2011 Aralık Anneleri

selam kızlar nasılsınız ben 10.12.2011 gece 00:33 de bebeğime kavuştum normal doğumla başladım ama mecburen epüdural sezaryan oldum oğlum çok tatlı onu çok seviyorum bebeğim 3350 gr.44.5cm erkek adı yağız

maşallah cnm ya gözün aydın allah analı babalı buyutsun inş..neden son dakka sezeryan oldun cnm??

slm kızlar nasılsınız?biz bugün eşimle temızlık yaptık daha dogrusu cogunu eşim yaptı.Yarın kv gelıyor kızımda cok bekletmeden gelır inş.h:)))akşamda eşimle dışarda yemek yedık belkı haftaya pazar cıkamayız dıye hos bu gıdısle benım kızımın gelesı yok ama
haftaya p.tesi kontrolum var olmazsa o zaman gıdınce sorayım ıstıyorlar mı?teşekkür ederim cvp için
canım maşallah kızına;bence catı muayenesınden bu kadar korkma kendını kasmazsan bişey olmazz ben şimdiye kadar alttan bı kere muayene oldum o zaman bayan dr idi.Şimdi dr um erkek ve hala yapmadı alttan muayene hatta normal doguma musaıtsın dedı nasıl anladı bılmıyorum.ayrıca dr de sınırmıs hemen sezeryan tarıhı verıo hersey gonlunce olsun

canım en ıyısını dr bılır zaten rısklı bı durum olsa daha gec yada erken tarıhe verırdı gunu;hakkımızda hayırlısı olsun inş.h
maşallah canım sanada bebişine de.Rabbim analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza inş.h

slm cnaım..ben koymadım hastaneden ıstedım verdıler..kocamann bişey :)) aama rahat oluyo...sonra ped kullanmaya başladım..alma bence..ama hastanen özelse tabı,devletı bılemem verıyolarmı.
hastanem özel canım;olmazsa bı dahakı randevuda sorayım barı teşekkür ederim

gözünüz aydın canım;Rabbim analı babalı büyütsün buarada neden mecburı sezeryana dönüş oldu??

herkese meraba,
Gece 3te suyum geldi, hastanedeyim su anda sancim yok henuz, bekliyoruz pasamizi
Duanizi eksik etmeyin
hayırlısı olsun cnm sağlıkla kavuşursun inş yavruna

gözün aydın allah analı babalı büyütmek nasib etsin..darısı başımıza

gözün aydın cnm sende kurtuldun hadi sıra bize gelsinnnn bebeğini öp kokla bizim yerimizede

kızlaaaarr.. heycan doruktaaa.... bu arada tüm doğum yapanların yeniden gözleri aydın olsun. yavrularıyla birlikte ömür boyu sağlık ve mutluluklar diliyorum...

oğluşuma kavuşmama saatler kaldı.. yarın sabah yatışımız var.. bu gece geçermi bilmiyorum :)

Herkese iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrr..... ALLAH a cok şükür sağlıkla oğlumuza kavuştuk ve bugun evimize geldik..
oğlum 38+5 sezeryanla 3.350gr. 52 cm. doğdu..
hepinize tekrar tekrar teşekkürrlerrrr allah razı olsun dualarınızı ve güzel temennilerinizi esirgemediniz... biraz gaz ve süt problemimiz var onları da aşacağız hayırlısıyla...sağlıkla evimize geldik ya daha ne isterim ki ben! en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere... buarada doğum yapan tüm anneleri tebrik ederim. bekleyenlerede hayırlı doğumlar dilerim

Ne güzell rabbim analı babalı buyutsun canım cok sewındım saglıklı olmanıza;darısı bızlerin başına hayırlısıyla inş.h...

Ne güzel canım ya göbüşünün tadını cıkar;yarın rabbim yar ve yardımcınız olsun darısı bızlere inş.h

çok tşkler canm.. bir yanım hep göbüşümde dursun diyor o kadar alıştım ki içimdeki kıpırdamalara.. bir yanımda artık kollarımda olsun doya doya bakayım oğluma diyorum.. hayırlısı bakalım.. Allahım hepimizin yardımcısı olsun Amin...

Ayyy ben cok heyecanlıyım kızlar yarın oğluma kavuşuyorum inşallah bana dua edin noolur hersey yolunda gitsin:///
Yarın son durumu yazarım size...

Meraba her kesee.Anne olan her kesi kutluyorum,bekliyen hamislerimize de sabr diliyorum.Insallah sag-salim yavrularini kucaklarina alirlar.Benim dogumumdan 3 hafta gecti.Ne cabuk gecti ya))),,,Yavruma bakmaya doyamiyoruz,cook tatli.Su an uyuyor.Ben hamileyken oglum cok nadiren haraket ediyordu karnimda,cok sakindi.Simdi de olee masallah.

oğluşuma kavuşmama saatler kaldı.. yarın sabah yatışımız var.. bu gece geçermi bilmiyorum :)

cnm allah yardımcınız olsun saglıkla kavuşun inş bebişinize

iyi oldugunuza cok sevindim maşallahhhh

Ayyy ben cok heyecanlıyım kızlar yarın oğluma kavuşuyorum inşallah bana dua edin noolur hersey yolunda gitsin:///
Yarın son durumu yazarım size...

seninde allah yardımcın olsun cnm saglıkla kavuş inş sende bebişine..

yarına sanırım 3kişi sezeryana girecek hayırlısıyla güzel haberlerinizi alalım inş..

bakalım bizler nezaman burdan duyurabılecez doguma gıdıyoruz yada dogurduk diye

inş cnm.. sizlerin güzel haberlerini aldıkçada mutlu oluyoruz..:49

MAVİBONIBON;cnm hastanedeydin suyun gelmişti durumlar ne dogum oldumu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…