2011 Aralık Anneleri

benim 2. bebeğim olacak kısmet ederse bu cuma günü.. ilk de sezeryandı bu da sezeryan olacak hayırlısıyla hep normal doğuma özenmişimdir ama demek ki normalinde zorluklar var desene ayyy alttan muayene oldugum gecen haftayı bende unutamıyorum! korkunçtu!!! buarada bebeğinizi de güle güle büyütün analı babalı büyüsün inş. ben gaz olayını kendim rezene çayı içerek ve sap simplex ilacını miniğime vererek aşmıştım, 1 aylıktan itibarende rezene çayını kızıma vererek gaz kabusuna son vermiştim hatta öyle bağımlı olmuştu ki 4 yaşına kadar rezene içti kızım şimdi kardeşi olacak rezene çayı aldık haliyle o da yine başladı içmeye

merhaba kızlar
bugun çatı ve açıklık muayenesi yaptırdım , hiç korkulacak birşey değilmiş gözünüzde büyütmeyin
bende ne açıklık varmışşş ne çatı darlığı... normal doğumu bekleyeceğiz dedi doktor 15 günüm falan varmışş sabrım kalmadı aslında ama ben de normal yapmak istiyorum ooooff zaman geçmiyo ya naaapsak bilemiyorumm

kız senin günün belli daha ne belirsizliği:) biz napalım sancımız gelecek mi gelmıyecek mı bı yandan onu düşün biyandan ne zaman nasıl olacagı hiç belli deil herşey muallakta takılıyoruz:))

ayy inş normal isteyen herkesin sancısı gelırde kolaylıkla dogurur..

cnm benım ılk dogumumda böyle zor olmuştu kızım eliyle geldiği için baya dikişim olmuştu bırde suni sancıyla dogum başlamıştı..ama buna ragmen ıkıncıde yıne normal istedim tek sorun sunı sancıydı ama dogum sonrası harıkaydı hıc dikişim olmadı ve sankı hıc dogum yapmamış gıbıydım 10 dkka sonrasına..şimdi yine normal istiyorum ama bu sefer inş kendi sancımla olsun o sunı sancıyı tekrar kaldıramıyabılırım artık 3.kez:))

hayırlı olsun cnm tekrardan ne guzel eve de cıkmışsın maşallah

bugün hastaneye gittik.deprem paniğinden sonra kızımı görmek çok iyi geldi.çok heycanlıyım ben yaaa:) cuma günü 10da hastenede olucaz.öğlen gibi sezaryana alınacağım.ben şimdi anne mi oluyorum

hadi bakalım hayırlısı olsunn güzel annecikkkkbende aynı heyecanı aynı gün için yaşıyorummmmm09.12.11 saat:08.00 de hastane de olucaz inş. sanırım 9 gibi sezeryana girmiş oluruz...ben biraz kendi hastalıgımdan dolayı stersli ve moralsizim.. elimden geldiğince iyi düşünmeye çalışıyorum ama bazen yenik düşüyorum allah yardımcımız olsun sağlıkla bebeklerimizi kucagımıza almaya nasip etsin inş.

slm kızlarr nasılsınız biz dr amcamızdan geldik şükür hersey yolunda 2 hafta sonra tekrar gıtcez.2 haftada2 kilo almışım ama bılıyordum süreklı mısafır vardı onlarla hamur işi yedım hep inşallah vereceğim kiloları bidee haftasonu kvgelecek.bizden bu kadar sizler nasılsınız?

inşallah canım sağ salim kurtuluruz.sezeryanın epiduralmi spinalmi yapıcaksın.doktor ogüne kadar düşün dedi.ikisinide anlattı.ama karar veremiyorum...

inşallah canım sağ salim kurtuluruz.sezeryanın epiduralmi spinalmi yapıcaksın.doktor ogüne kadar düşün dedi.ikisinide anlattı.ama karar veremiyorum...

inşallahhhhh canım dualarım ve iyi dileklerim seninle olacak genel anestezi olacak benim.. benim ilk hamileliğim preklamsi denen bi rahatsızlıktan dolayı 7. ayda gerçekleşti.. şimdide trioit degerlerim cok yükseldigi icin cok üzgünüm bu sebeple dr. tamamen uyutma taraftarı senin gönlüne yatanı hangisiyse en iyisini sen bilirsin eminim sizin icin en doğru kararı sen verirsin güzel annesi

canim kizinin adi neydi ? bu arada gozun aydin gule gule buyut bebegini.darisi bizlerin basina..

Ayse koyduk kizimizin ismini :) amin canim saglik ve sihhatle alin sizde kucagini bebislerinizi insallah - amin

Son düzenleme:

saol canım ikimizde bebişleriyle olucak o gün hayırlısı olsun bebişler ve bizim için.önemli olan sağlıkla kucağımıza almamız tabi.

Nihayet bitirdim kacirdigim yerleri okumayi biz hastanedeyken Allah anali babali buyutsun diyemedigim anneler olmus, gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun:)
Gecmisi okurken sezeryan hakkinda yorumlar dikkatimi cekti. Bence en rahati sezeryan.. Sezeryan olacaklar hic korkmasin ozendirmek istemem ama bende normal dogum dusunen ama acil sezeryana alinan biri olarak korkmama gerek yokmus dedim
Sondayi hissetmiosunuz bile bitek soguk bisi suruolar amelyathaneye girincstreil etmek icin usuyorsunuz o kadar, bide takipeden gunlerde oksuruk oluo anestezi yuzunden bi kac gun oda.. Benim minigim yogun bakimdaydi ve ilk gunden itibaren onun yanina inip cikiodm 4-5 defa aciniz oluo bazen ama agri olmuo zaten cok ciddi agrikesiciler veriolar 2 gun serumla sonrasinda ihtiyaciniz olmuo%80 iz kayboluyormus. Hemen korse giydigim icinde simdi bile karnim yok
Ozellikle korseyi tavsiye ederim ilk gunler sizi cok zorlamayacak darlikta bisi giyebilirsiniz gaz toplanmasinida onluyor benden soylemesi

saol canım ikimizde bebişleriyle olucak o gün hayırlısı olsun bebişler ve bizim için.önemli olan sağlıkla kucağımıza almamız tabi.

kızlar belki bende cumaya alırım GÜLCEmi kucağıma belli mi olur...çarşamba kontrolüm var ya cuma ya pazartesi olur diye düşünüyorum

canım insallah düzelir. normal doğumu çok istediğini biliyorum ama dr gerekli görüyosa nolur diretme.belki çok kan kaybedersin, allah göstermesin. ne gerek var. daha risksiz bi yol varsa. yine de sen bilirsin ama benim düşüncem böle.
üzülüyorum aslındaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım ya üzülme. hem hbr ver bence hemen gelecektir. of bu kocalar ya.
canım dualarımız seninle kendini strese sokma. hiçbişey olmicak göreceksin. cuma da ne güzel kavuşcan kuzuna. iyi düşün iyi olsun.
canım benim ya sen de iyice dert sahibi oldun. nolur kendini bu kadar bırakma. herşey düzelecek. lütfen pozitif düşünmeye çalış.
bugün hastaneye gittik.deprem paniğinden sonra kızımı görmek çok iyi geldi.çok heycanlıyım ben yaaa:) cuma günü 10da hastenede olucaz.öğlen gibi sezaryana alınacağım.ben şimdi anne mi oluyorum
evet canım anne olacaksın hayırlısıyla ve maşallh bebişine..

canım herşeyin yolunda olması ne güzel. maşallah. kiloları da verirsin dert etme (diyene bakkkkkdertten ölcem)

genel anestezi mi aldım epidural mi oldun bide korse doktor tavsiyesi mi?bende düşünüyorum hareketleri biraz kısıtlar ani hareketi engeller diye ama dar olunca acaba dikişe zararı olur mu?

Sumakcim bebeginin gazi icin i tavdiye veresim geldi ukelalik olarak adletmezsen
Bi cay kasigi kimyonu yarim cay bardagi kaynar suya koy karistir o iliyinca dibe cokcek ustundeki sudan bi kac cay kasigi icir tokken ac yada tok farketmez

genel anestezi mi aldım epidural mi oldun bide korse doktor tavsiyesi mi?bende düşünüyorum hareketleri biraz kısıtlar ani hareketi engeller diye ama dar olunca acaba dikişe zararı olur mu?

Evet canim genel anesteziyle oldum
Korseyide doktorum kendi dedi 2. Gun karnini sarabilirsin diye aslinda bende cok daraldim ilk giyince ama alistimr akabininde.. Yanliz lohusa korsesi oneriyorlar ben toparlayici giydim ilk gunlerde onlar daha yumusak sontasinda gogsume kadar cikan sort sekinde korselerden giydim. Dikisi acitmiyor cunku dikis yerin bikini bolgende oluo oturup kalktiginda katlanmio orasi

Merj; bebisin hayirli-ugurlu olsun, mutluluk dolu cok guzl bir hayati olsun insallah. Sana birsey soracagim: lohusa korsesi nasil birsey ve nereden satonaldin?

Merj; bebisin hayirli-ugurlu olsun, mutluluk dolu cok guzl bir hayati olsun insallah. Sana birsey soracagim: lohusa korsesi nasil birsey ve nereden satonaldin?

balmond sanırım merj normal korselerden kullanmış şu toparlayıcı olanlardan...ama ben biraz araştırdım lohusa korseleri medikallerde var...

rezene çayını hazır mı alıyordunuz yoksa aktardan alıp kendiniz mi demliyordunuz ???

Sagol canim Allah razi olsun darisi tum bekleyenlerin basina..
Ben lohusa korsesi giymedim Canim ama hemen izah edeyim lohusa korsesi daha yumusak ve terletmeyen kumastan vede zimba gibi sikmayan beden olculeri oluyor. İstanulda bagdat cadsnde jokerde var, libadiyede ebebekte, e-5 ustundeki azizbebe magazasindada oldugunu dusunuyorumama bulamazsan elbiseseklinde korseler vardir hic gordun mu bilmiyorum, elastik korse kumasindan gogus altindan baslayip poponun altina kadar iner yanlari daha siki onu biraz daha genisce gibidir ben onlardan giydim lohusa korseine almak icin baktigimda cok benzerdi, bende bu vardi bunu kullandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…