kızlar eşimle yuruyuşe cıkıp geldik eve gelir gelmez cok sıkıştıgım için wc ye koştum çamaşırımda kahverengimsi birazda kanlımsı bir akıntı vardı ama öyle cok deil..acaba nişan dediklerimidir bu yoksa sabah alattan muayne oldum dıyemıdır bilemedim:26::26:
cnm benım öncekılerde sunı sancı verildi ama alttan muayne ettiğinde acıklık oluyordu sadece sancı namına bişey olmuyordu..hiç acılma yokken nasıl olur bılemıyorum..ama inş ozamana kadar sen yurumeye falan devam et inş acılma olur dogum kanalına gırer..ve hatta sancın gelir..bu işler hiç belli olmaz..bırde 40hafta dolsada bebek ıyıyse bıraz daha bekleyebılıyorlar benım öncekılerde hep 42haftaya kadar beklendi kızımda 23aralıktı dogum tarıhı ama 9ocakta dogdu düşün..
ben gece pedinden aldım yanıma hastabezide numune cıkmıştı bişeyden onu koydum özellikle almadım dıgerlerınde de gerek olmamıştı cok gerekırse aldırırım ozaman..
cnm annen haklı bu işler hıç belli olmaz bıanda bıle herşey değişebılır..bu hafta bol bol yurumeye bak sende..bende şimdi yuruyuş yapıp geldim evımde 4. kat bol bolda merdıven cıkarım artık..gunde bır ıkı kez dışarı cıkıp geleyım barıbu hafta yatmak yokkk
inş cnm sende bende yarına dogururuz sankı bana da öyle gıbı gelıyorda bakalım hayırlısı
inşallah lazım olmaz bende koymadım;gerek olursa aldırcaz artıkın....Canım buarada 3.kızında herseyi yaşayacaksın herhalde hadi bakalım inş.h nişandır ay heyecanlandım valla
LATİFELİF arkadaşımızında yardımcısı olsun Rabbim sağlıcakla kavussun bebeğine inş.h
Destinacığım haydi bakalım hayırdır inşallah .
herkese merhaba.doğuranların gözü aydın.doğurmayanlara da hayırlı doğumlar ve doğumdan sonra bol sütlü günler diliyorum.
destina canım hadi bakalım sen de sıraya girmişsin inşallah en kısa zamanda kendi sancınla doğum yaparsın.en son sen kalırsın demiştik ama sanırım annis senden sonraya kalacak
Fatmacım hayırlısı:)) sevindim senin adına..
kızlar eşimle yuruyuşe cıkıp geldik eve gelir gelmez cok sıkıştıgım için wc ye koştum çamaşırımda kahverengimsi birazda kanlımsı bir akıntı vardı ama öyle cok deil..acaba nişan dediklerimidir bu yoksa sabah alattan muayne oldum dıyemıdır bilemedim:26::26:
hadi bakalım millet seni merak edip duruyor zaten bi sürpriz yapta ben doğurdum diye yazıverşuraya hayırlısıyla...pazartesi sezeryana girecem bende Allah izin verirse görelim bakalım bizim gülce hatun neye benziyormuş...dualarım sizlerle,sizlerde esirgemeyin...
kızlar doktorunuz cinsel ilişkiyi yasakladımı? yoksa serbestmi? çok merak ettim bilgilendirirseniz sevinirim
cnm benım öncekılerde sunı sancı verildi ama alttan muayne ettiğinde acıklık oluyordu sadece sancı namına bişey olmuyordu..hiç acılma yokken nasıl olur bılemıyorum..ama inş ozamana kadar sen yurumeye falan devam et inş acılma olur dogum kanalına gırer..ve hatta sancın gelir..bu işler hiç belli olmaz..bırde 40hafta dolsada bebek ıyıyse bıraz daha bekleyebılıyorlar benım öncekılerde hep 42haftaya kadar beklendi kızımda 23aralıktı dogum tarıhı ama 9ocakta dogdu düşün..
ben gece pedinden aldım yanıma hastabezide numune cıkmıştı bişeyden onu koydum özellikle almadım dıgerlerınde de gerek olmamıştı cok gerekırse aldırırım ozaman..
cnm annen haklı bu işler hıç belli olmaz bıanda bıle herşey değişebılır..bu hafta bol bol yurumeye bak sende..bende şimdi yuruyuş yapıp geldim evımde 4. kat bol bolda merdıven cıkarım artık..gunde bır ıkı kez dışarı cıkıp geleyım barıbu hafta yatmak yokkk
inş cnm sende bende yarına dogururuz sankı bana da öyle gıbı gelıyorda bakalım hayırlısı
canım benim dr da genelde epidural yapıyormuş ama epiduralde ameliyat esnasında olan konuşmalar hastanın tansiyonunun düşmesine sebep olabiliyormuş. ben genel isteyeceğim. napalım yarım saat sonra görürüz bebişi. ilk babası görsün.merhaba arkadaşlar uzunnnnnnn uzun zamandır buralardayım ilk başlarda bende sohbetlerinize dahil oluyordum arada. ama daha sonraları sadece ara ara takip etmekle kaldım..bu arada birsürü annecik bebişlerine şükür sağ salim kavuştu..topik baya duruldu sakinleşti geride biz hala kavuşamayanlar kaldık darısı bizlerin başına inş..sağ salim bizlerde bebişlerimizi alırız kucağımıza.bende kan pıhtılaşması olduğu için clexane 04 iğne kullandım hamileliğim boyunca hergün bir tane şükür dün bitti endişe korkular bitmeyen ağrı ve sızılar kemik ağrılarından sonra bügünlere geldik rabbime binlerce kez şükürler olsun..ve doktorum 16 aralık cuma gününe sezeryan günümü verdi 37+6 olucam ogün ama işin tuhaf tarafı ben ne şekil doğurucam bunu konuşmadık anestezi ilemi yoksa epiduralmi buna karar veremedim uyanık olursam çok korkarım uyutulursamda daha önce 2 sezeryan geçirmiş biri olarak uyandığımdaki o sancı aklıma gelince korkuyorum..sezeryan olacak arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz lütfen akıl verin yaaa..belden uyuşturulmakmı yoksa uyumakmı ????????
canım ben de seni kaydetmiştim, bi de halimeyi. ama halime doğurdu. sen de heran doğurcak gibi duruyosun. cumadan sonra doğurcak pek kimse kalmıyor. ben artık pazar günü hastaneden çıkıp eve gelince girer yazarım diyorum.ayy cnm inş bu sefer sizlerinde dualarıyla öyle olur
aysuncum orası hiç belli olmaz bakarsın sende bırden doguma gıdıverirsinbende de kaç kişi kayıtlıydı anam hepside dogurdu seni pamugu ekledim bakayım hanginiz dogurmassa ona haber vericem neslihanda kayıtlı 16sından önce olursa ona da haber verebılırım
slm kızlar nasılsınız?bugün eşimle mutfak dolaplarını sildik yarında ewi sil süpür ewt p.tesi sabahı kv gelebilir artık:))))
buarada normal dogum yapan ve yapacak olan arkadaşlara sorum olacaktı;çantalarına hasta bezi koydular mı lazım oluyor mu?Ben koymadım da....koysam mı ki acaba?:)
hadi bakalım millet seni merak edip duruyor zaten bi sürpriz yapta ben doğurdum diye yazıverşuraya hayırlısıyla...pazartesi sezeryana girecem bende Allah izin verirse görelim bakalım bizim gülce hatun neye benziyormuş...dualarım sizlerle,sizlerde esirgemeyin...
destina slmm muayeneden sonra bı arkdaşıma da kanlı gıbı akıntı gelmıştı dogum yaptı dıkkatlı ol dınle kendını bebegını allah kolay kolay dogumlar nasıp etsınn bu arada ben burcu
canım benim dr da genelde epidural yapıyormuş ama epiduralde ameliyat esnasında olan konuşmalar hastanın tansiyonunun düşmesine sebep olabiliyormuş. ben genel isteyeceğim. napalım yarım saat sonra görürüz bebişi. ilk babası görsün.
canım ben de seni kaydetmiştim, bi de halimeyi. ama halime doğurdu. sen de heran doğurcak gibi duruyosun. cumadan sonra doğurcak pek kimse kalmıyor. ben artık pazar günü hastaneden çıkıp eve gelince girer yazarım diyorum.
canım ben doğum hastanesinde doğurucam. bana ısrarla hasta pezi getir diye defalarca uyardılar. ben aldım bi paket. ama benim sezeryan olcak. sen de bi sorsaydın hastanene.ona göre tedbirli giderdin. hemşireler bezleyip bırakıyolarmış doğumdan sonra. öyle dediler.
ya duruskodan hala hbr yok mu?
kızlar bende dün farklı bir hastaneye gittim kontrol için bebeğimde sıkıntı varmı yokmu diye korktum kordon dolanması v.s olur diye ama herşey yolunda şükür bebeğim 3100 gr olmuş ve doğum kanalına inmemiş tabi sonrasında uzan çatı muayenesi yapıcam dedi bende olmaz dedimyaptırmadım tabi sonra bana hemen sezaryan tarihi vermeye başladı pazartesi gel alalım dedi yok dedim salı dedi olmazzzzzzzzzzzz dedim çarşamba dedi hocam ben normal doğumdan yanayım şuan için düşünmüyorum dedim sen kararsızsın ozaman dedi haftaya gel çatı muayenesini yapalım ozaman dedi ya şu çatı muayenesinden acayip korkuyorum doğumu beklicem ama nezaman gelecek bilmiyorum pazartesi veya salıda ağdaya gidicem hazırda beklemiş olurum
cnm ıyı demışsın doktora nıye hemen sezeryan tarıhı veriyorkı hersey yolundaykenhayırlısı olsun cnm..bizim gelin catı muaynesi olacagı gun doguma gıtmıştı cnm hıc yapılmadan dogurdu:))senınde öyle olur inş
çatı muaynesi olarak düşünme cnm sadece alttan muayne edecek diye düşün...bugun muayne olurken ılk bende gerildim o çatala cıkınca ama sonra hemen sakinleyip derin nefes aldım rahat olmaya calıştım ve inan hiçbirşey hissetmedim..yani kendini kasmadıgın sürece hiç sorun olmaz..destinacım çatı muayenesinden yine kaçarım yok benim bu defada ebeler açıklık varmı diye her saat başı bakacaklar ama o an herşeyi göze alıcam doğum yapacağım gün olursa şayet Allah büyük hepimize hayırlı doğumlar olur inşallah
sana çok sevindim bana hemen haber ver olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?