2011 Aralık Anneleri

ewet o resimdeki fil yavrusu ben değilim ben filinta gibiyimdir aslında
çok fena hırs yaptım doğumdan sonra eski halime dönmem lazımm bu arada teşkrlerr kızlarr sizi seviyorum

çok fena hırs yaptım doğumdan sonra eski halime dönmem lazımm bu arada teşkrlerr kızlarr sizi seviyorum

cnm hiç merake etme eskısınden daha zayıf bıle olabılırsın dogum sonrasınaemzirirken ne kılo kalır ne bişey..

canım fena hırs yapması gereken varsa oda benim 24 kilo aldım 53 ile hamile kaldım şuan 77 yim hala inanamıyorum

bende hep 20 aralık olarak biliyorum ozaman senin sat 14 mart ise benimde 15 mart benimde 20 aralık gözüküyor ama burdaki doktorlar neden 22 aralık diyo ama ankaradaki ultrasonla tarihle uyuşuyordu offff

ben genel anestezidense epidurali tercih ediyorumda korkuyorum işte..yüzüm gözüm sivilce döktü valla sitresten rabbim tez zamanda kurtarsın cümlemizi..
Herkese merabalar kizlar..

Benim zilli hala gelmedi ya :2:
inş tez zamanda sende bebişini alırsın kucağına canım gerçi sen doğurursan bu listeyi kim takip edicek..herkescikler doğursun sonra sen hehehhee
cnm dualarımız seninle darısı bizlere:)) yakında burda doguramıyanlar diye bir topik oluşturacaz sanırım

DURUSKO; seni gördüğüme sevindim nasılsın nasıl geçti dogummm???

beni güldürdün valla biz sezeryanla doğum yapanlar tarihimiz belli olmasına rağmen gün geçmezken sizlere rabbim peygamber sabrı versin inş tez zamanda kurtulur alırız bebişlerimizi inş..ve yeni doğum yapmış arkadaşlarda ALLAH hayırlı etsin inş gözleri aydın olsun..

Son düzenleme:
kızlar bugunde doguramadıkkk hadi yatalım artıkk yarına allah kerimmm
hepinize iyi gecelerr öpüldünüzzz

inş yarına doğururuzz hergece bekliyorum ama gelmeye niyetli değil bu çocuk..iyi geceler cnm

cnm hiç merake etme eskısınden daha zayıf bıle olabılırsın dogum sonrasınaemzirirken ne kılo kalır ne bişey..
inş öle olur bende öyle umut ediyorum arkadaşım

canım fena hırs yapması gereken varsa oda benim 24 kilo aldım 53 ile hamile kaldım şuan 77 yim hala inanamıyorum

bende 16 kilo aldım pamukcum ama çok kilo alanlar daha kolay zayıflar diyolar bilmiyorum artık yaşayıpta göreceğiz sağlıkla doğsun bebeklerimizde artık bi şekilde veririz fazla kiloları üzülme sen

bende 16 kilo aldım pamukcum ama çok kilo alanlar daha kolay zayıflar diyolar bilmiyorum artık yaşayıpta göreceğiz sağlıkla doğsun bebeklerimizde artık bi şekilde veririz fazla kiloları üzülme sen

sen bana göre güzel kilo almışsın canım maşallah tam ayarında gitmişsin normalide bu kadar almak zaten ama ben abarttım ama bende kilo fobisi var 53 den 54 çıksam aniden veriyodum 53 de sabit kalmaya alışmışım inşallah doğumdan sonra eski halimize döneriz tek temennim

kizlar oglumu aldim kucagima herkese bu buyuk mutlulugu yasatsin rabbim:))37+4 de 11-12-11 de 22:20 de 3300gr,50cm olarak epidural sez.ile kuzeyimiz dogdu:))en kisa zamanda umarim herkes meleklerini kucaklar ve bu buyuk aski yasar:)herkese cok tsk ederim,dualariniz benim icin cok onemliydi:))sizleri seviorum:)

günaydınnnn kızlarrrrr

yeni bir haftaya da hamile olarak başlıyorummm bakalım ne zamana kadar bu böyle devam edecekkk

bugun dogum yapacak olan arkadaşların allah yardımcısı olsunnn

maşallah cnm cok sevindimmhayırlı olsunnn darısı diğer sezeryana girecek arkadaşlara inş..

bugün sezeryana girecekler; goldenblack07 ,arwen ,lidya19 ,blue_fugi ,ozlemimm ... maşallah 5 kişiymiş arzummm da geceden dogurmuşşş..toplu dogum var bugun

ayrıyetten latifelif arkadaşla mavıbonıbon arkadaşlarda hastanedeydi dogum için..allah hepsinin yardımcısı olsun bu sabah uyku tutmadı kızıma kalktıktan sonra namazdan sonra kuran okuyup hepimize dua ettimmm rabbim kabul etsin inşşş...

cnm son zamanlarda gelenim gidenim çok oluyo biliyo msn, doğum yapmadan seni bir ziyaret edelim meselesi yani...idare ediyorum ben de, yaa sabır!!!

günaydın kızlar

ayyy evet cnm 39uda gördükkk ve hala buralardayız haftaya bugun buralarda olmayalaım inş cnm

40 oldum yaaaa inanmıyorum. ben 38 de doğururum diyodum. Fatmacım 42 yi ben görücem herhalde. senden bayrağı devraldım sanırım (

Eki Görüntüle 305438 Eki Görüntüle 305439

sakın gülmeyin çok kilo aldım bennn :18::18:
oğluşumla 38 haftamız

çok şeker görünüyosun canım. haline şükret ben 30 kilo aldım (

Allah kabul etsin i,nşallah canım

Durusko çok geçmiş olsun. mesajını okuyunca çok mutlu oldum :))

seplem, sanırım sen doğurunca sıra bana gelecek :)

en büyük benim sanıyordum ama sen benden 3 gün öndeymişsin.

herkese günaydın bu arada

seplemcim; bu hafta doguralım inş cnm bu hafta artık son olsun haftaya bebişlerle başlayalım bizde

ya bu arada bekleyen kaç kişi varız ve hala birimizden doguran cıkmadı bırı acılışı yapmalıııı

CEHREGÜL; ya cnm ne mısafırı be cnm artık ayıp yanı sana mısafır olup gelenlere..insan son haftalarda evının işini ancak yaparken bırde mısafır cok zor ya..

Bu hafta rahatım artk sanırım....cnm sen de bu hafta içi doğuracaksın galiba...de mi?

kızlar günaydın

ben de hala sancı falan yok akşam bişeyler yaptık azcık bişeyler olur diye ama tık yok şimdi de biri enfeksiyon kapabilir falan demiş üzüldüm valla arada oğlum ayağını dayayıp duruyo sağ tarafıma sevince geri çekiyo hemen:)))

yarın sabahtan dra gitcez annemleri kayınvalidemi istemiyodum ama annem geçen kontrolde duydu salı olayını kayınvalideme de kocam sözde yanlışlıkla yumurtlamış anlaşılan kalabalık olcaz şimdi suni sancı verilirse de kalabalıkta çekilirmi diyorum o acılar(((

ama yarın dicem biraz daha beklesekmi diye bakalım ne dicek dr benim cuma günü doluyo 40 haftam o yüzden

neyse hayırlısı diyelim yarınında tarihi güzel aslında 13/12/11 ama kısmet diyelim

doğuranları gördüm fazla bakamadım ama herkesin gözü aydın destina senin o kahverengi akıntın noldu cnm

evet yaa, biri açılışı yapsın artık
benim doktorum 17sini bekleyecek, o gün vajinal muayene yapacak, nst ye alacak.
sonraki günlerde 2 günde bir bakacak.
en olmadı 23ünde kucağımıza verecekmiş, öyle söyledi bakalım beklemedeyiz

yapacağı vajinal muayene sancıyı tetikleyen bi durum yaratacakmış.
ama ben gene de kendi sancım gelsin diye bekliyoırum bu hafta.

sanki dün geceden beri adet sancısı gibi bişeyler var ama bilemedim :26:

neyse hayırlısı diyelim yarınında tarihi güzel aslında 13/12/11 ama kısmet diyelim

doğuranları gördüm fazla bakamadım ama herkesin gözü aydın destina senin o kahverengi akıntın noldu cnm

yarınki tarih benim de hoşuma gidiyor, bakalım kısmet

seplem, sanırım sen doğurunca sıra bana gelecek :)

en büyük benim sanıyordum ama sen benden 3 gün öndeymişsin.

herkese günaydın bu arada

sanırım en büyük benim şu an :)) 40 ı geçen yok diye biliyorum

ya ben yarın doğurmayı istiyorum aslında. kocacığımın doğum günü aynı zamanda da tanışma günümüz :)) hem tarihte hoş 13/12/11 bi de saat 10:09 da doğurdum mu tamamdır D

evet galiba en büyük sensin, 39+4 le ben arkandan geliyorum :)
doktorun ne diyor?

ben az önce anlattım, 17sine kadar bekleyeceğiz sonra takip altında 23üne kadar bekleyeceğiz.
hala gelmemişse 23ünde kucağımıza alacağız gibi görünüyor son durum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…