2011 Aralık Anneleri

tam bilmiyorum, sanırım alttan bakıyorlar. bana da hiç alttan bakılmadı ödüm patlıyor, utanırım ben hem de huylanırım. gerçi doğumda napacaksam, nereye kadar saklayacağız ki

Bende utanırım yaaaa. Hakkatten doğumu nasıl yapacaz. Kaç kişi birden bakacak.

bizim çok uykumuz var

Bizim de. bizim de.. ne zaman fırsatını bulsam yatıyorum. Hatta yolda felan biri başımın altına yastık koysa ayakta uyurum.

ben arabada uyuyanlarla çok dalga gerçerdim hep bi keçeli kalem olsada yüzleri boyasam diye muziplik geçerdi içimden şimdi acaba diyorum ben uyuyorum çantasında keçeli kalem biri varmıdır otobüste diye:44::44:ama akşamları çok erken yatıyorum yinede uykumu alamıyorum:26:

imkanımız yok çalışıyoruz bizuyku dışında bi sorunumuz yok benim bal bebeğim uykuyu çok seviyo galiba

benim boşgünüm ama yine uyuyamıyorum bu haftalarda normal .. 11+ lara geldiğinizde ortadan kalkıyor

:) yetiyordur o aslında ama işte hormonlar

Allah iyiliğini versin canım beni bu keyifsiz günümde güldürdün:)

ben de çok güldüm kendime

gebelik haftama göre kuşumun el ve ayak parmaklarındaki perdeler kalkmış ve elini açıp kapatıyormuş
yerim o elleri bennnn

Pişşt annecikler nasılsınız ?
Tüm gün yattım gene Doktor amca yokmuş bugün, yarın gidicem artıkın nasip olursa

Bide tuhaf tuhaf rüyalar gördüm bi tane elinde bastonla yaşlı dede var bana aşıkmış Diyor ki sende beni seviyorsun tövbe yaa Bide yaşlı dedenin kızı var öğretmenmiş babam haklı biz seni istemeye gelcez diyor Bide üç tane boy boy kocaman yanaklı oğlan çocukları gördüm salyalı salyalı yirim yirimmm çok tatlıydılar

kızlar ben kaçtım, koçiş işten gelmek üzere, gene yemek yok

bu arada hamilelik döneminde kılınan namaz ceninde oluşan şekil bozukluğunu gideriyormuş. bura KK da okudum. hemen öğle namazımızı kıldık bebişimle

Buraya bence yiyecek yazmayın kızlar o an belki mümkün değildir bulupta yememiz çünkü

Ay kızlar çok güldüm yorumlarınıza yaa Allah da sizi güldürsün emi ikili testte korkacak hiçbişey yok ki nesinden kroktunuz, alttan da bakılmıyo, zaten 9. haftadan itibaren artık karından bakmaya başlıyolar, bana dün ilk defa karından baktı doktorum, artık karından bakacaz dedi
İkili teste gelince, ikili test dedikleri şey 3 boyutlu ultrasonda karından(!) bakılarak ense kalınlığı, baş-popo mesafesi ve diğer bazı ölçümlerin yapılması ile kanda free beta hcg ve PAPP-A değerlerinin sonucuna göre bilgisayarın bebeğinizde down sendromu olma olasılığını verdiği bi ölçüm bu kadar basit işte korkmak yerine heyecanlanmalısınız bence, ikili testte ilk defa bebeğinizin 3 boyutlu görüntüsünü göreceksiniz, normal ultrasondan çok daha net ve güzel görüneceğine emin olun benim daha 3 haftam var ikiliye, daha şimdiden sabırsızlanmaya başladım

ben de dün gece hep saçma rüyalar gördüm. daha doğrusu kabus, çok korkuttular.
bu aralar çok görüyorum, hamilelikten midir nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…