cnm ya sen zamanında neler atlatmış kadınsın inş bunuda aşacaksın allahın izniyle saglıkla sıhhatle kavusursun bebişine..ve düşünürsen aslında hiçbirimizin garantisi yok ki..ama kalımıza kötüyü getirmeyelim ıyı şeyler düşünelim gerisi takdiri ilahi..
gözün aydın olsun cnm ne mutlu sana tüm sevenlerin yanında ve yarın senın için buyuk gun hayatında yenı bır sayfa acılacak inş..rabbım saglıkla kavuştursun kızını inş..
gözün aydın cnm hayırlı olsun sütün bol olsun inş..emdikçe cogalır bol bol emzirmeye bak..
cok sagol cnm azmettim geçirecem inş hem tıbben destek elıyom hem psikolojıkmen kendimı motıve edıyom gececek gececek diye:))
AYSALH; cnm bu seferkı rahatsızlıgım bıraz farklı:) makat bölgesinde fisür oluşmuş bır nevı basur dedikleri ve kanama yapıyor devamlı o iyileşmeden normal dogum yapma şansım yok gibi bu da beni cok üzdü..ama iyileştirmek için elimden gelenı yapıyorum inş gececek..
bebişin emmeye alıştı artık heralde memeyı bırakmak ıstemıyorsa:))) ne guzel bol bol emzir cnm ne kadar emerse o kadar ıyı..
kızlarrrrrrr son saatlerımmm nöörrcemm ben yaaaşakaa gibi halen herşey heralde yarın doğuma gıdene kadar ben ınanamıycam..bugun ağdaya gittim...anamm aannammmm neymışş o ağdaa bida gidermıyım bılmıyorum kadın bıda gel azalır dedı ama bıdasını düşünemıyorum halennnn yanıyorum neysekı o iştende kurtuldum darısı yarıne allahım yardımcımız olsun sağsalım alrım kucağıma inşallahh......rabbım herkese yardım etsın.....sankı ben ben değilim şimdi:18::18::18: ruhlar alemınde yaşıyorum :)))) 12den sonra bişey yeyıp ,içme dedı doktorum,,bendesankı kıtlıktan çıkmış gibi yıyıp duruyorum annemgıl dur artık dıyolar bırı benı durdursun
canım cok haklısın karamsar olmaman lazım.. aslında hep iyi düşünmeyi seçen bi anneyim ama demek ki bazen zayıf düşüyorum.. bebeğim icin endişelendigim icin sağlıklı düşünemiyorum sanırımumarım herşey yolunda gider dediğin gibi. kötülükleri ardımızda bırakıp güzel haberleri biran önce sizinle paylaşmak dileğiyle aminnn canım benimm cok teşekürler.. allah razı olsun
kızlarrrrrrr son saatlerımmm nöörrcemm ben yaaaşakaa gibi halen herşey heralde yarın doğuma gıdene kadar ben ınanamıycam..bugun ağdaya gittim...anamm aannammmm neymışş o ağdaa bida gidermıyım bılmıyorum kadın bıda gel azalır dedı ama bıdasını düşünemıyorum halennnn yanıyorum neysekı o iştende kurtuldum darısı yarıne allahım yardımcımız olsun sağsalım alrım kucağıma inşallahh......rabbım herkese yardım etsın.....sankı ben ben değilim şimdi:18::18::18: ruhlar alemınde yaşıyorum :)))) 12den sonra bişey yeyıp ,içme dedı doktorum,,bendesankı kıtlıktan çıkmış gibi yıyıp duruyorum annemgıl dur artık dıyolar bırı benı durdursun
ii akşamlar güzel annecikler... dünden beri hiç fırsatım olmadı. çok şükür eşim, k.validem ve eşimin anneannesi geldiler... takdir edersiniz ki, ben de eşimin yanından ayrılamadım.
yarın da büyük gün zaten:)) sabah 8 de inşallah kızımı kucağıma almak için sezeryana alınıcam... nolur dualarınız eksik etmeyin. elimden geldiğince size haber vermeye çalışıcam. hepinizi çok seviyor ve öpüyorum...
hakkınızı helal edin...
Aminn canım allah razı olsun... trioit problemim var hamileliğim boyunca 15 günde bir ölcüm yapıldı ilaçla hallediyorduk ama son 25 gündür cok yükelmiş değerlerim.. 25 gün önceki kontrolde dr. um dedi ki bu değerlerle ameliyattan cıkamazsın(sezeryan) normal yapmam da zaten imkansız. sezeryan dikişim cok ince! şimdi 25 gündür ilacı cift doz kullanıyorum yarın tahlil yapılacak umarım düşmüştür... düşmediyse de cok umrumda değil.. umarım bu süreçte bebeğime zarar gelmemiştir tek derdim bu! aksi takdirde kendimi asla affedemem(trioit problemleri şayet önlem alınmazsa bebeklerde zeka geriliğine yol acıyor) ya bu yükselmeyle bebeğim benim yüzünden skıkıntı yaşarsa diye düşünmekten kendimi yedim bitirdim açıkcası moralimi bozmamaya ve iyi düşünmeye çalışıyorum ama elimde olmadan başlıyorum ağlayıp sızlamaya güzel temennilerin icin tekrar tekrar teşekkürler canım
gecmiş olsun cnm ya..sorma tam dogum yapacakken boyle rahatsızlıkların cıkmasıda cok kötü oluyor..insan böyle olunca dogurayım bıle dıyemıyor:)))
iyakaşamlar arkadaşlar 12 02 2011 tarihinde normal dogum yaptım yazmaya anca fırsat buldum dogumum normal oldu çok az suni sancı verdiler zaten geçen hafta salı gününde açılmam başlamaştı ilk önce 2cm di perşembe 4 oldu dr vartık gelmezse cuma gel biraz suni sancıyla dogurtalım dedi çünkü bebek çok aşagıda her an gelebilir dedi evde filanolur diye riske etmedi bizde cuma sabah gittik ama perşenbe gece her an sancı gelicek diye heycan ve stresten uyuyamamıştım sabah hastaneye gittik dr tekrar alttan muyane etti artık yatış ını yapalım çünkü 5cm açılman var dedi kardeşim hastanede çalıştıgı için hemen dogum salonuna geçtik nst ye bagladılar çok az suni sancı verdiler yavaş yavaş sancı gelmeye başladı dr geldi suyumu biraz açtı ve artık bebek gelmweye başladı dogumum hızlı oldu fazla uzun sürmedi allahım kimseyi odarda bırakmasın işallah hepiniz saglıkla alırsınız bebişlerinizi kucagınıza ben çok mutluyum şimdi3. bebişimde geldi kocaman bi aile olduk kızımın adı elif belinay oldu 2700 groldu tabi biraz eksik oldugu için zayıf bi bebek ama gayet saglıklı şimdi bol bol emzirmeye çalışıyorum dünyanın en güzel şeyi emzirmek
canım sorma bugun ben de ağdaya gittim burdaki arkadaşlar dedi, süper tertemiz oluyo falan.benim de yarın doktorda randevum var, dr bakar makar diye hem de doğuma da az kaldı diye neyse gittim, kız dediki bunlar biraz ufak almayabilir ama bi deneyelim. neyse bi denemeye başladık. ammmmmaaaaan allaaaahıııııım, utaanmasam çığlığı basacaktım. kız cart cart çekiyo, arada bi dur nefes alalım, konsantre olalım acıya dimi, nerdeeeeee. sanki onunki mi acıyo. neyse ben zaten yeter bırak çok acıyo dicektim rezil olmayı göze alarak, kız dedi abla hepsini almıyo, haftaya gel dedi. ben hemen toparlandım tamam bakarız falan dedim, eve geldim. bi daha da ağda mağda git ya..
canım allah yardımcınız olsun yarın. hiçbişeycik anlamadan bakcaksın ki bebişin kucağında bundan güzel mutluluk var mı ya dünyada. yarın yepyeni bir sayfa açılacak hayatında. umarım bebişinin de bahtı güzel olur...
depolamaya bakıyon heralde cnm:)) ama heralde bana da bişey yeme deseler öncesinde ne var ne yok yerim ay ac kalıcam diye sonunda zuzum senıde mezun ediyoz burdan bır üst kademeye gecmeye hak kazanıyorsun ne guzel darısı bızlere inş
zuzu sezeryandı sanırım...lütfen en kısa zamanda uygun olursan paylaş deneyimlerini sonda,lavman,ameliyat ve sonrası ağrılar felan...Allah yardımcın olsun dualarımız seninle...
destina pazartesi salı ablam yanımdaydı ve o bir doktor...senin rahatsızlıktan bahsettim normal doğum yapamaz mı dedim?yapar niye yapamasın zaten o anın ağrılarıyla aklına bile gelmez dedi bende de var aynı sıkıntı hem kanıyor hemde meme başları oluştu ama hamilelikte bebek son zamanlarda baskı yaptığı için bağırsaklara ve makata olurmuş bazı bayanlara...doğumdan sonra kendiliğinden geçermiş...gerçi sen kendi doktoruna güven ama ben belki bir yardımı olur dedim
pardon yaa zuzu...39+6 da ne sezeryanı...
maşallah cnm darısı bizlere olsun inş rabbım analı babalı buyutmeyı nasip etsin inş...
bende hıc gıtmemıştım agdaya ama emınım senın gıbı olurdum en ıyısı hıc denememek sanırım:))) düşünmesi bile cok kotu zaten yaaa
destina pazartesi salı ablam yanımdaydı ve o bir doktor...senin rahatsızlıktan bahsettim normal doğum yapamaz mı dedim?yapar niye yapamasın zaten o anın ağrılarıyla aklına bile gelmez dedi bende de var aynı sıkıntı hem kanıyor hemde meme başları oluştu ama hamilelikte bebek son zamanlarda baskı yaptığı için bağırsaklara ve makata olurmuş bazı bayanlara...doğumdan sonra kendiliğinden geçermiş...gerçi sen kendi doktoruna güven ama ben belki bir yardımı olur dedim
canım sorma bugun ben de ağdaya gittim burdaki arkadaşlar dedi, süper tertemiz oluyo falan.benim de yarın doktorda randevum var, dr bakar makar diye hem de doğuma da az kaldı diye neyse gittim, kız dediki bunlar biraz ufak almayabilir ama bi deneyelim. neyse bi denemeye başladık. ammmmmaaaaan allaaaahıııııım, utaanmasam çığlığı basacaktım. kız cart cart çekiyo, arada bi dur nefes alalım, konsantre olalım acıya dimi, nerdeeeeee. sanki onunki mi acıyo. neyse ben zaten yeter bırak çok acıyo dicektim rezil olmayı göze alarak, kız dedi abla hepsini almıyo, haftaya gel dedi. ben hemen toparlandım tamam bakarız falan dedim, eve geldim. bi daha da ağda mağda git ya..
canım allah yardımcınız olsun yarın. hiçbişeycik anlamadan bakcaksın ki bebişin kucağında bundan güzel mutluluk var mı ya dünyada. yarın yepyeni bir sayfa açılacak hayatında. umarım bebişinin de bahtı güzel olur...
aynıııı yaa azdı benımkıde kadın baktı dedımkı ya almassa hiç denemeyelım dedım benım amacım kaçmakbi deneyelım dedı aynennn cartt carttttt ben bağırdım vallaa az ama :))) hayatımdaa ilk kez gittim bu son olur heralde....neymış o beee :)))) doğumdan bukadar korkmuyordum ama korktugum kadarda varmış yanı..... guzelll dıleklerın ıcın sağol canım allah razı olsun hepimiz inşallahhh sağ salım kucaklarımıza alırız...yarın bambaşka olcak allahınızınıyle :)):2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?