2011 Aralık Anneleri

canım cok teşekkür ederim.. yüreğime serin su serptiniz...moral oldunuz hepiniz... aminnn inşallahhhh... hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimize kavuşalım inş.

Son düzenleme:
Bugün doğum yapmış olan tüm güzel anneleri tebrik ediyorum.. Allah analı babalı büyütsün. sağlık,mutluluk ve huzur her daim bizlerle olsun inş.hoşgeldiniz minikkkk yavrularrrr

hatunlar 38+5 te yani 12.12 pazartesi günü sezeryana alınacağım.geç değil mi ya?alttan çok zorluyor bebeğim gece suyum geliverir diye korkuyorum ya...ya haftasonu olursa böyle birşey doktorumu haftasonu bulmak zor oluyormuş...kuruntular kuruntular...

cnm yazını görünce yazmak istedim..
şu anda 36+4teyim.. 35+3te kontrole gittiğimde bu saatten sonra zor döner demişti doktorum.. ama 37+0a kadar bekleyelim dedi.. cuma kontrolümüz var.. dönmediyse sezo olacak mecburen..
bende normal doğumu çok isteyenlerden biriyim.. ama durum böyle olunca kendimizin ve bebişimizin sağlığı için dua etmekten başka seçeneğimiz yok ne yazık ki..
içine ferah tut.. hayırlısı böyleymiş demek ki..
bende hala sezeryan olacağımı kabullenemiyorum ama elden gelen birşey yok..

selam kızlar
beni gören herkes karnın aşağı inmiş diyor.annem hergün kontrol ediyor karnımı ne kadar inmiş diye.ben daha 2 hafta bekleyeceğim galiba.hiç sancı felan yok.herkes doğurduktan sonra doğuracağım galiba

Canım bende senın gibiyim.dr amcamız 3 hafta bekleyebılecegımızı söyledi yalnız deeğilsin

herkese selamlar...

nasilsiniz

Dogum yapan arkadaslar var mi ?

benim Ocak 22 bakalim, ne zaman gelicek bizim pitircik...

dr. gittim hersey normal dedi rahim kapali dedi

sancim falan da cikmadi NST de

15 inde bir daha gidicem bakalim.

kızlar merhaba ben de doğuramayanlardanım bakalım bebiş ne zaman gelecek dün çatı muayenesi oldumkorkutmak istemem ama berbattı açılmam yokmuş ama normal doğum için çatım idare edermiş ilk doğum olduğu için çatılar tam açık olmayabilirmiş ama normal doğum olabilir dedi muayeneden sonra kahverengi lekelenmem oldu ama doktorum söylemişti o yüzden korkmadım bebişimde hareketli cumartesi tekrar gideceğim öptüm hepinizi

midemin yangınından ölebilirim !!hani bu haftalarda geçiyodu,37.haftamdayım ama bu mide yanması niye sürüyo ki...üf zaman da geçmiyo.diziler de olmasa,yandık heralde.oyalıyo biraz....aaaaaaaaaaaaa cok sıkıldım ama ben

herkes bu cati muanesini cok abartiyor Niye` ?

ben hamileligimin 4.ayindan itibaren her kontrolümde dr. alttan bakti ultrasyon koltunda

ben almanyada yasiyorum

Tr de catala mi cikiyorsunuz ?

Merhaba güzel anneler ve adayları..40 haftam doldu ve kızım inatla doğum kanalına girmedi..Bugün alttan muayene oldum.Doktor bebek çok büyük değil ama normal yolla doğması imkansız gibi bişey dedi..ilk doğumum.normal olmasını çok isterdim fakat olmayacak.Nasip değilmiş..Yarın sabah 7de gidiyorum 9 gibi meleğime kavuşurum inşallah..Çok heyecanlıyımmmmmmm.Dualarınızı esirgemeyin.Hepinize hayırlı doğumlarrr ..

ben hamileligimin 4.ayindan itibaren her kontrolümde dr. alttan bakti ultrasyon koltunda

ben almanyada yasiyorum

bugün çatı muayenesi olmuş biri olarak sorunu cevaplayayım canm..Belki çok fazla abartılacak bişey değil ama hiç acısızda değil..Ben kendimi kasmadığım halde acı duydum..Evet muayene çatalda oluyo bu arada.

ben almanyada yasiyorum

arkadaşım abartmıyorum ultrasonla alttan bakma basit bir olay ama eldivenle alttan elle muayene ol ve aynı zamanda karnına bastırsın bakalım o zaman abartmayıo kabartmayı anlarsın

bende henüz çatı muayenesi olmadım..ama şunu çok merak ediyorum acaba gerçekten çatı muayenesi doğumu tetikler mi??

hayırlısıyla alırsın bebişini kucağını inşlh.allah yardımcınız olsun

Selam kızlar bise sorcam ya dudaklarımda son bı haftadır sürekli uçuk cikiyo biri geciyo biri başlıyor sınır oldum aranızda böyle bisey yaşayan var mı (

bende ilk zamanlar üzülüyordum canım kendimi çok alıştırmıştım normal olucak diye ama sonra bunada alışmaya başladım...önemli olan sağlıklı olmamız bebeklerimize sağlıkla kavuşmamız..

yaa sorma banada son haftalarda geçer demişlerdi ama tam tersine arttı.bütün gece sürüyor bazen.neyse ki az kaldı..

hayırlı olsun canım.inşallah yarın meleğinle olucaksın..ay ne güzel...bende cuma öğlen giriyorum sezeryana..cok heyecanlanıyor insan...acaba kime benziyor ,nesıl emzircem,....aklımdan birsürü şey geçiyor:)))

durusko yazdıklarını okudukça ne kadar cesur bir anne olduğunu öğrendim Allah inşaallah hem bebeğine hem de sana sağlıklı sıhhatli uzun bir ömür nasip etsin... dualarımız seninle...
bu arada ben de hala sancımın gelmesini dört gözle bekliyorum 38+5te bitti sayılır ama maşallahım var hiç sancı mancı yok... cuma kontrolüm var bakalım dr abimiz ne diyecek... ben de 39+larda doğurmak istiyorum nasip olur inşaallah... benim çatı muayenem yapılmadı sanırım dr da sancı başlarsa nasılsa normaldoğup doğmayacağını anlarız diyor ondan yapmıyor... iyi de oluyor bence, durup duururken neden hadi çatına bakalım denir bilmem sonuçta normal isteyenler sancısını bekliyor 40 hfta dolunca hala sancı yoksa plesantaya bakıp sezeryan deniyor, bence çatıya 37 vey 38lerde bakan drlar saçmalıyor... bir arkadaşımın dru 38de baktı çatısı dar dedi sonra yinede 40 a kadar bekledi arkadaşımama bebek inmedi girmedi kanala sezeryan oldu, boşuna canı yandı yani hatta öyle bir muayene etmişki arkadaşım çıkınca yolda bayılayazmış. bunları duyunca iyiyki drum demiyor dese zaten ben istemiyorum diyeceğim...

sezaryen tarihim belli oldu!!!!! 20 aralık ama oğlum bugün 36+2 de 3590 gr çıktı, doktor haftaya salı kontrole hazırlıklı gel, senin oğlan çok duracağa benzemiyor dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…