2011 Aralık Anneleri

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 2 ziyaretçi)

buseli,nanan,Tanem,yagmursesi,Starimu,ekince,

Burdasınız ama bişey yazmıyorsunuz. Nerelerdesin bakiiim. Yoksa temmeuz annelerini mi okuyorsunuz?

buralardayım canım da bütün gün yatmaktan yemek yapamadım eşime mesengerden canım şunu istedi yemeğe götürrmsn diyordum daha doğrusu yazdımda cevabını bekledim korkarak gecengünde öyle dedim ama bişey yiyememiştim :) yine ben istiyom ama yiyeek hal yok

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 2 ziyaretçi)

buseli,nanan,Tanem,yagmursesi,Starimu,ekince,

Burdasınız ama bişey yazmıyorsunuz. Nerelerdesin bakiiim. Yoksa temmeuz annelerini mi okuyorsunuz?
Dalmışım öyle başka yerlere
Daha öncede yazılmamasını konuşmuştuk ama arada unutulup gitmiştir lütfen hassas olalım bencede . Strarimucuğum ilk sayfayada bir dipnot düş kız :)))
Senin rüyan dahada kötüymüş Nanancım Arada oluyor hepimize böyle rüyalar . Ufak bir kaza geçirmişsin onunlada geçmiş olsun .
Namazıma bir sahip çıkamıyorum bir başlıyorum bir bırakıyorum Allahım en kısa zamanda banada benim gibi arkadaşlarımada nasip eder inşallah . Çok tebrik ederim bende Rabbim (CC.) dualarınızı, namazlarınızı kabul etsin .

birde bugun laptopu yatarken karnımın üzerine koymuştun ndanmı bilmem felaket karnım ağrıyor
Hadi ya o zaman olabilir belki . Benim karnımın üstüne koyunca mideme bişey oluyor .
iki gündürde karnım çok ağrıyor hayır olsun inşallah . Pof bu ev telefonuda bugün bir susmadı yav Zır zırrr telefon sesine ve de kapı sesine uyanırsam çok gıcık oluyorum :2:

gebelik haftama göre kuşumun el ve ayak parmaklarındaki perdeler kalkmış ve elini açıp kapatıyormuş
yerim o elleri bennnn

elını acıp kapatmak ne kelıme

resmen el sallıgyor ayagını kaldırıyor

cok guzel cok

ben ıkılı test yaptırmaktan vazgectım sanırım, carsamba gunu yapılacaktı ama detaylı bakın dıcem

temmuz annelerine bende baktım 30. haftalardalar çoğu 14 17 kilo aldıklarından sözediyor bide korkuyorummmmm ben aman allahım ya ben şimdiden kendimi şiş hissediyorum bide 14 kilo aldığımı düşünemiyorum bile

bu arada mayıs annelerinide okumanızı tavSİye ederim çok güzel ya son günlerinin telaşı heyecanını mesajlarından anlaşılıyor.onlarada maşallah RABBİM HERKESİN BEBEĞİNİ SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN

Son düzenleme:
Amin Nanancım .Bu Tosun ne kadar tatlı böyle [video=dailymotion;ximtlm]http://www.dailymotion.com/video/ximtlm_babalar-neden-erkek-evlat-yster_fun[/video]

Son düzenleme:
mayıs anneleri arkadaşlıklarını reele taşımışlar tel mesaj facebook vs erkeklerin askerlik arkdşlrı kadınların hamiilelik arkdşlrı unutulmz heralde :)gerçi hamilelikte olduğu gb bebeklerimiz dünyaya gelincede birbirimize deneyimlerimizi paylaşırız sık giremesekte nete özleriz ya ben çok alıştım bebeği uykuya ben nete hemen sizle paylaşıp işime dönerim artık

birde bugun laptopu yatarken karnımın üzerine koymuştun ndanmı bilmem felaket karnım ağrıyor

laptop masaüstüne göre daha tehlikeli diye duymuştum önceki hamileliğimde ama naapalım elden bir şey gelmiyorsa .. olabildiğince karından uzak tut demişti dr.um , bence daha dikkatli ol tatlım

Daha öncede yazılmamasını konuşmuştuk ama arada unutulup gitmiştir lütfen hassas olalım bencede . Strarimucuğum ilk sayfayada bir dipnot düş kız :)))

olabilir de , kim ilk sayfayı okur ki bundan sonra :44:

bunu ikinci kere yaşamak çookkk daha güzel heyecanlanmam sanmıştım ilk hamileliğimdeki kadar ama oluyormuş baksana 5 hafta sonra ilk defa göreceğim fındığımı ctesi , zormuş böyle haftalarca beklemek

Starimu, Sumak oy maşallah

sağol canım dilerim sen de sorunsuz gelirsin bu haftalara

Son düzenleme:
...........................................

onların yerine başka foto ekleyeyim

Son düzenleme:
Hepsi çirkinde hele şu üzgün olan en çiykinleri
Kociş gelmedi hala . Gene evde yemek yok Dışarıdan ayarlayacak bişeyler .

bu arada listede kayıtlı olan arkadaşların sayısı 69a çıkmış , hey maaşallah

Starimu pcden foto yüklemek istersen hızlı resimle dene o daha kolay imegeden bende beceremediydim .
Oy maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…