2011 Aralık Anneleri

Yapılan bir çalışmada hamilelerde erken dönemde günde 4 defa 250 mg dozda uygulandığında 27 kişiden 19'unda bulantı ve kusmayı belirgin bir şekilde azalttığı bildirilmiştir. Ancak adet söktürücü (emenagog) etkisi nedeniyle dozun mutlaka hekim tarafından ayarlanması gerekmektedir. Aksi halde düşüğe yol açabilir.

öncelikle gözün aydin, bebegin anali babali büyüsün, rabbim güzel kader versin. simdi ben maskarami oldum:44:m,sana: kendimi öyle hissettim. gülme bence gülünecek 1.sey yok. belki kendimi yanlis ifade ettim, belki söyle sormaliydim. sert ve asiri öksürük hapsuruk.dan bebege 1.sey olurmu? maalesef ben cok ince düsünen biriyim, bu bazen iyi bazen kötü cünkü bilmedigim seyleri 1.rine sormaliyim. ama bazen buda yetmiyor, insanin akli karisiyor, mesela zencefile iyi diyorlar, ama 1.arkadas cikti, benim bebegimin düsmesine neden oldu dedi. sonra sert öksürük hapsruk, bebek icin iyi deyil diyorlar, sen 1.sey olmaz diyorsun. ve benim iyice aklim karisti. yinede saol canim

kızlar sütün artması için rezene,humana,su ve yeşillik dışında ne lazım.yazarsanız ben ara ara girip bakarım bütün bunları denedim ama hala az sütüm üstelik göğüslerim çok büyümüştü yaaaaaa

kızlar belki bende cumaya alırım GÜLCEmi kucağıma belli mi olur...çarşamba kontrolüm var ya cuma ya pazartesi olur diye düşünüyorum

hadi canım cumayı 3leyelim:) aslında salı diye tutturan bi kociş var başımdada bebek ters durduğu için normal doğum başlamadan alalım diyor doktorum..bizimkide doğum tarihi 13.12.11 olsun diye uğraşıyor:44: adam neyin derdinde:))

Son düzenleme:

meraba pulpy.cim 1.arkadas bana cevap yazdi, bende senle paylasmak istedim. zencefil 1.arkadasin bebeginin düsmesine neden olmus, bilgin olsun canim.

cnm bırde stressiz ortam ve dinlenmiş olmak önemli ..uykusuzluk streste etkıler sütü..birde ne kadar sık emerse okadar süt salgılanması artar..ama bazende ne yaparsan yap kısmetten öteyede gecemezsin:))benim kızımda sütüm aşırı boldu ama oglumda aynı şey hiç olmadı yıne srf sütle beslemiştim onuda ama hiç öyle kızımdaki gibi dolup taşmıyordu:)

meraba canim kklebekk, öncelikle saol canim mesasin icin. nasilsin iyimisin bebisin nasil, kac aylik oldu?

Ben malt iceceginin cok faydasini gordum 2 gun ictim birerkutu yetti canim

cok cok teşekkür ederim canım..cok teşekkür ederim morala ihtiyacım vardı aminnnnn inşallahhh hepimiz sağlıcakla kavuşalım yavrularımıza

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. Tanem, duruhatice, durusko, destina78, alp_se

Hey tatlı annecikler nasılsınız ? Bugün dr gittim kontrol için haftaya pzt gene gideceğim şuan için değerlerim bir hafta daha götürüyor hamdolsun . Sizler nasılsınız ?

goldenblack07 haydi hayırlısı bakalım. A kızlar rezene çayı demişsiniz ondan içiyorum iki gündür banada iyi geldi oralet gibi eriyenden .

selam güzel anneecik ... ben biraz stresli ve heyecanlıyım! sen nasılsın bakalım? güzel haberlerle gelmiş olmana cok sevindim... sonuna kadar daim olsun inş. evet oralet gibi eriyen rezenelerden kullandım ben kendime ve ilk bebeğime sağlıkla doğsun inşallahhhhh 2. bebeğimde kullanmayı düşünüyorum

cnm dikişler wc de çok acıyo muu??

Ay canm benim sağ olasın . Ya kıyamam hep öyle stres,heyecan tavan yaptı mübarek:) Kız bide ebe bana şey dedi bebek anca zayıf doğarsa normal doğum olur e drda 2,5 haftan var normal doğurcaksın diyor :S Senin doğum nasil olcaktı tatlışm bu arada ?

Hh bu arada fıstık annecikler ben bitek park yatak aldım oda falan yapmadım eşimde diyorki iyi düşün taşın sonra almayız bak diyor . Ben 2-3 yaşına kadar bizle durur sonra direkt genç odası alırız diyordum mantıklı mı sizcede ?

kolay değil tabii anne olmak heyecan,stres,mutluluk ,endişe .... ah bu hormonlar darmaduman ediyor bizi benim bu ikinci bebeğim ... ilk de sezeryandı 2. side sezeryan olacak malesef.. dikişim cok incelmiş diye normal yapamazsın diyor cok bilmiş dr. um

Son düzenleme:
Amaan hayırlısıyla doğsunda varsın sezeryan oluversin . Tvde yer gök aşk var nasıl güzel bir bölüm .

madem gönlünden öyle geçiyor öyle olsun tabii.. bende 2. cocugum oldugu icin bebek odasına dönüş yapmadım direk genc odasına geçecek oğluşum ablasıyla aynı odayı paylaşacak yani anlıyacagın.. evim kücük yapacak bişey yok.. şimdilik sepette yatırıcam.. bi de kücük bebek yatagımız var. bikaç ay sonra oraya terfi eder paşammm sonra direkkkk ranzanın alt katına bi evde mutluluk& huzur&sağlık olsunda gerisi teferruat bana göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…