2011 Aralık Anneleri

Valla benim dogurmak icin hic acelem yoktu, kizim erkenci cikti.. Acele etmeyin insan kac kere hamile kalir ki

Valla benim dogurmak icin hic acelem yoktu, kizim erkenci cikti.. Acele etmeyin insan kac kere hamile kalir ki

3 kere kaldım cnm 2sinde 42 hafta bekledim bakalım bunda ne kadar beklıyecem 42ye kadar beklemekte inan hiç güzel olmuyor

Destinaaa inşallah hepimiz saglikla sıhhatle kucağımıza alırız bebislerimizi

inş cnm sizlerinde yarın güzel haberlerini alalım da sonrada darısı bizlere

39+0 oldukkkkk inanamıyorummmmmmmmm başkalarının tickerlarında 39 görünce biz nezman 39 olacağızz zaman geçmek bilmiyor deyip nekadarda özeniyordum şimdi bende son haftama girmiş bulunmaktayım hayırlısıyla bu hafta gelsin oğlum 40 ı görmek istemiyorum
tickerimde 39 u görünce hem çok mutlu oluyorum hem şaşırıyorum hala inanamıyorum bide sabırsızlanıyorum yaa

ayyy evet cnm 39uda gördükkk ve hala buralardayız haftaya bugun buralarda olmayalaım inş cnm

oğluşuma kavuşmama saatler kaldı.. yarın sabah yatışımız var.. bu gece geçermi bilmiyorum :)

Ayyy ben cok heyecanlıyım kızlar yarın oğluma kavuşuyorum inşallah bana dua edin noolur hersey yolunda gitsin:///
Yarın son durumu yazarım size...

bende varım yarın sezeryana girecek inşallah hepimizin ki iyi geçerde sağlıkla kavuşuruz bebeişlerimize...
yarın doğum yapacakların hepsinin oğlumu olacak acaba

hoşgeldin canım, oğlunun ve senin iyi olmana çok sevindim atlattınız çok şükür darısı bizlerin başına
oğluşunada kocaman maaşallah...

çok merak ediyordum seni canım gözün aydın çoook sevindim iyi olmanıza

oğluşuma kavuşmama saatler kaldı.. yarın sabah yatışımız var.. bu gece geçermi bilmiyorum :)

Allah yardımcın olsun canım

Ayyy ben cok heyecanlıyım kızlar yarın oğluma kavuşuyorum inşallah bana dua edin noolur hersey yolunda gitsin:///
Yarın son durumu yazarım size...

hayırlı haberlerle gel inşallah

gözün aydın canımmm

maşallahhh darısı hayırlısıyla başımıza inş

slm kızlar benimde yaklaşık yarım saattir ağrılarım var ama eminim normal doğum sancıları değildir karnımda dikenlenir gibi ağrılarım oluşuyo kısa süreli geçiyo sonra birdaha midemin yoğun ağrıması gibi midemden karnıma vuruyo nasıl oluyosa :44:

ayy pamukum bu akşam bende de adet agrısı gıbı agrılar oldu saat tutayım dedim kayboldular sancıları korkuttum mu ne tam sevinecekken yarım kaldı sevincim

ayy pamukum bu akşam bende de adet agrısı gıbı agrılar oldu saat tutayım dedim kayboldular sancıları korkuttum mu ne tam sevinecekken yarım kaldı sevincim

aynen bendede öyle oldu destinam mide ağrısından başlayıp adet ağrısı gibi yaşadım 10 dakikada bir şimdi gitti sancılar yok anacım gelmez gelmessssssssssssssss

kızlar benim sat 15 mart internetteki hesaplayıcıdan hesapladığımda 20 aralık muhtemel doğum tarihim ticker ımda öyle mesela ankarada doktorumda ultrasonda günlerimiz hep tutardı ama istanbul a geldim burdaki hastanede 3 doktor da 15 in üzerine 7 eklediler ve 22 aralık muhtemel doğum tarihim olarak çıktı şimdi 3 doktorda yalan söylemez ama ben ne güzel her salı hafta atlıyordum şimdi perşembeleri hafta atlıyorum arada 2 gün var ama sinirimi bozdu :)))

cnm benim 14 mart ama doktorum ılk kontrole başladıgımda 19 aralık dedi muhtemel tarihe..şimdi ise 16sına kadar sancın gelmesse gel dıyor ona kalsa 19uda beklemıyecek sanırım ama ben sancım gelmessede beklıyecem daha..

Eki Görüntüle 305438 Eki Görüntüle 305439

sakın gülmeyin çok kilo aldım bennn :18::18:
oğluşumla 38 haftamız

aysuncum harıka görünüyorsun cnm cok tatlı olmuşsun hamılelık cok yakışmışş ve hiçte kılolu deilsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…