Valla benim dogurmak icin hic acelem yoktu, kizim erkenci cikti.. Acele etmeyin insan kac kere hamile kalir ki
Destinaaa inşallah hepimiz saglikla sıhhatle kucağımıza alırız bebislerimizi
39+0 oldukkkkk inanamıyorummmmmmmmmbaşkalarının tickerlarında 39 görünce biz nezman 39 olacağızz zaman geçmek bilmiyor deyip nekadarda özeniyordum şimdi bende son haftama girmiş bulunmaktayım hayırlısıyla bu hafta gelsin oğlum 40 ı görmek istemiyorum
tickerimde 39 u görünce hem çok mutlu oluyorum hem şaşırıyorum hala inanamıyorum bide sabırsızlanıyorum yaa
oğluşuma kavuşmama saatler kaldı.. yarın sabah yatışımız var.. bu gece geçermi bilmiyorum :)
Ayyy ben cok heyecanlıyım kızlar yarın oğluma kavuşuyorum inşallah bana dua edin noolur hersey yolunda gitsin:///
Yarın son durumu yazarım size...
Herkese iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrr..... ALLAH a cok şükür sağlıkla oğlumuza kavuştuk ve bugun evimize geldik..
oğlum 38+5 sezeryanla 3.350gr. 52 cm. doğdu..
hepinize tekrar tekrar teşekkürrlerrrr allah razı olsun dualarınızı ve güzel temennilerinizi esirgemediniz...biraz gaz ve süt problemimiz var onları da aşacağız hayırlısıyla...sağlıkla evimize geldik ya daha ne isterim ki ben! en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere... buarada doğum yapan tüm anneleri tebrik ederim. bekleyenlerede hayırlı doğumlar dilerim
ayyy evet cnm 39uda gördükkkve hala buralardayız haftaya bugun buralarda olmayalaım inş cnm
bende varım yarın sezeryana girecek inşallah hepimizin ki iyi geçerde sağlıkla kavuşuruz bebeişlerimize...
yarın doğum yapacakların hepsinin oğlumu olacak acaba
Herkese iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrr..... ALLAH a cok şükür sağlıkla oğlumuza kavuştuk ve bugun evimize geldik..
oğlum 38+5 sezeryanla 3.350gr. 52 cm. doğdu..
hepinize tekrar tekrar teşekkürrlerrrr allah razı olsun dualarınızı ve güzel temennilerinizi esirgemediniz...biraz gaz ve süt problemimiz var onları da aşacağız hayırlısıyla...sağlıkla evimize geldik ya daha ne isterim ki ben! en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere... buarada doğum yapan tüm anneleri tebrik ederim. bekleyenlerede hayırlı doğumlar dilerim
oğluşuma kavuşmama saatler kaldı.. yarın sabah yatışımız var.. bu gece geçermi bilmiyorum :)
Ayyy ben cok heyecanlıyım kızlar yarın oğluma kavuşuyorum inşallah bana dua edin noolur hersey yolunda gitsin:///
Yarın son durumu yazarım size...
selam kızlar nasılsınız ben 10.12.2011 gece 00:33 de bebeğime kavuştum normal doğumla başladım ama mecburen epüdural sezaryan oldum oğlum çok tatlı onu çok seviyorum bebeğim 3350 gr.44.5cm erkek adı yağız
merhaba herkese.09/12/2011 21,55 de kızım dünyaya geldi..normal doğum yaptım,cuma günü kontrolüm vardı.doktorum çatı muayanesi bir kaç kere istememe ragmen yapmıyordu ölçülerin uygun doğurursun diyordu.bende bşka doktora gittim baktı ve senin 4 cm açılman var dedi.ama bende sancı yok su yok kanama yok...sadece son bir haftadır artan ağrılarım var ama dinlenince geçiyordu.eşim beni akşam doğumhaneye götürdü(kendisi sağlıkçı)arkadasları baksınlar diye,ordaki doktor açılman 5 cm yatırıcaz seni dedi.suni sancı verdiler suyumu patlattılar.epidural normal doğumu çok istiyordum ama vücüdum epidurali kabul etmedi,bel fıtığından şüphelendiler bu durumda yapamayız dediler.ve ben sancıyı çeke çeke,sezeryanm istiyorum diye diye,doğumhaneyi ayağa kaldırarak doğumumu yaptım..şimdi ise çok iyiyim iiyiki normal olmuş tüm işimi halledebiliyorum.darısı normal doğum isteyen bekleyen herkesin başına inşalllah..
slm kızlar benimde yaklaşık yarım saattir ağrılarım var ama eminim normal doğum sancıları değildir karnımda dikenlenir gibi ağrılarım oluşuyo kısa süreli geçiyo sonra birdaha midemin yoğun ağrıması gibi midemden karnıma vuruyo nasıl oluyosa :44:
ayy pamukum bu akşam bende de adet agrısı gıbı agrılar oldu saat tutayım dedim kayboldularsancıları korkuttum mu ne tam sevinecekken yarım kaldı sevincim
destina canım senin sat 14 mart mı
Eki Görüntüle 305438 Eki Görüntüle 305439
sakın gülmeyin çok kilo aldım bennn :18::18:
oğluşumla 38 haftamız
kızlar benim sat 15 mart internetteki hesaplayıcıdan hesapladığımda 20 aralık muhtemel doğum tarihim ticker ımda öyle mesela ankarada doktorumda ultrasonda günlerimiz hep tutardı ama istanbul a geldim burdaki hastanede 3 doktor da 15 in üzerine 7 eklediler ve 22 aralık muhtemel doğum tarihim olarak çıktı şimdi 3 doktorda yalan söylemez ama ben ne güzel her salı hafta atlıyordum şimdi perşembeleri hafta atlıyorum arada 2 gün var ama sinirimi bozdu :)))
Eki Görüntüle 305438 Eki Görüntüle 305439
sakın gülmeyin çok kilo aldım bennn :18::18:
oğluşumla 38 haftamız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?