2011 Aralık Anneleri

günaydın arkadaşlar.... bebeklerini kucağına alan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun darısı bize inşaallah... bir arkadaş sanırım haimemdi tam hatırlayamadım klimalı odada yatacaz demiş sanırım arkadaşlar klima bebek için çok ama çok zararlı çünkü içinde bakteri, mantar üretiyor ve onu etrafa saçıyor bebeklerin bağışıklığı tam gelişmediği için astım olma olasılıkları yükseliyor... bir araştırın derim ben öyle biliyorum... hatta bebek 1 yaşını geçmeden saç kurutma makinesi ile saçları kurutulmamalı, odaya buhar makinesi kesinlikle alınmamalı diye de biliyorum sabahları odayı 5 dakika havalandırmak odayı nemlendirmek için yeterli... benden bilgileri paylaşması... astım ve bronşit genelde çocuklarda bu yüzden oluyor..

bende bu aralar çok fazla be ağrısı oluyor ama nstye gideceğimiz gün hiç birşey olmuyor zaten sancı da çıkmıyor... artık takmıyorum ağrıları ne zaman bıçak gibi batarsa ve devamlı olursa o zaman gidecem dr'a... yalancı durumuna düşüyorum sanki bu yalancı kasılmalar gece oluyor genelde ama sabah birşey yok.. bugün sezeryan olsaydım bebeğim kucağımda olacaktı ama normal olsun istiyorum sancım falan olmuyor... sanırım 40ı bekleyecek bu çocuk....

tünaydın kızlarrr...herkese güzel bir hafta olsun inş..bugun doguracak olanlardan kardelen99 ve ghsrshr arkadaşların allah yardımcısı olsun..darısıs dogurmayanlara

aynen cnm ya bakıyorum sezeryan yapacakların sancısı gelıyor ama biz normal doguracaklarda tık yok ne kötü

ellerine sağlık canım, gerçekten çok güzel. hala bu kadar enerji bulabilmenize ve hamaratlığınıza şaşırıyorum ve imreniyorum:))

cok sagol cnm arada bir enerjı gelıyor işte

öncelikle gözün aydın olsun bugunde hayırlı haberlerle gelirsiniz inş..

süper süper süpersinnnnnnnn dicek söz bulamıyorum sana

teşekkürler şebnemcimm

zuzumda gidecek sonunda ben daha buralarda cokkk takılırımm hadi seninde gözün aydın olsun cnm doguramadım doguramadım derken doguracan sonunda

kızlaaarrrrrrrrrr!!!!!! eşim yola çıktı. en güzel hislerinizle şöyle bi içinizden geçirin olmaz mı? sağ salim gelsin yanımaaa:18::18::18:

rabbim sag salim kavuştursun inş halimem..

bizde beklemedeyiz cnm hayırlı vakıtte kavuşuruz inş bizlerde bebişlerimize

Acele etme canim benim elim hala karnima gidio bazen hamileligin tadi ayri valla icimde hareket etmesini simdiden ozledim :)

cnm normalden şaşma bekle bıraz daha inş gelir kendi sancıların öyle yaparsın dogum forumda zaten bu gıdışle hep normal bekleyenler kalıyor olacak:)))

ZUZUZUUUUU canım gözünaydınnn çok sevindim senin adına sonunda kavuşuyosun bebişine
HALİMEMMM canım seninde gözünaydın canım seninde çifte mutluluk olucak inşallah Allah sağ salim kavuştursun eşinle sonrada bebişinle inşallaaahhh

canim kizinin adi neydi ? bu arada gozun aydin gule gule buyut bebegini.darisi bizlerin basina..

canim kizinin adi neydi ? bu arada gozun aydin gule gule buyut bebegini.darisi bizlerin basina..

cnm mardin47 de dogurmuş 1aralkta facede yazdı dün onuda eklesin listeye bugunde ıkı sezeryan var kardelen 99 ve ghrshr arkadaşlar doguruyorlar bu gidişle 50lerde bıle yer kalmıyacak bana listede:)))

izmirde sabah deprem olmuş : bütün gece uyumadım mide yanmasından sabah 8 gibi uykuya daldım.yeni uyandım duymamışım ama korkuyorum bidaha olurda hissederim diye

Yeni gördüm canım mesajını. Okudum Senin niyetine. Allah kalbine göre versin inşallah.

ay

ay canım ya hayırlısı çok sevindim senin adına, biz de gittik bugün işler biraz hızlı ilerliyo biz de de sancılar geliyo gidiyo sabah akşam nstdeyiz. benim tansiyon yükseldi bi kaç gündür, selçuk hoca pek hoşlaşmadı bu durumdan ama ilacın dozunu arttırdır bugün ve haftaya doğurtçam seni dedi beni bile heyecan bastı. Allah sana kolaylık versin hakkında hayırlısı,al sağlıcakla bebeğini kucağına, çok öptüm:))

slm arkadaslar bu sanci tam olarak nasil bisi, biraz detayli anlatir misiniz...
Karin sertlesmesi mi ?

merhaba herkese
bende aralık annesi olacakken
kasım 21 de doğum yaptım
bebeğim 2 haftalık
çok güzel bir duygu
bebeğime baktıkça çok şükrediyorum.
hepinize hayırlı doğumlar inşallah
sezaryan olmuştum
ilk 10 gün çok zordu
ama şimdi herşey yoluna girdi
öpüyorum herkesi...

hadi gözün aydın darısı benim başıma benim kocam ancak doğum olduktan sonra gelebilecek((((((((((((((

cnm Allah kavuştursun inşallah...

valla cnm ne yapacağımı şaşırdım. ben adanada yaşıyorum ve oda sıcaklığını sabit tutabileceğim tek ısınma şekli klima maalesef. bir de astımı olan bi çocuğa doktoru soğuk buhar makinesi aldırmıştı. ya valla ne yapacağımı şaşırdım yaa

ay canım bırden deyınce şokk oldum hanı vaktımvardıya daha..neyse dedık al yanı :))) sen kaçta gittin ben9 da doktordaydım..doğuma gırmeden yakaldık allahtan çok beklemedım..yoksa 1-2 saat beklıycektım..senın içinde hayırlısı olsun cnaım..allah hepimizin yardımcısı olsun

çekirge dorukta yapcam inşallah.senin nerde olacak. bu arada kızlar bu adet sancısı gibi olan agrılar başladı bende de gece uyandırıyor uykumdan yalancı sancı dedıklerı bu mu :18:

Benimde Jimerde olacak inşallah. Beklenen gün 19 Aralık ama sezeryan olmayacağı için tam gün bilemiyorum tabi. Sancıların ne durumda?

gözün aydın cnm... darısı bizlere olsun inşallah... :))

duaların için çok çok teşekkür ederim. allah razı olsun!
doğumu doktor 13'de yatırdığında beni gece yarısını bulabilir demişti ama 4-5 gibi sancılar çok şiddetlendi 2-3 saat çok acı çektim ve 7:30'da doğumhaneye aldılar hazıladılar ve tam 7:55'de kızım doğdu çok şükür. yani beklenenden 6 saat daha az sürdü olay. allahtan öyle oldu yoksa dayanamıyorum diye bağırıyordum en son :)))
darısı tüm doğurmayanların başına inşallah

slm kardesim, birsey sormak istiyorum...Gecmis olsun...

Sanci denilen sey tama olarak nasil, bu karin sertlesmeleri sanci mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…