canım hadi artık saatler kaldı oğluna kavuşmaya Allah hayırlısıyla kurtarsın inşallahkızlarrrrrrr son saatlerımmm nöörrcemm ben yaaaşakaa gibi halen herşey heralde yarın doğuma gıdene kadar ben ınanamıycam..bugun ağdaya gittim...anamm aannammmm neymışş o ağdaa bida gidermıyım bılmıyorum kadın bıda gel azalır dedı ama bıdasını düşünemıyorum halennnn yanıyorum neysekı o iştende kurtuldum darısı yarıne allahım yardımcımız olsun sağsalım alrım kucağıma inşallahh......rabbım herkese yardım etsın.....sankı ben ben değilim şimdi:18::18::18: ruhlar alemınde yaşıyorum :)))) 12den sonra bişey yeyıp ,içme dedı doktorum,,bendesankı kıtlıktan çıkmış gibi yıyıp duruyorum annemgıl dur artık dıyolar bırı benı durdursun
canım maşallah oğluna inşallah seni fazla bekletmezcanım Allah yardımcın olsun inşallah. içini ferah tut güzel düşün güzel olsun herşey :)
Allah yardımcın olsun. şimdiden gözün aydın canım :))
benim çizelge aldı başını gidiyo ama bende ne bi sancı ne bi nişan var((( offf of ben ne zaman doğuracam (
bugün kontrole gittim herşey yolunda çok şükür
paşam 3500 gr olmuşeğer haftaya gelmezse bu gidişle bende sezeryan olacağım ((((
dua edinde hayırlısıyla doğurayım artıkD
canımmm allahh yardımcın olsun senınde benımde gulyununda :) çok heycanlıyımmmmmmmmmmm :)) düşündükçe karnıma ağrılar giriyo :))) acaba heycandanmıkı yoksa çok yedıgım içnmiki
iyakaşamlar arkadaşlar 12 02 2011 tarihinde normal dogum yaptım yazmaya anca fırsat buldum dogumum normal oldu çok az suni sancı verdiler zaten geçen hafta salı gününde açılmam başlamaştı ilk önce 2cm di perşembe 4 oldu dr vartık gelmezse cuma gel biraz suni sancıyla dogurtalım dedi çünkü bebek çok aşagıda her an gelebilir dedi evde filanolur diye riske etmedi bizde cuma sabah gittik ama perşenbe gece her an sancı gelicek diye heycan ve stresten uyuyamamıştım sabah hastaneye gittik dr tekrar alttan muyane etti artık yatış ını yapalım çünkü 5cm açılman var dedi kardeşim hastanede çalıştıgı için hemen dogum salonuna geçtik nst ye bagladılar çok az suni sancı verdiler yavaş yavaş sancı gelmeye başladı dr geldi suyumu biraz açtı ve artık bebek gelmweye başladı dogumum hızlı oldu fazla uzun sürmedi allahım kimseyi odarda bırakmasın işallah hepiniz saglıkla alırsınız bebişlerinizi kucagınıza ben çok mutluyum şimdi3. bebişimde geldi kocaman bi aile olduk kızımın adı elif belinay oldu 2700 groldu tabi biraz eksik oldugu için zayıf bi bebek ama gayet saglıklı şimdi bol bol emzirmeye çalışıyorum dünyanın en güzel şeyi emzirmek
pardon yaa zuzu...39+6 da ne sezeryanı...
canım hiç deneme bile. o felaket bi acı halen yanıyo heryerim ki düşün bitiremedi kız. eve geldim ayna ve jiletle devam ettim. kızım emmeyi bıraktığı gün de lazere gidiyorum. dicemki bu vücutta bi tane kıl görmeyeyim
ben de kıza aynen öyle dedim. ben buna dayanamadım normal doğumun sancısını nasıl çekerdim allah bilir artık
evet canım sezeryan doktora kalsa daha gunum var benım :))))pazartesı kontrole gıttgımde sancı cıktıda oyle allaım dedı:))) yazarım canım en kısa zamanda ben burdan ayrılamam :))destına doğurana kadar burdayım :))))))
ağda konusunda bende töbe etımmm aamannn jılet en guzelı yaaa bırak 2 gunde çıksın napimmmmm acımıyo hiç olmsaaa.anamdan emdıgım sur burnumdan geldi :)))))))))
canım sen bi ara iğrenç diye bi başlıkla kokudan bahsetmiştin yanlış hatırlamıyosam. noldu o durum doktoruna sordun mu? bende de oluyo. kendimden nefret ettim, hergün duştayım, eşim de her doktora gittiğimde yanımda, soramadım doktora da. eşimin yanında da bahsetmek istemiyorum adamcağızın midesini bulandırmayayım diye. merak ettim belki sen sormuşsundur diye.
Goldenblack07 sanada çok geçmiş olsun canm
evet canım sezeryan doktora kalsa daha gunum var benım :))))pazartesı kontrole gıttgımde sancı cıktıda oyle allaım dedı:))) yazarım canım en kısa zamanda ben burdan ayrılamam :))destına doğurana kadar burdayım :))))))
ağda konusunda bende töbe etımmm aamannn jılet en guzelı yaaa bırak 2 gunde çıksın napimmmmm acımıyo hiç olmsaaa.anamdan emdıgım sur burnumdan geldi :)))))))))
triotilerim çalışmıyor değerlerim cok yükseldi son 3 haftada(( iyi dileklerin icin cok teşekkür ederim canım.. manevi desteğiniz sayesinde güç buluyorum.. amin inşallahh ... geri dönüp güzel haberlerimizi paylaşmak dileğiyle .. kucak dolusu sevgiler
merhaba kızlar sonunda oğluşuma kavuştum cuma günü spinal sezeryanla doğum yaptım.3552 kg doğdu minik yiğitim.biraz süt sorunumuz var ama inşallah bunuda aşarız.Darısı bütün arkadaşlarımın başına inş hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize :)
slm kızlar
bende doğumdan sonra değilde öncesinde istemiyom kimseyi anneme dedim zaten sana haber vermicez diye kayınvalidemlerde çok konuşan insanlar ben canımın acısıyla uğraşırken onların muhabbetlerini çekemem sizede haber vermicez dedim çocuk gelince inş haberiniz olur dedim aaaa olurmu falan dedi ama olur cnm ne var ki
hoş bakalım kocamın haberi olucakmı doğuma gittiğimden dün 1 saat falan gitti spor salonuna geldi az çalışmış yani bugün yine gitcekti sabah gördüm çantasını hazırlıyodu senin bi kötü günün olsun bak ben yanında olcammı dedim((( eve gel kapıları sil beni yıka yarın için öle git dedim spora:)))) talimatlara bak çok haşin gördüm kendimi...
ama gerçekten o inş spordayken ya da maçtayken gelir sancımda kendim giderim hastaneye içi içini yer ömüüüüürrrr boyu inşşşşşşaaalllah
burası pek durgun bu gece... doğuran doğurana kimse kalmadı galiba
burası pek durgun bu gece... doğuran doğurana kimse kalmadı galiba
ii akşamlar güzel annecikler... dünden beri hiç fırsatım olmadı. çok şükür eşim, k.validem ve eşimin anneannesi geldiler... takdir edersiniz ki, ben de eşimin yanından ayrılamadım.
yarın da büyük gün zaten:)) sabah 8 de inşallah kızımı kucağıma almak için sezeryana alınıcam... nolur dualarınız eksik etmeyin. elimden geldiğince size haber vermeye çalışıcam. hepinizi çok seviyor ve öpüyorum...
hakkınızı helal edin...
kızlarrrrrrr son saatlerımmm nöörrcemm ben yaaaşakaa gibi halen herşey heralde yarın doğuma gıdene kadar ben ınanamıycam..bugun ağdaya gittim...anamm aannammmm neymışş o ağdaa bida gidermıyım bılmıyorum kadın bıda gel azalır dedı ama bıdasını düşünemıyorum halennnn yanıyorum neysekı o iştende kurtuldum darısı yarıne allahım yardımcımız olsun sağsalım alrım kucağıma inşallahh......rabbım herkese yardım etsın.....sankı ben ben değilim şimdi:18::18::18: ruhlar alemınde yaşıyorum :)))) 12den sonra bişey yeyıp ,içme dedı doktorum,,bendesankı kıtlıktan çıkmış gibi yıyıp duruyorum annemgıl dur artık dıyolar bırı benı durdursun
iyakaşamlar arkadaşlar 12 02 2011 tarihinde normal dogum yaptım yazmaya anca fırsat buldum dogumum normal oldu çok az suni sancı verdiler zaten geçen hafta salı gününde açılmam başlamaştı ilk önce 2cm di perşembe 4 oldu dr vartık gelmezse cuma gel biraz suni sancıyla dogurtalım dedi çünkü bebek çok aşagıda her an gelebilir dedi evde filanolur diye riske etmedi bizde cuma sabah gittik ama perşenbe gece her an sancı gelicek diye heycan ve stresten uyuyamamıştım sabah hastaneye gittik dr tekrar alttan muyane etti artık yatış ını yapalım çünkü 5cm açılman var dedi kardeşim hastanede çalıştıgı için hemen dogum salonuna geçtik nst ye bagladılar çok az suni sancı verdiler yavaş yavaş sancı gelmeye başladı dr geldi suyumu biraz açtı ve artık bebek gelmweye başladı dogumum hızlı oldu fazla uzun sürmedi allahım kimseyi odarda bırakmasın işallah hepiniz saglıkla alırsınız bebişlerinizi kucagınıza ben çok mutluyum şimdi3. bebişimde geldi kocaman bi aile olduk kızımın adı elif belinay oldu 2700 groldu tabi biraz eksik oldugu için zayıf bi bebek ama gayet saglıklı şimdi bol bol emzirmeye çalışıyorum dünyanın en güzel şeyi emzirmek
merhaba kızlar sonunda oğluşuma kavuştum cuma günü spinal sezeryanla doğum yaptım.3552 kg doğdu minik yiğitim.biraz süt sorunumuz var ama inşallah bunuda aşarız.Darısı bütün arkadaşlarımın başına inş hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize :)
canım Allah yardımcın olsun, değerlerin düzelmiştir inşallah, dualarımız seninle
maşallah bebişineee
ayy koca göbüşümle güldürdün ya beni Allah da seni güldürsün tülayyy:)))
sankııı hiçbişey yıyemıycem bıdaha,,habıre bişeyler yeyıp duruyorumvallaa yaa yolun sonuna bende geldım :18::18::18: şaka gibiiiii yarıne haber verırım inşallahhhhhh...çok az kaldı..hadı darısı senın başına artık onunuzu açıyorum...kım gelcek arkamdan bakalım :)))
Duruşko inşallah düşmüştür değerin tatlım .
Belem maşallah size :)
Yarın doğuracak fıstıklar hayırlısıyla inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?