Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 2 ziyaretçi)
buseli,nanan,Tanem,yagmursesi,Starimu,ekince,
Burdasınız ama bişey yazmıyorsunuz. Nerelerdesin bakiiim. Yoksa temmeuz annelerini mi okuyorsunuz?
Hadi yaa öyle biriyse aman benzemesin. Bizim rhametliyi hiç tanımadım.Zaten huyu değil tipi benzesin. Bide burnu mutlaka bana benzesin. Çünkü eşimin tarafı laz. Ve burunları büyük biraz.İyi ya sanki bize soruyorlarmış gibi, Yok onu istemem bunu isterim tövbe tövbe.
Dalmışım öyle başka yerlereToplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 2 ziyaretçi)
buseli,nanan,Tanem,yagmursesi,Starimu,ekince,
Burdasınız ama bişey yazmıyorsunuz. Nerelerdesin bakiiim. Yoksa temmeuz annelerini mi okuyorsunuz?
Daha öncede yazılmamasını konuşmuştuk ama arada unutulup gitmiştir lütfen hassas olalım bencede . Strarimucuğum ilk sayfayada bir dipnot düş kız :)))uzun zamandır ben de değinmek istiyordum bu konuya , iyi oldu senin yazman :13:
aslında o an çok alelade gelir ve yazarız canımızın çektiğini yada yediğimiz bir şeyi .ama o mesajı okuyan kişi olarak ( en basit bir kraker çeşidini bile ) okuduğumuzda canımızın çekmesi o kadar olası ki , ya o an dışarı çıkamazsak , ya işteysek , ya gecenin bi körü okuyorsak o mesajı vs. vs... karar almıştık temmuz annelerindeyken , hiç bir şekilde yiyecek adını anmayacağız diye , sonra herkes rahat ettibence elimizden geldiğince dikkat edelim bu konuya
Senin rüyan dahada kötüymüş Nanancımacaba ayın bazı günleri çoğumuzdamı böyle oluyor bende korkunç rüya gördüm. bütün gece siyah bir kaplan beni kovaladı askeri bir uçakla kurtardılr ama onlarda beni deniy için kurtarmışlar onlardn kaçmak için uçaktan atladım amerikan filmleri gbydi butun gece ağlayarak uyandım bide uyanırken hepimiz ölcez diyordum nedense...eşime berbr su almaya gdlmmi deyip uyandırdım koluna girdim korkudan ya titredim resmen bide sabah dolaba kafamı çarptım tam oldu bütün gün yattım arada uyudum uyandım başağrısı. Allahım ne gündü Allah beterinden korusun bu arada namaza başlayan arkadaşları tebrik ediyorum rabbim daim etsin bende bırakmadan kılmak istiyorum inşllh
Hadi ya o zaman olabilir belki . Benim karnımın üstüne koyunca mideme bişey oluyor .birde bugun laptopu yatarken karnımın üzerine koymuştun ndanmı bilmem felaket karnım ağrıyor
gebelik haftama göre kuşumun el ve ayak parmaklarındaki perdeler kalkmış ve elini açıp kapatıyormuş
yerim o elleri bennnn
Amin Nanancım .Bu Tosun ne kadar tatlı böyle[video=dailymotion;ximtlm]http://www.dailymotion.com/video/ximtlm_babalar-neden-erkek-evlat-yster_fun[/video]
birde bugun laptopu yatarken karnımın üzerine koymuştun ndanmı bilmem felaket karnım ağrıyor
Daha öncede yazılmamasını konuşmuştuk ama arada unutulup gitmiştir lütfen hassas olalım bencede . Strarimucuğum ilk sayfayada bir dipnot düş kız :)))
elını acıp kapatmak ne kelıme
resmen el sallıgyor ayagını kaldırıyor
cok guzel cok
ben ıkılı test yaptırmaktan vazgectım sanırım, carsamba gunu yapılacaktı ama detaylı bakın dıcem
Starimu, Sumak oy maşallah
...........................................
onların yerine başka foto ekleyeyim
Listeye bakmak için açıyorum ara araO arada göze çarpar belki dediydim
...........................................
onların yerine başka foto ekleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?