2011 Aralık Anneleri

sorma canım ticker yürüyorda kızda hareket yok bakalım kısmet... 40 haftanın dolu dolu olduğu tarihi söyledi bana bakalım ne olacak... yanlız düşşündükçe heyecan basıyor...
ama o kadar beklemez sanırım bir yerden sonra sıkılıp hadi sezeryan diyecekmiş gibime geliyor....

geçmişte okumadığım 99 sayfa var neler yazmuşsınız öyle... halim kalmadı gözlerim kapanıyor öptüm sizi...

kızlar ben şimdiye kadar pek yazmadım ama takipçinizdim.geçen hafta cuma koyu kıvamlı akıntım geldi demiştim.nişanmış pazar gecesi suyum geldi.hastaneye giitik suyu bittiğinden ve açılmama olmadığndan sezeryana alındım.Vee kızım ;Ece naz dünyaya 2900 olarak gözünü açtı.Darısı doğum yapmamış diğer aralık annelerine ..

günaydınlar
güzel doğum haberleri alalım bugün...

allah bağışlasın canım.bende doğurmak istiyorum bebeeğimi artık.

gece mesaim evam ediyor ilk gunaydin bizden olsun istedikkkkkkkkk:)))))))))
hayirli guzel haberli gun olur insallahhhhhhhh

günaydınlar:)
tanem yatak veya karyola filan almak için erken olabilir de 2-3 yaş biraz büyük değil mi sizle durması için. yani genç odasını yine 2-3 yaşında alsanız da odasını ayırmak lazım gibi geliyor bana.
bi de biz de başta sadece park yatak alalım diyoruz, kaç yaşına kadar kullanılabiliyor onlar yatak olarak? benim gördüğüm 1-2 yaşına ancak idare ediyor gibiydi, sonra alt kata indirilip oyun parkı olarak kullanılıyor yanlış mı anladım ben acaba?

cidden öncesinde içmenin faydası olur mu acep? ilk doğumum 7 aylık oldugu icin tecrübe edememiştim! ayyyy cumaya az kaldı son 3 gün hayırlısıyla

süt arttıran çayları doğum öncesi çok tavsiye etmiyorlar erken doğuma sebep olabiliyormuş...

gerçi doğumun yaklaştığı son günlerde artık doktor tavsiye ediyor galiba, en iyisi doktora sormak galiba, ben de çok korkuyorum süt gelmemesinden alabileceğimiz bütün önlemleri almak lazım

Son düzenleme:
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar!!! dün kayınvalidemle tlfda konusştuk.görümcemin de doğum günü hastanye gelme istediğini söyledi,bebeği öpmek isityomuş felan!!!suanda baska ildeler de.tabi bu sevgi cümleciği kulağıma nasıl geldi tahmin ediiin!!!ya yenidoğan bebek öpülür mü ya!öpülmememsi gerektiğinden habersizler galiba.eşime de söyledim.öptürmem diyo da,üfffffffffff içime yer etti.ağladım bunun için sırf! napcam ben ya!!!bu annelik ne zor sey arkadaş...keşke annem ve eşim dısında kimse gelmese hastaneye..ama nerdeee.bizim kültürde rahatsız etmemek diye bişiş yok ki

slm kızlar

bende doğumdan sonra değilde öncesinde istemiyom kimseyi anneme dedim zaten sana haber vermicez diye kayınvalidemlerde çok konuşan insanlar ben canımın acısıyla uğraşırken onların muhabbetlerini çekemem sizede haber vermicez dedim çocuk gelince inş haberiniz olur dedim aaaa olurmu falan dedi ama olur cnm ne var ki

hoş bakalım kocamın haberi olucakmı doğuma gittiğimden dün 1 saat falan gitti spor salonuna geldi az çalışmış yani bugün yine gitcekti sabah gördüm çantasını hazırlıyodu senin bi kötü günün olsun bak ben yanında olcammı dedim((( eve gel kapıları sil beni yıka yarın için öle git dedim spora:)))) talimatlara bak çok haşin gördüm kendimi...

ama gerçekten o inş spordayken ya da maçtayken gelir sancımda kendim giderim hastaneye içi içini yer ömüüüüürrrr boyu inşşşşşşaaalllah

günaydın kızlarr,

uzun zamandır giremedim foruma, maşallah doğuran doğurana, bugün izne ayrıldık artk evdeyiz, oğluşumla dinlenip, biraz gezip iyi vakit geçireceğiz inş.
cuma günü doktor kontrolüm vardı, nst de hiç sancım çıkmadı, bizim paşanın keyfi yerinde, suyu durumu çok iyiymiş, doktorumuz 40. haftayı doldurabilir dedi, yeni yıl bebeği olabilir yani bakalım ben okadar beklemek istemiyorum ama normal düşündüğümüz için belirsiz herşey,

tülaycım sen hala çalışıyorsun galiba maşşallah işten doğuma gideceksin gibi :):)

destina canım sepetin çok güzel olmuş hayatım ellerine sağlık. bu arada füssür sorunun var galiba geçmiş olsun canım iyi misin şimdi?

bizimkide, autocad kursuna başladı pzrt. çrş. cuma iş çıkışlarında gidiyor eve gelmesi 10 u buluyor, ilk başlarda git tabi falan dedim ama pişmanın tek başıma çok sıkılıyorum haftayada beşiktaşın avrupa macı varmış, şimdiden gitmek için yol yapıyor bakalım :):)

tanem ne güzel haberle gelmişsin hadi bakalım bir hafta daha ıdare ederse 38lere gelmiş olucan zaten

bende yatak odasına beşik koydum bır sene bizle yatar sonra ablasının oasına transfer ederiz inş..bencede ilk etapta hemen oda yapmamakta mantıklı daha sonra karar verebılırsınız

güzel anneler bana müsade hepinize allah rahatlık versin.. iyigecelerrrrrr...

cnm ya az kaldı senın doguma rabbım saglıkla sıhhatle evladına kavuştursun inş..sıkıntı yapma kendıne stres yaparsan daha kötü olursun herşey güzel olacak dıye motıve et kendını..inş öylede olacak bızde burdan guzel haberlerini okuyacaz..

maşallah cnm allah analı babalı buyutmeyı nasip etsin inş..

gece mesaim evam ediyor ilk gunaydin bizden olsun istedikkkkkkkkk:)))))))))
hayirli guzel haberli gun olur insallahhhhhhhh

maraton başladı dimi cnm allah kolaylık versinn

cnm ya sen nıye hep böyle düşünüyorsun ki..düşünsene sen nasıl kendi anneni istiyorsan yanında o da eşinin annesi oda onun canı..tabıkı kayınvalıden görümcende gelecektır dogum sonrası hastaneye..sonuçta onunda torunu olacak..oglunun yavrusu olacak o kadın merak etmez mı hıç..bence bu düşünceleri kafandan ta cnm..görümcen kayınvalıden bebegın en yakınlarından onlarında hakkı görüp sevmek..yarın öbürgün sende belkı kayınvalıde olacan aynı şeyin sana yapılmasını istermiydin

dogum öncesi kimsenın olmaması güzel cnm benımde sadece eşim olacak ama sonrasına kım gelecekse gelsin bu arada inş eşin evdeyken gelir sancın yalnızken olsa bırde panıklersın mazallah

ne güzel cnm ıyıce dınlen barı doguma kadar..bebegın ıyı olmasıda cok güzel maşallah

sepet için teşekkurler cnm..fisür içinde elimden geleni yapıyorum inş düzelir biran önce

Ece Naz hoşgelmiş.. Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün. Veee darısı biz bekleyenlerin başına olsunn:)))

anam bu beşiktaşlıların hepsi böle demekki dünde spor maç karışık bişeyler yapmış fazla geç kalmadı ama aklı maçta tabi beni de 10-15 dk dışarı çıkardı sonrada uyuya kaldı tabi he bi de dün randevuları öğlene alırsan gelirim bende dedi bugün arıyorum yarın için gidelim istersen öğlen hııııı napsakki falan dedi neyse ben saatimde giderim dedim gerzek gelmezsen gelme...

ben hala çalışıyorum cnm evet :))) sorun değil ama yaaaa zor değil işim gidip geliyorum evde de iş güç daha çok yoruyo beni valla belki haftaya gelmem 1 gün :))) ayyyy ne çok dimiiiiiii

maşallah canım benimde evde ilk günüm sıkıldım ya, biraz dışarı çıkıcam :) bende iyiyim biraz daha çalışabilirdim ama işim stresli patronları daha fazla çekemeyecektim, aslında bedenen dayanılmayacak bir iş değil ama kafam rahat,benimki doktor randevularına muhakkak geliyor ama beşiktaştanda vazgeçemiyor gibi :)

AYYY geçen c.tesi geldi nst de sıra bekliyom 5 kere teli çalmıştır hepsi 3-5 dk sürse 1 telde de kendi aradı bi arkadaşımızı kikir kikir kikirdiyo bende sıra bana gelince ona görünmeden girdim içeri gelmese daha ii yaaa zaten çıkınca iyiki geldin he dedim 2 laf edemiyosun ne anlamı varki hoş c.tesileri çokta kalabalık oluyo gitmiyom artık c.tesi günleri o yüzden annem geliyo artık 1-2 defadır hep kendim gittim bu güne kadar ben baya sıkta gidiyodum dra o yüzden böle dert yanıyom hep tek gitmekle ilgili((

kızlar doğurmayan kaç kişi kaldı?? çoğunluk doğurdu galiba ha forumda çıt çıkmıyor artık.

MERJ; cnm senin bebiş dogdugunda yogun bakımda kalmıştı dimi yanılmıyorsam..suan nasıl toparladımı iyimisiniz??
İyiyiz elhamdulillah. Sagol canim Allah cumlemize iyilik versin. dogustan akciger enfeksyonu yuzunden 12 gun kaldi. Carsamba aksam geldik artikevimizdeyiz :)
humana still tea aldım bende süt için.şimdiden içmeye başlasammı acaba?cumaya az kaldı
İcinde cemen otu var canim bi sure sojnra terin cemen kokuo hipp markasinda yok ama

Valla hastanede o kadar mutlu edioki gelmeleri... Bence bosuna deet etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…