2011 Aralık Anneleri

ben dru aradım yarın nası geliyim diye yardımcısıyla konuştum hazırlıklı gelin dedi:18::18::18::18::18::18:

suni sancımı verir dedim olabilir dedi 08:30 da çağardı çokta erken yaaaaaaa bari son gün uyusaydım güzelce sancı çekerken uyunmaz mı ki:)))))

suni sancıda uzun bi süreçmiş beeee

tok aç farketmez yarı aç yarı tok dedi başkadaaaaa bişey demedi he bi de muayne sonrası karar verilir o anki duruma göre dedi açılma oranı falan önemli anladığım kadarıyla

şimdi ben 08:30 u demicem kimseye kocam yarın doğum iznine ayrılıyo onla gideris annemlere öğlen derim gidicemi kimbilir belki öğlene herşey olmuş bitmiş olur

kızlar annemler geldi dün. pek fazla giremiyorum ama doğurmadım henüz. haber veriyim dedim. yürürken inanılmaz bi baskı var, çıkıcak sanıyorum bebeğim. birde karnımın aşağısında bi ağrı var. belim de ara ara ağrıyor. ben çok mu nazlıyım acaba((( kanala mı giriyor bebişim, napıyor anlamadım. ama acayip baskı yapıyor. sanki kucağımda taşıyorum. gerçekten sabrımın sonlarındayım. allahtan cumaya tarih aldık. en geç ihtimalle cuma günü kızıma kavuşmuş olucam.

Amin tatlım Allah kabul etsin :)
cnm son zamanlarda gelenim gidenim çok oluyo biliyo msn, doğum yapmadan seni bir ziyaret edelim meselesi yani...idare ediyorum ben de, yaa sabır!!!
Gıcık oluyorum hamile kadına ailecek oturmaya gidene gelene.
Duruşkolar iyiler sanırım çok sevindim .
Hakkında hayırlısı canm ya .Tatlım sen zayıf hamile kalmışsındır ondandır kilo meselesi .

Haydı hayırlısı.

doktorum bişey demedi henüz. sadece geçen hafta 10 gün önce yada 10 gün geç gelebilir bebekler onlar ne zaman geleceğini bilir dedi :))
yarın az cok belli olur olur herhalde ne olacağı. sabahtan kontrolüm var

herkes yanında birirlerinin olmasını ister senin benim gibilerde yanlız :)) Allah yardımcın olsun inşallah canım yarın

yok canım ya zayıfta kalmadım malesef ( kilomu hiç bi şekilde söylemiyorum farkındaysan D doğumdan sonra söylicem hepiniz şok olacaksınız D

selam topik... biz de bugün 39+3 olduk say say bitiremedik be neysem ben hafta sonu paso gezdim açılmam olsun diye ama baya bir yoruldum... bacaklarım ve çatım ağrıyordu resmen.. misafirliklere gittim millet benden korktu doğuracam orda diyeama tık yok.. neyse kasılmalarım sancılarımoldu baya...işe yaradı sanırım dedim ama sabaha kadar olsun istedim yok olmadı geçti sabah hiç ağrım sızım yok e bende biraz eşimi yoldan çıkararak bişeyler olsun istedim eşim çok kolay oldu acaba açılman mı var acaba dedi inşaallah vardır ya... 3 aydan sonra garip bir duygu ama... nette dinlemiştim cinselilişki geciken hamileliklerde tavsiye edilir diye... bence enfeksiyon falan da olmaz ya eski insanlar hep yapıyorlarmış zaten sonra da kolaycacık doğuyormuş bebekleri bence bizim doğuramamız bu yüzden korkuyoruz birşey olacak diye... neyse ben de salı 17de nstye gidecem ve inşaallah düzenli sancılar olur ve açılmam olur sonra suni ile desteklenir diye umuyorum...
tülaycım senin dr aceleci bence ya cuma doluyor benim de günüm dr cuma suni veririrz açılman olmazsa dedi ben de suni yerine sezeryan olsun o zamana kadar açılma olmazsa boşuna denemeyelim dedim o da size kalmış dedi... biraz nette araştırdım suni sancı hiç açılma olmazsa veya bebek kanala inmezse bebeği strese sokabiliyormuş ve kalp ritmini bozabiliyormuş.. veya anne rahimin kasılmasından dolayı çok yıpranıyormuş bazı durumlarda rahim yırtılıyormuş bile... bunu göze alamam dedim... eğer 4cm açılmam olursa o zaman kabul ederim suniyi... bence sen de dr'una sor riskleri neler vs. diye. cuma doluyor sonuçta günün olmazsa o güne kadar bekle derim... açılman ilerlemediyse...

günaydın kızlar nasılsınız sabah 7 de kv geldi.suan uyuyor malum 10 saatlık yol.allahım kızıma öle cişişler almışkı anlattamam cokguzeller enkısa zamanda fotolarını koyarım inş.h.2 valız dolusı kıyafet getırmış ve elinde örgü bile yapıo.bgun dogum yapacak arkadasların rabbım yardımcısı olsun....

ne güzel senin adına sevindim benim kaynana da hiç birşey yapmıyor aramıyor bile hoş bu da güzel eşim de sen doğur ben de oğlum oldu diye haber vermicem bile diyor... yani biz de eşimle oturup annesini çekiştiriyoruz ne yapalım kadın da hiç sevgi yok.. biz de acayip mesafeliyiz. sağ olsun annem eşim yokken hergün geliyor bekliyor beni ev işlerini yapıyor kaynanam geçen gelmiş ta 1 ay önce elinde bir bardak torunuma aldım diyor ne garip bir bardak mı sadece değeri dicem aman neyse dedim biberon alsaydın ya dedim bebek bardağı anca yaşında kullanır dedim geçiştirdim... ya insan bir telefon eder oğluna hadi beni aramıyorsun da... aramızda hiç bir sorun da olmadı bu güne kadar yani aramız fazla mesafeli...

maşallah kuzey bebişee darısı başımıza hayırlısıyla inşallah

Eki Görüntüle 305438 Eki Görüntüle 305439

sakın gülmeyin çok kilo aldım bennn :18::18:
oğluşumla 38 haftamız

ayy çok hoşsun maşallah, kilon da gayet normal bence cnm

Valla benim dogurmak icin hic acelem yoktu, kizim erkenci cikti.. Acele etmeyin insan kac kere hamile kalir ki

benim de hiç acelem yok canım, tadını çıkarıyorum son günlerin 38+5 deyim, oğluşum ne zaman gelmek isterse artık, hayırlısı bakalım

ay hadi hayırlısı canım,sabah olması cok güzel ne kadar erken o kadar iyi.hem daha iyi toparlanıyorsun günün ortalarına doğru.eline alıverirsin inş yavruşunu hemencik.ben de saat 6 gibi hastaneye yerleşicem :) 8i bulur heralde :)

aaa senin demi yarın cnm çok sevindim birazda karnım ağrıyo şimdi doğum sancısı bumu demek yawwwwww

iştende 3 te çıkıcam artık eve gitcem c.tesi kocam evi sildi süpürdü ben yine bi hafiften silip vileda çekiyim süslü yatak örtümü çıkarıyım hazır olalım dimi:))

bi de şu ev tipi anakucaklarına bakıyorum çok tatlılar kocamında chıcco müşterisiymiş beğendiğim bi modele çoookk indirim yaptı alsammı ki boşa kalabalıkmı yoksa???

ala ala bitiremedik di mi :) geçen biz de baktık ama bebeğimizle deneyerek alalım dedik onu da artık :) mağazadaki bazı çocuklu aileler hiç kullanamadık boşu boşuna duruyo felan dedi.gerci ben ona buna bakmam içime siner gerek olursa alırım.benim yarın deil cnm,haftaya pzt inş.sen nasıl işlere gidiyorsun maşallah valla...ben evden çıkamıyom neredeyse.tabi bunda karnıbahar gibi giyinmek istememek de rol oynuyo.:) benim eşim de çok biliyo!:) süslü yatak örtüm vardı ananem almıştı böle gelinlik gibi nerdeyse :)) ya bunu yaymayalım kıro gibi dedi ya:))) erkeğin çok bileni ııııh! :)

beni asıl düşündüren artık kendi bakımım :))) saçlarımı boyatmak şekil verdirtmek ve fıstık anne olup cıkmak istiyorum :) ah ahhhh bakalım bebişle nasıl gitcez kuaföre :))) şeytan dio git son gün yaptır boyanı bakımını .neyse....

gözünaydın cnm kuzey bebeğinle hasret gider bakalım..allah analı babalı büyütsün.

ayrıyetten latifelif arkadaşla mavıbonıbon arkadaşlarda hastanedeydi dogum için..allah hepsinin yardımcısı olsun bu sabah uyku tutmadı kızıma kalktıktan sonra namazdan sonra kuran okuyup hepimize dua ettimmm rabbim kabul etsin inşşş...[/QUOTE]
allah kabul etsin sağol cnm duaların için

cnm son zamanlarda gelenim gidenim çok oluyo biliyo msn, doğum yapmadan seni bir ziyaret edelim meselesi yani...idare ediyorum ben de, yaa sabır!!!
yaa bu insanlar nekadar anlayışsız walla ben misafir filan kabul etmem şurda nekaldı doğuma bebek görmeye gelsinler misafirliğe gelinmez bu zamanımızda
bu arada sen bile benden önce doğurursun şekerim ama ben yinede numaranı kaydettim olurda doğurursam haber veririm hepinize
sende doğurr hadi çabukk sırayı bize bırakın güzel haberlerini bekliyoruz sen o işinde altından kalkarsın baksana hala işe gidebiliyorsun maşlh
bu arada ewtipi anakucağı aldım bende bakalım kullanacakmıyız

Ne yazıkkı kışiden kişiye değişio ama bosver eşinle aran ıyıyse gerisi boş canım;bizim sükür3 senedirr hic sorunmuz olmadı kv hedıye vermeyı sewer her gıttıgımızde kesın bişi alır bana ogluna almaz bana alır))”

benimkide şaşırcak akşam şimdi erken çıktığımı da söylemicem hemen dicek bana niye temizlettin evi dicek hehehehehe ne kadar yapsada ben yine geziniyom olmuşmu diye o da söyleniyo tabi:))) örtü çok derin bi yerde değil ama niye aldıkki o örtüleri dimi böle konularda dinleme sen anlamazsın de hehehehee biz çok anlıyos ya zahmet işte kendi kendimize

inş cnm allah gönlüne göre versin cnm..hazır yarın kontrolunde varken bakarın yatış verir doktor:))

Bu hafta rahatım artk sanırım....cnm sen de bu hafta içi doğuracaksın galiba...de mi?

bilmiyom ki cnm bekliyom işte sancı gelsinde dogurayım diye normalde vucut doguma hazırlanmış ama tek sancı eksikkk

tulaycım bence hataneye gıderken önce eşinle git kımseye saatını söyleme olurda sunı sancı falan verirse kalabalık olmasın oda rahat edemezssin..sonra ötekiler gelsinler..

ayy bile heyecanlandım bak şimdi yarın senin için inş hayırlı haberlerini alırız ama içime dogan kolay bır dogum olacagı son güne kadar çalıştın maşallah

benim o akıntı 2gun geldi kesildi sanırım alttan muayne olmadan kaynaklı bır akıntıydı..bekliyoz hala sancıları

nihalde doguma girdi bugun..sezeryana almış doktor bebek kanala inmediği için..birde suyu cok azalmış..inş güzel haberlerini birazdan alırız

hadi hayırlısı inş cnm önden buyukler yapsın açılışı

gözünaydın cnm anacıgına kavuşmuşsun cumaya da bişey kalmadı bu gidişle sen benden önce kavuşacan bebişine

bu aralar bende bol bol yuruyorum sancılar gelsin diye ama tık yok bakalım..yalnız eş faktörünü deneyemıyorum 1cm acıklık var dediği için doktor sanırım bu saatten sonra risklidir..:26::26:

gözünaydın cnm..kayınvalıdene de maşallah ne güzel düşünmüşresimlerini koy bakalım cnm

destina canım nasılsın?sancı falan var mı kızın gelıcı mı?

iyiyim cnm önceleri devamlı rahatsızlanan ben şimdi bomba gibiyim ne agrı ne sancı 1saat yurudum geldim yıne bakalım bekleyıp duruyom..dün gece 45dkka arayla 2-3 sancı gırdı böyle anlattıkları gıbı adet sancısına benziyordu belimden karnıma dogru yayılan ama sonra devamı gelmedi..korkup terk etti beni heralde

bu arada kızlar topiğimizin dogum listesini itinayla titizlikle düzenleyen arkadaşımız ANNİS te doguma gidiyor dualarınızı eksik etmeyinnn nişanı gelmiş sancılarıda varmış..hayırlısıyla o da kavuşsun inş bebişine

nihalla arkadaşımızda bugun sezzeryana alınmış..bugun toplu dogum var sanırım 5 sezeryan vardı ıkı normal dogum vardı şimdi bir sezeryan ve bir normal daha eklendi..7 tane bebişimiz bugun dunyaya merhaba diyecek belkıde dedi bile... darısı bizim bebişlere inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…