ewet o resimdeki fil yavrusu ben değilim ben filinta gibiyimdir aslında
çok fena hırs yaptım doğumdan sonra eski halime dönmem lazımm bu arada teşkrlerr kızlarr sizi seviyorum
ewet o resimdeki fil yavrusu ben değilim ben filinta gibiyimdir aslında
çok fena hırs yaptım doğumdan sonra eski halime dönmem lazımm bu arada teşkrlerr kızlarr sizi seviyorum
cnm benim 14 mart ama doktorum ılk kontrole başladıgımda 19 aralık dedi muhtemel tarihe..şimdi ise 16sına kadar sancın gelmesse gel dıyor ona kalsa 19uda beklemıyecek sanırım ama ben sancım gelmessede beklıyecem daha..
aysuncum harıka görünüyorsun cnm cok tatlı olmuşsun hamılelık cok yakışmışşve hiçte kılolu deilsinnn
ben genel anestezidense epidurali tercih ediyorumda korkuyorum işte..yüzüm gözüm sivilce döktü valla sitresten rabbim tez zamanda kurtarsın cümlemizi..canım benim dr da genelde epidural yapıyormuş ama epiduralde ameliyat esnasında olan konuşmalar hastanın tansiyonunun düşmesine sebep olabiliyormuş. ben genel isteyeceğim. napalım yarım saat sonra görürüz bebişi. ilk babası görsün.
canım ben de seni kaydetmiştim, bi de halimeyi. ama halime doğurdu. sen de heran doğurcak gibi duruyosun. cumadan sonra doğurcak pek kimse kalmıyor. ben artık pazar günü hastaneden çıkıp eve gelince girer yazarım diyorum.
canım ben doğum hastanesinde doğurucam. bana ısrarla hasta pezi getir diye defalarca uyardılar. ben aldım bi paket. ama benim sezeryan olcak. sen de bi sorsaydın hastanene.ona göre tedbirli giderdin. hemşireler bezleyip bırakıyolarmış doğumdan sonra. öyle dediler.
ya duruskodan hala hbr yok mu?
Herkese merabalar kizlar..
Benim zilli hala gelmedi ya :2:
cnm dualarımız seninle darısı bizlere:)) yakında burda doguramıyanlar diye bir topik oluşturacaz sanırım
DURUSKO; seni gördüğüme sevindimnasılsın nasıl geçti dogummm???
kızlar bugunde doguramadıkkk hadi yatalım artıkk yarına allah kerimmm
hepinize iyi gecelerr öpüldünüzzz
inş öle olur bende öyle umut ediyorum arkadaşımcnm hiç merake etme eskısınden daha zayıf bıle olabılırsın dogum sonrasınaemzirirken ne kılo kalır ne bişey..
canım fena hırs yapması gereken varsa oda benim 24 kilo aldım 53 ile hamile kaldım şuan 77 yim hala inanamıyorum
bende 16 kilo aldım pamukcum ama çok kilo alanlar daha kolay zayıflar diyolar bilmiyorum artık yaşayıpta göreceğiz sağlıkla doğsun bebeklerimizde artık bi şekilde veririz fazla kiloları üzülme sen
kizlar oglumu aldim kucagima herkese bu buyuk mutlulugu yasatsin rabbim:))37+4 de 11-12-11 de 22:20 de 3300gr,50cm olarak epidural sez.ile kuzeyimiz dogdu:))en kisa zamanda umarim herkes meleklerini kucaklar ve bu buyuk aski yasar:)herkese cok tsk ederim,dualariniz benim icin cok onemliydi:))sizleri seviorum:)
güldürdün beni kızzz. allah da seni güldürsün.
hoşgeldin cnm. valla yazdıkların çok cesaret verici. darısı başımıza olsun. bebeğine de maşallah. tekrar gözünaydın.
canım sen nerelerdesin yaw. valla artık merak etmeye başlamıştım doğurdun mu diye.
bu arada demetcim sorunun cevabını bilmiyorum. onun için cvp yazamıyorum kızma olur mu tatlım
ayyy evet cnm 39uda gördükkkve hala buralardayız haftaya bugun buralarda olmayalaım inş cnm
Eki Görüntüle 305438 Eki Görüntüle 305439
sakın gülmeyin çok kilo aldım bennn :18::18:
oğluşumla 38 haftamız
bugün sezeryana girecekler; goldenblack07 ,arwen ,lidya19 ,blue_fugi ,ozlemimm ... maşallah 5 kişiymiş arzummm da geceden dogurmuşşş..toplu dogum var bugun
ayrıyetten latifelif arkadaşla mavıbonıbon arkadaşlarda hastanedeydi dogum için..allah hepsinin yardımcısı olsun bu sabah uyku tutmadı kızıma kalktıktan sonra namazdan sonra kuran okuyup hepimize dua ettimmm rabbim kabul etsin inşşş...
seplemcim; bu hafta doguralım inş cnm bu hafta artık son olsun haftaya bebişlerle başlayalım bizde
ya bu arada bekleyen kaç kişi varız ve hala birimizden doguran cıkmadı bırı acılışı yapmalıııı
CEHREGÜL; ya cnm ne mısafırı be cnm artık ayıp yanı sana mısafır olup gelenlere..insan son haftalarda evının işini ancak yaparken bırde mısafır cok zor ya..
seplemcim; bu hafta doguralım inş cnm bu hafta artık son olsun haftaya bebişlerle başlayalım bizde
ya bu arada bekleyen kaç kişi varız ve hala birimizden doguran cıkmadı bırı acılışı yapmalıııı
CEHREGÜL; ya cnm ne mısafırı be cnm artık ayıp yanı sana mısafır olup gelenlere..insan son haftalarda evının işini ancak yaparken bırde mısafır cok zor ya..
neyse hayırlısı diyelim yarınında tarihi güzel aslında 13/12/11 ama kısmet diyelim
doğuranları gördüm fazla bakamadım ama herkesin gözü aydın destina senin o kahverengi akıntın noldu cnm
seplem, sanırım sen doğurunca sıra bana gelecek :)
en büyük benim sanıyordum ama sen benden 3 gün öndeymişsin.
herkese günaydın bu arada
sanırım en büyük benim şu an :)) 40 ı geçen yok diye biliyorum
ya ben yarın doğurmayı istiyorum aslında. kocacığımın doğum günü aynı zamanda da tanışma günümüz :)) hem tarihte hoş 13/12/11 bi de saat 10:09 da doğurdum mu tamamdırD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?