp yazamiyorum kimler dogurdu merak ediyorum sen dogum yaptin miAYSALH
canım hoşgeldin bebeğin nasıl
bebisim iyi uyuyor simdi tel den girdigim icin fazla cvp yazamiyorum kimler dogurdu merak ediyorum sen dogum yaptin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?