hemen teshis koyuyorum: HAMILESIIINNN
saka bi tarafa bi kac gundur onceden herhangi bi rahatsizligim olmamasina karsin ciddi karin agrisi cekiyorum aksamlari. gazdan olabilir, icmizde buyuyen sey kendine yer aciyor olabilir, stress yapmis kendimi fazla dinliyor olabilirim... her zaman yasamadigimiz bir surec oldugundan her zaman yasamadigimiz seyleri yasamak normal gibi geliyor bana.
ama oncesinde bir rahatsizligin varmis madem cok rahatsiz edici boyuta gelmeden bu konunun uzmani olan doktorunla gorus ki gerekirse onlem alsin. biz kadin dogum doktorlarina gastroentologlara sorulacak seyleri sormakla hata ediyoruz bazen. onlar da haliyle gecistiriyor. bu senin cadiyi temize cikarmaz tabii de her isi uzmanina sormak lazim
ben de tam tersi cadde gunu olmasin diye ugrasiyorum. aksam trafik falan hic cekilmiyor sonrasinda :)
merhaba kızlar. Umarım hepiniz iyisinizdir. Ben bugün ise gitmedim. Evde dinleniyorum şu öksürük öldürecek beni. Bundan 3 hafta önce aile sağlığı merkezinden aramışlardı hamilesiniz sizi en kısa zamanda buraya bekliyoruz eğer bebeğinizin aşılarıni burada yaptırmak istiyorsanız size kayıt açmamız lazım demişti. Acaba bugün gitsem mi .
şu aralık anneleri arasında bulantısı en çok olan benim galiba. serumla ayaktayım. serumada iki tane bulantı giderici koyuyorlar yinede çıkarıyorum. sabahtan 4 kezdir çıkarıyorum. haayatım alt üst oldu. sürekli ağloyorum. bu kadar çekiyorum inş. bebeğimede bir şey olmaz o sağlıklı olsunda ben bittim zaten. dört haftada dört kilo verdim. ne olur benim için dua edin şu bulantılarım kesilsin. bebeğim 8hafta 2 günlük. inş. üç ay dolmadan kesilir bulantılar bebeğimde iyi olur:2::2::2::2:
Kızlar biz geldiiikkkve güzel haberlerle geldik çok şükür dün kontrolümüz vardı, gittik, bebişimizi gördük, kalbisini duyduk, içerde at koşturuyodu sanki kolları bacakları çıkmış
Doktorumuz maşallah gelişimi gayet güzel dedi, tam 3 tane fotoğraf çekti albümümüz içinbirinde yolk kesesi ve kordonunun durumunu, birinde kalbinin atışını, birinde de kafası kolları ve bacaklarını çok net görebiliyoruz 3 hafta sonraya ikili tarama için çağırdı darısı henüz görememiş olan herkesin başına inşallah, çok güzel bişeydi ağzımız kulaklarımıza vardı kocişle
Sizler nasılsınız bakalım teyzoşlar
pokim , blue_fugive sero nasılsınız, inşallah güzel gidiyordur hamişlik
starimu canım, şükür ii diyelim ii olsun.. mide bulantılarım çok fazla.. bu 3 gündür biraz daha iyiyim. çıkarma işlemini günde 1 e düşürdüm. iştahsızlık hatsafhada.. bebeğim sağlıklı olsunda çekerim sorun değil.. sen nasılsın canım ? bebiş nasıl ?
oo süperh ep böyle güzel haberlerle dönersin , döneriz hepimiz inşallah .. o minik bedenleriyle hareketleri mest ediyor insanı
ben de yarın ikili test için kan vermeye gidicem bir hastaneye .. ctesi de kendi dr.umuza ense ve burun kökü ölçümü için gidicem .. inşallah sorun çıkmaz ..
Sağol canım sürekli ılık bireyler içiyorum dr sordum öyle yapmamı söyledi ilaç kullanmak istemiyorum. Sağlık ocağı konsunda haklısın bende orayı gitmeyi düşünüyorum. Birde sanırım evde kalmak yaradı daha iyiyim sabaha göregeçmiş olsun canım .. öksürük için bir şey kullanıyor musun ? çok şiddetli değilse ılık bir şeyler içip rahatlat boğazını ve şekerli şeyler ye , pastil gibiama çok şiddetliyse dikkatli olman lazım bu konuda , ben de b u haftalarda yada daha ieri haftalar olabilir şiddetli öksürük yaşamıştım ve dr.um augmentin BID vermişti . gebelik kategorisi B .. bir dr.a görün derim ben
sağlık ocağında aşı sirkülasyonu çok olduğundan oradaki aşılar özel hast.e göre daha taze oluyor .. ve o hemşirelerin sanki tek göre o olduğu için daha dikkatli ve bilinçli oluyorlar .. oğlumun aşılarını hep sağ.ocağında yaptırdık , özel aşıları hariç .. bugün değilse de bir başka gün mutlaka git bence
neslihancım , nasılsın , duydunuz mu pıtpıtları ??
geçer inşallah ... benim yeni başladı gibi oğlumda da öyle olmuştu .. ama şükür ki ben çıkarmıyorumbebişden kastın oğluşumsa full arıza devam ediyor , sanırım beni deli edince rahatlayacak dana ama minik kelebekse umarım iyidir , ctesi kontrolümüz var , 5 haftadır görmüyorum çünkü
Kızlar biz geldiiikkkve güzel haberlerle geldik çok şükür dün kontrolümüz vardı, gittik, bebişimizi gördük, kalbisini duyduk, içerde at koşturuyodu sanki kolları bacakları çıkmış
Doktorumuz maşallah gelişimi gayet güzel dedi, tam 3 tane fotoğraf çekti albümümüz içinbirinde yolk kesesi ve kordonunun durumunu, birinde kalbinin atışını, birinde de kafası kolları ve bacaklarını çok net görebiliyoruz 3 hafta sonraya ikili tarama için çağırdı darısı henüz görememiş olan herkesin başına inşallah, çok güzel bişeydi ağzımız kulaklarımıza vardı kocişle
canimmm ne guzell
yarin bizim de kontrolumuz var insallah biz de hareketlerini gorebiliriz minigimin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?