2011 Aralık Anneleri

dizilerle hicccc aram yoktur! bizim evde roller değişik.. eşim cok seviyor dizileri
Kız aynen aynen benimkide bayılıyor dizi izlemeye mecburiyetten izliyordum bu bölüm açtı .
Evet canm huzur+sağlık gerisi teferruat :)

canım ya benim annemin ve ablamın da öyle dolu dolu sütü olmamış biraz genetik olabilir. ama bu akşam bisküvi yedim sanırım sütümü arttıracak şeyi bulduuummm:))
Ben malt iceceginin cok faydasini gordum 2 gun ictim birerkutu yetti canim

ben de içtim hem de bir hafta boyunca ama bana fayda etmedi

humana still tea aldım bende süt için.şimdiden içmeye başlasammı acaba?cumaya az kaldı

Son düzenleme:
humana still tea aldım bende süt için.şimdiden içmeye başlasammı acaba?cumaya az kaldı

cidden öncesinde içmenin faydası olur mu acep? ilk doğumum 7 aylık oldugu icin tecrübe edememiştim! ayyyy cumaya az kaldı son 3 gün hayırlısıyla

Son düzenleme:
bende dün doğururum diye bekledim ama ııııııhh tık yok bendede öğlen 2de bi çıktık gece 12de evdeydik sadece gece uyuyamamamı sağladı bu gezme ...artık evde otursam iyi olucak

zaten uyku bölük pörçük bu gece artık hiç uyku olmaz gezinir dururum oda odaRabim hayırlı saatte kolay doğum nasip etsin hepimize sanırım seninde normal doğum

iyi geceler hanımlar nasılsınız? umarım herkes iyidir.
yeni bebişler gelmiş Maşallah hızlarına yetişemiyorum, Allahım hepsini analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah

canım geçen doğum yapmış arkadaşımın tavsiyeleri; tahin pekmez , limonata, komposto.... umarım sütün artar canım...

canım biz de öyle yapacağız. çok heves edip alınıyo o bebek odaları sonra bebek de yatmıyo, büyüynce de istemiyo. arabalı barbili oda istiyolar. o zaman ona göre bişey bakcaz biz. masrafa gerek yok
bu gün ki gezemeye doğursam bari kasılma çok ama işaret yokk

kız sen daha doğurmadın mı? ben bi süredir seni göremeyince doğurdun sandım

nihalla nerelerdesin canım ya? kayboldun ortalardan.:2::2:

selam herkese
ne güzel çoğumuz bebeklerine kavuşmuş.. allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah....
şuan annemdeyim evimde bilgisayar olmadığı için takip edemiyorum maalesef.. geçmişi okumaya çalışıyorum ama çokkk yazmışsınız yawww....
evde oturmak çok sıkıcıymş.... onu anladım... çalışmak gibisi yokmuş...
bugün dr kontrolüm vardı benim kız haala doğum kanalına inememiş.. dr eğer suyun azaldıysa hemen sezeryana alacam dedi.. ama çok şükür suyum normalmiş.. şimdilik beklemedeyim bol bol yürü dedi.. inş kızım kanala girerde normal doğurabilrim... hayırlısı neyse o olsun tabiki... 3350 gram olmuş hanfendi.şimdilil herşey normalmiş.. perşembe yine gidiyorum kontrole aç gel dedi bakalım sürpriz yapacakmı benim kız...
benden bu kadar..
hepinizi öpüyorum... kendinize ve minnaklarınıza iyi bakın olurmu....

Son düzenleme:

canımmmm sağolasın işten izne çıkınca böyle oldu.... bilgisayarım yok diye herşeyden bi haberdarım... tarihini almışsın hayırlı olsun... bana dr en son dediği tarih 16 sıydı.. belki aynı gün doğururuz....

öptük canım hayırlı haberlerle gel insallah. geçmişi okuyamasan da arada gir de haber ver bizlere. merak ediyoruz sonra teyzesi

belki de ben ya 15inde ya 16sında kısmetse doğurcam. senin ticker epey almış yürümüş. 16sı senin için geç değil mi, yani 16sına kdr normali bekleyip sonra olmazsa sezeryana mı alcak dersin?? hayırlısı olsun herşeyden önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…