Benimde Jimerde olacak inşallah. Beklenen gün 19 Aralık ama sezeryan olmayacağı için tam gün bilemiyorum tabi. Sancıların ne durumda?
hanimlar yukardaki yazi bana ait, ama kimse cevap yazmadi. lütfen 1.ri bana cevap yazsin.
mrb arkadasım,
öncelikle çok asırı sert öksürük veya hapsuruk iyi değil boğazını yumusatmaya calıs
mesela balın içine zencefil kat 1 çay kasığı ye,ılık bisiler iç,
ama normal sınırlarda hapsuruk öksürük bebeğine bisey yapmaz
grip olduğunda asırı limonlu çay niye tüketiyosun herseyin asırısı zarar
bitki çaylarını bile günde 2 fincana kadar izin veriyor doktorlar o da hepsine değil
mesela ıhlamur. limonlu olarak günde 2 fincan içsen yeter asırıya kaçma nolur nolmaz temkinli ol
kızlar makattaki fissür için doktorumu aradım bugun o da kızkardeşimin dediği kremi birde fitil verdi ama gecmesze suan için bu şekılde normal dogum cok zor gözüküyor artık epey kanama yapmaya başladı agrıda oluyor..cok canım sıkıldı tam dogum üzeri böyle birşey olmasına..doktora dedim sezeryandan cok korkuyorum ve düşünmüyorum o da karar senin dedi inş dua ediyorum da iyileşir bu hafta doguma kadar..sizlerde dua edin
hayırlı olsun cnm allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın inş..
seninle de günlerimiz aynı cnm benimde son 19 aralık normal dogum inş ve beklıyoruz bakalım..
cnm mesajın cıkmadı hiç haber alamadık senden bugune kadar iyi olamnıza cok sevindim hayırlı olsun kızın..telin de olmadıgı için arayamadım..
sagol cnm inş gecer ya bakalım görüştüm doktorumla bugun..sende guzel haberlerle gel inş..
tulaycım maşallah sana yaasen iş yerinden gidecen doguma kesinnn
benden daha önce olur senınkı gıbı bende cok bır hareket yok gece sancılarım dısında oyle rahat rahat beklıyorumokdar kı daha cantamı bıle hazırlamadım haftaya haftaya dıyorum hep.senın nasıl pekı var mı son zamanlarda bı degısıklııgın
Doğum yapmış arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bizde biraz önce doktordan geldik. Her hafta nst de sancım çıkıyo zaten ( bana göre kasılma ) Alttan muayene etti doktorum daha bebek aşağıya inmemiş dedi. 3.700 gr olmuş kızım :18: Normal düşündüğüm için ve daha da zamanımız olduğundan dolayı çok tırstım kilosundan nasıl doğuracam kara kara düşünmeye başladım.
hanimlar yukardaki yazi bana ait, ama kimse cevap yazmadi. lütfen 1.ri bana cevap yazsin.
günaydıın.
pintoss senle günlerimiz birmiş. ben de doğuramıom die stres yapıyorum. bi de benim bebek iri. 4 kilo olucak bu hafta sonuna kadar tahminen. 4 kilo doğurabilir miyim ben yaa :/ çatım normal doğurmaya müsaitmiş. 4 kilo bebeği normal doğurtuolar mı?
tamam şimdi oldu. öncesinde demekki mardin söylemiş de biz unutmuşuz.
kendin için de öyle düşünme canım ya. insallah sancın gelir o kadar bekliyosun, son bir hafta fln kalmış. gelir sancın merak etme.
slm arkadaslar bu sanci tam olarak nasil bisi, biraz detayli anlatir misiniz...
Karin sertlesmesi mi ?
slm kızlar doktordan geldık şimdi....nstye gırdım ılk defa sancı çıktı,biraz hıssettım sankı belım ağrıdı,ara arada ağrıyo...doktor çarşamba gelbıda dıycek sandım amaaaaa çarşamba doğuma allaım dedışok olduk bırden heycan bastı napcambennn 1 gunvar..birden denırmı yahuu 10 aralıktı ne guzel daha vaktım vardı neyse çarşambaya sonunda doğurcam :)))) sınemın yanınada ugradım bugun sezeryanla doğum yapcaktı belkıde şimdiye kadar yapmıştır doğumu çok heycanlıydı onu gorunce bende heycanlandım moral verıyım dedım hiçbişey dıyemedım bırden tutuldum kaldım :))))
ay canım bırden deyınce şokk oldum hanı vaktımvardıya daha..neyse dedık al yanı :))) sen kaçta gittin ben9 da doktordaydım..doğuma gırmeden yakaldık allahtan çok beklemedım..yoksa 1-2 saat beklıycektım..senın içinde hayırlısı olsun cnaım..allah hepimizin yardımcısı olsun
minik kizimla sonunda evimizdeyizzzzzzzzzz
kizlarr sizle hem normal dogumu hemde sezeryan dogumu yasayan biri olarak tek söyleyecegim seyyyy NORMAL yapmaniz korku yuzunden sezzeryan secmemeniz sonrasi cok aci oluyor ama her ikisinin sonucuda superrrrrrrrr
kızlaaarrrrrrrrrr!!!!!! eşim yola çıktı. en güzel hislerinizle şöyle bi içinizden geçirin olmaz mı? sağ salim gelsin yanımaaa:18::18::18:
buhar makinesi alanlar hangi marka aldınız kızlar? bi de bu makinelerin sıcağı soğuğu mu var ya?nemlendirsin maksat...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?