2011 Aralık Anneleri

canım hadi artık saatler kaldı oğluna kavuşmaya Allah hayırlısıyla kurtarsın inşallah
canım maşallah oğluna inşallah seni fazla bekletmez
canımmm allahh yardımcın olsun senınde benımde gulyununda :) çok heycanlıyımmmmmmmmmmm :)) düşündükçe karnıma ağrılar giriyo :))) acaba heycandanmıkı yoksa çok yedıgım içnmiki

Allah analı babalı büyütsün canım gözünaydın

pardon yaa zuzu...39+6 da ne sezeryanı...

evet canım sezeryan doktora kalsa daha gunum var benım :))))pazartesı kontrole gıttgımde sancı cıktıda oyle allaım dedı:))) yazarım canım en kısa zamanda ben burdan ayrılamam :))destına doğurana kadar burdayım :))))))

ağda konusunda bende töbe etımmm aamannn jılet en guzelı yaaa bırak 2 gunde çıksın napimmmmm acımıyo hiç olmsaaa.anamdan emdıgım sur burnumdan geldi :)))))))))

benim cildim zaten hassas kesin yara olurdu:) normalde bacaklarıma agda yaptırınca bıle gunlerce mosmor oluyor oyuzden onu bıle yaptıramıyorum ancak epilasyon makınasıyla..oraya epilasyon makınasıda olmuyor mecbur jılete devam:))

evet son dönemlerde bazı bayanlarda olur dedi halende devam ediyor...eğer kasık ağrısı,idrar yanması ya da sivilcelenme varsa o zaman alttan muayene edeyim demişti bend de yoktu...ablam doktor ona sordum bebeğe zararı olur mu diye?normal doğum olsa belki olabilirdi ki hiç sanmam,sezeryanda hiç sorun olmaz dedi

evet ortak karar jilette kızlar...şimdi belden iğne yapacak belim temiz olsun yok efendim kasıktan kesecek orası temiz olsun derken hangi bi yeri jiletlicez...görümcemin sezeryan için karnını jiletlemişler ameliyatta

aranizda yeniyim ilk bebisim ve 37. haftamdayim.. bazilariniz 40.haftalarda sanki bana yarin geliverecekmis gibi geliyor.. bu his normalmidir ya??? simdiye dek cok sükür hersey normal ama bu his coktandir var bende... arkadaslar ne gibi hazirliklar yaptiniz peki biz daha isim bile bulamadik yani :18:

canım Allah yardımcın olsun, değerlerin düzelmiştir inşallah, dualarımız seninle

maşallah bebişineee

ayy koca göbüşümle güldürdün ya beni Allah da seni güldürsün tülayyy:)))

Allah yardımcınız olsun kızlar sağ salim hayırlısıyla atlatıp bebelerinize kavuşursunuz inşallah...

yiğit ve elif belinay da hoş gelmişler ne güzel
Allah bağışlasın analı babalı sağlıkla büyütün inşallah...

allah yardımcın olsun canım... sağlıkla kavuş bebişine inşalahhhh dualarımız seninle... cuma'ya ben varım inş.

Son düzenleme:
nusyaaaa
burda mısın cnm?

bugün kontrole gittik bebişin kafa çapı 10 cm olmuş
doktor hala normal diyor:)
haftaya çatı muayenesi yapacakmış bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…