2011 Aralık Anneleri

iyiakşamlar sana da gözünüz aydınnn ... yarın içinde dualarımız seninle canım inşallah sağlıcakla kızını kucagına alacaksın.. darısı geride kalan bizlerin başına inş. güzel haberlerini bekliyoruz kucak dolusu sevgiler helal olsunnn... sende hakkını helal et canım

canım mesajım arada kaynadı heralde inşallah dualarımız seninle sağlıkla hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın stres yapma

ayyyy kıyamam o gözyaşlarına canım özür dilerim son günlerimiz ve zaten hormonlarımız altüst durumda tabii.. mutluluk gözyaşları olsun inşallahhhhhh cok teşekkür ederim moral oldunuz cidden maneviyat cok önemli... tekrar tekrar teşekkürlerrrrr.. amin inşalllah güzel haberlerimizi sizlerle paylaşmak icin can atıyorum...

Allah yardımcın olsun umarım herşey umduğundan çok çok daha iyi geçer...bebeğin sağlıklı sıhhatli doğarsa dikiş ağrıları umurunda bile olmayacak eminim...ön hazırlık sürecinde ağrısız sızısın geçsin inşallah...güzel haberlerini bekliyoruz.bende yarın tam 38+0 oluyorum.gün verir artık bize de inşallah

canım benim ne özürü estağfirullah doğuma az kaldı heralde ondanmıdır bu ara böyle en ufak bişeylere ağlar oldum inşallah hepimizin mutluluk gözyaşları olsun bizler de iyi haberlerini almak için can atıyoruz

gözün aydın principessa Allah analı babalı büyütsün inşallah...bende spinal sezeryan olacağım mümkünse biraz bilgi verir misin zor oldu mu korktun mu?

ay canım konuşma böyle ya. helal olsun tabi. sen hiç üzülme hemencik bitivercek, bi bakmışın dünyalar güzeli kızın, mis kokulun yanında. buna mı bu kadar korktum diceksin..
canım ben sezeryan olacağım, rahimde kistlerim varmış, dr onları da alalım dedi, bi de benim kız hala göğsümün tam altında hiç inmedi. bi de tırsıyorum işte. sezeryan ayın 15i veya 16sında. heyecan tavan yapmış durumda.seninki de sezeryandı dimi? senin tarih belli mi?

gözün aydın canım hoşgelmiş yiğit bebek.

durusko canım niye böyle karamsarsın? hiç kötü bişey olamayacak. bebeğin de sen de hemencik atlatıcaksınız ameliyatı. kötü şeyleri aklından at. iyi şeylere konsantre ol lütfen. allah yardımcın olsun canım benim.

canım mesajım arada kaynadı heralde inşallah dualarımız seninle sağlıkla hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın stres yapma

tekrar tekrar teşekkür ederim canımmm.. allah razı olsun ,güzel temmennileriniz için de ayrıca teşekkürler. moral verdiniz destek oldunuz bana ,hepinize kucak dolusu sevgiler

canım cok haklısın karamsar olmaman lazım.. aslında hep iyi düşünmeyi seçen bi anneyim ama demek ki bazen zayıf düşüyorum.. bebeğim icin endişelendigim icin sağlıklı düşünemiyorum sanırım umarım herşey yolunda gider dediğin gibi. kötülükleri ardımızda bırakıp güzel haberleri biran önce sizinle paylaşmak dileğiyle aminnn canım benimm cok teşekürler.. allah razı olsun

Amin teşekkür ederim. İnşallah öyle olur, iyice beslenir bebişim.

canım benim, gözün aydın ve de Allah bir solukta kurtarsın inşallah, sağlıcakla al bebeğini kucağına:))

güç kuvvet verdiniz bana herşey gönlünüzce olsun güzel annelerrrrr evet evet mutluluk gözyaşlarımız olsun bundan sonraki günlerimizde iyi haberlerimizi vermek icin geri dönmeye can atıyoruz bizde

Son düzenleme:

güle güle büyüt oğlunu canım tebrik ederim gözün aydın:))

hastalığın nedir bilmiyorum canım ama hem büyük geçmiş olsun diyorum hem de güçlü olmanı ve motivasyonunu bozmamanı temenni ediyorum.Allah mutlaka yardımcın olacak ve sağlıcakla alacaksın kucağına biricik oğlunu:)) sevgiler..

triotilerim çalışmıyor değerlerim cok yükseldi son 3 haftada (( iyi dileklerin icin cok teşekkür ederim canım.. manevi desteğiniz sayesinde güç buluyorum.. amin inşallahh ... geri dönüp güzel haberlerimizi paylaşmak dileğiyle .. kucak dolusu sevgiler

cevap için teşekkürler canım... doğru diyorsun kan akımının artmasından olabilir. az önce dru aradım minoset içebilirsin dedi en fazla 4 taneye kadar içebilirsin fazla da bişey yapamayız dedi... normal yani aman grip mi oldum yoksa sinüzit mi ben de anlamıyorum yada lohusalık mı yerleşiyor anlamadım yani..

canım geçen doğum yapmış arkadaşımın tavsiyeleri; tahin pekmez , limonata, komposto.... umarım sütün artar canım...
saol canım bol bol komposto içiyorum ama tahin pekmez hiç sevmem yine de bebişim için deneyeyim
kız o nasıl dua öyle :))

kızlar doğurmayan kaç kişi kaldı?? çoğunluk doğurdu galiba ha forumda çıt çıkmıyor artık.
destina var:))) bu arada destina canım sen yine hasta mısın? ben mi yanlış gördüm acaba.hastaysan çok geçmiş olsun dikkat et kendine
hadi hayırlısı canım. inşallah sağ salim kavuşursun bebişine. eşin de gelmiş gözün aydın
gözün aydın.ne kadar zamanda bir emziriyorsun.benim 15 gün oldu benimki sürekli emmek istiyor ya.yapışık ikiz gibi olduk

bu arada doğum yapanların hepsine gözünüz aydın diyorum.listeye bakayım bir kimler doğum yapmış

rabbim analı babalı büyütsün uzun ömürler versin inşallah...

40. haftaya geldim grip oldum iyimi bu gün yarın doğurmasam bari gripli gripli gerçi normal doğurmaya bile halim yok şuanda...

cnm ya sen zamanında neler atlatmış kadınsın inş bunuda aşacaksın allahın izniyle saglıkla sıhhatle kavusursun bebişine..ve düşünürsen aslında hiçbirimizin garantisi yok ki..ama kalımıza kötüyü getirmeyelim ıyı şeyler düşünelim gerisi takdiri ilahi..

gözün aydın olsun cnm ne mutlu sana tüm sevenlerin yanında ve yarın senın için buyuk gun hayatında yenı bır sayfa acılacak inş..rabbım saglıkla kavuştursun kızını inş..

gözün aydın cnm hayırlı olsun sütün bol olsun inş..emdikçe cogalır bol bol emzirmeye bak..

cok sagol cnm azmettim geçirecem inş hem tıbben destek elıyom hem psikolojıkmen kendimı motıve edıyom gececek gececek diye:))

AYSALH; cnm bu seferkı rahatsızlıgım bıraz farklı:) makat bölgesinde fisür oluşmuş bır nevı basur dedikleri ve kanama yapıyor devamlı o iyileşmeden normal dogum yapma şansım yok gibi bu da beni cok üzdü..ama iyileştirmek için elimden gelenı yapıyorum inş gececek..

bebişin emmeye alıştı artık heralde memeyı bırakmak ıstemıyorsa:))) ne guzel bol bol emzir cnm ne kadar emerse o kadar ıyı..

rabbim analı babalı büyütsün uzun ömürler versin inşallah...

40. haftaya geldim grip oldum iyimi bu gün yarın doğurmasam bari gripli gripli gerçi normal doğurmaya bile halim yok şuanda...

gecmiş olsun cnm ya..sorma tam dogum yapacakken boyle rahatsızlıkların cıkmasıda cok kötü oluyor..insan böyle olunca dogurayım bıle dıyemıyor:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…