aynen canım sıkıntıdan patlıyoruz yaa bide ağrılar cabası ben hayret ediyorum 40 haftasına kadar bekleyenleri ayakta alkışlıyorum valla takdiri şayan kişiler o kişiler psikolojileri nasıl ama nasıl bozulmuyor hayrett..şaka bir yana elbetteki rabbim sabrını veriyor inş sende en kısa zamanda sancılanırsında suni sancıya filan gerek kalmaz..
destina 78 saol arkadaşım yok doğurmadım henüz amason aylarımın her bir günü ay gibi geçiyor çok zor geçti benim için zaman ama şükür bu zamana geldik senin ilk bebeğinmi??
iyice sessizleşti buralar.tabi herkes bebişiyle ilgileniyor.biz sona kalanlar sıkıntıdan patlıyoruz.sancı gelse arada umutlanacağım ama oda yok.ne zaman doğuracağım diye düşünmekten çok yoruldum.birazdan ağdaya gideceğim belki tetiklerama hiç belirtim yokkkkk
bu arada yeni doğum yapanlar gözünüz aydın
evet canım herkesin kendince sancıları ağrıları vardır ama ben kan sulandırıcı iğne kullandım hergün benim ağrılarım vede endişelerim kendimce daha çoktu halada var rabbim endişelerimizden hayırlısıyla kurtarsın inşinşallah canım.beklemek zormuş gerçekten.bekledikçe acabalarda artıyor.hareket etmese hemen panikliyorum artık.hakkımızda hayırlısı olsun artık
kızlar bu arada PİNTOSS ve NAZLI_85 arkadaşlarımız dogum yaptılar sezeryanla..bugun de LATİFELİF arkadaşımızın nişanı gelmiş hastaneye gidiyordu cok heyecanlıydı..inş hayırlı haberlerle gelir...
yok cnm benim 3.olacak inş:)) 13yaşında kızım var 7yaşında oglum var bu da inş kız olacak:))
cnm bende o sıkıntıdan sıkılıp bugun doktora gıttım ne durumda bu kızım dıye:)) ama iyi moral oldu bana dogum kanalına yerleşmiş..birde 1cm acıklıgım varmış..en azından bunları bılmekte güzel..geriye şu sancılar kalıyor..inş gelir bu haftada bekletmez beni...
evet canım herkesin kendince sancıları ağrıları vardır ama ben kan sulandırıcı iğne kullandım hergün benim ağrılarım vede endişelerim kendimce daha çoktu halada var rabbim endişelerimizden hayırlısıyla kurtarsın inş
canım öncelikle bebeğine maşallah küçük tosuncuk olucak annesiinş sancıların kendiliğinden başlar ve hayırlısıyla pırtt diğe doğurursun heheheee benimde 3.cü ilk kızım 10 oğlum 8 buda inş kız olucak yaşımda 31 yarışmacı arkadaşlarada başırılar vede hayırlı doğumlar dilerim hahahyyy..
selam kızlarrherkese güzel bır haftasonu olsu inş...
bugun merak üzerine doktora kontrole gittim acaba kızım oralarda ne yapıyor ne durumda diye..ultrasonla baktıgında dogum kanalına inmiş dedi..kılosu 3600-3800 arası dogar dedi..benim zaten standart sanırım ötekilerde 3640ile 3670 dogmuştu:) suyu falan normal plasentası gayet iyi dedi..sonra alttan muayne etti derin nefes aldım hiçte kasmadım onun için rahat geçti muayne..1cm acıklıgım varmış rahim agzı yumuşamış..bu hafta gelebilir dedi sancın gelmezse 16sında cuma günü gel dedi..inş o zamana kadar kendi sancım gelirdogum kanalına girmiş olmasına ve acıklık olmasına cok sevindimm... geriye sadece sancımın gelmesi kaldı..
oooo çokk sevindimmm şekerim yaaa negüzel moral oldu sanada bizleredeben sana demiştim bu kız seni üzmez kendisi gelir diye..inş bu hafta doğurursun diye tahmin ediyorum hayırlısı olsun arkadaşım gerçekten çok sevindim inş bende doğururum da kurtulurum
bu gazla şimdi bütün yarım kalan işlerimi tamamlayayım ben uzun zmandır ewde iş yapmıyordum ütülerde birikmiş biraz yorulayım bakalım
bugun merak üzerine doktora kontrole gittim acaba kızım oralarda ne yapıyor ne durumda diye..ultrasonla baktıgında dogum kanalına inmiş dedi..kılosu 3600-3800 arası dogar dedi..benim zaten standart sanırım ötekilerde 3640ile 3670 dogmuştu:) suyu falan normal plasentası gayet iyi dedi..sonra alttan muayne etti derin nefes aldım hiçte kasmadım onun için rahat geçti muayne..1cm acıklıgım varmış rahim agzı yumuşamış..bu hafta gelebilir dedi sancın gelmezse 16sında cuma günü gel dedi..inş o zamana kadar kendi sancım gelirdogum kanalına girmiş olmasına ve acıklık olmasına cok sevindimm... geriye sadece sancımın gelmesi kaldı..
merhaba arkadaşlar uzunnnnnnn uzun zamandır buralardayım ilk başlarda bende sohbetlerinize dahil oluyordum arada. ama daha sonraları sadece ara ara takip etmekle kaldım..bu arada birsürü annecik bebişlerine şükür sağ salim kavuştu..topik baya duruldu sakinleşti geride biz hala kavuşamayanlar kaldık darısı bizlerin başına inş..sağ salim bizlerde bebişlerimizi alırız kucağımıza.bende kan pıhtılaşması olduğu için clexane 04 iğne kullandım hamileliğim boyunca hergün bir tane şükür dün bitti endişe korkular bitmeyen ağrı ve sızılar kemik ağrılarından sonra bügünlere geldik rabbime binlerce kez şükürler olsun..ve doktorum 16 aralık cuma gününe sezeryan günümü verdi 37+6 olucam ogün ama işin tuhaf tarafı ben ne şekil doğurucam bunu konuşmadık anestezi ilemi yoksa epiduralmi buna karar veremedim uyanık olursam çok korkarım uyutulursamda daha önce 2 sezeryan geçirmiş biri olarak uyandığımdaki o sancı aklıma gelince korkuyorum..sezeryan olacak arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz lütfen akıl verin yaaa..belden uyuşturulmakmı yoksa uyumakmı ????????
aysuncum buarada eger sen benden önce dogurmassan senın telini kaydettim sana haber veririm
ay burada çok heyecanlı şeyler oluyor..
canım ya çok sevindim.. hadi hayırlısı bakalım.. ben inanıyorumki bu defa sancında gelecek inşallah..
en çok bekleyenler, artık doğuralım diyen arkadaşlarımız da bebeklerini kucaklarına aldılar.. hepsine maşallah, sağlıkla büyütsünler bebişlerini inşallah..
darısı başımıza inşallah hayırlısıyla sağlıkla..
bende 3-4 kişinin telini kaydetmiştim ama hepsi doğurdular haber versem foruma girirpte millette yazamazlar malum yoğunlar..senide kaydetmiştim ama sende benden önce doğuracaksın kesin neyse haber ver bana hemen sevindirik oluruz hep beraber malum senin doğurmanı dört gözle bekliyoruz
evet ben bazen kararsız kaldım acaba ben ocak anneleri topiğinemi gitsem diye ama ben gerçek aralık anne adayıydım diğerleri sahte çıktı hahahyyyaminnn inşşş cnm..seninle nerdeyse aynıyız kız oglan kız sıralı gitmişiz..benim yaşta 33 ..:))) yarışmayı en sonlarda tamamlıyacaz ama bizler :)) dogum yapanlar 60 kişi oldu sanırım..
merhaba canım ben sezeryanmı normalmı henuz bellı dııl ama bısı anlamıyormussun panık atak yoksa sende bence anestezıye gerek yok bebısını gor dogumunu Allah yardımcımız olsun
slm kızlar nasılsınız?bugün eşimle mutfak dolaplarını sildik yarında ewi sil süpür ewt p.tesi sabahı kv gelebilir artık:))))
buarada normal dogum yapan ve yapacak olan arkadaşlara sorum olacaktı;çantalarına hasta bezi koydular mı lazım oluyor mu?Ben koymadım da....koysam mı ki acaba?:)
ben de koymadım ama bol bol uzun petlerden koydum ki gerekirse eşimi hemen yollar aldırıveririm ne yapayım arada o da koşsun demi:)ben al istersen dedim eşim de gerekli olursa gider alırım o gün gelsin dedi bakalım görecez....
destinacım sana bir şey sormak istiyorum canım... tecrübeli bir anne olarak:) benim ilk çocuğum o yüzden karar veremedim. dün dr'a gittim bebeğim iyi maşaallah kilosu 3650 dedi nst de sancılarım 25-30 derken bir ara 80e kadar geldi ama düzenli değil sancılar. dr da salı tekrar nst eğer hala düzenli sancıların olmazsa cuma hastaneye yatışını yaparız dedi. benim cuma 40+0 oluyor. neden dedim suni sancı deneriz dedi. peki canım suni sancıyı sana drun açılman varken mi verdi? yoksa benim gibi iken mi? cumaya kadar hiç birşey belli olmaz ama bebek daha kanala inmemiş bu sürede iner mi? yani boşuna sancı çekip doğuramama olasılığı da var mı? açılmam var mı onu da bilmiyorum alttan bakmadı şimdilik. yani suni sancı yerine sezeryan mı olsam demeye başladım... yoksa denesek mi? ama olmazsa o zaman boşuna mı acı çekmiş olacağım..? arkadaşlar lütfen fikri olan cevap yazsın:26::26::26:
slm kızlar nasılsınız?bugün eşimle mutfak dolaplarını sildik yarında ewi sil süpür ewt p.tesi sabahı kv gelebilir artık:))))
buarada normal dogum yapan ve yapacak olan arkadaşlara sorum olacaktı;çantalarına hasta bezi koydular mı lazım oluyor mu?Ben koymadım da....koysam mı ki acaba?:)
oh ne güzel maşaallah okudukça içim açıldı... benim malesef inmemiş.. annem benim de inmezdi inerse zaten ağrı yapar sancım başlayınca 1 saat içinde inerdidiyor... züğürt tesellisi yapıyorum iştedün baya ayakta kaldım insin diye ama inmiyor of ya zormuş beklemek.. annem de kızıyor oğlum gününün dolmasını bekliyor neden acele ediyorsun diyor ama oğlumda pek tembel çıktı ya hiç anasına çekmemiş...
hayırlı haberleini bekliyoruz canım... benim en geç 16 aralık cuma işte oğlum perşembeye kadar gel diyorum bakalım nasip hayırlısı... sezeryandan da korkuyorum yaf
kızlar doktordan geldik biz, alttan kontrol etti açılman yok dedi, 1 saat tempolu yürüş yap tekrar bakalım dedi, yürüyüşten sonra yine açılman yok dedi...yarın tekrar gideceğiz kısacası şuan için bir sorun yokmuş..içimden bir ses yarın doğuracağımı söylüyor bakalım.. bu arada arkadaşlar destek oldunuz bana hepinize çokkkkkk teşekkür ediyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?