2011 Aralık Anneleri

nusyaaaa
burda mısın cnm?

bugün kontrole gittik bebişin kafa çapı 10 cm olmuş
doktor hala normal diyor:)
haftaya çatı muayenesi yapacakmış bakalım hayırlısı

cnm bende dün gittim 98 çıktı benmki sen tam olarak kaç haftalıksın cnm ticker yokta..doktorun naısl normal diyo yaa benm doktorum dediki 10 u geçerse normal doğum yapman için çatının çok iyi olması lazım dedi senınki çatıya bakmadan nasıl normal dediki

ya sorma çok cesur doktorum
senin çatının dar olacağını tahmin etmiyorum diyor
boyuma kiloma falan bakıyo herhalde:)) 1.71/78 kilo:))
şuan 37+6 yız
10.5 a kadar normal olur diyor

şuan 37+6 yız

yaa bence sen başka bi doktora daha görün derim ben.bende daha çatı kontrolü olmadım ama ne bilim senın 10 cm olmuş ve 3 gün geridesin benden bence biraz araştırmalısın bu konuyu sen cnm

yaa bence sen başka bi doktora daha görün derim ben.bende daha çatı kontrolü olmadım ama ne bilim senın 10 cm olmuş ve 3 gün geridesin benden bence biraz araştırmalısın bu konuyu sen cnm

haftaya tekrar bir bakalım da muhtemelen sezeryan isticem
riske etmek istemiyorum Allah korusun
Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin

gecmiş olsun cnm ya..sorma tam dogum yapacakken boyle rahatsızlıkların cıkmasıda cok kötü oluyor..insan böyle olunca dogurayım bıle dıyemıyor:)))

sorma çok canım sıkıldı yaa gerçekten şuanda doğurasım yok gerçi şuanda daha iyiyimde gündüz gelseydi o kadar halsizdimki normal doğum felan yapamazdım herhalde ama bir iki gün daha gelmese iyi olur sanırım şu hastalığı atlatayım ondan sonra rahat rahat koklarım kızımı gelirse yoksa şimdi gelirse uzak durmam lazım ondan...

hayırlı olsun elif belinayın ömrü uzun olsun rabbim analı bablı büyütsün darısı biz kalanların başına inşallah...

kızlar zuzu bugün doğummu yapacak :26:

evet pamukcum halimemm , zuzuzu , gulyun bu gün sezeryan yolcuları :)

şuan 37+6 yız

Merhaba
Susayım dedim ama yapamicam Bebeğin kafası 10cm olabilir ama biliyorsunuz ki kemikleri doğum kanalından geçebilsin diye de çooook esnek. Ayrıca çatı doğum sırasında 1cm daha açılıyor. Bebeğin kafası da yumurta gibi uzuyor. o 2 bıngıldak da bu işe yarıyor. Doktorunuz harikaymış. Gideceğiniz herhangi başka bir doktor hemen sezeryan diyecek. İstanbul'da sezaryen oranları özel hastanelerde %84 olmuş. Herkesin tıbbi bir nedeni var diye varsayarsak, o zaman bugüne kadar çoktan neslimiz tükenirdi. Sakın korkmayın. Bedeniniz bebeğinizi doğurmak için tasarlandı. Bunun için doğanın gücüne inanın ve kimsenin sizi korkutmasına da müsaade etmeyin. Hayırlı doğumlar dilerim

Halimem zuzu ve daha baska kim varsa hatirlayamadigim saglikla kolaylikl yarin bebislerinize kavusmaniz icin dua ediyorum
Ama benim oglum da gelsin artikk, 2 gun gecti.hala tik yok.
Biz abiniz olcaktik ama galiba en kucuk kardes olacagiz.
Ayin 15 ine kadar gelmesse suni sanciyla dogum yapacakmisim, daha inmemis asagiya ve su anda 3.5 kilo.

kızlar selam doğurna doğurana maşallah kızkardeşim yanımıza geldi geleli pek fırsat bulamıyorum
bizi mesak edenler olduysa hemen söyleyeyim şekerim tavanda
herhalde doğum yaklaştıkça stres yapıyorum bilmiyorum :18: onun dışında dün doktora gittik 2.894 gr olmuşuz
ama tabi şeker yüzünden doktorumuz biraz endişelendi... ben 2 kilo almıştım geri vermişim falan filan işte

of geç zaman geç babamız 17sinde geliyor o gelsin sonra da oğlumuz gelsin:26:

Gecmis olsun , babasini da beklesin tabi oglusun.
Benimki kimi bekliyor daha anlamadim ben

günaydın kızlar,

cnm yaaaa yapma böle son 2 gün diyosun bişeycik olmaz merak etme bende şekerim yüksek çıktığında kendimden nefret ediyodum anlıyorum seni bi yandan ama bi yandan da üzülerek onları da üzdüğümüzü düşünüyorum yapma böle gör bak nası gelcek yanına bu benimmi diyip şaşırcaz inş diyelim de

nanan ömürlü olsun bebeğin kiloyuda sorun ediyodun bak nası hallolmuş hemen çok sevindim ii olmanıza çok öptüm ikinizi de(ay öpmekte yasaktı ama:))))

Tülay naber canım? hala çalıştığına inanamıyorum maşallah sana
ben bırak çalışmayı ev işi bile yapmak istemiyorum. evi bile haftalık süpürüyorum neredeyse (

Herkese gunaydin :) kizimla biz gune erken basladik dogurmak uzere olanlara saglik ve sihhatli dogumlar diliyorum yavrularini kucagina almis annelerimizide opuorum Allah kolaylik versin Cumlemize

Tülay naber canım? hala çalıştığına inanamıyorum maşallah sana
ben bırak çalışmayı ev işi bile yapmak istemiyorum. evi bile haftalık süpürüyorum neredeyse (

evi işi öle yaaa kocama yaptırıyom iş(şirket) daha kolay ev hayatından ekmek elden su gölden yaşıyorum burda heheheheheh ay kedi gibi hissttim kendimi :))))

ben de hala bişey yokki anacım bugün 17:00 de randevum var bakalım açılma sancı neyim bişey çıkıcakmı?

kızımlaa herkese güzel bir gün diliyoruz;bugün sezeryan olacak 4 tane arkadaşımız vardı;Rabbim yardımcıları olsun darısı bizlerin başına.Offf çok sıkıldım artık son vakitler hiç geçmiyor ya tam 20 gün varrrr...
benim içime doguya benim kızım 2012 doğumlu olacak kesin:)))

günaydın kızlarrrr..yarın inş dogururum bende yenı bır gune yenı bır bebekle başlarım bugunde olmadı

haklısınız katılıyorum size

inş gelir cnm sancınnnn inşşş

tülaycım sana kocaman gerçi bende doguma gıdecem ama hala evde calışmaya devam ediyorum daha öyle yatıpta boş boş dınlendıgımı bılmıyorum

DESTİNA canım senin rahatsızlığın vardı ne oldu krem işe yarıyor mu?
DURUSKO canım içini ferah tut;Rabbimin izniyle inş.h cuma günü doğumhaneden oğlunla birlikte sağlıklı bi şekilde çıkacaksınız.Rabbim dogum sırasında hepimizin yar ve yardımcısı olsun inş.h

Son düzenleme:
DESTİNA canım senin rahatsızlığın vardı ne oldu krem işe yarıyor mu?
işe yarıyor sanırım cnm:) hem fitil hem krem kullanıyorum normalde ilaçları hiç düzenli kullanamam ama şimdi bir gör beni hiç aksatmadan nasılda kullanıyorum bıran önce iyileşsin diye.. agrısı kanaması baya bır kesıldı bır ıkı gune daha ıyı olur sanırım..tamamen geçmezde en azından durumu kurtarırım inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…