zaten uyku bölük pörçük bu gece artık hiç uyku olmaz gezinir dururum oda odaRabim hayırlı saatte kolay doğum nasip etsin hepimize sanırım seninde normal doğum [/QUOTE
benmki normal diil canım.dönmediği için mecburi sezeryan olucam.oysa çok istiyordum normal doğurmayı
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar!!! dün kayınvalidemle tlfda konusştuk.görümcemin de doğum günü hastanye gelme istediğini söyledi,bebeği öpmek isityomuş felan!!!suanda baska ildeler de.tabi bu sevgi cümleciği kulağıma nasıl geldi tahmin ediiin!!!ya yenidoğan bebek öpülür mü ya!öpülmememsi gerektiğinden habersizler galiba.eşime de söyledim.öptürmem diyo da,üfffffffffff içime yer etti.ağladım bunun için sırf!napcam ben ya!!!bu annelik ne zor sey arkadaş...keşke annem ve eşim dısında kimse gelmese hastaneye..ama nerdeee.bizim kültürde rahatsız etmemek diye bişiş yok ki
şu bebekleri şapur supur öpenlere sinir oluyorum.benim kocişte öyle.bide okadar çok öpüyorki cocuklar yeteeeeer diye kaçıyor.yandı bizim kız:)
canım sıkma hiç kendini.erkekler farklı.o suanda seni anlayamıyor.doğduğunda farkına varıyorlar.ozamanda of gitse biyerlere dersin :)AYYY geçen c.tesi geldi nst de sıra bekliyom 5 kere teli çalmıştır hepsi 3-5 dk sürse 1 telde de kendi aradı bi arkadaşımızı kikir kikir kikirdiyo bende sıra bana gelince ona görünmeden girdim içeri gelmese daha ii yaaa zaten çıkınca iyiki geldin he dedim 2 laf edemiyosun ne anlamı varki hoş c.tesileri çokta kalabalık oluyo gitmiyom artık c.tesi günleri o yüzden annem geliyo artık 1-2 defadır hep kendim gittim bu güne kadar ben baya sıkta gidiyodum dra o yüzden böle dert yanıyom hep tek gitmekle ilgili((
dün dr kontrolümüz vardı 51 cm 3400 gr olmuş bebeğim tabi yanılma payı olduuğunu unutmayalım
Süreekli ev toparlıyorum gene batıyor dağılıyor doğuma temiz gitme hayalimde olursa tam olacak vücut temizliğimide hamama gittim ağda sayesinde hallettik ama doğum 40 haftayı bulursa jilet yapcaz mecbur
Geceleri bende uyuyamıyorum en az 7 kez kalktım tuvalete sağıma soluma dönmem 10dak. Alıyor resmen..
Allahım sancımız gelse yada suyumuz evimizi toparlayıp gitsek hastaneye açılmamız tamamlanmış olsa pıt diye doğursak
Kolay doğuma öyle ihtiyacım varki kayınvalidem komşum ameliyat oldu kemoterapiye başlandı annemin kolları rahatsız yarım kiloyu zor taşıyor bırakin onların bana yardım etmesini benim onlara yardım etmem lazım
İnş. Doğum sonrası .abuk toparlanırız.. ben artık doğurmak istiyorummm
dün dr kontrolümüz vardı 51 cm 3400 gr olmuş bebeğim tabi yanılma payı olduuğunu unutmayalım
Süreekli ev toparlıyorum gene batıyor dağılıyor doğuma temiz gitme hayalimde olursa tam olacak vücut temizliğimide hamama gittim ağda sayesinde hallettik ama doğum 40 haftayı bulursa jilet yapcaz mecbur
Geceleri bende uyuyamıyorum en az 7 kez kalktım tuvalete sağıma soluma dönmem 10dak. Alıyor resmen..
Allahım sancımız gelse yada suyumuz evimizi toparlayıp gitsek hastaneye açılmamız tamamlanmış olsa pıt diye doğursak
Kolay doğuma öyle ihtiyacım varki kayınvalidem komşum ameliyat oldu kemoterapiye başlandı annemin kolları rahatsız yarım kiloyu zor taşıyor bırakin onların bana yardım etmesini benim onlara yardım etmem lazım
canım Rabbim analı babalı büyütsün;ömrü güzel olsun inş.h Ece Naz'ınkızlar ben şimdiye kadar pek yazmadım ama takipçinizdim.geçen hafta cuma koyu kıvamlı akıntım geldi demiştim.nişanmış pazar gecesi suyum geldi.hastaneye giitik suyu bittiğinden ve açılmama olmadığndan sezeryana alındım.Vee kızım ;Ece naz dünyaya 2900 olarak gözünü açtı.Darısı doğum yapmamış diğer aralık annelerine ..
ben ben ben de varım ve sanırsam sonlardayım kızımın hiç niyeti yok dün dr ben hiç dogurcakmıs gibi hissetmiyorum dedim merak etme hiç bi bebek içerde kalmaz dedikızlar doğurmayan kaç kişi kaldı?? çoğunluk doğurdu galiba ha forumda çıt çıkmıyor artık.
kızlar doğurmayan kaç kişi kaldı?? çoğunluk doğurdu galiba ha forumda çıt çıkmıyor artık.
kızlar ben şimdiye kadar pek yazmadım ama takipçinizdim.geçen hafta cuma koyu kıvamlı akıntım geldi demiştim.nişanmış pazar gecesi suyum geldi.hastaneye giitik suyu bittiğinden ve açılmama olmadığndan sezeryana alındım.Vee kızım ;Ece naz dünyaya 2900 olarak gözünü açtı.Darısı doğum yapmamış diğer aralık annelerine ..
Ben biraz pimpirikliyim maalesef, 2-3 hafta oldu çantayı hazırlayalı. Gerçi habire bişeyler koyuyorum :) Benim tam 38 doldu, yarın dr.a gidicem çatı muayenesine. Heyecanlıyım biraz.. Şimdilik pek sancım filan yok. Çok nadir adet sancısı gibi hafif sancı oluyor ama uzamdan geçiyor. Rahim kendini hazırlıyor dedi doktor. Çatı muayenesi hızlandırabiliyormuş galiba doğumu. Belki diyorum yarından sonra bişeyler değişir :) Hiç nst ye filan da girmedim. Sen çatı muayenesi oldun mu? Bebişinin cinsiyeti ne?
kızlar ben şimdiye kadar pek yazmadım ama takipçinizdim.geçen hafta cuma koyu kıvamlı akıntım geldi demiştim.nişanmış pazar gecesi suyum geldi.hastaneye giitik suyu bittiğinden ve açılmama olmadığndan sezeryana alındım.Vee kızım ;Ece naz dünyaya 2900 olarak gözünü açtı.Darısı doğum yapmamış diğer aralık annelerine ..
Bende henuz dogum yapmadım 36. haftamdayımTüm doğum yapanlar geçmiş olsun darısı başımızaa :) buarada bebegımın bası 31 haftada donmemıstı yazmıstım 35,haftada kontrole gıttım donmus normal yapabılıyormusum yanı o yuzden donmedıyse hıc panık olmayın 1 saat kala bıle donebılıyormus
Bebişlerimizi öptürme elletme konusunda bende titizim kımse opsun istemıyorum kı sızlerde opturmeyın minicik bebegı öpcekler nolcak kı bır mıkrop gecerse ugras haftalarca
Önümüzdekı hafta sonu bende ızne cıkcam ınanırmısınız yurumekte zorlanıyorum artık öyle yoruldumkı anlatamam ayaklarım kaldırmıyor kızımla benı artık :) vücudum agrıyor sıkıldımda artık bıran once dogum yapmak ıstıyorum rahat hareket edemıyorum kaplumbaga gıbıyım
canım mesajın çıkmadı. biz de seni merak ediyorduk. herşeyin yolunda olmasına sevindik. sevde bebeğe de maşallah. gözün aydın olsun.
kızlar makattaki fissür için doktorumu aradım bugun o da kızkardeşimin dediği kremi birde fitil verdi ama gecmesze suan için bu şekılde normal dogum cok zor gözüküyor artık epey kanama yapmaya başladı agrıda oluyor..cok canım sıkıldı tam dogum üzeri böyle birşey olmasına..doktora dedim sezeryandan cok korkuyorum ve düşünmüyorum o da karar senin dedi inş dua ediyorum da iyileşir bu hafta doguma kadar..sizlerde dua edin
canım dualarımız senin ve tüm annelerle birlikte inşllh hayırlısıyla en kolay şekilde dünyaya getirrisiniz bebeklerinizi
cnm mesajın cıkmadı hiç haber alamadık senden bugune kadar iyi olamnıza cok sevindim hayırlı olsun kızın..telin de olmadıgı için arayamadım..
malesef çok karışık oldu benim bizim ev yine karıştı bidaha giremedimde nete zatençok şükür iyiyiz bebeğimde bende
çok heyecanlı ve stresliyimmmmmmmkalan son günlerimiz geçmek bilmiyor sanki biran önce cumaaaa olsun lütfennnnn!!!! oğluma sağlıcakla kavuşalım inşallahhhhh (bu belirsizlik de olmasaydı keşke!... moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama bazen yenik düşüyorumm... dualarınızı bekliyorum güzel anneler... şimdiden teşekkürler hepinize)
sakin hiç strese gerek yok zamanı gelince sakince geliyor bebekler bende heyecan tavandı ama o an rabbim sakinlik verdi çok şükür
bende ıkıncısını kesınlıkle sezaryan yapacagım ya..dıkıslerım o kadar cok kı hala oturmaıyorum geberdım resmen ..
en azından sezaryanda otururmdum ya
sancı olayını acılma kontrollerını hıc anlatmayayım ..
ama herkeste aynı degıl benım bebegımın kordonu kısaymıs o yuzden cok zor oldu yanımda bı kız vardı hemen dogurdu ..
hayırlı dogumlar herkese ınsallah kolay olur
dogum sonrası da kolay olur.
ben gazıyla ugrasıyorum duruyorum ..cok zormus .
benimde ilk normal ikinci sezeryan oldu sumakçım bencede kişiye göre değişiyor ve ben sezeryandan çok memnun kaldım inşllh ağrısız sızısız böyle devam eder
Ayse koyduk kizimizin ismini :) amin canim saglik ve sihhatle alin sizde kucagini bebislerinizi insallah - amin
analı babalı sağlıkla büyüsün bebeğin canım adı da çok güzelmiş maşallah bebişine
Nihayet bitirdim kacirdigim yerleri okumayi biz hastanedeyken Allah anali babali buyutsun diyemedigim anneler olmus, gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun:)
Gecmisi okurken sezeryan hakkinda yorumlar dikkatimi cekti. Bence en rahati sezeryan.. Sezeryan olacaklar hic korkmasin ozendirmek istemem ama bende normal dogum dusunen ama acil sezeryana alinan biri olarak korkmama gerek yokmus dedim
Sondayi hissetmiosunuz bile bitek soguk bisi suruolar amelyathaneye girincstreil etmek icin usuyorsunuz o kadar, bide takipeden gunlerde oksuruk oluo anestezi yuzunden bi kac gun oda.. Benim minigim yogun bakimdaydi ve ilk gunden itibaren onun yanina inip cikiodm 4-5 defa aciniz oluo bazen ama agri olmuo zaten cok ciddi agrikesiciler veriolar 2 gun serumla sonrasinda ihtiyaciniz olmuo%80 iz kayboluyormus. Hemen korse giydigim icinde simdi bile karnim yok
Ozellikle korseyi tavsiye ederim ilk gunler sizi cok zorlamayacak darlikta bisi giyebilirsiniz gaz toplanmasinida onluyor benden soylemesi
ben korse giymedim :) hiç göbek kalmadı hamile kalmadan önceki pantolonumu giydim bugun düğmem tam kapandı ve çatlak filanda yok sanki 9 ay koca göbekli halimi biran unuttum o ben değil gbydm gibime geldi
kızlar sütün artması için rezene,humana,su ve yeşillik dışında ne lazım.yazarsanız ben ara ara girip bakarım bütün bunları denedim ama hala az sütüm üstelik göğüslerim çok büyümüştü yaaaaaa
canım bolca su iç ve çok sık emzir ben 15 dk bir emziryorum bazen neredeyse hiç bırakmayacak beni sanıyorum ve maşallah sütüm dahada artıyor her emesinde sanki
madem gönlünden öyle geçiyor öyle olsun tabii.. bende 2. cocugum oldugu icin bebek odasına dönüş yapmadım direk genc odasına geçecek oğluşumablasıyla aynı odayı paylaşacak yani anlıyacagın.. evim kücük yapacak bişey yok.. şimdilik sepette yatırıcam.. bi de kücük bebek yatagımız var. bikaç ay sonra oraya terfi eder paşammm sonra direkkkk ranzanın alt katına bi evde mutluluk& huzur&sağlık olsunda gerisi teferruat bana göre
,kesinlikle sağlık huzur mutluluk olsun gerisi teferruat canım allah
slm kızlar nabersiniz
slm :) iyiyidr senden naber
analı babalı sağlıkla büyüsün güzel kızın
Allah sonunda bu gunleri de gosterdi.. Coook sukur. Darisi tuuumm bekleyen arkadaslarin basinaaa
analı babalı büyüsün yakışıklı oğluşun
geçmiş olsun. maşallah ya az kişi kalmış galiba aralık annelerinden doğurmayan :) tüm doğum yapan annler sağlıkla analı babalı büyüsün bebekleriniz maşallah hepsini allah nazarlardan korusun
aynen bende senin gibiyim cnm doguma gıdecegım zaman evım düzenlı derlı toplu olsun istıyorum ama evde ıkı dagınık cocukla bu cok zorr oluyor bu aralar onun sıkıntısı bastı benı babamız desen cok rahat nolcakkı diyor toparlanır ama ben rahatsız oluyorum cok karışınca..
bırde dogum sonrası benımde kendı kendıme bakmam lazım kayınvalıdem yaşlı hıcbır faydası olamaz annem desen aynı annen gıbı kollları rahatsız bır cuzdan bıle tasımayacan demiş doktor..başkada kımsem yok zaten inş dogumum kolay olurda kendım hemen kalkar işlerimi hallederim yoksa cok sıkıntı olur
rabbım hayırlı zamnada hayırlısıyla bır avazda kurtarsın inş hepimizi..
amin inşllh allah yardımcınız olsun ben çok kafama takıp üzüldüm ama boşaymış rabbim kimseyi darda bırakmıyor çok şükür
ben çatıdan çok korkuyordum çok şükür bakılmadı birde sezeryanda doğruda doğuma alındım kaç saattir yemiyon denildi bende 12 saat deddm tmm denildi bişey yapılmadı alttan çok korkuyordum ikisindedndebu arada benim yarın dr randevum var bu defa çatıya bakcak dr öle didi:18::18::18::18::18::18:
çok teşekkürler :) darısı tüm hamilelerin başına
kızlar makattaki fissür için doktorumu aradım bugun o da kızkardeşimin dediği kremi birde fitil verdi ama gecmesze suan için bu şekılde normal dogum cok zor gözüküyor artık epey kanama yapmaya başladı agrıda oluyor..cok canım sıkıldı tam dogum üzeri böyle birşey olmasına..doktora dedim sezeryandan cok korkuyorum ve düşünmüyorum o da karar senin dedi inş dua ediyorum da iyileşir bu hafta doguma kadar..sizlerde dua edin
canım dualarımız senin ve tüm annelerle birlikte inşllh hayırlısıyla en kolay şekilde dünyaya getirrisiniz bebeklerinizi
cnm mesajın cıkmadı hiç haber alamadık senden bugune kadar iyi olamnıza cok sevindim hayırlı olsun kızın..telin de olmadıgı için arayamadım..
malesef çok karışık oldu benim bizim ev yine karıştı bidaha giremedimde nete zatençok şükür iyiyiz bebeğimde bende
sakin hiç strese gerek yok zamanı gelince sakince geliyor bebekler bende heyecan tavandı ama o an rabbim sakinlik verdi çok şükür
benimde ilk normal ikinci sezeryan oldu sumakçım bencede kişiye göre değişiyor ve ben sezeryandan çok memnun kaldım inşllh ağrısız sızısız böyle devam eder
analı babalı sağlıkla büyüsün bebeğin canım adı da çok güzelmiş maşallah bebişine
ben korse giymedim :) hiç göbek kalmadı hamile kalmadan önceki pantolonumu giydim bugun düğmem tam kapandı ve çatlak filanda yok sanki 9 ay koca göbekli halimi biran unuttum o ben değil gbydm gibime geldi
canım bolca su iç ve çok sık emzir ben 15 dk bir emziryorum bazen neredeyse hiç bırakmayacak beni sanıyorum ve maşallah sütüm dahada artıyor her emesinde sanki
,kesinlikle sağlık huzur mutluluk olsun gerisi teferruat canım allah
slm :) iyiyidr senden naber
analı babalı sağlıkla büyüsün güzel kızın
analı babalı büyüsün yakışıklı oğluşun
geçmiş olsun. maşallah ya az kişi kalmış galiba aralık annelerinden doğurmayan :) tüm doğum yapan annler sağlıkla analı babalı büyüsün bebekleriniz maşallah hepsini allah nazarlardan korusun
amin inşllh allah yardımcınız olsun ben çok kafama takıp üzüldüm ama boşaymış rabbim kimseyi darda bırakmıyor çok şükür
ben çatıdan çok korkuyordum çok şükür bakılmadı birde sezeryanda doğruda doğuma alındım kaç saattir yemiyon denildi bende 12 saat deddm tmm denildi bişey yapılmadı alttan çok korkuyordum ikisindednde
nanancım ne güzel kavuşmuşsun bebeğine...Allah analı babalı büyütsün inşallah...epidural mıydı sezeryan?öyleyse biraz bahsatsene ön hazırlıklardan,ameliyat sonrası ağrılarından ve nasıl pantolonun içine girebildin?az mı kilo aldın hamilelikte?
doğum yapanlara Allah sağlık sıhhat nasip etsin güle güle büyütün bebişlerinizi...
ya ben hergün değişik ağrılar yaşıyorum dün başımın orta yerinden başlayan bir ağrıyla uyuyamadım. sürekli wcye kalkmak sıktı artık. başımın sağ tarafı yüzüme doğru inen bir ağrı. dişleriminde sağ yanı elmacık kemiğim ve sağ kulağım ağrıyor. en sonunda minoset içtim ama geçmedi. aynaya bakıyorum ama hiç değişiklik yok yani ne dişim şişmiş ne de yüzüm... annem de ben sana hamileyken yaşamıştım o ağrıları diyor. lohusalık çöküyor sana günün azaldı demekki diyor ama ben de doğru düzgün sancı yok.. birden girer anlamazsın diyor ama bu yüzümün ağrısı korkuttu beni ya off böyle şey yaşayan var mı? bu arada 38+4 olduk bugün....
canım gözün aydın...kızlar ben şimdiye kadar pek yazmadım ama takipçinizdim.geçen hafta cuma koyu kıvamlı akıntım geldi demiştim.nişanmış pazar gecesi suyum geldi.hastaneye giitik suyu bittiğinden ve açılmama olmadığndan sezeryana alındım.Vee kızım ;Ece naz dünyaya 2900 olarak gözünü açtı.Darısı doğum yapmamış diğer aralık annelerine ..
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar!!! dün kayınvalidemle tlfda konusştuk.görümcemin de doğum günü hastanye gelme istediğini söyledi,bebeği öpmek isityomuş felan!!!suanda baska ildeler de.tabi bu sevgi cümleciği kulağıma nasıl geldi tahmin ediiin!!!ya yenidoğan bebek öpülür mü ya!öpülmememsi gerektiğinden habersizler galiba.eşime de söyledim.öptürmem diyo da,üfffffffffff içime yer etti.ağladım bunun için sırf!napcam ben ya!!!bu annelik ne zor sey arkadaş...keşke annem ve eşim dısında kimse gelmese hastaneye..ama nerdeee.bizim kültürde rahatsız etmemek diye bişiş yok ki
bebeği olan tümmm güzellll annelerin gözü aydın olsun diyerek giriş yapmak istiyorum.allah analı babalı büyütsün
Hayırlısıyla son 2 gün kaldı oğluşumuza kavuşmamızabenim bu pissss hastalıgımın korkusu yüzünden tedirginliğim ve stresim daha da arttıyor günler yaklaştıkça allahım hayırlısıyla sağlıkla oğlum doğsun bana ne oldugu umrumda değil! bikaç gündür eşime de söylüyorum; o da ağlıyor biz sensiz olamayız diyor... sağlıkla ikinizde kurtulacaksınız diyip beni avutuyor zavallım hem kızıma, hemde oğluma mektup yazdım dün. bana biraz olsun iyi geldi. paranoyakça geliyor biliyorum ama napim elimde değil.. oğlum sağlıkla doğsun varsın ben olmayayım.. cok dürüst ve iyi bir babası var gözüm arkada kalmayacka biliyorum! evlatlarımı cok iyi yetiştirir,cok sever ,cok sahip cıkacak bi adam.(kızım ilk evliliğiimden olmasına rağmen kendi kızı olsa bu kadar sevebilir bi baba! ) allah razı olsun..
bu kısa süreçte dertleştik,sohbet ettik, kah güldük ,kah ağladık ama hep paylaşmayı bildik! tüm anneler ,güzel yavruları , eşiniz ve ailelerinizle ALLAH a emanet olun! hakkınızı helal edin lütfen! dualarınızı eksik etmezseniz cok mutlu olurum... kucak dolusu sevgiler güzel annecikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?