ii akşamlar güzel annecikler... dünden beri hiç fırsatım olmadı. çok şükür eşim, k.validem ve eşimin anneannesi geldiler... takdir edersiniz ki, ben de eşimin yanından ayrılamadım.
yarın da büyük gün zaten:)) sabah 8 de inşallah kızımı kucağıma almak için sezeryana alınıcam... nolur dualarınız eksik etmeyin. elimden geldiğince size haber vermeye çalışıcam. hepinizi çok seviyor ve öpüyorum...
hakkınızı helal edin...
ayyyy kıyamam o gözyaşlarınacanım benim yaaa bende bu aralar ağlamaya modlanmış durumdayım senin mesajını okuyuncada patır patır döküldü gözyaşlarımönceden yazdığın mesajları göz önünde bulundurursam sen çok sabırlı ve cesur bir kadın ve annesin inşallah sende bebeğinde sağ salim atlatıcaksınız
canım hayırlısı olsun varsın beklesin biraz daha bebiş sende bu arada bebişi iyice beslemiş olursun
ii akşamlar güzel annecikler... dünden beri hiç fırsatım olmadı. çok şükür eşim, k.validem ve eşimin anneannesi geldiler... takdir edersiniz ki, ben de eşimin yanından ayrılamadım.
yarın da büyük gün zaten:)) sabah 8 de inşallah kızımı kucağıma almak için sezeryana alınıcam... nolur dualarınız eksik etmeyin. elimden geldiğince size haber vermeye çalışıcam. hepinizi çok seviyor ve öpüyorum...
hakkınızı helal edin...
ayyyy kıyamam o gözyaşlarınacanım özür dilerim son günlerimiz ve zaten hormonlarımız altüst durumda tabii.. mutluluk gözyaşları olsun inşallahhhhhh cok teşekkür ederim moral oldunuz cidden maneviyat cok önemli... tekrar tekrar teşekkürlerrrrr.. amin inşalllah güzel haberlerimizi sizlerle paylaşmak icin can atıyorum...
merhaba kızlar sonunda oğluşuma kavuştum cuma günü spinal sezeryanla doğum yaptım.3552 kg doğdu minik yiğitim.biraz süt sorunumuz var ama inşallah bunuda aşarız.Darısı bütün arkadaşlarımın başına inş hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize :)
ay canım konuşma böyle ya. helal olsun tabi. sen hiç üzülme hemencik bitivercek, bi bakmışın dünyalar güzeli kızın, mis kokulun yanında. buna mı bu kadar korktum diceksin..ii akşamlar güzel annecikler... dünden beri hiç fırsatım olmadı. çok şükür eşim, k.validem ve eşimin anneannesi geldiler... takdir edersiniz ki, ben de eşimin yanından ayrılamadım.
hakkınızı helal edin...
canım ben sezeryan olacağım, rahimde kistlerim varmış, dr onları da alalım dedi, bi de benim kız hala göğsümün tam altında hiç inmedi. bi de tırsıyorum işte. sezeryan ayın 15i veya 16sında. heyecan tavan yapmış durumda.seninki de sezeryandı dimi? senin tarih belli mi?canım benim çok tatlısın. :) doğru söylüyosun ama ne bilim içten gelen bişi durduramıyorum kendimi .inşallah atlatırım bu süreci de...eee sen karar verdin mi ,normal mi sezeryan mi olcaksın?heyecan durumları nasıl :)
merhaba kızlar sonunda oğluşuma kavuştum cuma günü spinal sezeryanla doğum yaptım.3552 kg doğdu minik yiğitim.biraz süt sorunumuz var ama inşallah bunuda aşarız.Darısı bütün arkadaşlarımın başına inş hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize :)
canım mesajım arada kaynadı heralde inşallah dualarımız seninle sağlıkla hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın stres yapma
ay canım konuşma böyle ya. helal olsun tabi. sen hiç üzülme hemencik bitivercek, bi bakmışın dünyalar güzeli kızın, mis kokulun yanında. buna mı bu kadar korktum diceksin..
canım ben sezeryan olacağım, rahimde kistlerim varmış, dr onları da alalım dedi, bi de benim kız hala göğsümün tam altında hiç inmedi. bi de tırsıyorum işte. sezeryan ayın 15i veya 16sında. heyecan tavan yapmış durumda.seninki de sezeryandı dimi? senin tarih belli mi?
gözün aydın canım hoşgelmiş yiğit bebek.
durusko canım niye böyle karamsarsın? hiç kötü bişey olamayacak. bebeğin de sen de hemencik atlatıcaksınız ameliyatı. kötü şeyleri aklından at. iyi şeylere konsantre ol lütfen. allah yardımcın olsun canım benim.
canım benim yaaa bende bu aralar ağlamaya modlanmış durumdayım senin mesajını okuyuncada patır patır döküldü gözyaşlarımönceden yazdığın mesajları göz önünde bulundurursam sen çok sabırlı ve cesur bir kadın ve annesin inşallah sende bebeğinde sağ salim atlatıcaksınız
canım hayırlısı olsun varsın beklesin biraz daha bebiş sende bu arada bebişi iyice beslemiş olursun
hakkınızı helal edin...
canım benim ne özürü estağfirullah doğuma az kaldı heralde ondanmıdır bu ara böyle en ufak bişeylere ağlar oldum inşallah hepimizin mutluluk gözyaşları olsun bizler de iyi haberlerini almak için can atıyoruz
bebeği olan tümmm güzellll annelerin gözü aydın olsun diyerek giriş yapmak istiyorum.allah analı babalı büyütsün
Hayırlısıyla son 2 gün kaldı oğluşumuza kavuşmamızabenim bu pissss hastalıgımın korkusu yüzünden tedirginliğim ve stresim daha da arttıyor günler yaklaştıkça allahım hayırlısıyla sağlıkla oğlum doğsun bana ne oldugu umrumda değil! bikaç gündür eşime de söylüyorum; o da ağlıyor biz sensiz olamayız diyor... sağlıkla ikinizde kurtulacaksınız diyip beni avutuyor zavallım hem kızıma, hemde oğluma mektup yazdım dün. bana biraz olsun iyi geldi. paranoyakça geliyor biliyorum ama napim elimde değil.. oğlum sağlıkla doğsun varsın ben olmayayım.. cok dürüst ve iyi bir babası var gözüm arkada kalmayacka biliyorum! evlatlarımı cok iyi yetiştirir,cok sever ,cok sahip cıkacak bi adam.(kızım ilk evliliğiimden olmasına rağmen kendi kızı olsa bu kadar sevebilir bi baba! ) allah razı olsun..
bu kısa süreçte dertleştik,sohbet ettik, kah güldük ,kah ağladık ama hep paylaşmayı bildik! tüm anneler ,güzel yavruları , eşiniz ve ailelerinizle ALLAH a emanet olun! hakkınızı helal edin lütfen! dualarınızı eksik etmezseniz cok mutlu olurum... kucak dolusu sevgiler güzel annecikler
hastalığın nedir bilmiyorum canım ama hem büyük geçmiş olsun diyorum hem de güçlü olmanı ve motivasyonunu bozmamanı temenni ediyorum.Allah mutlaka yardımcın olacak ve sağlıcakla alacaksın kucağına biricik oğlunu:)) sevgiler..
benim haftam çok daha erken olduğu halde 1 ay kadar önce yaşadım o dediklerini, ya dişimin ağrısı başıma vuruyor ya da başımın ağrısı dişime vuruyor diye düşündüm çözemedim tam sebebini. hamilelikte kan basıncı artıyor (toplamda yaklaşık %40 kan miktarı artıyor hatta galiba), kılcal damarlar şişiyor bu da baş ağrısı yapıyormuş. sonrasında ikide birde burnum kanamaya başladı, daha sonra da sinüzit gibi oldum iyice, gözümün alt kısmı, elmacık kemiğim kulağım filan komple ağrıyor başım zonkluyordu. ama bir süre sonra azaldı ve geçti. daha önce sinüzit için kullandığım karbonatlı tuzlu suyu burnuma çekiyordum o kanamayı azaltıyordu, onun faydası olmuş da olabilir.
şu an çok az kafa zonklaması, çok hafif burun kanaması var, onun dışında iyiyim. inşallah seninki de geçer bir an önce çünkü zor zamanlardı, uykumu filan da etkiliyordu.
saol canım bol bol komposto içiyorum ama tahin pekmez hiç sevmem yine de bebişim için deneyeyimcanım geçen doğum yapmış arkadaşımın tavsiyeleri; tahin pekmez , limonata, komposto.... umarım sütün artar canım...
kız o nasıl dua öyle :))slm kızlar
bende doğumdan sonra değilde öncesinde istemiyom kimseyi anneme dedim zaten sana haber vermicez diye kayınvalidemlerde çok konuşan insanlar ben canımın acısıyla uğraşırken onların muhabbetlerini çekemem sizede haber vermicez dedim çocuk gelince inş haberiniz olur dedim aaaa olurmu falan dedi ama olur cnm ne var ki
hoş bakalım kocamın haberi olucakmı doğuma gittiğimden dün 1 saat falan gitti spor salonuna geldi az çalışmış yani bugün yine gitcekti sabah gördüm çantasını hazırlıyodu senin bi kötü günün olsun bak ben yanında olcammı dedim((( eve gel kapıları sil beni yıka yarın için öle git dedim spora:)))) talimatlara bak çok haşin gördüm kendimi...
ama gerçekten o inş spordayken ya da maçtayken gelir sancımda kendim giderim hastaneye içi içini yer ömüüüüürrrr boyu inşşşşşşaaalllah
destina var:))) bu arada destina canım sen yine hasta mısın? ben mi yanlış gördüm acaba.hastaysan çok geçmiş olsun dikkat et kendinekızlar doğurmayan kaç kişi kaldı?? çoğunluk doğurdu galiba ha forumda çıt çıkmıyor artık.
hadi hayırlısı canım. inşallah sağ salim kavuşursun bebişine. eşin de gelmiş gözün aydınii akşamlar güzel annecikler... dünden beri hiç fırsatım olmadı. çok şükür eşim, k.validem ve eşimin anneannesi geldiler... takdir edersiniz ki, ben de eşimin yanından ayrılamadım.
hakkınızı helal edin...
gözün aydın.ne kadar zamanda bir emziriyorsun.benim 15 gün oldu benimki sürekli emmek istiyor ya.yapışık ikiz gibi oldukmerhaba kızlar sonunda oğluşuma kavuştum cuma günü spinal sezeryanla doğum yaptım.3552 kg doğdu minik yiğitim.biraz süt sorunumuz var ama inşallah bunuda aşarız.Darısı bütün arkadaşlarımın başına inş hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize :)
Aminn canım allah razı olsun... trioit problemim var hamileliğim boyunca 15 günde bir ölcüm yapıldı ilaçla hallediyorduk ama son 25 gündür cok yükelmiş değerlerim.. 25 gün önceki kontrolde dr. um dedi ki bu değerlerle ameliyattan cıkamazsın(sezeryan) normal yapmam da zaten imkansız. sezeryan dikişim cok ince! şimdi 25 gündür ilacı cift doz kullanıyorum yarın tahlil yapılacak umarım düşmüştür... düşmediyse de cok umrumda değil.. umarım bu süreçte bebeğime zarar gelmemiştir tek derdim bu! aksi takdirde kendimi asla affedemem(trioit problemleri şayet önlem alınmazsa bebeklerde zeka geriliğine yol acıyor) ya bu yükselmeyle bebeğim benim yüzünden skıkıntı yaşarsa diye düşünmekten kendimi yedim bitirdim açıkcası moralimi bozmamaya ve iyi düşünmeye çalışıyorum ama elimde olmadan başlıyorum ağlayıp sızlamaya güzel temennilerin icin tekrar tekrar teşekkürler canım
hakkınızı helal edin...
canım inşallah doğuma kadar geçer sıkıntın geçmezse de hayırlısı olsun canını sıkma hayırlı sağlıklı doğsunda gerisini düşünme Allah sabrını verir inşallah tekrardan çok çok geçmiş olsun
rabbim analı babalı büyütsün uzun ömürler versin inşallah...
40. haftaya geldim grip oldum iyimi bu gün yarın doğurmasam bari gripli gripli gerçi normal doğurmaya bile halim yok şuanda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?