Allah yardımcın olsun canım ne hastalığın vardı kaçırdım herhalde, hayırlısıyla cuma günü sağlıkla birbirinize kavuşursunuz in şallah
Moralini bozma herşey iyi olacak inşallah, allah yavrularını sana senide yavrularına ve eşine bağışlasın
Aminn canım allah razı olsun... trioit problemim var hamileliğim boyunca 15 günde bir ölcüm yapıldı ilaçla hallediyorduk ama son 25 gündür cok yükelmiş değerlerim.. 25 gün önceki kontrolde dr. um dedi ki bu değerlerle ameliyattan cıkamazsın(sezeryan) normal yapmam da zaten imkansız. sezeryan dikişim cok ince! şimdi 25 gündür ilacı cift doz kullanıyorum yarın tahlil yapılacak umarım düşmüştür... düşmediyse de cok umrumda değil.. umarım bu süreçte bebeğime zarar gelmemiştir tek derdim bu! aksi takdirde kendimi asla affedemem(trioit problemleri şayet önlem alınmazsa bebeklerde zeka geriliğine yol acıyor) ya bu yükselmeyle bebeğim benim yüzünden skıkıntı yaşarsa diye düşünmekten kendimi yedim bitirdim açıkcası moralimi bozmamaya ve iyi düşünmeye çalışıyorum ama elimde olmadan başlıyorum ağlayıp sızlamaya güzel temennilerin icin tekrar tekrar teşekkürler canım
Aminn canım allah razı olsun... trioit problemim var hamileliğim boyunca 15 günde bir ölcüm yapıldı ilaçla hallediyorduk ama son 25 gündür cok yükelmiş değerlerim.. 25 gün önceki kontrolde dr. um dedi ki bu değerlerle ameliyattan cıkamazsın(sezeryan) normal yapmam da zaten imkansız. sezeryan dikişim cok ince! şimdi 25 gündür ilacı cift doz kullanıyorum yarın tahlil yapılacak umarım düşmüştür... düşmediyse de cok umrumda değil.. umarım bu süreçte bebeğime zarar gelmemiştir tek derdim bu! aksi takdirde kendimi asla affedemem(trioit problemleri şayet önlem alınmazsa bebeklerde zeka geriliğine yol acıyor) ya bu yükselmeyle bebeğim benim yüzünden skıkıntı yaşarsa diye düşünmekten kendimi yedim bitirdim açıkcası moralimi bozmamaya ve iyi düşünmeye çalışıyorum ama elimde olmadan başlıyorum ağlayıp sızlamaya güzel temennilerin icin tekrar tekrar teşekkürler canım
içini rahat tut canım.güzel şeyler düşün ki güzel şeyler olsun.bebeklerimiz okadar güçlüki bişicik olmamıştır inşallah.önemli olan senin moralin.moralini yüksek tut.günümüz yaklaştı çünkü.
Çok geçmiş olsun. Ama nolur moralini yüksek tut. Olumlu düşün. İnşallah düzelir değerlerin. Dualarımız seninle.
Selam kızlar. Bugün dr.a gittik. Çatı muayenem vardı. Kendimi ne kadar hazırladığımı sansam da hiç öyle olmadıHem canım acıdı, hem de psikolojik olarak çok rahatsız oldum ( Çıkınca eşimin yüzüne bakamadım ben yaa Neyse atlattık çok şükür. Bi de normal doğum istiyorum, nasıl yapacaksam.. Şu an normal doğuma elverişli görünüyor herşey. Nst ye de girdim, hareketleri iyiymiş. 38 haftam doldu ama bebek 1-2 hafta geri dedi dr. moralim bozuldu. gününü geçirebilir dedi. bu hafta kesin doğmaz dedi, hatta 26 sına kadar bile bekleyebilirmiş, bebek içeride hayatından mutlu diyor. Ama ben artık doğsun istiyorum yaaaaa ((
selammm..hadi bakalım işin zor kısmını sizde atlatmışsınız.. evet haklısın cok zor bi muayene ama napalım dr. ların da işi bu! bebeğin icin sakın üzülme güzel annesi bebekler son haftalarda büyük ataklar yapıyor bunu sakın unutma!sen iyi düşün o da iyi olsun annesi
madem içeride mutlu sende son güne kadar onun bu mutluluguna mutluluk katmaya devam et.. sağlıkla kavuşacagınız gün elbet gelecek az kalmış biraz daha sabır... dualarımız sizinle
canım benim yaaa bende bu aralar ağlamaya modlanmış durumdayım senin mesajını okuyuncada patır patır döküldü gözyaşlarımbebeği olan tümmm güzellll annelerin gözü aydın olsun diyerek giriş yapmak istiyorum.allah analı babalı büyütsün
Hayırlısıyla son 2 gün kaldı oğluşumuza kavuşmamızabenim bu pissss hastalıgımın korkusu yüzünden tedirginliğim ve stresim daha da arttıyor günler yaklaştıkça allahım hayırlısıyla sağlıkla oğlum doğsun bana ne oldugu umrumda değil! bikaç gündür eşime de söylüyorum; o da ağlıyor biz sensiz olamayız diyor... sağlıkla ikinizde kurtulacaksınız diyip beni avutuyor zavallım hem kızıma, hemde oğluma mektup yazdım dün. bana biraz olsun iyi geldi. paranoyakça geliyor biliyorum ama napim elimde değil.. oğlum sağlıkla doğsun varsın ben olmayayım.. cok dürüst ve iyi bir babası var gözüm arkada kalmayacka biliyorum! evlatlarımı cok iyi yetiştirir,cok sever ,cok sahip cıkacak bi adam.(kızım ilk evliliğiimden olmasına rağmen kendi kızı olsa bu kadar sevebilir bi baba! ) allah razı olsun..
bu kısa süreçte dertleştik,sohbet ettik, kah güldük ,kah ağladık ama hep paylaşmayı bildik! tüm anneler ,güzel yavruları , eşiniz ve ailelerinizle ALLAH a emanet olun! hakkınızı helal edin lütfen! dualarınızı eksik etmezseniz cok mutlu olurum... kucak dolusu sevgiler güzel annecikler
Selam kızlar. Bugün dr.a gittik. Çatı muayenem vardı. Kendimi ne kadar hazırladığımı sansam da hiç öyle olmadıHem canım acıdı, hem de psikolojik olarak çok rahatsız oldum ( Çıkınca eşimin yüzüne bakamadım ben yaa Neyse atlattık çok şükür. Bi de normal doğum istiyorum, nasıl yapacaksam.. Şu an normal doğuma elverişli görünüyor herşey. Nst ye de girdim, hareketleri iyiymiş. 38 haftam doldu ama bebek 1-2 hafta geri dedi dr. moralim bozuldu. gününü geçirebilir dedi. bu hafta kesin doğmaz dedi, hatta 26 sına kadar bile bekleyebilirmiş, bebek içeride hayatından mutlu diyor. Ama ben artık doğsun istiyorum yaaaaa ((
ii akşamlar güzel annecikler... dünden beri hiç fırsatım olmadı. çok şükür eşim, k.validem ve eşimin anneannesi geldiler... takdir edersiniz ki, ben de eşimin yanından ayrılamadım.
yarın da büyük gün zaten:)) sabah 8 de inşallah kızımı kucağıma almak için sezeryana alınıcam... nolur dualarınız eksik etmeyin. elimden geldiğince size haber vermeye çalışıcam. hepinizi çok seviyor ve öpüyorum...
hakkınızı helal edin...
canım gözün aydın...
canım ben de bugun aynı şeyi düşündüm. ben de yeni doğmuş bebeklerin öpülmesi taraftarı değilim. ama babannesi, ananesi, halası, teyzesi bunlar zaten seninle beraber dört gözle bebeğin gelmesini bekleyen insanlar. ben arkadaş çevresinden veya daha uzak akrabaların öpmesini istemem. ama yakınlar tabi öpecek. düşünsene abinin çocuğu olacak, başka bir ilden merak edip geliyosun ve öptürmüyolar bile. bence çok üzücü. tabi bi mikrop geçse haftalarca uğraşcaz ama o mikroplar sayesinde de bağışıklığı güçlencek bebeğin. mikrop havadan da geçebilir, senden veya babasından da.onun için böyle şeyleri bence kafana takıp, doğumdan önceki bikaç gününü de keyifsiz geçirme. relax ol. ne güzel ta nerelerden görümcen gelecek, sizi saymış sevmiş, bebeği merak etmiş. bizimkinin hiç öle bi niyeti yok, ben evleneli 5.yıl, evimize sdc 1 kez geldi.düşün yani.keşke gelse de öpse.
merhaba kızlar sonunda oğluşuma kavuştum cuma günü spinal sezeryanla doğum yaptım.3552 kg doğdu minik yiğitim.biraz süt sorunumuz var ama inşallah bunuda aşarız.Darısı bütün arkadaşlarımın başına inş hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize :)
canım gözünaydın minik yiğit de hoşgelmiş Allah yardımcın olsun
merhaba kızlar sonunda oğluşuma kavuştum cuma günü spinal sezeryanla doğum yaptım.3552 kg doğdu minik yiğitim.biraz süt sorunumuz var ama inşallah bunuda aşarız.Darısı bütün arkadaşlarımın başına inş hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?