slm kardesim, birsey sormak istiyorum...Gecmis olsun...
Sanci denilen sey tama olarak nasil, bu karin sertlesmeleri sanci mi?
sertleşmee ama tam olarak değil.belden gelen bı ağrı oluyo bende bugun bıraz yaşadım.nstde ılk defa sancı çıktı,belden ağrı gelıyo kasılıyo sankı bebek,
canım benim ayın 15inde veya 16sında. bakalım hayırlısı.evet canım sonunda gudubetlık gıttı :))) hadı bakalım arkamdan kım gelcek :))) sen gelırsın belkıde belkıde halımemm gelır :)) deryaaa daha dursun o :))
canım allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin insallah.kızlaaarrrrrrrrrr!!!!!! eşim yola çıktı. en güzel hislerinizle şöyle bi içinizden geçirin olmaz mı? sağ salim gelsin yanımaaa:18::18::18:
hayırlısı olsun canım. beklemek de zordur ha. allah yardımcın olsun. biz sezeryan tarihini beklerken sıkılıyoruz, normali bekleyenlere allah yardım etsin.herkese merhaba doğum iznine ayrıldım nihayet ama netim yok o yuzden yazamıyorum ve forumu takip eddemiyorum ama doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorum biz hala beklemedeyiz doktorum 41 haftaya kadar beklicez dedi hadi hayırlısı bakalım
canım geçmiş olsun. insallah olmaz bi daha deprem falan.izmirde sabah deprem olmuş :bütün gece uyumadım mide yanmasından sabah 8 gibi uykuya daldım.yeni uyandım duymamışım ama korkuyorum bidaha olurda hissederim diye
gözün aydın canım. maşallah bebişine.merhaba herkese
bende aralık annesi olacakken
kasım 21 de doğum yaptım
bebeğim 2 haftalık
çok güzel bir duygu
bebeğime baktıkça çok şükrediyorum.
hepinize hayırlı doğumlar inşallah
sezaryan olmuştum
ilk 10 gün çok zordu
ama şimdi herşey yoluna girdi
öpüyorum herkesi...
slm güzel anneler ve tatlı bebekleri geçen gün bayağı uzun bir msj gndrdm tam gndrdğm de pc kapandı çıktımı bilmiyorum.geriye bakmak ta çoook uzun sürecek sanırım 10 gündür yokum giremiyordum nete bişeyler yazayım ddm oda çıktımı bilmiyorum hepnizi çok özledik kimler bebeklerini dünyaya gtrdi sayfasına bakıcam şimdi çok merak ediyorum biz sevde kızımla kontroldan geldik 8. günümüz bugun işitme testimiz ve kontrolumuz oldu
canım çok geçmiş olsun;doktora gitsen keşke belkı kardeşinin verdiği kremlerden farklı bişey verir belki...Umarım en kısa zamanda gecer normal dogum yapmana engel olmaz canım.kızlar ya benim bir kaç gündür sorunum var benim gibi böyle derdi olan var mı merak ettim..makat bölgesinde üzüm tanesi kadar bir şişlik oluştu agrı yapıyor cok ve ılk zamanlar wc ye gittiğimde kanama yapıyordu ama şimdi wc ye gitmesemde çamasırım bakıyorum hep kanlı..işin kötüsü ilk gördüğümde herseferinde bir ürküyorum nişanmıdır diye ama sonra anlıyorum makattan oldugunu..internette araştırdıgıma göre fissür deniliyormuş buna..ya bu şekilde dogum bile yapamam ben cok agrı yapıyor ve ıkınmaya hiç gelmiyor..cok canım sıkıldı normal dogum düşündüğüm için..inş dogum yapana kadar geceryarın krem alıp kullanıcam bakalım..
canım gözün aydın annene kavusmussun ne güzel;umarım dr dende güzel haberlerle gelırsıngünaydın kızlar.
dün anneme kavuştum, darısı tüm annecicğini bekleyen hamişlerin başına:))
ve annem gelir gelmez dün akşam yemeğinden sonra bir sancı tuttu belimde ama hiç yorgunluk sancısı gibi değil çok farklı bir bel ağrısı ve karnım taş kesti adeta, doktorumla perşembe randevum vardı aradım telde durumu anlatayım belki yarın gel der bir yol gösterir diye, kendisi de ameliyatlı adamcağız hemen hastaneye git nstye gir haberleşelim dedi.hadiii ailecek gittik hastaneye panik halde ,nstde çok az sancı çıktı birşey yok dedi nöbetçi hemşire doktorla haberleştiler durumu anlattı falan nst bilgilerini verdi doktorda bugün gelmemi söyledi birazdan gidicez doktoruma bakalım neler olacak daha da zaman var ama:)) ya oğluşum ya annesi yanlşı alarm veriyor:)) bakalım ne diyecek doktorumuz. hepinizi öpüyorum...
ohhh ne güzel çifte mutluluk yaşıyacaksın;Rabbim sağsalım kavustursun canımkızlaaarrrrrrrrrr!!!!!! eşim yola çıktı. en güzel hislerinizle şöyle bi içinizden geçirin olmaz mı? sağ salim gelsin yanımaaa:18::18::18:
duaların için çok çok teşekkür ederim. allah razı olsun!
doğumu doktor 13'de yatırdığında beni gece yarısını bulabilir demişti ama 4-5 gibi sancılar çok şiddetlendi 2-3 saat çok acı çektim ve 7:30'da doğumhaneye aldılar hazıladılar ve tam 7:55'de kızım doğdu çok şükür. yani beklenenden 6 saat daha az sürdü olay. allahtan öyle oldu yoksa dayanamıyorum diye bağırıyordum en son :)))
darısı tüm doğurmayanların başına inşallah
merhaba herkese
kasım 21 de doğum yaptım
bebeğim 2 haftalık
çok güzel bir duygu
sezaryan olmuştum
ilk 10 gün çok zordu
öpüyorum herkesi...
hadi gözün aydın darısı benim başıma benim kocam ancak doğum olduktan sonra gelebilecek((((((((((((((
kızlaaarrrrrrrrrr!!!!!! eşim yola çıktı. en güzel hislerinizle şöyle bi içinizden geçirin olmaz mı? sağ salim gelsin yanımaaa:18::18::18:
merhaba herkese
kasım 21 de doğum yaptım
bebeğim 2 haftalık
çok güzel bir duygu
sezaryan olmuştum
ilk 10 gün çok zordu
öpüyorum herkesi...
Benimde Jimerde olacak inşallah. Beklenen gün 19 Aralık ama sezeryan olmayacağı için tam gün bilemiyorum tabi. Sancıların ne durumda?
slm güzel anneler ve tatlı bebekleri geçen gün bayağı uzun bir msj gndrdm tam gndrdğm de pc kapandı çıktımı bilmiyorum.geriye bakmak ta çoook uzun sürecek sanırım 10 gündür yokum giremiyordum nete bişeyler yazayım ddm oda çıktımı bilmiyorum hepnizi çok özledik kimler bebeklerini dünyaya gtrdi sayfasına bakıcam şimdi çok merak ediyorum biz sevde kızımla kontroldan geldik 8. günümüz bugun işitme testimiz ve kontrolumuz oldu
canım çok geçmiş olsun;doktora gitsen keşke belkı kardeşinin verdiği kremlerden farklı bişey verir belki...Umarım en kısa zamanda gecer normal dogum yapmana engel olmaz canım.
canım gözün aydın annene kavusmussun ne güzel;umarım dr dende güzel haberlerle gelırsın
ohhh ne güzel çifte mutluluk yaşıyacaksın;Rabbim sağsalım kavustursun canımBuarada örgünü yetiştirdin mi?
sudecan2gözünaydın canım;Rabbim analı babalı buyutsun darısı bizim başımıza inş.h...Bıara dogum hıkayenı paylaşırsın artık
bizmde 1 saat sonra dr amcamızla randevumuz var;umarım yine güzel şeyler söyler.
bu arada tüm doğum yapanları tebrik ederim...
biz iyis çarş randevum var sancı falan her normal doğumu bekleyende olduğu gibi hak getire bişey yok :)))) işteyim zaten doğum havasında da değilim henüz hem böle güzel ki bence:) bekledikçe de hastane çantamı değiştirip duruyorum asortik bi pijama takımı koymuştum başka yıkadım ütüledim penye alcam yanıma nst ye girerken görüyorum insanları herkes normal penye bişey giymiş yaaaaa vazgeçtim bende...
tabi zaman geçtikçe daha neler değişir onu da bilmiyorum geceliği çıkarıp bi tane daha mı penye pijama koysam diyorum bi de.. amaaannn uğraşıyom işte boş işlerle:))
Zor olsa gerek eşlerden uzakta.. Allah sabır versin..[/QUO
evet gerçekten çok zor 39.haftaya giricez nerdeyse ama ben hala yalnızım ne bir akraba ne anne baba ne de eşim var yanımda gecenin bir vakti suyum gelse kendi başıma hastaneye gitmek zorundayım Allaha emanetiz bakalım
evet gerçekten çok zor 39.haftaya giricez nerdeyse ama ben hala yalnızım ne bir akraba ne anne baba ne de eşim var yanımda gecenin bir vakti suyum gelse kendi başıma hastaneye gitmek zorundayım Allaha emanetiz bakalım
bende yalnız gitcem şeyet işten gitmezsem hastaneye, kocam çocuk geliyo bi daha zor giderim diyip spor salonuna gidiyo akşamları gelmesi 2 saati buluyo bende gidiyim dedim ama zorlanıyorum o zamanda ama geçen akşam dedim sancım gelsin evde tek olıyım kendim gitcem hastaneye valla dedim(valla dedim için de aramıcam) gitcem tek başıma doğurcam kendi utancak gerçektende evde olıyım o olmasın o an hiçte aramam sanki bugüne kadar hep o mu vardı yanımDA 3-5 kez anca geldi hastaneye doğumada gelmese olur annemde panik olmasın diye aramıcam tek gitcem ben((( üzülmüyorum da işte...
hayırdır cnm nıye yalnızsın??
TÜLAYCIMMsen üzülme yalnız olmazsın inş hem buraya yazarsın sancın gelınce bız dualarımızla eşlik ederiz sana..
üzülüyorum aslındaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hayırdır cnm nıye yalnızsın??
TÜLAYCIMMsen üzülme yalnız olmazsın inş hem buraya yazarsın sancın gelınce bız dualarımızla eşlik ederiz sana..
evet teşekkür ederim size yazarım merak etmeyinzaten kocama değil dualarınıza ihtiyacım olcak o an anlaşılan
meraba hanimlar: insallah hepiniz hamileliginiz ve bebisleriniz iyidir. ben 20.haftalik hamileyim. ya benim takildigim 2.3 sey sey var, cevap yazarsaniz cok sevinirim. asiri ve sert öksürük ve hapsuruk.dan bebee 1.sey olurmu, öksürükden hapsurukdan bebegin kordon bagi koparmi? ya 1.de grib.de asiri cay limon icsem yesem bebee 1.sey olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?