MAŞALLAAAHHH CNM
ne güzel haberlerle gelmişsin Allah sonuna kadar götürsün inş hepimizi güzel güzel haberlerle eli oynadı kolu zıpladı diye diye derkeeeennn bi bakalım kucamızdalar inş inş heyecan yaptım bak
İnşallah canım yaa, inşallah görürüz o günleri de
merhaba kızlar. Umarım hepiniz iyisinizdir. Ben bugün ise gitmedim. Evde dinleniyorum şu öksürük öldürecek beni. Bundan 3 hafta önce aile sağlığı merkezinden aramışlardı hamilesiniz sizi en kısa zamanda buraya bekliyoruz eğer bebeğinizin aşılarıni burada yaptırmak istiyorsanız size kayıt açmamız lazım demişti. Acaba bugün gitsem mi .
ben simdilerde temmuz annelerinin basligini okuyorum. gorseniz bi heyecan bi heyecan. bizim de gelse o gunlerimiz hayirlisiyla. arabasini secsek perdelerini hazirlasak.. aahhhh ahhhhhh...
aaa ben de bakayım oraya, hiç aklıma gelmemişti.
geçen doğum hikayelerini okudum, kendim doğurmuş kadar oldumAllah'ım ne güzel bir duyguydu, göz yaşlarımı tutamadım.
Hiç bakma bence çatı kontrolünden felan bahsediyorlar. Biraz tırstım.
Hiç bakma bence çatı kontrolünden felan bahsediyorlar. Biraz tırstım.
ben sagliktan ziyade ne almislar nerelere bakiyorlar o kismindayim. kurabiyeler suslemeler falanlar filanlar. yok kayinvalidem kilini kipirdatmiyorlar
dogum hikayelerini falan seninle ayni nedenden okuyamiyorum. sanki okudukca daha bi korkunc geliyo. hayilisiyla sonuna kadar saglikla gitmek nasip olsun hepimize...
ben sagliktan ziyade ne almislar nerelere bakiyorlar o kismindayim. kurabiyeler suslemeler falanlar filanlar. yok kayinvalidem kilini kipirdatmiyorlar
dogum hikayelerini falan seninle ayni nedenden okuyamiyorum. sanki okudukca daha bi korkunc geliyo. hayilisiyla sonuna kadar saglikla gitmek nasip olsun hepimize...
hadi yanasıl yapıldığını okumamıştım hatta okumasam daha iyi, şimdiden ikili testten tırsıyorum:18:
Bilmemek daha iyi bence de süpriz olsun. Doktor aç kızım çatına bakıcam deyince.. aaa ne çatısı deriz.
Oda süpriz bide bunlar vardı der.Tövbe yarabbim yedik kafayı.
İkili test alttanmı yapılıyor cnm. Hiç bilmiyorum. Ben hiç alttan baktırmadım ki
Bilmemek daha iyi bence de süpriz olsun. Doktor aç kızım çatına bakıcam deyince.. aaa ne çatısı deriz.
Oda süpriz bide bunlar vardı der.Tövbe yarabbim yedik kafayı.
İkili test alttanmı yapılıyor cnm. Hiç bilmiyorum. Ben hiç alttan baktırmadım ki
o safligi ben kese de yaptim. ne biliyim once kese falan olucak. kadin kese gorebilirz demis bizle konusurken esim de ben de onu kesi zannettik. usg ile bakiyo dedim kesiyi ne zaman yapacaksiniz
kadin suratima tip tip bakakaldi. sonra ciktik esim diyo ki kesi yapmiicaklar miyid
aksam internette okudum kese olayini. cehalet miii ilgisizlik mii karar veremedim, yuh bana...
Güzel gidiyor canım çok şükürsen nasılsın? maşallah sen benden 2 hafta ilerdesin inşallah biz de görürüz o günleri sağ salim
İnşallah güzel çıkar sonuçlarınızbiz de ikili için gittiğimizde 11+4 olacaz inşallah
canım bana mı seslendin??
evet evet duyduk pıt pıtları. çok tatlıydı, çok heyecanlıydı. allahım herkese nasip etsin. sen nasılsın? nasıl gidiyor bebişle hayat?
benim midem çok bulanıyor. galiba sabah gibi öğlen yemeğim de klozetin olacak
evet çok uzun sürmeden bir bitseydi şu bulantılar çok rahat edicem.. hadi bakalım güzel heberler alman dileğimle..bende haftaya gidicem kan vermek için ozaman yine görürüm bebişimi..
ve öğle yemeğim de bulantılara teslim oldu
canimmm ne guzell
yarin bizim de kontrolumuz var insallah biz de hareketlerini gorebiliriz minigimin :)
ben simdilerde temmuz annelerinin basligini okuyorum. gorseniz bi heyecan bi heyecan. bizim de gelse o gunlerimiz hayirlisiyla. arabasini secsek perdelerini hazirlasak.. aahhhh ahhhhhh...
hadi yanasıl yapıldığını okumamıştım hatta okumasam daha iyi, şimdiden ikili testten tırsıyorum:18:
o safligi ben kese de yaptim. ne biliyim once kese falan olucak. kadin kese gorebilirz demis bizle konusurken esim de ben de onu kesi zannettik. usg ile bakiyo dedim kesiyi ne zaman yapacaksiniz
kadin suratima tip tip bakakaldi. sonra ciktik esim diyo ki kesi yapmiicaklar miyid
aksam internette okudum kese olayini. cehalet miii ilgisizlik mii karar veremedim, yuh bana...
tam bilmiyorum, sanırım alttan bakıyorlar. bana da hiç alttan bakılmadıödüm patlıyor, utanırım ben hem de huylanırım. gerçi doğumda napacaksam, nereye kadar saklayacağız ki
napalım ilk hamileliğimiz, tecrübemiz yok. ben de bebişin boyunun alttan cm gibi bir aletle ölçüleceğini düşünmüştüm. meğersem tıp ilerlemiş, bize verdikleri kağıtta yazıyormuş
napalım ilk hamileliğimiz, tecrübemiz yok. ben de bebişin boyunun alttan cm gibi bir aletle ölçüleceğini düşünmüştüm. meğersem tıp ilerlemiş, bize verdikleri kağıtta yazıyormuş
6. haftanın icindeyim. simdi ufacık ufacık dökntülerde geliyo doktorum yarın sabah gel dedi. cok korkuyorum biiş olucak diyeyatıyorum ilacıda kullanmaya basladım
canım canını sıkma 6 haftalıkken benimde kanamam oldu hemde nasıl kırmızı.çok korktum.sonra doktor baktı,yerleşirken damarları kanatmış.her kanama kötü bişey değil yani moralini bozma.iyi düşün.
bizim çok uykumuz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?