burcuda almış bebişini kucağına hayırlısı olsun en son kayınvalidesi ve görümcesiningelip bebek odasına bakıp gitmlerinden yakınmıştı sanırım ama kayınvalideleri güya mardinin beli felan ağrıyor diye gittikleri ama onunla ilgilenmedikleri vardı gündemde....
bir gün öncesindede doktor kontrolüne gittiğinde wcye gitmiş kahverengi lekelenme görmüş doktora sormuş normal demiş artarsa ve ağrın sancın olursa artarsa erken alırız bebeği demişti ondan sonrada görünmemiş... :) herhalde gecesinde felan ağrısı lekelenmesi arttı erken aldılar ...
hayırlısıyla almış bebeğini kucağına önemli olan o rabbim analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün inşallah...
darısı biz doğurmayanların başına artık 39uda bitirdik 40a adım attık gelsin artık bizede şu sancılar yaaa
nedense sezeryan isteyenin sancısı kanaması vs. geliyor normal doğum adayı oluyor normal doğum isteyen bekle bekle ölüp bitiyor sonunda bir katakulleyle hooppp sezeryan biliyorum benimde öle olucak ama umut bekliyorum işte gelir belki sancılarımız diye :)[/B][/COLOR]
ellerine sağlık canım, gerçekten çok güzel. hala bu kadar enerji bulabilmenize ve hamaratlığınıza şaşırıyorum ve imreniyorum:))
günaydın kızlar.
dün anneme kavuştum, darısı tüm anneciğini bekleyen hamişlerin başına:))
ve annem gelir gelmez dün akşam yemeğinden sonra bir sancı tuttu belimde ama hiç yorgunluk sancısı gibi değil çok farklı bir bel ağrısı ve karnım taş kesti adeta, doktorumla perşembe randevum vardı aradım telde durumu anlatayım belki yarın gel der bir yol gösterir diye, kendisi de ameliyatlı adamcağız hemen hastaneye git nstye gir haberleşelim dedi.hadiii ailecek gittik hastaneye panik halde ,nstde çok az sancı çıktı birşey yok dedi nöbetçi hemşire doktorla haberleştiler durumu anlattı falan nst bilgilerini verdi doktorda bugün gelmemi söyledi birazdan gidicez doktoruma bakalım neler olacak daha da zaman var ama:)) ya oğluşum ya annesi yanlşı alarm veriyor:)) bakalım ne diyecek doktorumuz. hepinizi öpüyorum...
süper süper süpersinnnnnnnn dicek söz bulamıyorum sana
slm kızlar doktordan geldık şimdi....nstye gırdım ılk defa sancı çıktı,biraz hıssettım sankı belım ağrıdı,ara arada ağrıyo...doktor çarşamba gelbıda dıycek sandım amaaaaa çarşamba doğuma allaım dedışok olduk bırden heycan bastı napcambennn 1 gunvar..birden denırmı yahuu 10 aralıktı ne guzel daha vaktım vardı neyse çarşambaya sonunda doğurcam :)))) sınemın yanınada ugradım bugun sezeryanla doğum yapcaktı belkıde şimdiye kadar yapmıştır doğumu çok heycanlıydı onu gorunce bende heycanlandım moral verıyım dedım hiçbişey dıyemedım bırden tutuldum kaldım :))))
kızlaaarrrrrrrrrr!!!!!! eşim yola çıktı. en güzel hislerinizle şöyle bi içinizden geçirin olmaz mı? sağ salim gelsin yanımaaa:18::18::18:
herkese merhaba doğum iznine ayrıldım nihayet ama netim yok o yuzden yazamıyorum ve forumu takip eddemiyorum ama doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorum biz hala beklemedeyiz doktorum 41 haftaya kadar beklicez dedi hadi hayırlısı bakalım
bende bu aralar çok fazla be ağrısı oluyor ama nstye gideceğimiz gün hiç birşey olmuyor zaten sancı da çıkmıyor... artık takmıyorum ağrıları ne zaman bıçak gibi batarsa ve devamlı olursa o zaman gidecem dr'a... yalancı durumuna düşüyorum sankibu yalancı kasılmalar gece oluyor genelde ama sabah birşey yok.. bugün sezeryan olsaydım bebeğim kucağımda olacaktı ama normal olsun istiyorum sancım falan olmuyor... sanırım 40ı bekleyecek bu çocuk....
bende bu aralar çok fazla be ağrısı oluyor ama nstye gideceğimiz gün hiç birşey olmuyor zaten sancı da çıkmıyor... artık takmıyorum ağrıları ne zaman bıçak gibi batarsa ve devamlı olursa o zaman gidecem dr'a... yalancı durumuna düşüyorum sankibu yalancı kasılmalar gece oluyor genelde ama sabah birşey yok.. bugün sezeryan olsaydım bebeğim kucağımda olacaktı ama normal olsun istiyorum sancım falan olmuyor... sanırım 40ı bekleyecek bu çocuk....
Kizlar biz evimize geldik kizimla. Carsamba taburcu olduk. Ancak yazabiliyorum, kizimdan ayrilamadim kac gundur.. Allah bu duyguyu her bekleyen ve isteyene tattirsin insallah.. Saglikli ve kolay dogumlar dilerim.
Dogum hikayem yok cunku acil sezeryan oldum bi bayildigimi bi ayildigimi hatirliorum :44:
canim kizinin adi neydi ? bu arada gozun aydin gule gule buyut bebegini.darisi bizlerin basina..
kızlaaarrrrrrrrrr!!!!!! eşim yola çıktı. en güzel hislerinizle şöyle bi içinizden geçirin olmaz mı? sağ salim gelsin yanımaaa:18::18::18:
selam kızlar
hepınıze oncelıkle hayrlı dogumlar dılıorum
saglıklan kucagınıza lın ınsallah
bnde bebegımn olması ıcın cabalayanlardanım
sızden bır rıcam olacaktı
40 hamıleye 1 tane ayetel kursı dagıtıyorum
rıca etsem benım nıyetıme 1 tane AYETEL KURSI OKRMUSUNUZ
ADIM ESRA....
RAHATSZ ETTIM SIZIDE KUSURA BAKMAYIN
RABBIME EMNT OLUNNNNN
ayslm kızlar doktordan geldık şimdi....nstye gırdım ılk defa sancı çıktı,biraz hıssettım sankı belım ağrıdı,ara arada ağrıyo...doktor çarşamba gelbıda dıycek sandım amaaaaa çarşamba doğuma allaım dedışok olduk bırden heycan bastı napcambennn 1 gunvar..birden denırmı yahuu 10 aralıktı ne guzel daha vaktım vardı neyse çarşambaya sonunda doğurcam :)))) sınemın yanınada ugradım bugun sezeryanla doğum yapcaktı belkıde şimdiye kadar yapmıştır doğumu çok heycanlıydı onu gorunce bende heycanlandım moral verıyım dedım hiçbişey dıyemedım bırden tutuldum kaldım :))))
ay
ay canım ya hayırlısı çok sevindim senin adına, biz de gittik bugün işler biraz hızlı ilerliyo biz de de sancılar geliyo gidiyo sabah akşam nstdeyiz. benim tansiyon yükseldi bi kaç gündür, selçuk hoca pek hoşlaşmadı bu durumdan ama ilacın dozunu arttırdır bugün ve haftaya doğurtçam seni dedi beni bile heyecan bastı. Allah sana kolaylık versin hakkında hayırlısı,al sağlıcakla bebeğini kucağına, çok öptüm:))
hadi gözün aydın darısı benim başıma benim kocam ancak doğum olduktan sonra gelebilecek((((((((((((((
günaydın arkadaşlar.... bebeklerini kucağına alan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun darısı bize inşaallah... bir arkadaş sanırım haimemdi tam hatırlayamadım klimalı odada yatacaz demiş sanırım arkadaşlar klima bebek için çok ama çok zararlı çünkü içinde bakteri, mantar üretiyor ve onu etrafa saçıyor bebeklerin bağışıklığı tam gelişmediği için astım olma olasılıkları yükseliyor... bir araştırın derim ben öyle biliyorum... hatta bebek 1 yaşını geçmeden saç kurutma makinesi ile saçları kurutulmamalı, odaya buhar makinesi kesinlikle alınmamalı diye de biliyorum sabahları odayı 5 dakika havalandırmak odayı nemlendirmek için yeterli... benden bilgileri paylaşması... astım ve bronşit genelde çocuklarda bu yüzden oluyor..
inşallah cnm tşk ederim :))
ZUZUZUUUUU canım gözünaydınnn çok sevindim senin adına sonunda kavuşuyosun bebişine
HALİMEMMM canım seninde gözünaydın canım seninde çifte mutluluk olucak inşallah Allah sağ salim kavuştursun eşinle sonrada bebişinle inşallaaahhh
amin cnm. çok tşk ederim :)))))
cnm mardin47 de dogurmuş 1aralkta facede yazdı dün onuda eklesin listeye bugunde ıkı sezeryan var kardelen 99 ve ghrshr arkadaşlar doguruyorlar bu gidişle 50lerde bıle yer kalmıyacak bana listede:)))
ya cnm ben dünden beri burcuyu düşünüyorum. en son kanamam var demişti. hatta ben baskı yapmıştım ciddiye al, eşini ara doktora git diye. ama sonra unuttum sanırım. çok kızgınım kendime. insan böyle zamanlarda hatırlanmak ister çünkü... bak üzüldüm şimdi yine(
gözün aydın canım benim:))
tşkler cnm :))))
ay
ay canım ya hayırlısı çok sevindim senin adına, biz de gittik bugün işler biraz hızlı ilerliyo biz de de sancılar geliyo gidiyo sabah akşam nstdeyiz. benim tansiyon yükseldi bi kaç gündür, selçuk hoca pek hoşlaşmadı bu durumdan ama ilacın dozunu arttırdır bugün ve haftaya doğurtçam seni dedi beni bile heyecan bastı. Allah sana kolaylık versin hakkında hayırlısı,al sağlıcakla bebeğini kucağına, çok öptüm:))
çekirge dorukta yapcam inşallah.senin nerde olacak. bu arada kızlar bu adet sancısı gibi olan agrılar başladı bende de gece uyandırıyor uykumdan yalancı sancı dedıklerı bu mu :18:
merhaba herkese
bende aralık annesi olacakken
kasım 21 de doğum yaptım
bebeğim 2 haftalık
çok güzel bir duygu
bebeğime baktıkça çok şükrediyorum.
hepinize hayırlı doğumlar inşallah
sezaryan olmuştum
ilk 10 gün çok zordu
ama şimdi herşey yoluna girdi
öpüyorum herkesi...
ah canım ya, doğum hikayeni okurken öyle duygulandım ki, ağlamaktan içim çıktı..çok güzel anlatmışsın..
zaten senin doğuma gittiini duyduğum günde olanları ve bi gece önceki eşinle barışmanızı eşime anlatırken de duygulanıp ağlamıştım.. farklı duygular yaşattın burda bize canım ya.. artık hepsi geride kalır ve bebişinizle heeeep mutlu olursunuz inşallah çok dua ettim size...
neyse sana da bebişini de maşallah,
Artık Allah sizi birbirinizden ayırmasın inşallah..
bide darısı da başımıza..
Bişey sorcam, doğum doktorun söylediği saati bulmadı sanırım anladığım kadarıyla, en son akşam 7 deki şiddetli sancılar , sonraki olanlar.. gece 12 yi buldumu merak ediyorum.. kaçtı doğum saatin?? ne kadar sürdü şiddetli sancılar merak ediyorum..
birde ben buna dayanabilirmiyim onu da merak ediyorumsana maşallah canım benim..
ama dayanacağım, normal doğum olmasını çok istiyorum inşallah bir aksilik çıkmazsa..
duaların için çok çok teşekkür ederim. allah razı olsun!
doğumu doktor 13'de yatırdığında beni gece yarısını bulabilir demişti ama 4-5 gibi sancılar çok şiddetlendi 2-3 saat çok acı çektim ve 7:30'da doğumhaneye aldılar hazıladılar ve tam 7:55'de kızım doğdu çok şükür. yani beklenenden 6 saat daha az sürdü olay. allahtan öyle oldu yoksa dayanamıyorum diye bağırıyordum en son :)))
darısı tüm doğurmayanların başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?