2011 Aralık Anneleri

sen ben pamuk annis seplem pintos ...kaldık cnm hadi birimiz acılışı yapsın artık yaa
keşke ben yapsam açılışı ama benm oğlanın hiççç niyeti yok gelmeye karnım hiç aşağı düşmedi daha doğum kanalına bile girmemiş bebeğim yaa ben en son doğuranlar arasında olacağım kesin

6 kişiyiz yani

canım her zamanki gibi bunlarda süper olmuş ellerine sağlıkk
forum niye bukadar sessizz benım gibi doğurmayanlar nerdesinizz
bende doğurmayanlardanım bizde yeni geldik
sezaryen tarihim belli oldu!!!!! 20 aralık ama oğlum bugün 36+2 de 3590 gr çıktı, doktor haftaya salı kontrole hazırlıklı gel, senin oğlan çok duracağa benzemiyor dedi..
hayırlı olsun bebişe dde maşallah

canım senin yine iyimiş benim 39+4 de alınıcak bende korkuyorum o zamana kadar normal doğum belirtisi olur diye:18:

canım haftaya bugün bebişim kucaklarım da inşallah o zamana doğuran olmazsa açılışı ben yaparım dicem ama mutlaka bebişlerden biri doğmuş olur o zamana

slm kızlar ben de aralık annesi olacağım inş. 37+0 olduk benimle aynı olan var mı hadi bakalım herkese hayırlı doğumlar:)

kızlar bugün dr. kontrolüm vardı bebeğimin suyu iyimiş sadece bunu söyledi kilosunu söylmedi( doğumda süpriz olucak artık nst de sancı çıktı ama günün belli zaten 6 günün var dedi sancın fazla olursa acile gel dedi hayırlısı artık bakalım oğlum günündemi gelicek yoksa sürpriz mi yapıcak

Son düzenleme:

benim kızımında kılosu süpriz olacak en son 1ay önce söylemişti 2900dü ozaman şimdi kaç oldu hıç bilmiyorum:)) ne guzel ya senın de sancın cıkmış..o sancılardan birazda bize yollayın cnm:))

benim kızımında kılosu süpriz olacak en son 1ay önce söylemişti 2900dü ozaman şimdi kaç oldu hıç bilmiyorum:)) ne guzel ya senın de sancın cıkmış..o sancılardan birazda bize yollayın cnm:))

inşallah hayırlı sağlıklı birazcıkta kilolu doğarlarbende bu sancıları anlamış değilim :44:ilk hamileliğimde hiç olmamıştı hayırlısı artıkk

kızlar doktorunuz cinsel ilişkiyi yasakladımı? yoksa serbestmi? çok merak ettim bilgilendirirseniz sevinirim

sezeryan için günü belli olanlarda sancı çıkıyor hatta bazıları sezeryan gününü beklemeden acil sezeryana alınıyorlar ama bizde tık yokkkk

kızlar doktorunuz cinsel ilişkiyi yasakladımı? yoksa serbestmi? çok merak ettim bilgilendirirseniz sevinirim

doktor herangi bir yasak koymadı cnm oyuzden arada bir takılıyoz:))

sezeryan için günü belli olanlarda sancı çıkıyor hatta bazıları sezeryan gününü beklemeden acil sezeryana alınıyorlar ama bizde tık yokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…