2011 Aralık Anneleri

İnşallah canım yaa, inşallah görürüz o günleri de

Benide çağırmışlardı cnm bugün gittim. İstedeğim kafama takılan tüm tahlileri yaptırdım. Şeker, klestrol, tsh,kan sayımı vs. Bence git yararı olur zararı olmaz. Bide orda bişey dikkatimi çekti bilen varmıdır acaba. Orda bir duyuruda aile hekimleri şu günlerde yatalak hasta, gebe-anne kontrolleri için evleri dolaştığından burda bulunamayacaklar diyor. Acaba bizleri evde de mi ziyaret edecekler?
Hatta orda hamile bir bayanı çağırmışlar gelmeyince doktorla hemşire evine gitmiş durumunu kontrol etmişler. Ne yalan söyleyeyim şaştım kaldım. Sağlık sistemi bu hale gelecekmiydi. Eskiden sırada
ölen insanlarda doktor mu azdıda ölüyorduk. Aynı sayıda doktorla sistemi o noktadan bu noktaya taşıyanlar helal olsun diyorum.

ben simdilerde temmuz annelerinin basligini okuyorum. gorseniz bi heyecan bi heyecan. bizim de gelse o gunlerimiz hayirlisiyla. arabasini secsek perdelerini hazirlasak.. aahhhh ahhhhhh...

aaa ben de bakayım oraya, hiç aklıma gelmemişti.
geçen doğum hikayelerini okudum, kendim doğurmuş kadar oldum Allah'ım ne güzel bir duyguydu, göz yaşlarımı tutamadım.

Hiç bakma bence çatı kontrolünden felan bahsediyorlar. Biraz tırstım.

ben sagliktan ziyade ne almislar nerelere bakiyorlar o kismindayim. kurabiyeler suslemeler falanlar filanlar. yok kayinvalidem kilini kipirdatmiyorlar

dogum hikayelerini falan seninle ayni nedenden okuyamiyorum. sanki okudukca daha bi korkunc geliyo. hayilisiyla sonuna kadar saglikla gitmek nasip olsun hepimize...

yok güzel hikayeler var, o kadar güzel anlatmış ki hemen doğurasım geldi sancı olayı abarttıkları kadar değil diyor. kolay doğum yapanları okumak lazım

Bilmemek daha iyi bence de süpriz olsun. Doktor aç kızım çatına bakıcam deyince.. aaa ne çatısı deriz.
Oda süpriz bide bunlar vardı der. Tövbe yarabbim yedik kafayı.

hadi ya nasıl yapıldığını okumamıştım hatta okumasam daha iyi, şimdiden ikili testten tırsıyorum:18:

İkili test alttanmı yapılıyor cnm. Hiç bilmiyorum. Ben hiç alttan baktırmadım ki

o safligi ben kese de yaptim. ne biliyim once kese falan olucak. kadin kese gorebilirz demis bizle konusurken esim de ben de onu kesi zannettik. usg ile bakiyo dedim kesiyi ne zaman yapacaksiniz

kadin suratima tip tip bakakaldi. sonra ciktik esim diyo ki kesi yapmiicaklar miyid
aksam internette okudum kese olayini. cehalet miii ilgisizlik mii karar veremedim, yuh bana...

tam bilmiyorum, sanırım alttan bakıyorlar. bana da hiç alttan bakılmadı ödüm patlıyor, utanırım ben hem de huylanırım. gerçi doğumda napacaksam, nereye kadar saklayacağız ki

napalım ilk hamileliğimiz, tecrübemiz yok. ben de bebişin boyunun alttan cm gibi bir aletle ölçüleceğini düşünmüştüm. meğersem tıp ilerlemiş, bize verdikleri kağıtta yazıyormuş

Güzel gidiyor canım çok şükür sen nasılsın? maşallah sen benden 2 hafta ilerdesin inşallah biz de görürüz o günleri sağ salim

İnşallah güzel çıkar sonuçlarınız biz de ikili için gittiğimizde 11+4 olacaz inşallah

oğluşum gece taarruzlarıyla uyandırmadığı , uyansa bile uykuya erken daldığı , progestanların beni yamultmadığı ve dersimin olmadığı günlerde iyiyim diyebilirim :) görürsünüz canım Allahın izniyle iyi dileklerin için teşekkürler canım

evet canım sana tabiki ooo süper haber bunlar .. ne yalan söyleyeyim , bir kaç arkadaşımın kayıplarını okuyunca bir süre girmeyeyim dedim , 2 gün üst üste de dersim olunca bahane oldu , uzak kaldım ve uzaklaştım karamsar düşüncelerden .. senin güzel haberin iyi geldi bak , güncelleyeyim listeyi o zaman
oğluşum arıza çıkarmadığı sürece genelde iyiyim .. bulantılarım yeni yeni başladı , ama en fazla öğürüyorum ve oğlumda da böyleydim , doğum yapıncaya kadar devam etti maalesef inşallah bu fındık beni o kadar yormaz .. kısmetse ctesi ikili testin usg kontrolü olacak , inşallah sağlıklıdır miniğim

evet çok uzun sürmeden bir bitseydi şu bulantılar çok rahat edicem.. hadi bakalım güzel heberler alman dileğimle.. bende haftaya gidicem kan vermek için ozaman yine görürüm bebişimi..

inşallah çabuk geçer .. az kaldı şurda iyi dileklerin için teşekkürler canım

ve öğle yemeğim de bulantılara teslim oldu

hadi yaaaa :44: geçmiş olsun canım ..

canimmm ne guzell

yarin bizim de kontrolumuz var insallah biz de hareketlerini gorebiliriz minigimin :)

inşallah güzel haberlerle dönersin yarın

ben simdilerde temmuz annelerinin basligini okuyorum. gorseniz bi heyecan bi heyecan. bizim de gelse o gunlerimiz hayirlisiyla. arabasini secsek perdelerini hazirlasak.. aahhhh ahhhhhh...

temmuz annesi mi dedin ben de 2009 temmuz annesiyim , birden o haftadaki anlarıma gittim , sonra vazgeçtim pek içaçıcı dönemler başlamamıştı o zmanlar benim için .. ama yazdıklarını okudukça evet öyle olmuştu bizde de vb.vb.. dedim içimden .. hey gidi günler heyyy

hadi ya nasıl yapıldığını okumamıştım hatta okumasam daha iyi, şimdiden ikili testten tırsıyorum:18:

neden ikili testten tırsıyorsun ki sadece kan alınacak

ne cahillik ne ilgisizlik , algıda seçicilik tamamen .. bundan sonra ister istemez ıncığını cıncığını öğreniyorsun içine girince .. misal ben , bir dönem neredeyse tüpbebek ve infertilite üzerine tez yazacak kadar abartmıştım araştırmalarımı
yada gereksiz detay olarak gördüğümüz şeyleri de kaydetmiyor beynimiz sanırım .. ben hala yolk ne , sac ne , bunları bilmemin bana faydası ne faydası olmayacağını düşündüğüm şeyleri sanki eliyorum daha okurken yada dinlerken ..

tam bilmiyorum, sanırım alttan bakıyorlar. bana da hiç alttan bakılmadı ödüm patlıyor, utanırım ben hem de huylanırım. gerçi doğumda napacaksam, nereye kadar saklayacağız ki

napalım ilk hamileliğimiz, tecrübemiz yok. ben de bebişin boyunun alttan cm gibi bir aletle ölçüleceğini düşünmüştüm. meğersem tıp ilerlemiş, bize verdikleri kağıtta yazıyormuş

allah iyiliğini versin cetvelle mi :)))) kıs nasıl ölçecek dr. kesenin içindeki bebeği :) zorda kalmadıkça dr.lar pek bakmazlar alttan .. ama 13. haftadan sonra rahim ağzı uzunluğunu ölçmek için bakabilirler . siz idrara sıkışık gidip karından baktırın yine de çünkü 1 cm oynuyor alttan yada karından ölçümlerde

6. haftanın icindeyim. simdi ufacık ufacık dökntülerde geliyo doktorum yarın sabah gel dedi. cok korkuyorum biiş olucak diye yatıyorum ilacıda kullanmaya basladım

Geçmiş olsun canım inş. en kısa zamanda lekelenmelerin geçer... Yat dinlen kuzum diyene bak valla sıkılıyom yatmaktann

tatlım bana doktor bakmadı bile raporu alırken bile bakmadı doğrumu söylüyorum yalanmı diye bakar insan sonuçta 7 gün rapor çaktım ctesi alttan baktırdım bebişi gördük pazar kanama başladı halada lekelenmelerim var acaba alttan baktırdım diyemi oldu diye düşünmüyo değilim. bide bana neden bakmadı acaba neden kanadığı için anlamadım dr. duyarsız sanırım en azından yerşelmeden derdi içim rahat ederdi demi yani birde adet dönemimede denk geldi ondan olabilirmi dedim rapor alırken doktora o yerli bile olmadı

Son düzenleme:

ay çok güldüm.Allah'da seni güldürsün. Karı koca kesik bekliyonuz yani. Doktor dese gelin keselim kestireceksiniz yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…