2011 Aralık Anneleri

slm güzel anneler ve tatlı bebekleri geçen gün bayağı uzun bir msj gndrdm tam gndrdğm de pc kapandı çıktımı bilmiyorum.geriye bakmak ta çoook uzun sürecek sanırım 10 gündür yokum giremiyordum nete bişeyler yazayım ddm oda çıktımı bilmiyorum hepnizi çok özledik kimler bebeklerini dünyaya gtrdi sayfasına bakıcam şimdi çok merak ediyorum biz sevde kızımla kontroldan geldik 8. günümüz bugun işitme testimiz ve kontrolumuz oldu

slm kardesim, birsey sormak istiyorum...Gecmis olsun...

Sanci denilen sey tama olarak nasil, bu karin sertlesmeleri sanci mi?

sertleşmee ama tam olarak değil.belden gelen bı ağrı oluyo bende bugun bıraz yaşadım.nstde ılk defa sancı çıktı,belden ağrı gelıyo kasılıyo sankı bebek,

sertleşmee ama tam olarak değil.belden gelen bı ağrı oluyo bende bugun bıraz yaşadım.nstde ılk defa sancı çıktı,belden ağrı gelıyo kasılıyo sankı bebek,

Benim cok kasiliyor, ozellikle aksamlari ama oyle belimde bir agri yok.. sadece o kasildikca, kaburgalarim agriyo..

evet canım sonunda gudubetlık gıttı :))) hadı bakalım arkamdan kım gelcek :))) sen gelırsın belkıde belkıde halımemm gelır :)) deryaaa daha dursun o :))
canım benim ayın 15inde veya 16sında. bakalım hayırlısı.
kızlaaarrrrrrrrrr!!!!!! eşim yola çıktı. en güzel hislerinizle şöyle bi içinizden geçirin olmaz mı? sağ salim gelsin yanımaaa:18::18::18:
canım allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin insallah.
hayırlısı olsun canım. beklemek de zordur ha. allah yardımcın olsun. biz sezeryan tarihini beklerken sıkılıyoruz, normali bekleyenlere allah yardım etsin.
izmirde sabah deprem olmuş : bütün gece uyumadım mide yanmasından sabah 8 gibi uykuya daldım.yeni uyandım duymamışım ama korkuyorum bidaha olurda hissederim diye
canım geçmiş olsun. insallah olmaz bi daha deprem falan.
gözün aydın canım. maşallah bebişine.

canım mesajın çıkmadı. biz de seni merak ediyorduk. herşeyin yolunda olmasına sevindik. sevde bebeğe de maşallah. gözün aydın olsun.

canım çok geçmiş olsun;doktora gitsen keşke belkı kardeşinin verdiği kremlerden farklı bişey verir belki...Umarım en kısa zamanda gecer normal dogum yapmana engel olmaz canım.
canım gözün aydın annene kavusmussun ne güzel;umarım dr dende güzel haberlerle gelırsın

kızlaaarrrrrrrrrr!!!!!! eşim yola çıktı. en güzel hislerinizle şöyle bi içinizden geçirin olmaz mı? sağ salim gelsin yanımaaa:18::18::18:
ohhh ne güzel çifte mutluluk yaşıyacaksın;Rabbim sağsalım kavustursun canımBuarada örgünü yetiştirdin mi?

sudecan2gözünaydın canım;Rabbim analı babalı buyutsun darısı bizim başımıza inş.h...Bıara dogum hıkayenı paylaşırsın artık
bizmde 1 saat sonra dr amcamızla randevumuz var;umarım yine güzel şeyler söyler.

Son düzenleme:

CNM tebrik ederim kavuşmuşsun kuzuna facedende gördüm çok tatlı maşallah bildiğin bebek yahu ben hala karnımda öle bişeyin olduğuna inanamıyorum sizin bebekleri gördükçe benimkide bu kadar varmıdır diyip duruyorum

hikayende çok güzel olmuş darısı başımıza inş

kızın evine huzur mutluluk getirsin inş hiiiççç olmadığınız kadar mutlu olun öptüm

bu arada tüm doğum yapanları tebrik ederim...

biz iyis çarş randevum var sancı falan her normal doğumu bekleyende olduğu gibi hak getire bişey yok :)))) işteyim zaten doğum havasında da değilim henüz hem böle güzel ki bence:) bekledikçe de hastane çantamı değiştirip duruyorum asortik bi pijama takımı koymuştum başka yıkadım ütüledim penye alcam yanıma nst ye girerken görüyorum insanları herkes normal penye bişey giymiş yaaaaa vazgeçtim bende...

tabi zaman geçtikçe daha neler değişir onu da bilmiyorum geceliği çıkarıp bi tane daha mı penye pijama koysam diyorum bi de.. amaaannn uğraşıyom işte boş işlerle:))

Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin:)))Darısı başımıza inşallah...

kızlar makattaki fissür için doktorumu aradım bugun o da kızkardeşimin dediği kremi birde fitil verdi ama gecmesze suan için bu şekılde normal dogum cok zor gözüküyor artık epey kanama yapmaya başladı agrıda oluyor..cok canım sıkıldı tam dogum üzeri böyle birşey olmasına..doktora dedim sezeryandan cok korkuyorum ve düşünmüyorum o da karar senin dedi inş dua ediyorum da iyileşir bu hafta doguma kadar..sizlerde dua edin

hayırlı olsun cnm allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın inş..

Benimde Jimerde olacak inşallah. Beklenen gün 19 Aralık ama sezeryan olmayacağı için tam gün bilemiyorum tabi. Sancıların ne durumda?

seninle de günlerimiz aynı cnm benimde son 19 aralık normal dogum inş ve beklıyoruz bakalım..

cnm mesajın cıkmadı hiç haber alamadık senden bugune kadar iyi olamnıza cok sevindim hayırlı olsun kızın..telin de olmadıgı için arayamadım..

sagol cnm inş gecer ya bakalım görüştüm doktorumla bugun..sende guzel haberlerle gel inş..

tulaycım maşallah sana yaa sen iş yerinden gidecen doguma kesinnn

tulaycım maşallah sana yaa sen iş yerinden gidecen doguma kesinnn[/QUOTE]

ya benim maşallah diyimde hiçbişeyim yokki evde oturup napcam diyom evi düzenli tutmaya çalışıyorum ani bişey olur diye geliyorum işe zaten hastane evime 5 dk işime 10 dk farketmez yani burdanda gidebilirim cuma kocama ayak uydurcam diyo spor salonuna gittim 20-25 dk çalıştım sonra yattım hep bi o gün geliyo galiba dedim hehehehe yürüyüş bandı zorluyo galiba bi daha da gitmicem herkeste bakıyo delimi bu der gibi bişeyim yokki benim ama

meraba hanimlar: insallah hepiniz hamileliginiz ve bebisleriniz iyidir. ben 20.haftalik hamileyim. ya benim takildigim 2.3 sey sey var, cevap yazarsaniz cok sevinirim. asiri ve sert öksürük ve hapsuruk.dan bebee 1.sey olurmu, öksürükden hapsurukdan bebegin kordon bagi koparmi? ya 1.de grib.de asiri cay limon icsem yesem bebee 1.sey olurmu?

üzülüyorum aslındaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ya onlar bizden biraz daha rahatlar, en geçerli sebepleri de insanlar yüzyıllardır doğuruyo yani ilk doğuran sen değilsin, bişicik olmaz mantığı var. Siz kendinizi hiç üzmeyin, hepsi genelde aynı.. Ama haber vermezlikte etmeyin, öyle bişi olsa iki saatte gelir dediğiniz bakın nasıl 5 dakkada geliyo:))) Yine Allah başımızdan eksik etmesin.....

hanimlar yukardaki yazi bana ait, ama kimse cevap yazmadi. lütfen 1.ri bana cevap yazsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…