2011 Aralık Anneleri

inşallah lazım olmaz bende koymadım;gerek olursa aldırcaz artıkın....Canım buarada 3.kızında herseyi yaşayacaksın herhalde hadi bakalım inş.h nişandır ay heyecanlandım valla
LATİFELİF arkadaşımızında yardımcısı olsun Rabbim sağlıcakla kavussun bebeğine inş.h

Son düzenleme:
herkese merhaba.doğuranların gözü aydın.doğurmayanlara da hayırlı doğumlar ve doğumdan sonra bol sütlü günler diliyorum.
destina canım hadi bakalım sen de sıraya girmişsin inşallah en kısa zamanda kendi sancınla doğum yaparsın.en son sen kalırsın demiştik ama sanırım annis senden sonraya kalacak

Destinacığım haydi bakalım hayırdır inşallah .

Fatmacım hayırlısı:)) sevindim senin adına..

teşekkürler kızlar
inş bende dogum yaptım dıye yazabılırım buralarda

kızlar doktorunuz cinsel ilişkiyi yasakladımı? yoksa serbestmi? çok merak ettim bilgilendirirseniz sevinirim

Canim solemeyi unuttuysa bile kesinlikle yasak vajinal yoldan enfeksiyon cok riskli. Bnim kizim akciger enfeksiyonuyla dogdu. Dr bana ilk 32. Haftadan itibaren cinsel iliskide bulundunuz mu dedi Allahtan doktorum uyarmisti. Hayir dedim ama bazi durumlarda Annenin vajinal yoldan aldigi bi virus yada enfeksiyon su kesesini gecerek bebege ulasabiliyormus ve bu bebegin cesitli yerlerinde tutunup yerlesebiliyormus cok riskliymis..

destina slmm muayeneden sonra bı arkdaşıma da kanlı gıbı akıntı gelmıştı dogum yaptı dıkkatlı ol dınle kendını bebegını allah kolay kolay dogumlar nasıp etsınn bu arada ben burcu

canım benim dr da genelde epidural yapıyormuş ama epiduralde ameliyat esnasında olan konuşmalar hastanın tansiyonunun düşmesine sebep olabiliyormuş. ben genel isteyeceğim. napalım yarım saat sonra görürüz bebişi. ilk babası görsün.
canım ben de seni kaydetmiştim, bi de halimeyi. ama halime doğurdu. sen de heran doğurcak gibi duruyosun. cumadan sonra doğurcak pek kimse kalmıyor. ben artık pazar günü hastaneden çıkıp eve gelince girer yazarım diyorum.

canım ben doğum hastanesinde doğurucam. bana ısrarla hasta pezi getir diye defalarca uyardılar. ben aldım bi paket. ama benim sezeryan olcak. sen de bi sorsaydın hastanene.ona göre tedbirli giderdin. hemşireler bezleyip bırakıyolarmış doğumdan sonra. öyle dediler.

ya duruskodan hala hbr yok mu?

Son düzenleme:
destinam gözün aydın hayatımm ne kadar sevindim sonunda başı çekiyosun sıra bizede gelmiş olur :)))nişanda gelmiş en fazla 2 güne doğum yaparsın buarada senin tel. bende kaydetmiştim zaten ya sen bana haber vereceksin yada ben sana :)))) senden güzel haberler bekliyorum

inş cnm ya o günleride görürüm allah yardımcın olsun cnm seninde pazartesiye bır kaç kişi daha var sezeryana gırecek hepiniz saglıkla kucaklarınıza alın inş bebişlerinizi

destina slmm muayeneden sonra bı arkdaşıma da kanlı gıbı akıntı gelmıştı dogum yaptı dıkkatlı ol dınle kendını bebegını allah kolay kolay dogumlar nasıp etsınn bu arada ben burcu

inş benimde öyle olur cnm cok sagol cevabın için teşekkürler genel olarak ne olur ne olmaz dıye son hazırlıklarımıda yaptım artık hayırlısı inşş..

cnm sen yınede haber ver ben öncesinde dogurmuş olsamda girer yine yazarım.. belkıde sonrasına dogururum bellı mı olur bakalım bır hafta beklıyecez..

arkadaşlar LATİFELİF arkadaşımızın son gelen mesajında yazdıgına göre sancıları 2dakkada bire düşmüş acıklık 3cm miş dua edin nolur dıyor aclık susuzluk sancılar zorlamaya başlamış..inş allahım tez vakıtte dogum gerçekleşir...

Son düzenleme:
kızlar bende dün farklı bir hastaneye gittim kontrol için bebeğimde sıkıntı varmı yokmu diye korktum kordon dolanması v.s olur diye ama herşey yolunda şükür bebeğim 3100 gr olmuş ve doğum kanalına inmemiş tabi sonrasında uzan çatı muayenesi yapıcam dedi bende olmaz dedim yaptırmadım tabi sonra bana hemen sezaryan tarihi vermeye başladı pazartesi gel alalım dedi yok dedim salı dedi olmazzzzzzzzzzzz dedim çarşamba dedi hocam ben normal doğumdan yanayım şuan için düşünmüyorum dedim sen kararsızsın ozaman dedi haftaya gel çatı muayenesini yapalım ozaman dedi ya şu çatı muayenesinden acayip korkuyorum doğumu beklicem ama nezaman gelecek bilmiyorum pazartesi veya salıda ağdaya gidicem hazırda beklemiş olurum

cnm ıyı demışsın doktora nıye hemen sezeryan tarıhı veriyorkı hersey yolundayken hayırlısı olsun cnm..bizim gelin catı muaynesi olacagı gun doguma gıtmıştı cnm hıc yapılmadan dogurdu:))senınde öyle olur inş

destinacım çatı muayenesinden yine kaçarım yok benim bu defada ebeler açıklık varmı diye her saat başı bakacaklar ama o an herşeyi göze alıcam doğum yapacağım gün olursa şayet Allah büyük hepimize hayırlı doğumlar olur inşallah

sana çok sevindim bana hemen haber ver olurmu

çatı muaynesi olarak düşünme cnm sadece alttan muayne edecek diye düşün...bugun muayne olurken ılk bende gerildim o çatala cıkınca ama sonra hemen sakinleyip derin nefes aldım rahat olmaya calıştım ve inan hiçbirşey hissetmedim..yani kendini kasmadıgın sürece hiç sorun olmaz..
inş cnm bır sancım gelsin herkese haber vericem

Destina' hadi bakalim cok sevindim haberlere ins. bir ilki yasatacak minigin sana. Rabbim kolayca kucagina almayi nasib etsin.
Biz eren beyin hickirik nobetindeyiz. Karnimdaken her sabah hickirnlmasina uyanirdim. Simdi de beslendikten sonra hickiriga tutuluyor :) komik evladim benim...

Son düzenleme:
Destina cook sevindiim inss kedi sancinla gelir minigin sanrim herkes topikte senin dogurmani bekliyor girip okuyorm topigi ama bayaa bi durgun yaa sankim halimeden sonra dahada durgunlasti dogurmayanlarr topigin nobetini tutuyoruzz :) onumuzu acin artik

günaydın kızlar,
16sında sezaryene gireceğim inş. ama buradan kimseyle özel görüşmüşlüğüm yok. biriniz numaranızı özelden yazarsanız listeye girmesi için doğum bilgilerimi mesajlarım arkadaşa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…