sevindim canım inş.h tamamen geçerde sırf bu yuzden sezeryan yapmak zorunda kalmazsınişe yarıyor sanırım cnm:) hem fitil hem krem kullanıyorum normalde ilaçları hiç düzenli kullanamam ama şimdi bir gör beni hiç aksatmadan nasılda kullanıyorum bıran önce iyileşsin diye..agrısı kanaması baya bır kesıldı bır ıkı gune daha ıyı olur sanırım..tamamen geçmezde en azından durumu kurtarırım inş..
kızlar gulyun sezeryana alınmamış suni sancı vermişler suyuda geliyormuş bebeğim bir iki saate geliyor diye mesaj atmış...
dualarınızı esirgemeyin bir avazda kucağına alsın inşallah bebeğini...
kızlar şu doğumu hızlandıracak bi formül bilen varmı ben artık doğurmak istiyorum ya yürüyüşede çıkıyorum ama yok anacım gelmiyo benim bebiş
Destina acılı şeyler yeme sebze ye bol bol ki lyileş biran evvel canım
evet kızlar bu günün ilk bebişi Gülyun Üzel arkadaşımızdan gelmiş durumda kendisi suni sancı normal doğum ile şu dakikada bebeğini kucağına almıştır 3800 doğmuş elif defne kızımız ... rabbim analı babalı büyütsün uzun ömürler versin inşallah ....
evet kızlar bu günün ilk bebişi Gülyun Üzel arkadaşımızdan gelmiş durumda kendisi suni sancı normal doğum ile şu dakikada bebeğini kucağına almıştır 3800 doğmuş elif defne kızımız ... rabbim analı babalı büyütsün uzun ömürler versin inşallah ....
benim bebek dönmedi.37.haftaya kadar dönmezse ilk bebeklerde dönme genelde olmuyor dediler.39a başladım hala ters.mecbur sezeryan olucam.büyüdükleri için sıkışıp dönmüyorlar artık.
sevindim canım inş.h tamamen geçerde sırf bu yuzden sezeryan yapmak zorunda kalmazsın))
kızlar şu doğumu hızlandıracak bi formül bilen varmı ben artık doğurmak istiyorum ya yürüyüşede çıkıyorum ama yok anacım gelmiyo benim bebiş
Destina acılı şeyler yeme sebze ye bol bol ki lyileş biran evvel canım
kızlar bugün 38+0 ım doktora gittim GÜLCE'm 3500 gr ve 12.12 yani pazartesi Allah'ın izniyle yanımda olacak inşallah.spinal sezeryan olacak biraz tırsıklık yok değil ama yine de heyecan mutluluk ağır basıyor...tek korkum haftasonu gece felan suyum geliverirse diye...we are happy:)))))))))))
ay kızlar zuzuzdan haberi olan onu da çok merak ediyorum, kim doğursa çok heyecanlanıyorum, zaman yaklaştıkça kim doğursa ben doğuruyomuş gibi hissediyorum:)) haftaya gelecek beni de bebişim Allah'ın izniyle yrn gün verecek doktorumuz ooof geçmiyor vakit:))
doğum listesi kalkmış mı kızlar ben ulaşamıyorum
İyi günler,ben de martta bebeğimi kucağıma alacağım inş.Bebişlerinizle birlikte sağlıklı ve mutlu bir ömür dilerim.
Bebek bakım seti olarak hangi markayı aldınız?Ben Sebamed ya da bübchen düşünüyorum ama sizinde fikrinizi almak istedim.
http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/480917-2011-aralik-annelerinin-dogum-listesi.html
cnm burdan bakabılırsın:)
ikiside güzel cnm hangisini tercih edersen..
Bence doktoruna son dakkaya kadar diret banada doktorum ne dedı bılıyormusun 31. haftada bu haftadan sonra dönmez:) ama 35ınde dondu kızım Allahın işi son dakkada bıle donuyor sen canını sıkma :) epidural normal dogumda hıcbırsey anlamıyormusuz sezeryandada aynı sekılde ama normal dogum herzaman cok daha iyi birşey bızım ıcın vücudun tamamen temızlenıyor.ınsallah hayırlısı olsun tabii bebişimiz için hangısı daha saglıklıysa o olsun.Hayırlı doğumlar canım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?