selam kızlar nasılsınız ben 10.12.2011 gece 00:33 de bebeğime kavuştum normal doğumla başladım ama mecburen epüdural sezaryan oldum oğlum çok tatlı onu çok seviyorum bebeğim 3350 gr.44.5cm erkek adı yağız
haftaya p.tesi kontrolum var olmazsa o zaman gıdınce sorayım ıstıyorlar mı?teşekkür ederim cvp içincanım ben doğum hastanesinde doğurucam. bana ısrarla hasta pezi getir diye defalarca uyardılar. ben aldım bi paket. ama benim sezeryan olcak. sen de bi sorsaydın hastanene.ona göre tedbirli giderdin. hemşireler bezleyip bırakıyolarmış doğumdan sonra. öyle dediler.
canım maşallah kızına;bence catı muayenesınden bu kadar korkma kendını kasmazsan bişey olmazz ben şimdiye kadar alttan bı kere muayene oldum o zaman bayan dr idi.Şimdi dr um erkek ve hala yapmadı alttan muayene hatta normal doguma musaıtsın dedı nasıl anladı bılmıyorum.ayrıca dr de sınırmıs hemen sezeryan tarıhı verıo hersey gonlunce olsunkızlar bende dün farklı bir hastaneye gittim kontrol için bebeğimde sıkıntı varmı yokmu diye korktum kordon dolanması v.s olur diye ama herşey yolunda şükür bebeğim 3100 gr olmuş ve doğum kanalına inmemiş tabi sonrasında uzan çatı muayenesi yapıcam dedi bende olmaz dedimyaptırmadım tabi sonra bana hemen sezaryan tarihi vermeye başladı pazartesi gel alalım dedi yok dedim salı dedi olmazzzzzzzzzzzz dedim çarşamba dedi hocam ben normal doğumdan yanayım şuan için düşünmüyorum dedim sen kararsızsın ozaman dedi haftaya gel çatı muayenesini yapalım ozaman dedi ya şu çatı muayenesinden acayip korkuyorum doğumu beklicem ama nezaman gelecek bilmiyorum pazartesi veya salıda ağdaya gidicem hazırda beklemiş olurum
canım en ıyısını dr bılır zaten rısklı bı durum olsa daha gec yada erken tarıhe verırdı gunu;hakkımızda hayırlısı olsun inş.hmrb anneler ve melekleri:)
dogum yapmis tum arkadaslari tebrik ediorum,allah anali babali buyutsun:)dogum yapacak tum arkadaslara da allah yardimcilari olsun:) gunler saatler gecmek bilmio sanki yaa...:) biz cumadan beridir hastanede yatioruz,bebegimin hareketleri azaldigi icin,kalp atislari normal fakat yok az haeket edior...celeston ignesi yedim 3 doz:)yrn sezeryana girebilirim,yada bebegin biraz daha duzelmesini bekleyebiliriz,sikintiya girerse hemen alinacak tabi:)
bisey sormak istiorum 12 sinde sezeryana girersem sizce erken girmis olmuormuyum? eger sikinti yoksa haftaya kalsami acaba?agri sizi olarak,belim sirtim cok acaip,kopacak gibi,kasilmalarim var ama agrisiz,bide bacaklarim kapanmio agridan,bacak acik wc ye gidiorum,haricinde hep yatiorum????
maşallah canım sanada bebişine de.Rabbim analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza inş.hmerhaba herkese.09/12/2011 21,55 de kızım dünyaya geldi..normal doğum yaptım,cuma günü kontrolüm vardı.doktorum çatı muayanesi bir kaç kere istememe ragmen yapmıyordu ölçülerin uygun doğurursun diyordu.bende bşka doktora gittim baktı ve senin 4 cm açılman var dedi.ama bende sancı yok su yok kanama yok...sadece son bir haftadır artan ağrılarım var ama dinlenince geçiyordu.eşim beni akşam doğumhaneye götürdü(kendisi sağlıkçı)arkadasları baksınlar diye,ordaki doktor açılman 5 cm yatırıcaz seni dedi.suni sancı verdiler suyumu patlattılar.epidural normal doğumu çok istiyordum ama vücüdum epidurali kabul etmedi,bel fıtığından şüphelendiler bu durumda yapamayız dediler.ve ben sancıyı çeke çeke,sezeryanm istiyorum diye diye,doğumhaneyi ayağa kaldırarak doğumumu yaptım..şimdi ise çok iyiyim iiyiki normal olmuş tüm işimi halledebiliyorum.darısı normal doğum isteyen bekleyen herkesin başına inşalllah..
hastanem özel canım;olmazsa bı dahakı randevuda sorayım barı teşekkür ederimslm cnaım..ben koymadım hastaneden ıstedım verdıler..kocamann bişey :)) aama rahat oluyo...sonra ped kullanmaya başladım..alma bence..ama hastanen özelse tabı,devletı bılemem verıyolarmı.
selam kızlar nasılsınız ben 10.12.2011 gece 00:33 de bebeğime kavuştum normal doğumla başladım ama mecburen epüdural sezaryan oldum oğlum çok tatlı onu çok seviyorum bebeğim 3350 gr.44.5cm erkek adı yağız
hayırlısı olsun cnm sağlıkla kavuşursun inş yavrunaherkese meraba,
Gece 3te suyum geldi, hastanedeyim su anda sancim yok henuz, bekliyoruz pasamizi
Duanizi eksik etmeyin
gözün aydın allah analı babalı büyütmek nasib etsin..darısı başımızamerhaba herkese.09/12/2011 21,55 de kızım dünyaya geldi..normal doğum yaptım,cuma günü kontrolüm vardı.doktorum çatı muayanesi bir kaç kere istememe ragmen yapmıyordu ölçülerin uygun doğurursun diyordu.bende bşka doktora gittim baktı ve senin 4 cm açılman var dedi.ama bende sancı yok su yok kanama yok...sadece son bir haftadır artan ağrılarım var ama dinlenince geçiyordu.eşim beni akşam doğumhaneye götürdü(kendisi sağlıkçı)arkadasları baksınlar diye,ordaki doktor açılman 5 cm yatırıcaz seni dedi.suni sancı verdiler suyumu patlattılar.epidural normal doğumu çok istiyordum ama vücüdum epidurali kabul etmedi,bel fıtığından şüphelendiler bu durumda yapamayız dediler.ve ben sancıyı çeke çeke,sezeryanm istiyorum diye diye,doğumhaneyi ayağa kaldırarak doğumumu yaptım..şimdi ise çok iyiyim iiyiki normal olmuş tüm işimi halledebiliyorum.darısı normal doğum isteyen bekleyen herkesin başına inşalllah..
kızlar dualarınızı eksik etmeyin,saatlerim kaldı:))
oğluşuma kavuşmama saatler kaldı.. yarın sabah yatışımız var.. bu gece geçermi bilmiyorum :)
Herkese iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrr..... ALLAH a cok şükür sağlıkla oğlumuza kavuştuk ve bugun evimize geldik..
oğlum 38+5 sezeryanla 3.350gr. 52 cm. doğdu..
hepinize tekrar tekrar teşekkürrlerrrr allah razı olsun dualarınızı ve güzel temennilerinizi esirgemediniz...biraz gaz ve süt problemimiz var onları da aşacağız hayırlısıyla...sağlıkla evimize geldik ya daha ne isterim ki ben! en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere... buarada doğum yapan tüm anneleri tebrik ederim. bekleyenlerede hayırlı doğumlar dilerim
Ne güzel canım ya göbüşünün tadını cıkar;yarın rabbim yar ve yardımcınız olsun darısı bızlere inş.h
günaydın kızlar,
16sında sezaryene gireceğim inş. ama buradan kimseyle özel görüşmüşlüğüm yok. biriniz numaranızı özelden yazarsanız listeye girmesi için doğum bilgilerimi mesajlarım arkadaşa?
oğluşuma kavuşmama saatler kaldı.. yarın sabah yatışımız var.. bu gece geçermi bilmiyorum :)
Herkese iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrr..... ALLAH a cok şükür sağlıkla oğlumuza kavuştuk ve bugun evimize geldik..
oğlum 38+5 sezeryanla 3.350gr. 52 cm. doğdu..
hepinize tekrar tekrar teşekkürrlerrrr allah razı olsun dualarınızı ve güzel temennilerinizi esirgemediniz...biraz gaz ve süt problemimiz var onları da aşacağız hayırlısıyla...sağlıkla evimize geldik ya daha ne isterim ki ben! en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere... buarada doğum yapan tüm anneleri tebrik ederim. bekleyenlerede hayırlı doğumlar dilerim
Ayyy ben cok heyecanlıyım kızlar yarın oğluma kavuşuyorum inşallah bana dua edin noolur hersey yolunda gitsin:///
Yarın son durumu yazarım size...
cnm dualarımız seninle darısı bizlere:)) yakında burda doguramıyanlar diye bir topik oluşturacaz sanırım
canım sizinkiler de gelecek hayırlısıyla, her işte vardır bir hayır, sorunlar olmasa biz de bekliyor olacaktık günümüzü saatimizi ama işte sezeryan olunca bilerek gidiyoruz böyle. darısı başına gelecek kızın sana sinyallerini verdi zaten. öpüyorum çok:))
canım sizinkiler de gelecek hayırlısıyla, her işte vardır bir hayır, sorunlar olmasa biz de bekliyor olacaktık günümüzü saatimizi ama işte sezeryan olunca bilerek gidiyoruz böyle. darısı başına gelecek kızın sana sinyallerini verdi zaten. öpüyorum çok:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?