2011 Aralık Anneleri

inşallah canım.beklemek zormuş gerçekten.bekledikçe acabalarda artıyor.hareket etmese hemen panikliyorum artık.hakkımızda hayırlısı olsun artık

kızlar bu arada PİNTOSS ve NAZLI_85 arkadaşlarımız dogum yaptılar sezeryanla..bugun de LATİFELİF arkadaşımızın nişanı gelmiş hastaneye gidiyordu cok heyecanlıydı..inş hayırlı haberlerle gelir...

destina 78 saol arkadaşım yok doğurmadım henüz ama son aylarımın her bir günü ay gibi geçiyor çok zor geçti benim için zaman ama şükür bu zamana geldik senin ilk bebeğinmi??

yok cnm benim 3.olacak inş:)) 13yaşında kızım var 7yaşında oglum var bu da inş kız olacak:))

cnm bende o sıkıntıdan sıkılıp bugun doktora gıttım ne durumda bu kızım dıye:)) ama iyi moral oldu bana dogum kanalına yerleşmiş..birde 1cm acıklıgım varmış..en azından bunları bılmekte güzel..geriye şu sancılar kalıyor..inş gelir bu haftada bekletmez beni...

inşallah canım.beklemek zormuş gerçekten.bekledikçe acabalarda artıyor.hareket etmese hemen panikliyorum artık.hakkımızda hayırlısı olsun artık
evet canım herkesin kendince sancıları ağrıları vardır ama ben kan sulandırıcı iğne kullandım hergün benim ağrılarım vede endişelerim kendimce daha çoktu halada var rabbim endişelerimizden hayırlısıyla kurtarsın inş

canım öncelikle bebeğine maşallah küçük tosuncuk olucak annesiinş sancıların kendiliğinden başlar ve hayırlısıyla pırtt diğe doğurursun heheheee benimde 3.cü ilk kızım 10 oğlum 8 buda inş kız olucak yaşımda 31 yarışmacı arkadaşlarada başırılar vede hayırlı doğumlar dilerim hahahyyy..

aminnn inşşş cnm.. seninle nerdeyse aynıyız kız oglan kız sıralı gitmişiz..benim yaşta 33 ..:))) yarışmayı en sonlarda tamamlıyacaz ama bizler :)) dogum yapanlar 60 kişi oldu sanırım..

oooo çokk sevindimmm şekerim yaaa negüzel moral oldu sanada bizlerede ben sana demiştim bu kız seni üzmez kendisi gelir diye..inş bu hafta doğurursun diye tahmin ediyorum hayırlısı olsun arkadaşım gerçekten çok sevindim inş bende doğururum da kurtulurum
bu gazla şimdi bütün yarım kalan işlerimi tamamlayayım ben uzun zmandır ewde iş yapmıyordum ütülerde birikmiş biraz yorulayım bakalım

ayy sorma cnm ya bana da cok moral oldu doktorum bu hafta bol bol yuru devamlı yurumeye bak dedi.. ayy inş gelir artık şu sancı darısı sana olsun sende pazartesi güzel haberlerle gel inşş...

bende kızımın yatagını hazırlıyacam bugun tozlanmasın dıye sermemiştim carşaflarını artık sereyimde üzerine çarşaf örterim o sekılde bekleriz..

ay burada çok heyecanlı şeyler oluyor..
canım ya çok sevindim.. hadi hayırlısı bakalım.. ben inanıyorumki bu defa sancında gelecek inşallah..
en çok bekleyenler, artık doğuralım diyen arkadaşlarımız da bebeklerini kucaklarına aldılar.. hepsine maşallah, sağlıkla büyütsünler bebişlerini inşallah..
darısı başımıza inşallah hayırlısıyla sağlıkla..

merhaba canım ben sezeryanmı normalmı henuz bellı dııl ama bısı anlamıyormussun panık atak yoksa sende bence anestezıye gerek yok bebısını gor dogumunu Allah yardımcımız olsun

aysuncum buarada eger sen benden önce dogurmassan senın telini kaydettim sana haber veririm

bende 3-4 kişinin telini kaydetmiştim ama hepsi doğurdular haber versem foruma girirpte millette yazamazlar malum yoğunlar..senide kaydetmiştim ama sende benden önce doğuracaksın kesin neyse haber ver bana hemen sevindirik oluruz hep beraber malum senin doğurmanı dört gözle bekliyoruz

ayy cnm inş bu sefer sizlerinde dualarıyla öyle olur

aysuncum orası hiç belli olmaz bakarsın sende bırden doguma gıdıverirsinbende de kaç kişi kayıtlıydı anam hepside dogurdu seni pamugu ekledim bakayım hanginiz dogurmassa ona haber vericem neslihanda kayıtlı 16sından önce olursa ona da haber verebılırım

destinacım sana bir şey sormak istiyorum canım... tecrübeli bir anne olarak:) benim ilk çocuğum o yüzden karar veremedim. dün dr'a gittim bebeğim iyi maşaallah kilosu 3650 dedi nst de sancılarım 25-30 derken bir ara 80e kadar geldi ama düzenli değil sancılar. dr da salı tekrar nst eğer hala düzenli sancıların olmazsa cuma hastaneye yatışını yaparız dedi. benim cuma 40+0 oluyor. neden dedim suni sancı deneriz dedi. peki canım suni sancıyı sana drun açılman varken mi verdi? yoksa benim gibi iken mi? cumaya kadar hiç birşey belli olmaz ama bebek daha kanala inmemiş bu sürede iner mi? yani boşuna sancı çekip doğuramama olasılığı da var mı? açılmam var mı onu da bilmiyorum alttan bakmadı şimdilik. yani suni sancı yerine sezeryan mı olsam demeye başladım... yoksa denesek mi? ama olmazsa o zaman boşuna mı acı çekmiş olacağım..? arkadaşlar lütfen fikri olan cevap yazsın:26::26::26:

aminnn inşşş cnm.. seninle nerdeyse aynıyız kız oglan kız sıralı gitmişiz..benim yaşta 33 ..:))) yarışmayı en sonlarda tamamlıyacaz ama bizler :)) dogum yapanlar 60 kişi oldu sanırım..
evet ben bazen kararsız kaldım acaba ben ocak anneleri topiğinemi gitsem diye ama ben gerçek aralık anne adayıydım diğerleri sahte çıktı hahahyyy ve evet senle aynı gitmişiz maşallah maşallahrabbim bunuda hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin amiiiin...
merhaba canım ben sezeryanmı normalmı henuz bellı dııl ama bısı anlamıyormussun panık atak yoksa sende bence anestezıye gerek yok bebısını gor dogumunu Allah yardımcımız olsun

yok şükür panik atak falanda nebilim o anki herşeyi görmeye tansiyonum dayanırımı bilemem bundan 15 gün önce doktoruma sorduğumda biz belden uyuşturma yöntemiyle alıyoruz bebişleri demişti bende sorun olmazmı dediğimde hayır hayır sorun olmaz dedi ama kesin konuşmamıştık iş bugüne gelince panik oldum şimdiden uyuyamıyorum bile ya ruyama giriyor korkudan aslında en korktuğum olay belden uyuşturulmanında 2 yöntemi var sanırım biri önce ucu ince bir iğneyle uyuşturulup sonra büyük iğneyle narkoz veriliyor diğeride ucu kalın bir iğne belden batırılıp çok derine hatta bir alet takılıyormuş karakatmı kararatmı herneyse adı bunları daha önce konuşmam gerekti yaaa offfffneyse hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inş

slm kızlar nasılsınız?bugün eşimle mutfak dolaplarını sildik yarında ewi sil süpür ewt p.tesi sabahı kv gelebilir artık:))))
buarada normal dogum yapan ve yapacak olan arkadaşlara sorum olacaktı;çantalarına hasta bezi koydular mı lazım oluyor mu?Ben koymadım da....koysam mı ki acaba?:)

oh ne güzel maşaallah okudukça içim açıldı... benim malesef inmemiş.. annem benim de inmezdi inerse zaten ağrı yapar sancım başlayınca 1 saat içinde inerdidiyor... züğürt tesellisi yapıyorum işte dün baya ayakta kaldım insin diye ama inmiyor of ya zormuş beklemek.. annem de kızıyor oğlum gününün dolmasını bekliyor neden acele ediyorsun diyor ama oğlumda pek tembel çıktı ya hiç anasına çekmemiş...
hayırlı haberleini bekliyoruz canım... benim en geç 16 aralık cuma işte oğlum perşembeye kadar gel diyorum bakalım nasip hayırlısı... sezeryandan da korkuyorum yaf

ben de koymadım ama bol bol uzun petlerden koydum ki gerekirse eşimi hemen yollar aldırıveririm ne yapayım arada o da koşsun demi:)ben al istersen dedim eşim de gerekli olursa gider alırım o gün gelsin dedi bakalım görecez....

bende uzun petlerden koydum canım inşallah gerek kalmaz;gerek kalırsa da dediğin gibi kocişler kostursunazcık

kızlar doktordan geldik biz, alttan kontrol etti açılman yok dedi, 1 saat tempolu yürüş yap tekrar bakalım dedi, yürüyüşten sonra yine açılman yok dedi...yarın tekrar gideceğiz kısacası şuan için bir sorun yokmuş..içimden bir ses yarın doğuracağımı söylüyor bakalım.. bu arada arkadaşlar destek oldunuz bana hepinize çokkkkkk teşekkür ediyorum :)))

kızlar eşimle yuruyuşe cıkıp geldik eve gelir gelmez cok sıkıştıgım için wc ye koştum çamaşırımda kahverengimsi birazda kanlımsı bir akıntı vardı ama öyle cok deil..acaba nişan dediklerimidir bu yoksa sabah alattan muayne oldum dıyemıdır bilemedim:26::26:

cnm benım öncekılerde sunı sancı verildi ama alttan muayne ettiğinde acıklık oluyordu sadece sancı namına bişey olmuyordu..hiç acılma yokken nasıl olur bılemıyorum..ama inş ozamana kadar sen yurumeye falan devam et inş acılma olur dogum kanalına gırer..ve hatta sancın gelir..bu işler hiç belli olmaz.. bırde 40hafta dolsada bebek ıyıyse bıraz daha bekleyebılıyorlar benım öncekılerde hep 42haftaya kadar beklendi kızımda 23aralıktı dogum tarıhı ama 9ocakta dogdu düşün..

ben gece pedinden aldım yanıma hastabezide numune cıkmıştı bişeyden onu koydum özellikle almadım dıgerlerınde de gerek olmamıştı cok gerekırse aldırırım ozaman..

cnm annen haklı bu işler hıç belli olmaz bıanda bıle herşey değişebılır..bu hafta bol bol yurumeye bak sende..bende şimdi yuruyuş yapıp geldim evımde 4. kat bol bolda merdıven cıkarım artık..gunde bır ıkı kez dışarı cıkıp geleyım barı bu hafta yatmak yokkk

inş cnm sende bende yarına dogururuz sankı bana da öyle gıbı gelıyorda bakalım hayırlısı

kızlar bu arada LATİFELİF arkadaşımız sabah yazmıştım nişanı gelmiş hastaneye gidiyor diye..az önce gelen mesajında 2cm acıklıgı varmış ve 5dakkada bir gelen kasılmaları varmış yatış yaptırmışlar hastaneye dua edin hayırlısıyla kavuşsun bebişine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…