nusyaaaa
burda mısın cnm?
bugün kontrole gittik bebişin kafa çapı 10 cm olmuş
doktor hala normal diyor:)
haftaya çatı muayenesi yapacakmış bakalım hayırlısı
cnm bende dün gittim 98 çıktı benmki sen tam olarak kaç haftalıksın cnm ticker yokta..doktorun naısl normal diyo yaabenm doktorum dediki 10 u geçerse normal doğum yapman için çatının çok iyi olması lazım dedi senınki çatıya bakmadan nasıl normal dediki
ya sorma çok cesur doktorum
senin çatının dar olacağını tahmin etmiyorum diyor
boyuma kiloma falan bakıyo herhalde:)) 1.71/78 kilo:))
şuan 37+6 yız
10.5 a kadar normal olur diyor
yaa bence sen başka bi doktora daha görün derim ben.bende daha çatı kontrolü olmadım ama ne bilim senın 10 cm olmuş ve 3 gün geridesin benden bence biraz araştırmalısın bu konuyu sen cnm
çok haklısın inş hakkında hayırlısı olur arkadaşım
gecmiş olsun cnm ya..sorma tam dogum yapacakken boyle rahatsızlıkların cıkmasıda cok kötü oluyor..insan böyle olunca dogurayım bıle dıyemıyor:)))
iyakaşamlar arkadaşlar 12 02 2011 tarihinde normal dogum yaptım yazmaya anca fırsat buldum dogumum normal oldu çok az suni sancı verdiler zaten geçen hafta salı gününde açılmam başlamaştı ilk önce 2cm di perşembe 4 oldu dr vartık gelmezse cuma gel biraz suni sancıyla dogurtalım dedi çünkü bebek çok aşagıda her an gelebilir dedi evde filanolur diye riske etmedi bizde cuma sabah gittik ama perşenbe gece her an sancı gelicek diye heycan ve stresten uyuyamamıştım sabah hastaneye gittik dr tekrar alttan muyane etti artık yatış ını yapalım çünkü 5cm açılman var dedi kardeşim hastanede çalıştıgı için hemen dogum salonuna geçtik nst ye bagladılar çok az suni sancı verdiler yavaş yavaş sancı gelmeye başladı dr geldi suyumu biraz açtı ve artık bebek gelmweye başladı dogumum hızlı oldu fazla uzun sürmedi allahım kimseyi odarda bırakmasın işallah hepiniz saglıkla alırsınız bebişlerinizi kucagınıza ben çok mutluyum şimdi3. bebişimde geldi kocaman bi aile olduk kızımın adı elif belinay oldu 2700 groldu tabi biraz eksik oldugu için zayıf bi bebek ama gayet saglıklı şimdi bol bol emzirmeye çalışıyorum dünyanın en güzel şeyi emzirmek
kızlar zuzu bugün doğummu yapacak :26:
ya sorma çok cesur doktorum
senin çatının dar olacağını tahmin etmiyorum diyor
boyuma kiloma falan bakıyo herhalde:)) 1.71/78 kilo:))
şuan 37+6 yız
10.5 a kadar normal olur diyor
kızlar selam doğurna doğurana maşallah kızkardeşim yanımıza geldi geleli pek fırsat bulamıyorum
bizi mesak edenler olduysa hemen söyleyeyim şekerim tavanda
herhalde doğum yaklaştıkça stres yapıyorum bilmiyorum :18: onun dışında dün doktora gittik 2.894 gr olmuşuz
ama tabi şeker yüzünden doktorumuz biraz endişelendi... ben 2 kilo almıştım geri vermişim falan filan işte
of geç zaman geç babamız 17sinde geliyor o gelsin sonra da oğlumuz gelsin:26:
cok teşekkür ederim canım haklısın... güzel şeyler düşünüyorum ve umutsuz olmak istemiyor! umarım dediğin gibi oğlum herşeye karşı güçlü olmayı başarabilmiştir !!! evet ya 2 gün sonra kucagımıza alacagız hayırlısıyla ,sağlıkla inşallahhhh
Tülay naber canım? hala çalıştığına inanamıyorum maşallah sana
ben bırak çalışmayı ev işi bile yapmak istemiyorum. evi bile haftalık süpürüyorum neredeyse(
Merhaba
Susayım dedim ama yapamicamBebeğin kafası 10cm olabilir ama biliyorsunuz ki kemikleri doğum kanalından geçebilsin diye de çooook esnek. Ayrıca çatı doğum sırasında 1cm daha açılıyor. Bebeğin kafası da yumurta gibi uzuyor. o 2 bıngıldak da bu işe yarıyor. Doktorunuz harikaymış. Gideceğiniz herhangi başka bir doktor hemen sezeryan diyecek. İstanbul'da sezaryen oranları özel hastanelerde %84 olmuş. Herkesin tıbbi bir nedeni var diye varsayarsak, o zaman bugüne kadar çoktan neslimiz tükenirdi. Sakın korkmayın. Bedeniniz bebeğinizi doğurmak için tasarlandı. Bunun için doğanın gücüne inanın ve kimsenin sizi korkutmasına da müsaade etmeyin. Hayırlı doğumlar dilerim
Halimem zuzu ve daha baska kim varsa hatirlayamadigim saglikla kolaylikl yarin bebislerinize kavusmaniz icin dua ediyorum
Ama benim oglum da gelsin artikk, 2 gun gecti.hala tik yok.
Biz abiniz olcaktik ama galiba en kucuk kardes olacagiz.
Ayin 15 ine kadar gelmesse suni sanciyla dogum yapacakmisim, daha inmemis asagiya ve su anda 3.5 kilo.
evi işi öle yaaa kocama yaptırıyom iş(şirket) daha kolay ev hayatından ekmek elden su gölden yaşıyorum burda heheheheheh ay kedi gibi hissttim kendimi :))))
ben de hala bişey yokki anacım bugün 17:00 de randevum var bakalım açılma sancı neyim bişey çıkıcakmı?
işe yarıyor sanırım cnm:) hem fitil hem krem kullanıyorum normalde ilaçları hiç düzenli kullanamam ama şimdi bir gör beni hiç aksatmadan nasılda kullanıyorum bıran önce iyileşsin diye..DESTİNA canım senin rahatsızlığın vardı ne oldu krem işe yarıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?