2011 Aralık Anneleri

sezaryen tarihim belli oldu!!!!! 20 aralık ama oğlum bugün 36+2 de 3590 gr çıktı, doktor haftaya salı kontrole hazırlıklı gel, senin oğlan çok duracağa benzemiyor dedi..

hayırlısı olsun canım.. ben de bugün ilk defa çatı muayenesi oldum.. doktorum sezeryan da olabilir normal de sen karar vericeksin dedi ve topu bana attı.. ne yapacağımı bilmiyorum.. çok ama çok korkuyorum ....

sezaryen tarihim belli oldu!!!!! 20 aralık ama oğlum bugün 36+2 de 3590 gr çıktı, doktor haftaya salı kontrole hazırlıklı gel, senin oğlan çok duracağa benzemiyor dedi..

Kısmetse benimde tarihim 20 aralık.. Ben şu an 36+6 yım. Cuma günü kontrolünde 3150 gramdı.. Size de sağlıklı doğumlar diliyorum.. İnşallah sağlıkla kucaklarız kuzularımızı:))))

Sizlere bişey sormak istiyorum deneyimli anneler ve bekleyenler. 36+6 dayım. 20 aralık kısmetse doğumum. Cumartesi kadın gelicek ve enine boyuna ev temizlenecek, halılarımda yıkandı bekliyo. Şimdi temizlikten sonra 10 günüm kalıyo. Beşiğini ana kucağını daha açmadım hepsi kutulu duruyo. Yatağı eşyaları falan hep poşetlerde. Temizlikten sonra artık açayım havalansın mı, yoksa en sona kadar bekleyim mi tozlanmasın diye.. Siz herşeyini serip hazırladınız mı...

benim herşeyim hazır sadece bebeğim eksik..eşyaları açıkta duruyor.sende aç istersen poşette duracağına havalansınlar

Üç hafta önce doktorum bu bebek erken gelir dedi temizlikler yapıldı, çantamı hazırladım, eşyaları yıkandı ütülendi yerleşti, yatağımızı kurduk bekliyoruz ne gelen var ne giden
Senin günün belli sanırım bence aç havalansınlar artık. Ben yatağına bi çarşaf serdim boydan boya toz olmasın diye..

aynen bende büyük bi çarşafla güzelce örttüm üstünü yatağın arada bi açıp seviyorum herşeyimiz hazır hadi oğlumm gel artık annecimmm

Evet günüm belli ama bizim ki de sizin bebişin tersine sürpriz yapabilir:)) Erken gelirse diye aslında artık hazırlamak lazım doğru. Çarşaf sermek mantıklıymış.. Bir an önce kollarınıza almak nasip olsun, sağlıkla inşallah:))

forum niye bukadar sessizz benım gibi doğurmayanlar nerdesinizz

yattığım yerden geçmişi didiklemeye çalışıyorum
doğan kaç bebiş oldu ayol sayısını kaybettim :) aydınlatın beni..

bu arada sezeryan olacaksam inş tarih seçebilirim.. 20.12.2011 :)

hadi hayırlısı olsun cnm:)

forum niye bukadar sessizz benım gibi doğurmayanlar nerdesinizz

kız doguran gitti doguran gitti geriye bizler kaldık( bizamanlar sayfaları okumaya yetişemezdim şimdi tek tük yazılıyor..

yattığım yerden geçmişi didiklemeye çalışıyorum
doğan kaç bebiş oldu ayol sayısını kaybettim :) aydınlatın beni..

bu arada sezeryan olacaksam inş tarih seçebilirim.. 20.12.2011 :)

cnm 50 kişi doldu şuan doguran..istersen 2011 aralık anneleri dogum listesinden bakabılırsın:)

kızlar ben doguramadıkça habire bişeyler yapmaya devam edicem sanırım..:))

mevlüt için dagıtmaya lavanta keseleri yaptım evdeki kumaşlardan içlerine de lavanta doldurdum havlu dolaplarına koyup kullanabılırler:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…