imkannız varsa uyuyun derhalben oğluşum birazdan uyanacak diye uyuyamıyorum
tam bilmiyorum, sanırım alttan bakıyorlar. bana da hiç alttan bakılmadıödüm patlıyor, utanırım ben hem de huylanırım. gerçi doğumda napacaksam, nereye kadar saklayacağız ki
bizim çok uykumuz var
Bende utanırım yaaaa. Hakkatten doğumu nasıl yapacaz. Kaç kişi birden bakacak.
Bizim de. bizim de..ne zaman fırsatını bulsam yatıyorum. Hatta yolda felan biri başımın altına yastık koysa ayakta uyurum.
imkanımız yok çalışıyoruz bizuyku dışında bi sorunumuz yok benim bal bebeğim uykuyu çok seviyo galiba
ben arabada uyuyanlarla çok dalga gerçerdim hep bi keçeli kalem olsada yüzleri boyasam diye muziplik geçerdi içimden şimdi acaba diyorum ben uyuyorum çantasında keçeli kalem biri varmıdır otobüste diye:44::44:ama akşamları çok erken yatıyorum yinede uykumu alamıyorum:26:
allah iyiliğini versin cetvelle mi :)))) kıs nasıl ölçecek dr. kesenin içindeki bebeği :) zorda kalmadıkça dr.lar pek bakmazlar alttan .. ama 13. haftadan sonra rahim ağzı uzunluğunu ölçmek için bakabilirler . siz idrara sıkışık gidip karından baktırın yine de çünkü 1 cm oynuyor alttan yada karından ölçümlerde
Allah iyiliğini versin canım beni bu keyifsiz günümde güldürdün:)
bizim çok uykumuz var
Pişşt annecikler nasılsınız ?
Tüm gün yattım geneDoktor amca yokmuş bugün, yarın gidicem artıkın nasip olursa
Bide tuhaf tuhaf rüyalar gördüm bi tane elinde bastonla yaşlı dede var bana aşıkmışDiyor ki sende beni seviyorsun tövbe yaa Bide yaşlı dedenin kızı var öğretmenmiş babam haklı biz seni istemeye gelcez diyor Bide üç tane boy boy kocaman yanaklı oğlan çocukları gördüm salyalı salyalı yirim yirimmm çok tatlıydılar
İyiyim tatlış hamdolsuniiiz sen nasılsınohhhh aramızda uyuyabilen birileri var en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?