2011 Aralık Anneleri

Benimde Jimerde olacak inşallah. Beklenen gün 19 Aralık ama sezeryan olmayacağı için tam gün bilemiyorum tabi. Sancıların ne durumda?

benden daha önce olur senınkı gıbı bende cok bır hareket yok gece sancılarım dısında oyle rahat rahat beklıyorumokdar kı daha cantamı bıle hazırlamadım haftaya haftaya dıyorum hep.senın nasıl pekı var mı son zamanlarda bı degısıklııgın

hanimlar yukardaki yazi bana ait, ama kimse cevap yazmadi. lütfen 1.ri bana cevap yazsin.

mrb arkadasım,
öncelikle çok asırı sert öksürük veya hapsuruk iyi değil boğazını yumusatmaya calıs
mesela balın içine zencefil kat 1 çay kasığı ye,ılık bisiler iç,
ama normal sınırlarda hapsuruk öksürük bebeğine bisey yapmaz
grip olduğunda asırı limonlu çay niye tüketiyosun herseyin asırısı zarar
bitki çaylarını bile günde 2 fincana kadar izin veriyor doktorlar o da hepsine değil
mesela ıhlamur. limonlu olarak günde 2 fincan içsen yeter asırıya kaçma nolur nolmaz temkinli ol

Doğum yapmış arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bizde biraz önce doktordan geldik. Her hafta nst de sancım çıkıyo zaten ( bana göre kasılma ) Alttan muayene etti doktorum daha bebek aşağıya inmemiş dedi. 3.700 gr olmuş kızım :18: Normal düşündüğüm için ve daha da zamanımız olduğundan dolayı çok tırstım kilosundan nasıl doğuracam kara kara düşünmeye başladım.

saol tesekkür ederim cevabin icin. hangi zencefil toz zencefilmi yoksa su iri soyulan zencefilmi?

minik kizimla sonunda evimizdeyizzzzzzzzzz
kizlarr sizle hem normal dogumu hemde sezeryan dogumu yasayan biri olarak tek söyleyecegim seyyyy NORMAL yapmaniz korku yuzunden sezzeryan secmemeniz sonrasi cok aci oluyor ama her ikisinin sonucuda superrrrrrrrr

kiz cok guldum sorunaa anneleik ideeee ne oluursa olsun nasil olmadiklari dusunuyorrrrrrr
canimmmmmm bolbol sicak seyler icccc sogan kaynat buharina durrrrr
ve korkma kordonu doktorlar bile zor kesiyorrrrrr:)))))))))))))) kopmasi icin karninda kasap olmaliiiiiii:)))))

en onemlisi bolbol su iccccccccc ve c vitamini alllllllll

Allah şifa versin. İnşallah düzelir, rahat yaparsın doğumunu. Bende Senin gibi korkuyorum sezeryandan. Şimdilik bende de pek belirgin bi sancı filan yok. Biz doğurana kadar kimse kalmıycak sanırım buralarda :)

Ben biraz pimpirikliyim maalesef, 2-3 hafta oldu çantayı hazırlayalı. Gerçi habire bişeyler koyuyorum :) Benim tam 38 doldu, yarın dr.a gidicem çatı muayenesine. Heyecanlıyım biraz.. Şimdilik pek sancım filan yok. Çok nadir adet sancısı gibi hafif sancı oluyor ama uzamdan geçiyor. Rahim kendini hazırlıyor dedi doktor. Çatı muayenesi hızlandırabiliyormuş galiba doğumu. Belki diyorum yarından sonra bişeyler değişir :) Hiç nst ye filan da girmedim. Sen çatı muayenesi oldun mu? Bebişinin cinsiyeti ne?

maşallahhhh bebişe 3.700gr.

hanimlar yukardaki yazi bana ait, ama kimse cevap yazmadi. lütfen 1.ri bana cevap yazsin.

bence doktoruna sor canım bunları bir de benim doktorum bitki çaylarının hepsini yasaklamıştı hala da öyle ve sadece doğal ıhlamura izin vermişti veeee en önemlisi zencefil bana ilk bebeğimde düşük yaptırdı çook tehlikeli normalde öksürüğe birebir ama hamilelikte sakın zencefil tüketme

çok heyecanlı ve stresliyimmmmmmm kalan son günlerimiz geçmek bilmiyor sanki biran önce cumaaaa olsun lütfennnnn!!!! oğluma sağlıcakla kavuşalım inşallahhhhh (bu belirsizlik de olmasaydı keşke!... moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama bazen yenik düşüyorumm... dualarınızı bekliyorum güzel anneler... şimdiden teşekkürler hepinize)

Son düzenleme:

canım doktoruna göre değişiyor sanırım bu durum 4 kiloyu geçen bebebkleri bazıları normal doğurtmuyor sezeryana alıyor bazıları doğurtuyor bu konuyu doktorunla görüş istersen... ben çatı muayenesi vs. hiç birşey olmadım 16sına kadar sancılarımın gelmesini beklicekmişiz gelmesse suni sancı fakat suni sancıdan önce rahimde yumuşama varmı bebek ne durumda diye bakıp öle suni verilicekmiş aksi bir durum varsa rahimde yumuşama felan yksa suni sancı denemeninde bir anlamıy yokmuş o yüzden o zaman sezeyan .... sana ne zamana gün verdiler canım ???

tamam şimdi oldu. öncesinde demekki mardin söylemiş de biz unutmuşuz.

kendin için de öyle düşünme canım ya. insallah sancın gelir o kadar bekliyosun, son bir hafta fln kalmış. gelir sancın merak etme.

bu gün nstye girdim hafif sancıların var dedi doktor ben hissetmesemde (belim aprıdı o anlarda sanırım sancılardandı) 16sına kadar bekliyoruz dedi haftaya kontrole çağırdı tekrar umarım haftaya kontrolü beklemezde gelir bebikim...

destina cım sorma nedense hep oluyor ters bir durum var bu işte :)

slm arkadaslar bu sanci tam olarak nasil bisi, biraz detayli anlatir misiniz...
Karin sertlesmesi mi ?

bel ağrısı gibi ama yorgunlukta olan bel ağrısına benzemiyor farklı bi bel ağrısı ve karnın da bi anda taş gibi oluyo öyle bişey işte:))

ben demiştim cnm sana doğuracaksın diye hadi gözünaydınnn
sıra bize gelsin artık

ben saat 10 gibi ordaydım canım, beni nstye gönderdi hemşiresi nstden sonra beni çağırttı ameliyattan çıktı ameliyathane kapısında direktif verdi bana, ilacı arttırdı falan, haftaya doğurtçam seni dedi bakalım hangi gün:))

bende ıkıncısını kesınlıkle sezaryan yapacagım ya..dıkıslerım o kadar cok kı hala oturmaıyorum geberdım resmen ..
en azından sezaryanda otururmdum ya
sancı olayını acılma kontrollerını hıc anlatmayayım ..

ama herkeste aynı degıl benım bebegımın kordonu kısaymıs o yuzden cok zor oldu yanımda bı kız vardı hemen dogurdu ..

hayırlı dogumlar herkese ınsallah kolay olur

dogum sonrası da kolay olur.

ben gazıyla ugrasıyorum duruyorum ..cok zormus .

bugün hastaneye gittik.deprem paniğinden sonra kızımı görmek çok iyi geldi.çok heycanlıyım ben yaaa:) cuma günü 10da hastenede olucaz.öğlen gibi sezaryana alınacağım.ben şimdi anne mi oluyorum

Son düzenleme:
buhar makinesi alanlar hangi marka aldınız kızlar? bi de bu makinelerin sıcağı soğuğu mu var ya?nemlendirsin maksat...

Biz weewell aldık. whc 730 modeli. Soğuk buhar makinesi. Nem oranı, oda sıcaklığı falan gösteriyo. Sessiz çalışıyo, bide mavi ışığı gece lambası gibi güzel görünüyo. İşe yarıyo mu derseniz eşime göre çok işe yarıyo çok rahat uyuyomuş. Ama ben pek bi fark anlamadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…