DESTİNA canım senin rahatsızlığın vardı ne oldu krem işe yarıyor mu?
DURUSKO canım içini ferah tut;Rabbimin izniyle inş.h cuma günü doğumhaneden oğlunla birlikte sağlıklı bi şekilde çıkacaksınız.Rabbim dogum sırasında hepimizin yar ve yardımcısı olsun inş.h
bi bebek daha...ne güzel...elifler çoğalıcak galiba..bende kızıma elif ismini koyucam.allah analı babalı büyütsün...
canım ben bayaa araştırdım son andada olabiliyormuş ama ender olan bi durum.zaten 39.haftayım hala ters benim bebiş...mecbur sezeryan olucam.normal doğum istemiştim hep başından beri kısmat böyleymiş.cuma sezeryana giriyorum...senin doktorum aceleciymiş galiba.37lere kadar dönüyorlarmıs cok rahat.sonra zorlanıyorlar.
selam kızlar
beni gören herkes karnın aşağı inmiş diyor.annem hergün kontrol ediyor karnımı ne kadar inmiş diye.ben daha 2 hafta bekleyeceğim galiba.hiç sancı felan yok.herkes doğurduktan sonra doğuracağım galiba
kızlar merhaba ben de doğuramayanlardanımbakalım bebiş ne zaman gelecek dün çatı muayenesi oldum korkutmak istemem ama berbattı açılmam yokmuş ama normal doğum için çatım idare edermiş ilk doğum olduğu için çatılar tam açık olmayabilirmiş ama normal doğum olabilir dedi muayeneden sonra kahverengi lekelenmem oldu ama doktorum söylemişti o yüzden korkmadım bebişimde hareketli cumartesi tekrar gideceğim öptüm hepinizi
herkes bu cati muanesini cok abartiyor Niye` ?
ben hamileligimin 4.ayindan itibaren her kontrolümde dr. alttan bakti ultrasyon koltunda
ben almanyada yasiyorum
Tr de catala mi cikiyorsunuz ?
herkes bu cati muanesini cok abartiyor Niye` ?
ben hamileligimin 4.ayindan itibaren her kontrolümde dr. alttan bakti ultrasyon koltunda
ben almanyada yasiyorum
Tr de catala mi cikiyorsunuz ?
Merhaba güzel anneler ve adayları..40 haftam doldu ve kızım inatla doğum kanalına girmedi..Bugün alttan muayene oldum.Doktor bebek çok büyük değil ama normal yolla doğması imkansız gibi bişey dedi..ilk doğumum.normal olmasını çok isterdim fakat olmayacak.Nasip değilmiş..Yarın sabah 7de gidiyorum 9 gibi meleğime kavuşurum inşallah..Çok heyecanlıyımmmmmmm.Dualarınızı esirgemeyin.Hepinize hayırlı doğumlarrr ..
bende ilk zamanlar üzülüyordum canım kendimi çok alıştırmıştım normal olucak diye ama sonra bunada alışmaya başladım...önemli olan sağlıklı olmamız bebeklerimize sağlıkla kavuşmamız..cnm yazını görünce yazmak istedim..
şu anda 36+4teyim.. 35+3te kontrole gittiğimde bu saatten sonra zor döner demişti doktorum.. ama 37+0a kadar bekleyelim dedi.. cuma kontrolümüz var.. dönmediyse sezo olacak mecburen..
bende normal doğumu çok isteyenlerden biriyim.. ama durum böyle olunca kendimizin ve bebişimizin sağlığı için dua etmekten başka seçeneğimiz yok ne yazık ki..
içine ferah tut.. hayırlısı böyleymiş demek ki..
bende hala sezeryan olacağımı kabullenemiyorum ama elden gelen birşey yok..
yaa sorma banada son haftalarda geçer demişlerdi ama tam tersine arttı.bütün gece sürüyor bazen.neyse ki az kaldı..midemin yangınından ölebilirim !!hani bu haftalarda geçiyodu,37.haftamdayım ama bu mide yanması niye sürüyo ki...üf zaman da geçmiyo.diziler de olmasa,yandık heralde.oyalıyo biraz....aaaaaaaaaaaaa cok sıkıldım ama ben
hayırlı olsun canım.inşallah yarın meleğinle olucaksın..ay ne güzel...bende cuma öğlen giriyorum sezeryana..cok heyecanlanıyor insan...acaba kime benziyor ,nesıl emzircem,....aklımdan birsürü şey geçiyor:)))Merhaba güzel anneler ve adayları..40 haftam doldu ve kızım inatla doğum kanalına girmedi..Bugün alttan muayene oldum.Doktor bebek çok büyük değil ama normal yolla doğması imkansız gibi bişey dedi..ilk doğumum.normal olmasını çok isterdim fakat olmayacak.Nasip değilmiş..Yarın sabah 7de gidiyorum 9 gibi meleğime kavuşurum inşallah..Çok heyecanlıyımmmmmmm.Dualarınızı esirgemeyin.Hepinize hayırlı doğumlarrr ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?