2011 Aralık Anneleri

doğru söylüyorsun canım ... ama ne bilim işte annelik duygusu sanırım.. bazen yenik düşüyorum hormonların etkisiyle iyi düşünelim iyi olsun dediğin gibi herşey takdir i ilahi.. hakkımızda hayırlısı sağlıklı doğumlar nasip olur inşallahhh allahın izniyle tüm kötü düşünceleri geride bırakırım inş. sağlıkla oğlumu kucagıma aldıgımda (aminnnn)

Son düzenleme:
kızlarrrrrrr son saatlerımmm nöörrcemm ben yaaa şakaa gibi halen herşey heralde yarın doğuma gıdene kadar ben ınanamıycam..bugun ağdaya gittim...anamm aannammmm neymışş o ağdaa bida gidermıyım bılmıyorum kadın bıda gel azalır dedı ama bıdasını düşünemıyorum halennnn yanıyorum neysekı o iştende kurtuldum darısı yarıne allahım yardımcımız olsun sağsalım alrım kucağıma inşallahh......rabbım herkese yardım etsın.....sankı ben ben değilim şimdi:18::18::18: ruhlar alemınde yaşıyorum :)))) 12den sonra bişey yeyıp ,içme dedı doktorum,,bendesankı kıtlıktan çıkmış gibi yıyıp duruyorum annemgıl dur artık dıyolar bırı benı durdursun

depolamaya bakıyon heralde cnm:)) ama heralde bana da bişey yeme deseler öncesinde ne var ne yok yerim ay ac kalıcam diye sonunda zuzum senıde mezun ediyoz burdan bır üst kademeye gecmeye hak kazanıyorsun ne guzel darısı bızlere inş

canım Allah yardımcın olsun inşallah. içini ferah tut güzel düşün güzel olsun herşey :)

Allah yardımcın olsun. şimdiden gözün aydın canım :))

benim çizelge aldı başını gidiyo ama bende ne bi sancı ne bi nişan var ((( offf of ben ne zaman doğuracam (
bugün kontrole gittim herşey yolunda çok şükür
paşam 3500 gr olmuş eğer haftaya gelmezse bu gidişle bende sezeryan olacağım ((((
dua edinde hayırlısıyla doğurayım artık D

canımmm allahh yardımcın olsun senınde benımde gulyununda :) çok heycanlıyımmmmmmmmmmm :)) düşündükçe karnıma ağrılar giriyo :))) acaba heycandanmıkı yoksa çok yedıgım içnmiki

iyakaşamlar arkadaşlar 12 02 2011 tarihinde normal dogum yaptım yazmaya anca fırsat buldum dogumum normal oldu çok az suni sancı verdiler zaten geçen hafta salı gününde açılmam başlamaştı ilk önce 2cm di perşembe 4 oldu dr vartık gelmezse cuma gel biraz suni sancıyla dogurtalım dedi çünkü bebek çok aşagıda her an gelebilir dedi evde filanolur diye riske etmedi bizde cuma sabah gittik ama perşenbe gece her an sancı gelicek diye heycan ve stresten uyuyamamıştım sabah hastaneye gittik dr tekrar alttan muyane etti artık yatış ını yapalım çünkü 5cm açılman var dedi kardeşim hastanede çalıştıgı için hemen dogum salonuna geçtik nst ye bagladılar çok az suni sancı verdiler yavaş yavaş sancı gelmeye başladı dr geldi suyumu biraz açtı ve artık bebek gelmweye başladı dogumum hızlı oldu fazla uzun sürmedi allahım kimseyi odarda bırakmasın işallah hepiniz saglıkla alırsınız bebişlerinizi kucagınıza ben çok mutluyum şimdi3. bebişimde geldi kocaman bi aile olduk kızımın adı elif belinay oldu 2700 groldu tabi biraz eksik oldugu için zayıf bi bebek ama gayet saglıklı şimdi bol bol emzirmeye çalışıyorum dünyanın en güzel şeyi emzirmek

canım sorma bugun ben de ağdaya gittim burdaki arkadaşlar dedi, süper tertemiz oluyo falan. benim de yarın doktorda randevum var, dr bakar makar diye hem de doğuma da az kaldı diye neyse gittim, kız dediki bunlar biraz ufak almayabilir ama bi deneyelim. neyse bi denemeye başladık. ammmmmaaaaan allaaaahıııııım, utaanmasam çığlığı basacaktım. kız cart cart çekiyo, arada bi dur nefes alalım, konsantre olalım acıya dimi, nerdeeeeee. sanki onunki mi acıyo. neyse ben zaten yeter bırak çok acıyo dicektim rezil olmayı göze alarak, kız dedi abla hepsini almıyo, haftaya gel dedi. ben hemen toparlandım tamam bakarız falan dedim, eve geldim. bi daha da ağda mağda git ya..

canım allah yardımcınız olsun yarın. hiçbişeycik anlamadan bakcaksın ki bebişin kucağında bundan güzel mutluluk var mı ya dünyada. yarın yepyeni bir sayfa açılacak hayatında. umarım bebişinin de bahtı güzel olur...

canım cok gecmıs olsun ama şu ana kadar tırodın normalde tutulduysa ve son 1 ayda yukseldıyse cok korkmana gerek yoktur dıye dusunuyorum.cunku bebegın beyın gelısımı tamamlandı coktan.Rabbim yardımcın olsun.ınanıyorumkı degerlerın dusmustr ve sag saglım bebegınde sende sezeryandan cıkacaksınız.

gecmiş olsun cnm ya..sorma tam dogum yapacakken boyle rahatsızlıkların cıkmasıda cok kötü oluyor..insan böyle olunca dogurayım bıle dıyemıyor:)))

destina pazartesi salı ablam yanımdaydı ve o bir doktor...senin rahatsızlıktan bahsettim normal doğum yapamaz mı dedim?yapar niye yapamasın zaten o anın ağrılarıyla aklına bile gelmez dedi bende de var aynı sıkıntı hem kanıyor hemde meme başları oluştu ama hamilelikte bebek son zamanlarda baskı yaptığı için bağırsaklara ve makata olurmuş bazı bayanlara...doğumdan sonra kendiliğinden geçermiş...gerçi sen kendi doktoruna güven ama ben belki bir yardımı olur dedim

maşallah cnm darısı bizlere olsun inş rabbım analı babalı buyutmeyı nasip etsin inş...

bende hıc gıtmemıştım agdaya ama emınım senın gıbı olurdum en ıyısı hıc denememek sanırım:))) düşünmesi bile cok kotu zaten yaaa

sankııı hiçbişey yıyemıycem bıdaha,,habıre bişeyler yeyıp duruyorum vallaa yaa yolun sonuna bende geldım :18::18::18: şaka gibiiiii yarıne haber verırım inşallahhhhhh...çok az kaldı..hadı darısı senın başına artık onunuzu açıyorum...kım gelcek arkamdan bakalım :)))

zuzu sezeryandı sanırım...lütfen en kısa zamanda uygun olursan paylaş deneyimlerini sonda,lavman,ameliyat ve sonrası ağrılar felan...Allah yardımcın olsun dualarımız seninle...

Duruşko inşallah düşmüştür değerin tatlım .
Belem maşallah size :)
Yarın doğuracak fıstıklar hayırlısıyla inşallah :)

Son düzenleme:

cok sagol cnm ya inan moral oldu bunu okumak..cok sevindimm inş engel olmaz

pardon yaa zuzu...39+6 da ne sezeryanı...

sezeryan olacak cnm

canım hiç deneme bile. o felaket bi acı halen yanıyo heryerim ki düşün bitiremedi kız. eve geldim ayna ve jiletle devam ettim. kızım emmeyi bıraktığı gün de lazere gidiyorum. dicemki bu vücutta bi tane kıl görmeyeyim

canım sen bi ara iğrenç diye bi başlıkla kokudan bahsetmiştin yanlış hatırlamıyosam. noldu o durum doktoruna sordun mu? bende de oluyo. kendimden nefret ettim, hergün duştayım, eşim de her doktora gittiğimde yanımda, soramadım doktora da. eşimin yanında da bahsetmek istemiyorum adamcağızın midesini bulandırmayayım diye. merak ettim belki sen sormuşsundur diye.

aynıııı yaa azdı benımkıde kadın baktı dedımkı ya almassa hiç denemeyelım dedım benım amacım kaçmak bi deneyelım dedı aynennn cartt carttttt ben bağırdım vallaa az ama :))) hayatımdaa ilk kez gittim bu son olur heralde....neymış o beee :)))) doğumdan bukadar korkmuyordum ama korktugum kadarda varmış yanı..... guzelll dıleklerın ıcın sağol canım allah razı olsun hepimiz inşallahhh sağ salım kucaklarımıza alırız...yarın bambaşka olcak allahınızınıyle :)):2::2:

ben de kıza aynen öyle dedim. ben buna dayanamadım normal doğumun sancısını nasıl çekerdim allah bilir artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…