bende ıkıncısını kesınlıkle sezaryan yapacagım ya..dıkıslerım o kadar cok kı hala oturmaıyorum geberdım resmen ..
en azından sezaryanda otururmdum ya
sancı olayını acılma kontrollerını hıc anlatmayayım ..
ama herkeste aynı degıl benım bebegımın kordonu kısaymıs o yuzden cok zor oldu yanımda bı kız vardı hemen dogurdu ..
hayırlı dogumlar herkese ınsallah kolay olur
dogum sonrası da kolay olur.
ben gazıyla ugrasıyorum duruyorum ..cok zormus .
çok heyecanlı ve stresliyimmmmmmmkalan son günlerimiz geçmek bilmiyor sanki biran önce cumaaaa olsun lütfennnnn!!!! oğluma sağlıcakla kavuşalım inşallahhhhh (bu belirsizlik de olmasaydı keşke!... moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama bazen yenik düşüyorumm... dualarınızı bekliyorum güzel anneler... şimdiden teşekkürler hepinize)
canım doktoruna göre değişiyor sanırım bu durum 4 kiloyu geçen bebebkleri bazıları normal doğurtmuyor sezeryana alıyor bazıları doğurtuyor bu konuyu doktorunla görüş istersen... ben çatı muayenesi vs. hiç birşey olmadım 16sına kadar sancılarımın gelmesini beklicekmişiz gelmesse suni sancı fakat suni sancıdan önce rahimde yumuşama varmı bebek ne durumda diye bakıp öle suni verilicekmiş aksi bir durum varsa rahimde yumuşama felan yksa suni sancı denemeninde bir anlamıy yokmuş o yüzden o zaman sezeyan .... sana ne zamana gün verdiler canım ???
bu gün nstye girdim hafif sancıların var dedi doktor ben hissetmesemde (belim aprıdı o anlarda sanırım sancılardandı) 16sına kadar bekliyoruz dedi haftaya kontrole çağırdı tekrar umarım haftaya kontrolü beklemezde gelir bebikim...
destina cım sorma nedense hep oluyor ters bir durum var bu işte :)
bende ıkıncısını kesınlıkle sezaryan yapacagım ya..dıkıslerım o kadar cok kı hala oturmaıyorum geberdım resmen ..
ama herkeste aynı degıl benım bebegımın kordonu kısaymıs o yuzden cok zor oldu yanımda bı kız vardı hemen dogurdu ..
minik kizimla sonunda evimizdeyizzzzzzzzzz
kizlarr sizle hem normal dogumu hemde sezeryan dogumu yasayan biri olarak tek söyleyecegim seyyyy NORMAL yapmaniz korku yuzunden sezzeryan secmemeniz sonrasi cok aci oluyor ama her ikisinin sonucuda superrrrrrrrr
bugün hastaneye gittik.deprem paniğinden sonra kızımı görmek çok iyi geldi.çok heycanlıyım ben yaaa:) cuma günü 10da hastenede olucaz.öğlen gibi sezaryana alınacağım.ben şimdi anne mi oluyorum
kız senin günün belli daha ne belirsizliği:) biz napalım sancımız gelecek mi gelmıyecek mı bı yandan onu düşün biyandan ne zaman nasıl olacagı hiç belli deil herşey muallakta takılıyoruz:))
günümüz belli eveetbelirsizlik benim rahatsızlıgımla ilgili canım benim... biraz stresli ve moralsizim bu yüzden. elimden geldiğince güçlü olmaya çalışıyorum elbette... neyse hakkımızda hayırlısı diyeyim...iyi dileklerimiz ve dualarımız sizinle.. e normal doğumunda getirdigi bu işte ne zaman isterse bebeişler o zaman geliyorlar ALLAH bi avazda sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallahhhhhh
inşallah canım sağ salim kurtuluruz.sezeryanın epiduralmi spinalmi yapıcaksın.doktor ogüne kadar düşün dedi.ikisinide anlattı.ama karar veremiyorum...hadi bakalım hayırlısı olsunn güzel annecikkkkbende aynı heyecanı aynı gün için yaşıyorummmmm 09.12.11 saat:08.00 de hastane de olucaz inş. sanırım 9 gibi sezeryana girmiş oluruz...ben biraz kendi hastalıgımdan dolayı stersli ve moralsizim.. elimden geldiğince iyi düşünmeye çalışıyorum ama bazen yenik düşüyorum allah yardımcımız olsun sağlıkla bebeklerimizi kucagımıza almaya nasip etsin inş.
inşallah canım sağ salim kurtuluruz.sezeryanın epiduralmi spinalmi yapıcaksın.doktor ogüne kadar düşün dedi.ikisinide anlattı.ama karar veremiyorum...
canim kizinin adi neydi ? bu arada gozun aydin gule gule buyut bebegini.darisi bizlerin basina..
inşallahhhhh canım dualarım ve iyi dileklerim seninle olacakgenel anestezi olacak benim.. benim ilk hamileliğim preklamsi denen bi rahatsızlıktan dolayı 7. ayda gerçekleşti.. şimdide trioit degerlerim cok yükseldigi icin cok üzgünüm bu sebeple dr. tamamen uyutma taraftarı senin gönlüne yatanı hangisiyse en iyisini sen bilirsin eminim sizin icin en doğru kararı sen verirsin güzel annesi
saol canım ikimizde bebişleriyle olucak o günhayırlısı olsun bebişler ve bizim için.önemli olan sağlıkla kucağımıza almamız tabi.
canım insallah düzelir. normal doğumu çok istediğini biliyorum ama dr gerekli görüyosa nolur diretme.belki çok kan kaybedersin, allah göstermesin. ne gerek var. daha risksiz bi yol varsa. yine de sen bilirsin ama benim düşüncem böle.kızlar makattaki fissür için doktorumu aradım bugun o da kızkardeşimin dediği kremi birde fitil verdi ama gecmesze suan için bu şekılde normal dogum cok zor gözüküyor artık epey kanama yapmaya başladı agrıda oluyor..cok canım sıkıldı tam dogum üzeri böyle birşey olmasına..doktora dedim sezeryandan cok korkuyorum ve düşünmüyorum o da karar senin dedi inş dua ediyorum da iyileşir bu hafta doguma kadar..sizlerde dua edin
canım ya üzülme. hem hbr ver bence hemen gelecektir. of bu kocalar ya.üzülüyorum aslındaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım dualarımız seninle kendini strese sokma. hiçbişey olmicak göreceksin. cuma da ne güzel kavuşcan kuzuna. iyi düşün iyi olsun.çok heyecanlı ve stresliyimmmmmmmkalan son günlerimiz geçmek bilmiyor sanki biran önce cumaaaa olsun lütfennnnn!!!! oğluma sağlıcakla kavuşalım inşallahhhhh (bu belirsizlik de olmasaydı keşke!... moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama bazen yenik düşüyorumm... dualarınızı bekliyorum güzel anneler... şimdiden teşekkürler hepinize)
canım benim ya sen de iyice dert sahibi oldun. nolur kendini bu kadar bırakma. herşey düzelecek. lütfen pozitif düşünmeye çalış.bende ıkıncısını kesınlıkle sezaryan yapacagım ya..dıkıslerım o kadar cok kı hala oturmaıyorum geberdım resmen ..
evet canım anne olacaksın hayırlısıyla ve maşallh bebişine..bugün hastaneye gittik.deprem paniğinden sonra kızımı görmek çok iyi geldi.çok heycanlıyım ben yaaa:) cuma günü 10da hastenede olucaz.öğlen gibi sezaryana alınacağım.ben şimdi anne mi oluyorum
slm kızlarr nasılsınız biz dr amcamızdan geldik şükür hersey yolunda 2 hafta sonra tekrar gıtcez.2 haftada2 kilo almışım ama bılıyordum süreklı mısafır vardı onlarla hamur işi yedım hep inşallah vereceğim kiloları bidee haftasonu kvgelecek.bizden bu kadar sizler nasılsınız?
Nihayet bitirdim kacirdigim yerleri okumayi biz hastanedeyken Allah anali babali buyutsun diyemedigim anneler olmus, gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun:)
Gecmisi okurken sezeryan hakkinda yorumlar dikkatimi cekti. Bence en rahati sezeryan.. Sezeryan olacaklar hic korkmasin ozendirmek istemem ama bende normal dogum dusunen ama acil sezeryana alinan biri olarak korkmama gerek yokmus dedim
Sondayi hissetmiosunuz bile bitek soguk bisi suruolar amelyathaneye girincstreil etmek icin usuyorsunuz o kadar, bide takipeden gunlerde oksuruk oluo anestezi yuzunden bi kac gun oda.. Benim minigim yogun bakimdaydi ve ilk gunden itibaren onun yanina inip cikiodm 4-5 defa aciniz oluo bazen ama agri olmuo zaten cok ciddi agrikesiciler veriolar 2 gun serumla sonrasinda ihtiyaciniz olmuo%80 iz kayboluyormus. Hemen korse giydigim icinde simdi bile karnim yok
Ozellikle korseyi tavsiye ederim ilk gunler sizi cok zorlamayacak darlikta bisi giyebilirsiniz gaz toplanmasinida onluyor benden soylemesi
genel anestezi mi aldım epidural mi oldun bide korse doktor tavsiyesi mi?bende düşünüyorum hareketleri biraz kısıtlar ani hareketi engeller diye ama dar olunca acaba dikişe zararı olur mu?
Evet canim genel anesteziyle oldum
Korseyide doktorum kendi dedi 2. Gun karnini sarabilirsin diye aslinda bende cok daraldim ilk giyince ama alistimr akabininde.. Yanliz lohusa korsesi oneriyorlar ben toparlayici giydim ilk gunlerde onlar daha yumusak sontasinda gogsume kadar cikan sort sekinde korselerden giydim. Dikisi acitmiyor cunku dikis yerin bikini bolgende oluo oturup kalktiginda katlanmio orasi
Merj; bebisin hayirli-ugurlu olsun, mutluluk dolu cok guzl bir hayati olsun insallah. Sana birsey soracagim: lohusa korsesi nasil birsey ve nereden satonaldin?
benim 2. bebeğim olacak kısmet ederse bu cuma günü.. ilk de sezeryandı bu da sezeryan olacak hayırlısıylahep normal doğuma özenmişimdir ama demek ki normalinde zorluklar var desene ayyy alttan muayene oldugum gecen haftayı bende unutamıyorum! korkunçtu!!! buarada bebeğinizi de güle güle büyütün analı babalı büyüsün inş. ben gaz olayını kendim rezene çayı içerek ve sap simplex ilacını miniğime vererek aşmıştım, 1 aylıktan itibarende rezene çayını kızıma vererek gaz kabusuna son vermiştim hatta öyle bağımlı olmuştu ki 4 yaşına kadar rezene içti kızım şimdi kardeşi olacak rezene çayı aldık haliyle o da yine başladı içmeye
Merj; bebisin hayirli-ugurlu olsun, mutluluk dolu cok guzl bir hayati olsun insallah. Sana birsey soracagim: lohusa korsesi nasil birsey ve nereden satonaldin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?