2011 Aralık Anneleri

mrb anneler ve melekleri:)
dogum yapmis tum arkadaslari tebrik ediorum,allah anali babali buyutsun:)dogum yapacak tum arkadaslara da allah yardimcilari olsun:) gunler saatler gecmek bilmio sanki yaa...:) biz cumadan beridir hastanede yatioruz,bebegimin hareketleri azaldigi icin,kalp atislari normal fakat yok az haeket edior...celeston ignesi yedim 3 doz:)yrn sezeryana girebilirim,yada bebegin biraz daha duzelmesini bekleyebiliriz,sikintiya girerse hemen alinacak tabi:)

bisey sormak istiorum 12 sinde sezeryana girersem sizce erken girmis olmuormuyum? eger sikinti yoksa haftaya kalsami acaba?agri sizi olarak,belim sirtim cok acaip,kopacak gibi,kasilmalarim var ama agrisiz,bide bacaklarim kapanmio agridan,bacak acik wc ye gidiorum,haricinde hep yatiorum????

selam kızlar
malesef Fatmacım doğuramadım hala

bu arada Duruskodan haber yok mu hala

geçmişi okumadan son sayfaya atladım ve senin mesajını gördüm. çizelgen doğruysa yarın 37+5 oluyorsun. ben de 37+5 de sezeryan oldum ve oğlum 3200 gr olarak gayet sağlıklı dünyaya geldi. hiçbir problem yaşamadık. için rahat olsun, allah yardımcınız olsun.

herkese meraba,
Gece 3te suyum geldi, hastanedeyim su anda sancim yok henuz, bekliyoruz pasamizi
Duanizi eksik etmeyin

aminn cnm inş..bu arada sende alışmaya başladın sanırım artık bebeklı hayata ne güzel..:)

bakalım kubracım bu sefer olacak mı beklıyoz bakalım inş sizlerin dualarıyla bu sefer farklı olur:)

hayırlısı olsun cnm doktorun daha ıyı bılır cnm bebeğin durumuna göre erken mı normal mı dıye..inş saglıkla kavuşursun bebişine..

selam kızlar
malesef Fatmacım doğuramadım hala

bu arada Duruskodan haber yok mu hala

şebnemcim biz senle beraber doguracaz yan yana odalarda bu gidişle:))

herkese meraba,
Gece 3te suyum geldi, hastanedeyim su anda sancim yok henuz, bekliyoruz pasamizi
Duanizi eksik etmeyin

allah yardımcın olsun cnm inş bıran önce kavusursun bebişine..bir avazda dogur inş:)

herkese selammm güzel bir pazar geçirmeniz dileğimle

doguracak olan arkadaşların allah yardımcısı olsun inş en kısa zamanda kavuşursunuz bebişlerinize..

LATİFELİF arkadaşımız da hala hastanede dogum olmamış beklıyorlar..allah yardımcısı olsun..

biz bu haftasonuda ailecek kahvaltı yapabıldık bakalım bır daha ki haftaya allah kerim

ben her pazar son kez çıkalım gezelim haftaya çıkamayız diyorum kocacıma ama oğluş beni yalancı çıkarıyo ( şimdi hazırlandım yine çıkıyorum dışarıya haftaya çıkamam diye

herkese meraba,
Duanizi eksik etmeyin
Allah yardımcın olsun inşallah canım

canım geçmiş olsun. allah yardımcın olsun. bencede doktorun daha iyi olur bebek yeterince gelişmişse sorun olmaz herhalde.
herkese meraba,
Duanizi eksik etmeyin

dualarımız seninle cnm. allah yardımcın olsun.

destina sana hbr veririm cnm.

ya kızlar dünden beri karnımın aşağı tarafında bi ağrı var. bu ne ki ya.

biz geldikk kızlarrr :)) baya bayadır girmedim faceden takp ediyodum özlemişim valla :) neyse artık müjde vermeye gelirim sık sık uğrmaya çalışırım.

merhaba herkese.09/12/2011 21,55 de kızım dünyaya geldi..normal doğum yaptım,cuma günü kontrolüm vardı.doktorum çatı muayanesi bir kaç kere istememe ragmen yapmıyordu ölçülerin uygun doğurursun diyordu.bende bşka doktora gittim baktı ve senin 4 cm açılman var dedi.ama bende sancı yok su yok kanama yok...sadece son bir haftadır artan ağrılarım var ama dinlenince geçiyordu.eşim beni akşam doğumhaneye götürdü(kendisi sağlıkçı)arkadasları baksınlar diye,ordaki doktor açılman 5 cm yatırıcaz seni dedi.suni sancı verdiler suyumu patlattılar.epidural normal doğumu çok istiyordum ama vücüdum epidurali kabul etmedi,bel fıtığından şüphelendiler bu durumda yapamayız dediler.ve ben sancıyı çeke çeke,sezeryanm istiyorum diye diye,doğumhaneyi ayağa kaldırarak doğumumu yaptım..şimdi ise çok iyiyim iiyiki normal olmuş tüm işimi halledebiliyorum.darısı normal doğum isteyen bekleyen herkesin başına inşalllah..

maşallah sana helal olsun:)) güle güle büyüt bebeğini de sağlıkla...

canım facedeki gruba üye olursan oradaki eklerdeki bir listede herkesin hemen hemen telefonu var ordan öğrenebilirsin:)) benim oğluşumda yarın gelecek inşallah, senin de hakkında hayırlısı, Allah hepimize kolaylık versin:))

gözün aydin canim kurtuldun

allah anali babali büyütmeyi nasip etsin

tebrik ederim canim allah anali babali buyutsun.kizinin olculerinide yaz annesi listeye ekliyelim hemen..

slm cnaım..ben koymadım hastaneden ıstedım verdıler..kocamann bişey :)) aama rahat oluyo...sonra ped kullanmaya başladım..alma bence..ama hastanen özelse tabı,devletı bılemem verıyolarmı.

kankıcomm napıyosun nerelerdesın,doğurdunmu yoksa...sen halen karar vermedınmı doğuma kız neyın kalmış şurda az bi vaktın var......normal doğum yapıcaksan çatı muaynesı yaptır dığer turluyse hiç yaptırma boşyere.şimdi onu yaptırırsın bıde sezeryanla olursan yazık olur

canım seni tebrik ediyorum helal olsun valla maşallah sana bebeğin içinde gözün aydın canım

maşallah cnm gözün aydınn rabbim analı babalı buyutmeyi nasip etsin inş..normal dogum yapman da cok güzel olmuş..darısı bize inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…