mrb arkadasım,
öncelikle çok asırı sert öksürük veya hapsuruk iyi değil boğazını yumusatmaya calıs
mesela balın içine zencefil kat 1 çay kasığı ye,ılık bisiler iç,
ama normal sınırlarda hapsuruk öksürük bebeğine bisey yapmaz
grip olduğunda asırı limonlu çay niye tüketiyosun herseyin asırısı zarar
bitki çaylarını bile günde 2 fincana kadar izin veriyor doktorlar o da hepsine değil
mesela ıhlamur. limonlu olarak günde 2 fincan içsen yeter asırıya kaçma nolur nolmaz temkinli ol
kiz cok guldum sorunaa anneleik ideeee ne oluursa olsun nasil olmadiklari dusunuyorrrrrrr
canimmmmmm bolbol sicak seyler icccc sogan kaynat buharina durrrrr
ve korkma kordonu doktorlar bile zor kesiyorrrrrr:)))))))))))))) kopmasi icin karninda kasap olmaliiiiiii:)))))
en onemlisi bolbol su iccccccccc ve c vitamini alllllllll
kızlar belki bende cumaya alırım GÜLCEmi kucağıma belli mi olur...çarşamba kontrolüm var ya cuma ya pazartesi olur diye düşünüyorum
mrb arkadasım,
öncelikle çok asırı sert öksürük veya hapsuruk iyi değil boğazını yumusatmaya calıs
mesela balın içine zencefil kat 1 çay kasığı ye,ılık bisiler iç,
ama normal sınırlarda hapsuruk öksürük bebeğine bisey yapmaz
grip olduğunda asırı limonlu çay niye tüketiyosun herseyin asırısı zarar
bitki çaylarını bile günde 2 fincana kadar izin veriyor doktorlar o da hepsine değil
mesela ıhlamur. limonlu olarak günde 2 fincan içsen yeter asırıya kaçma nolur nolmaz temkinli ol
slm kızlarr nasılsınız biz dr amcamızdan geldik şükür hersey yolunda 2 hafta sonra tekrar gıtcez.2 haftada2 kilo almışım ama bılıyordum süreklı mısafır vardı onlarla hamur işi yedım hep inşallah vereceğim kiloları bidee haftasonu kvgelecek.bizden bu kadar sizler nasılsınız?
kızlar sütün artması için rezene,humana,su ve yeşillik dışında ne lazım.yazarsanız ben ara ara girip bakarım bütün bunları denedim ama hala az sütüm üstelik göğüslerim çok büyümüştü yaaaaaa
Yapılan bir çalışmada hamilelerde erken dönemde günde 4 defa 250 mg dozda uygulandığında 27 kişiden 19'unda bulantı ve kusmayı belirgin bir şekilde azalttığı bildirilmiştir. Ancak adet söktürücü (emenagog) etkisi nedeniyle dozun mutlaka hekim tarafından ayarlanması gerekmektedir. Aksi halde düşüğe yol açabilir.
kızlar sütün artması için rezene,humana,su ve yeşillik dışında ne lazım.yazarsanız ben ara ara girip bakarım bütün bunları denedim ama hala az sütüm üstelik göğüslerim çok büyümüştü yaaaaaa
kızlar belki bende cumaya alırım GÜLCEmi kucağıma belli mi olur...çarşamba kontrolüm var ya cuma ya pazartesi olur diye düşünüyorucanı
hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inş. hakkımızda hayırlısı -aminnnnsağlıkla doğsun bebeklerimiz inşallahhh
canım insallah düzelir. normal doğumu çok istediğini biliyorum ama dr gerekli görüyosa nolur diretme.belki çok kan kaybedersin, allah göstermesin. ne gerek var. daha risksiz bi yol varsa. yine de sen bilirsin ama benim düşüncem böle.
canım ya üzülme. hem hbr ver bence hemen gelecektir. of bu kocalar ya.
canım dualarımız seninle kendini strese sokma. hiçbişey olmicak göreceksin. cuma da ne güzel kavuşcan kuzuna. iyi düşün iyi olsun.
canım benim ya sen de iyice dert sahibi oldun. nolur kendini bu kadar bırakma. herşey düzelecek. lütfen pozitif düşünmeye çalış.
evet canım anne olacaksın hayırlısıyla ve maşallh bebişine..
canım herşeyin yolunda olması ne güzel. maşallah. kiloları da verirsin dert etme (diyene bakkkkkdertten ölcem )
rezene çayını hazır mı alıyordunuz yoksa aktardan alıp kendiniz mi demliyordunuz ???
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. Tanem, duruhatice, durusko, destina78, alp_se
Hey tatlı annecikler nasılsınız ? Bugün dr gittim kontrol için haftaya pzt gene gideceğim şuan için değerlerim bir hafta daha götürüyor hamdolsun . Sizler nasılsınız ?
goldenblack07 haydi hayırlısı bakalım. A kızlar rezene çayı demişsiniz ondan içiyorum iki gündür banada iyi geldi oralet gibi eriyenden .
bende ıkıncısını kesınlıkle sezaryan yapacagım ya..dıkıslerım o kadar cok kı hala oturmaıyorum geberdım resmen ..
en azından sezaryanda otururmdum ya
sancı olayını acılma kontrollerını hıc anlatmayayım ..
ama herkeste aynı degıl benım bebegımın kordonu kısaymıs o yuzden cok zor oldu yanımda bı kız vardı hemen dogurdu ..
hayırlı dogumlar herkese ınsallah kolay olur
dogum sonrası da kolay olur.
ben gazıyla ugrasıyorum duruyorum ..cok zormus .
Ay canm benim sağ olasın .selam güzel anneecik ...ben biraz stresli ve heyecanlıyım! sen nasılsın bakalım? güzel haberlerle gelmiş olmana cok sevindim... sonuna kadar daim olsun inş. evet oralet gibi eriyen rezenelerden kullandım ben kendime ve ilk bebeğime sağlıkla doğsun inşallahhhhh 2. bebeğimde kullanmayı düşünüyorum
Ay canm benim sağ olasın .Ya kıyamam hep öyle stres,heyecan tavan yaptı mübarek:) Kız bide ebe bana şey dedi bebek anca zayıf doğarsa normal doğum olur e drda 2,5 haftan var normal doğurcaksın diyor :S Senin doğum nasil olcaktı tatlışm bu arada ?
Amaan hayırlısıyla doğsunda varsın sezeryan oluversin .kolay değil tabii anne olmakheyecan,stres,mutluluk ,endişe .... ah bu hormonlar darmaduman ediyor bizi benim bu ikinci bebeğim ... ilk de sezeryandı 2. side sezeryan olacak malesef.. dikişim cok incelmiş diye normal yapamazsın diyor cok bilmiş dr. um
Hh bu arada fıstık annecikler ben bitek park yatak aldım oda falan yapmadım eşimde diyorki iyi düşün taşın sonra almayız bak diyor . Ben 2-3 yaşına kadar bizle durur sonra direkt genç odası alırız diyordum mantıklı mı sizcede ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?