2011 Aralık Anneleri

ben de 2 gündür karın ağrısı çekiyorum. Belki de havalardan yani hepimizn aynı anda karnının ağrıması enteresan. Bebişler kendilerine yer açıyor bence de.:80: açsınlar bakalım. Onlar iyi olsunda gerisi hikaye. Bu arada böyel cadı doktorları bi güzel sopalamak lazım.

Ben bugün sağlıkocağına ilk kez gittim. Kan sayımı,şeker,kolestrol, tsh testlerimi yaptırdım. Pazartesi sonuçlarımıda alacağım. Bu arada doktorum 2.li test için 3 haziranda çağırmıştı. Ben doktoru değiştirmeye karar verdim (yine) 11.haftam bitince mayısın 23 vey a24'ünde 2'li test için gidicem.
O tarihta nasip olusa yavrum 11 hafta 3 günlük olucak. Test için erken sayılmaz dimi?

ben de tam tersi cadde gunu olmasin diye ugrasiyorum. aksam trafik falan hic cekilmiyor sonrasinda :)

Evet son randevu icin sıkıntılı valla benim hic kacisim yok bigun mutlaka hastaneyede gidicem ama kacabildigim kadar kaciyorum iste nasolsa doguma ordayiz

merhaba kızlar. Umarım hepiniz iyisinizdir. Ben bugün ise gitmedim. Evde dinleniyorum şu öksürük öldürecek beni. Bundan 3 hafta önce aile sağlığı merkezinden aramışlardı hamilesiniz sizi en kısa zamanda buraya bekliyoruz eğer bebeğinizin aşılarıni burada yaptırmak istiyorsanız size kayıt açmamız lazım demişti. Acaba bugün gitsem mi .

geçmiş olsun canım .. öksürük için bir şey kullanıyor musun ? çok şiddetli değilse ılık bir şeyler içip rahatlat boğazını ve şekerli şeyler ye , pastil gibi ama çok şiddetliyse dikkatli olman lazım bu konuda , ben de bu haftalarda yada daha ieri haftalar olabilir şiddetli öksürük yaşamıştım ve dr.um augmentin BID vermişti . gebelik kategorisi B .. bir dr.a görün derim ben

sağlık ocağında aşı sirkülasyonu çok olduğundan oradaki aşılar özel hast.e göre daha taze oluyor .. ve o hemşirelerin sanki tek göre o olduğu için daha dikkatli ve bilinçli oluyorlar .. oğlumun aşılarını hep sağ.ocağında yaptırdık , özel aşıları hariç .. bugün değilse de bir başka gün mutlaka git bence

neslihancım , nasılsın , duydunuz mu pıtpıtları ??

Son düzenleme:
Kızlar biz geldiiikkk ve güzel haberlerle geldik çok şükür dün kontrolümüz vardı, gittik, bebişimizi gördük, kalbisini duyduk, içerde at koşturuyodu sanki kolları bacakları çıkmış
Doktorumuz maşallah gelişimi gayet güzel dedi, tam 3 tane fotoğraf çekti albümümüz için birinde yolk kesesi ve kordonunun durumunu, birinde kalbinin atışını, birinde de kafası kolları ve bacaklarını çok net görebiliyoruz 3 hafta sonraya ikili tarama için çağırdı darısı henüz görememiş olan herkesin başına inşallah, çok güzel bişeydi ağzımız kulaklarımıza vardı kocişle
Sizler nasılsınız bakalım teyzoşlar

Son düzenleme:
pokim , blue_fugive sero nasılsınız, inşallah güzel gidiyordur hamişlik

Son düzenleme:

canım insallah gecer. ben de çekiyorum mide bulantısı ama seninki kadar çok değil. allah yardımcın olsun. çok üzüldüm ama güzel günleri düşün, bebğini kucakladığını düşün. eminim iyi gelecek, allah dayanma gücü verecektir. kendine ve mercimeğine iyi bak

starimu canım, şükür ii diyelim ii olsun.. mide bulantılarım çok fazla.. bu 3 gündür biraz daha iyiyim. çıkarma işlemini günde 1 e düşürdüm. iştahsızlık hatsafhada.. bebeğim sağlıklı olsunda çekerim sorun değil.. sen nasılsın canım ? bebiş nasıl ?

oo süper hep böyle güzel haberlerle dönersin , döneriz hepimiz inşallah .. o minik bedenleriyle hareketleri mest ediyor insanı

ben de yarın ikili test için kan vermeye gidicem bir hastaneye .. ctesi de kendi dr.umuza ense ve burun kökü ölçümü için gidicem .. inşallah sorun çıkmaz ..

geçer inşallah ... benim yeni başladı gibi oğlumda da öyle olmuştu .. ama şükür ki ben çıkarmıyorum bebişden kastın oğluşumsa full arıza devam ediyor , sanırım beni deli edince rahatlayacak dana ama minik kelebekse umarım iyidir , ctesi kontrolümüz var , 5 haftadır görmüyorum çünkü

İnşallah güzel çıkar sonuçlarınız biz de ikili için gittiğimizde 11+4 olacaz inşallah

Sağol canım sürekli ılık bireyler içiyorum dr sordum öyle yapmamı söyledi ilaç kullanmak istemiyorum. Sağlık ocağı konsunda haklısın bende orayı gitmeyi düşünüyorum. Birde sanırım evde kalmak yaradı daha iyiyim sabaha göre

neslihancım , nasılsın , duydunuz mu pıtpıtları ??

canım bana mı seslendin??

evet evet duyduk pıt pıtları. çok tatlıydı, çok heyecanlıydı. allahım herkese nasip etsin. sen nasılsın? nasıl gidiyor bebişle hayat?

benim midem çok bulanıyor. galiba sabah gibi öğlen yemeğim de klozetin olacak

evet çok uzun sürmeden bir bitseydi şu bulantılar çok rahat edicem.. hadi bakalım güzel heberler alman dileğimle.. bende haftaya gidicem kan vermek için ozaman yine görürüm bebişimi..

canimmm ne guzell

yarin bizim de kontrolumuz var insallah biz de hareketlerini gorebiliriz minigimin :)

canimmm ne guzell

yarin bizim de kontrolumuz var insallah biz de hareketlerini gorebiliriz minigimin :)

İnşallah canım benimki bile ediyosa seninki kesin hareketlenmiştir zaten şansınız varsa da hareketli zamanına denk gelirseniz ne mutlu valla

MAŞALLAAAHHH CNM

ne güzel haberlerle gelmişsin Allah sonuna kadar götürsün inş hepimizi güzel güzel haberlerle eli oynadı kolu zıpladı diye diye derkeeeennn bi bakalım kucamızdalar inş inş heyecan yaptım bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…