Bide tuhaf tuhaf rüyalar gördüm bi tane elinde bastonla yaşlı dede var bana aşıkmışDiyor ki sende beni seviyorsun tövbe yaa Bide yaşlı dedenin kızı var öğretmenmiş babam haklı biz seni istemeye gelcez diyor Bide üç tane boy boy kocaman yanaklı oğlan çocukları gördüm salyalı salyalı yirim yirimmm çok tatlıydılar
kızlar ben kaçtım, koçiş işten gelmek üzere, gene yemek yok
bu arada hamilelik döneminde kılınan namaz ceninde oluşan şekil bozukluğunu gideriyormuş. bura KK da okudum. hemen öğle namazımızı kıldık bebişimle
Ay kızlar çok güldüm yorumlarınıza yaa Allah da sizi güldürsün emiikili testte korkacak hiçbişey yok ki nesinden kroktunuz, alttan da bakılmıyo, zaten 9. haftadan itibaren artık karından bakmaya başlıyolar, bana dün ilk defa karından baktı doktorum, artık karından bakacaz dedi
İkili teste gelince, ikili test dedikleri şey 3 boyutlu ultrasonda karından(!) bakılarak ense kalınlığı, baş-popo mesafesi ve diğer bazı ölçümlerin yapılması ile kanda free beta hcg ve PAPP-A değerlerinin sonucuna göre bilgisayarın bebeğinizde down sendromu olma olasılığını verdiği bi ölçümbu kadar basit işte korkmak yerine heyecanlanmalısınız bence, ikili testte ilk defa bebeğinizin 3 boyutlu görüntüsünü göreceksiniz, normal ultrasondan çok daha net ve güzel görüneceğine emin olun benim daha 3 haftam var ikiliye, daha şimdiden sabırsızlanmaya başladım
peşin yorum
toton açıkta kalmış , bu biiiiiiirrrr :82:
oğlun olacak tosun mu tosun , bu ikiiiiiiiii
rüyada da olsa her sakallıyı deden sanma , bu da üüüüüüüüçç
şaka bir yana , hayırlara çıkar inşallah , erkek çocuk çabuk ve müjdeli haber derler
peşin yorum
bebişim gözlerinin babasına benzemesi için ne zaman bakmalıyım gözlerine:) hurafemi bilmiyorum ama böyle bir olay duydum sanki
bir şey yokmuş, hatta öncekilerden daha iyimişçok saol bilgilendirdiğin için
benimde 1 ayım var, beklemesi ne zormuş.
Gözleri diilde burnu benzesin beyimeHerifimin burnu benimkinden şekilli güzel
gözleri diilde burnu benzesin beyime :d herifimin burnu benimkinden şekilli güzel
ben arabada uyuyanlarla çok dalga gerçerdim hep bi keçeli kalem olsada yüzleri boyasam diye muziplik geçerdi içimden şimdi acaba diyorum ben uyuyorum çantasında keçeli kalem biri varmıdır otobüste diye:44::44:ama akşamları çok erken yatıyorum yinede uykumu alamıyorum:26:
Bide tuhaf tuhaf rüyalar gördüm bi tane elinde bastonla yaşlı dede var bana aşıkmışDiyor ki sende beni seviyorsun tövbe yaa Bide yaşlı dedenin kızı var öğretmenmiş babam haklı biz seni istemeye gelcez diyor Bide üç tane boy boy kocaman yanaklı oğlan çocukları gördüm salyalı salyalı yirim yirimmm çok tatlıydılar
kızlar ben kaçtım, koçiş işten gelmek üzere, gene yemek yok
bu arada hamilelik döneminde kılınan namaz ceninde oluşan şekil bozukluğunu gideriyormuş. bura KK da okudum. hemen öğle namazımızı kıldık bebişimle
peşin yorum
şaka bir yana , hayırlara çıkar inşallah , erkek çocuk çabuk ve müjdeli haber derler
Ha haa aslında aynen Allah benim kocişe kız güzelliği vermiş len diyom sen bayan olsaydın bana on basardın diyorum bazenben komple benzesin istiyorum
Ah canım oluyor böyle şeyler bazen kızma kendine .Hayır olsun gece bende tuhaf bir rüya gördüm. Çirkin kısa boylu bir adamla iri kıyım siyah bir köpek gidiyordu. ay ne çirkin bunlar dedim. Sonra bana bir ses bir bağırdı. Niye hor görüyorsun onları senin evladınıda onlara benzetelim mi şimdi? dedi. "tövbe Yarabbim, tövbe" diye diye uyandım. Ama gece yatarken kocamla, kayınvalidem için böyle düşünmüştüm sanırım ondan gördüm. Onlar her kızdıklarında köpek derler herkese, bende gece yatarken içimden sizden ala köpek mi var diye geçirdim. Rabbim onlara benzeteyim mi diye kızdı tabii. Onlar nasıl konuşursa konuşsun ben terbiyemi bozmamalıydım.Tövbe Allah'ım, tövbeee.
Ha haa aslında aynen Allah benim kocişe kız güzelliği vermiş len diyom sen bayan olsaydın bana on basardın diyorum bazen
akalımBen erkek olursa eşimin Rahmetli babasına benzesin isterim. Onun gibi sarı saçlı, cam mavisi gözlü olsun. Ama kız olursa bana benzesin. Çok güzel değilim ama anasının kızı olsun isterim. Halasının biri yeşil,biri mavi gözlü, eşim yeşil gözlü. Bense kahverengi gözlüyüm. Ama yine de bana benzesin. Çünkü benim bu kahve gözlerimin kırk yıl hatırı var.
akalım
Ha haa inşallah bakalım aman benim kayınpedere falan benzesin hiç istemem ne tipi ne karakteri bir sülaleye bir tane sert, soğuk yeter ikinciye gerek yok:86:
Buraya bence yiyecek yazmayın kızlar o an belki mümkün değildir bulupta yememiz çünkü
ben de dün gece hep saçma rüyalar gördüm. daha doğrusu kabus, çok korkuttular.
bu aralar çok görüyorum, hamilelikten midir nedir
bebişim gözlerinin babasına benzemesi için ne zaman bakmalıyım gözlerine:) hurafemi bilmiyorum ama böyle bir olay duydum sanki
ay bugün herkesin espiri yeteneği hat safaya çıkmış durumda. Bebişlerimizden mi yoksa artık riskli haftaları yavaş yavaş geride bıraktığımzdan mı bilmem.çok güldürdünüz beni. Allah'da sizleri güldürsün.
ben de dün gece hep saçma rüyalar gördüm. daha doğrusu kabus, çok korkuttular.
bu aralar çok görüyorum, hamilelikten midir nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?