Amaan hayırlısıyla doğsunda varsın sezeryan oluversin .Tvde yer gök aşk var nasıl güzel bir bölüm .
madem gönlünden öyle geçiyor öyle olsun tabii.. bende 2. cocugum oldugu icin bebek odasına dönüş yapmadım direk genc odasına geçecek oğluşumablasıyla aynı odayı paylaşacak yani anlıyacagın.. evim kücük yapacak bişey yok.. şimdilik sepette yatırıcam.. bi de kücük bebek yatagımız var. bikaç ay sonra oraya terfi eder paşammm sonra direkkkk ranzanın alt katına bi evde mutluluk& huzur&sağlık olsunda gerisi teferruat bana göre
Kız aynen aynen benimkide bayılıyor dizi izlemeye mecburiyetten izliyordum bu bölüm açtı .dizilerle hicccc aram yoktur! bizim evde roller değişik.. eşim cok seviyor dizileri
Kız aynen aynen benimkide bayılıyor dizi izlemeye mecburiyetten izliyordum bu bölüm açtı .
Evet canm huzur+sağlık gerisi teferruat :)
canım ya benim annemin ve ablamın da öyle dolu dolu sütü olmamış biraz genetik olabilir. ama bu akşam bisküvi yedim sanırım sütümü arttıracak şeyi bulduuummm:))
cnm bırde stressiz ortam ve dinlenmiş olmak önemli ..uykusuzluk streste etkıler sütü..birde ne kadar sık emerse okadar süt salgılanması artar..ama bazende ne yaparsan yap kısmetten öteyede gecemezsin:))benim kızımda sütüm aşırı boldu ama oglumda aynı şey hiç olmadı yıne srf sütle beslemiştim onuda ama hiç öyle kızımdaki gibi dolup taşmıyordu:)
Ben malt iceceginin cok faydasini gordum 2 gun ictim birerkutu yetti canim
humana still tea aldım bende süt için.şimdiden içmeye başlasammı acaba?cumaya az kaldı
bu gün ki gezemeye doğursam barikasılma çok ama işaret yokk
bende dün doğururum diye bekledim ama ııııııhh tık yok bendedeöğlen 2de bi çıktık gece 12de evdeydik sadece gece uyuyamamamı sağladı bu gezme ...artık evde otursam iyi olucak
slm kızlar nabersiniz
kızlar sütün artması için rezene,humana,su ve yeşillik dışında ne lazım.yazarsanız ben ara ara girip bakarım bütün bunları denedim ama hala az sütüm üstelik göğüslerim çok büyümüştü yaaaaaa
canım biz de öyle yapacağız. çok heves edip alınıyo o bebek odaları sonra bebek de yatmıyo, büyüynce de istemiyo. arabalı barbili oda istiyolar. o zaman ona göre bişey bakcaz biz. masrafa gerek yokHh bu arada fıstık annecikler ben bitek park yatak aldım oda falan yapmadım eşimde diyorki iyi düşün taşın sonra almayız bak diyor . Ben 2-3 yaşına kadar bizle durur sonra direkt genç odası alırız diyordum mantıklı mı sizcede ?
bu gün ki gezemeye doğursam barikasılma çok ama işaret yokk
canım biz de öyle yapacağız. çok heves edip alınıyo o bebek odaları sonra bebek de yatmıyo, büyüynce de istemiyo. arabalı barbili oda istiyolar. o zaman ona göre bişey bakcaz biz. masrafa gerek yok
kız sen daha doğurmadın mı? ben bi süredir seni göremeyince doğurdun sandım
nihalla nerelerdesin canım ya? kayboldun ortalardan.:2::2:
selam herkese
ne güzel çoğumuz bebeklerine kavuşmuş.. allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah....
şuan annemdeyim evimde bilgisayar olmadığı için takip edemiyorum maalesef.. geçmişi okumaya çalışıyorum ama çokkk yazmışsınız yawww....
evde oturmak çok sıkıcıymş.... onu anladım... çalışmak gibisi yokmuş...
bugün dr kontrolüm vardı benim kız haala doğum kanaşına inememiş.. dr eğer suyun azaldıysa hemen sezeryana alacam dedi.. ama çok şükür suyum normalmiş.. şimdilik beklemedeyim bol bol yürü dedi.. inş kızım kanala girerde normal doğurabilrim... hayırlısı neyse o olsun tabiki... 3350 gram olmuş hanfendi.şimdilil herşey normalmiş.. perşembe yine gidiyorum kontrole aç gel dedi bakalım sürpriz yapacakmı benim kız...
benden bu kadar..
hepinizi öpüyorum... kendinize ve minnaklarınıza iyi bakın olurmu....
öptük canım hayırlı haberlerle gel insallah. geçmişi okuyamasan da arada gir de haber ver bizlere. merak ediyoruz sonra teyzesi
canımmmm sağolasın işten izne çıkınca böyle oldu.... bilgisayarım yok diye herşeyden bi haberdarım... tarihini almışsın hayırlı olsun... bana dr en son dediği tarih 16 sıydı.. belki aynı gün doğururuz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?