bugün sezeryana girecekler; goldenblack07 ,arwen ,lidya19 ,blue_fugi ,ozlemimm ... maşallah 5 kişiymiş arzummm da geceden dogurmuşşş..toplu dogum var bugun
ayrıyetten latifelif arkadaşla mavıbonıbon arkadaşlarda hastanedeydi dogum için..allah hepsinin yardımcısı olsun bu sabah uyku tutmadı kızıma kalktıktan sonra namazdan sonra kuran okuyup hepimize dua ettimmm rabbim kabul etsin inşşş...
Gıcık oluyorum hamile kadına ailecek oturmaya gidene gelene.cnm son zamanlarda gelenim gidenim çok oluyo biliyo msn, doğum yapmadan seni bir ziyaret edelim meselesi yani...idare ediyorum ben de, yaa sabır!!!
Duruşkolar iyiler sanırım çok sevindim .günaydın kızlar
40 oldum yaaaa inanmıyorum. ben 38 de doğururum diyodum. Fatmacım 42 yi ben görücem herhalde. senden bayrağı devraldım sanırım(
çok şeker görünüyosun canım. haline şükret ben 30 kilo aldım(
Allah kabul etsin i,nşallah canım
Durusko çok geçmiş olsun. mesajını okuyunca çok mutlu oldum :))
ben dru aradım yarın nası geliyim diye yardımcısıyla konuştum hazırlıklı gelin dedi:18::18::18::18::18::18:
suni sancımı verir dedim olabilir dedi 08:30 da çağardı çokta erken yaaaaaaa bari son gün uyusaydım güzelce sancı çekerken uyunmaz mı ki:)))))
suni sancıda uzun bi süreçmiş beeee
tok aç farketmez yarı aç yarı tok dedi başkadaaaaa bişey demedi he bi de muayne sonrası karar verilir o anki duruma göre dedi açılma oranı falan önemli anladığım kadarıyla
şimdi ben 08:30 u demicem kimseye kocam yarın doğum iznine ayrılıyo onla gideris annemlere öğlen derim gidicemi kimbilir belki öğlene herşey olmuş bitmiş olur
evet galiba en büyük sensin, 39+4 le ben arkandan geliyorum :)
doktorun ne diyor?
ben az önce anlattım, 17sine kadar bekleyeceğiz sonra takip altında 23üne kadar bekleyeceğiz.
hala gelmemişse 23ünde kucağımıza alacağız gibi görünüyor son durum :)
ben dru aradım yarın nası geliyim diye yardımcısıyla konuştum hazırlıklı gelin dedi:18::18::18::18::18::18:
suni sancımı verir dedim olabilir dedi 08:30 da çağardı çokta erken yaaaaaaa bari son gün uyusaydım güzelce sancı çekerken uyunmaz mı ki:)))))
tok aç farketmez yarı aç yarı tok dedi başkadaaaaa bişey demedi he bi de muayne sonrası karar verilir o anki duruma göre dedi açılma oranı falan önemli anladığım kadarıyla
şimdi ben 08:30 u demicem kimseye kocam yarın doğum iznine ayrılıyo onla gideris annemlere öğlen derim gidicemi kimbilir belki öğlene herşey olmuş bitmiş olur
Amin tatlım Allah kabul etsin :)
Gıcık oluyorum hamile kadına ailecek oturmaya gidene gelene.
Duruşkolar iyiler sanırım çok sevindim .
Hakkında hayırlısı canm ya .Tatlım sen zayıf hamile kalmışsındır ondandır kilo meselesi .
Haydı hayırlısı.
günaydın kızlar nasılsınız sabah 7 de kv geldi.suan uyuyor malum 10 saatlık yol.allahım kızıma öle cişişler almışkı anlattamam cokguzeller enkısa zamanda fotolarını koyarım inş.h.2 valız dolusı kıyafet getırmış ve elinde örgü bile yapıo.bgun dogum yapacak arkadasların rabbım yardımcısı olsun....
kizlar oglumu aldim kucagima herkese bu buyuk mutlulugu yasatsin rabbim:))37+4 de 11-12-11 de 22:20 de 3300gr,50cm olarak epidural sez.ile kuzeyimiz dogdu:))en kisa zamanda umarim herkes meleklerini kucaklar ve bu buyuk aski yasar:)herkese cok tsk ederim,dualariniz benim icin cok onemliydi:))sizleri seviorum:)
Eki Görüntüle 305438 Eki Görüntüle 305439
sakın gülmeyin çok kilo aldım bennn :18::18:
oğluşumla 38 haftamız
Valla benim dogurmak icin hic acelem yoktu, kizim erkenci cikti.. Acele etmeyin insan kac kere hamile kalir ki
ay hadi hayırlısı canım,sabah olması cok güzel ne kadar erken o kadar iyi.hem daha iyi toparlanıyorsun günün ortalarına doğru.eline alıverirsin inş yavruşunu hemencik.ben de saat 6 gibi hastaneye yerleşicem :) 8i bulur heralde :)
aaa senin demi yarın cnm çok sevindim birazda karnım ağrıyo şimdi doğum sancısı bumu demek yawwwwww
iştende 3 te çıkıcam artık eve gitcem c.tesi kocam evi sildi süpürdü ben yine bi hafiften silip vileda çekiyim süslü yatak örtümü çıkarıyım hazır olalım dimi:))
bi de şu ev tipi anakucaklarına bakıyorum çok tatlılar kocamında chıcco müşterisiymiş beğendiğim bi modele çoookk indirim yaptı alsammı ki boşa kalabalıkmı yoksa???
gözünaydın cnm kuzey bebeğinle hasret gider bakalım..allah analı babalı büyütsün.kizlar oglumu aldim kucagima herkese bu buyuk mutlulugu yasatsin rabbim:))37+4 de 11-12-11 de 22:20 de 3300gr,50cm olarak epidural sez.ile kuzeyimiz dogdu:))en kisa zamanda umarim herkes meleklerini kucaklar ve bu buyuk aski yasar:)herkese cok tsk ederim,dualariniz benim icin cok onemliydi:))sizleri seviorum:)
yaa bu insanlar nekadar anlayışsız walla ben misafir filan kabul etmem şurda nekaldı doğuma bebek görmeye gelsinlercnm son zamanlarda gelenim gidenim çok oluyo biliyo msn, doğum yapmadan seni bir ziyaret edelim meselesi yani...idare ediyorum ben de, yaa sabır!!!
sende doğurr hadi çabukk sırayı bize bırakınaaa senin demi yarın cnm çok sevindim birazda karnım ağrıyo şimdi doğum sancısı bumu demek yawwwwww
iştende 3 te çıkıcam artık eve gitcem c.tesi kocam evi sildi süpürdü ben yine bi hafiften silip vileda çekiyim süslü yatak örtümü çıkarıyım hazır olalım dimi:))
bi de şu ev tipi anakucaklarına bakıyorum çok tatlılar kocamında chıcco müşterisiymiş beğendiğim bi modele çoookk indirim yaptı alsammı ki boşa kalabalıkmı yoksa???
ne güzel senin adına sevindim benim kaynana da hiç birşey yapmıyor aramıyor bile hoş bu da güzel eşim de sen doğur ben de oğlum oldu diye haber vermicem bile diyor... yani biz de eşimle oturup annesini çekiştiriyoruz ne yapalım kadın da hiç sevgi yok.. biz de acayip mesafeliyiz. sağ olsun annem eşim yokken hergün geliyor bekliyor beni ev işlerini yapıyor kaynanam geçen gelmiş ta 1 ay önce elinde bir bardak torunuma aldım diyor ne garip bir bardak mı sadece değeri dicem aman neyse dedim biberon alsaydın ya dedim bebek bardağı anca yaşında kullanır dedim geçiştirdim... ya insan bir telefon eder oğluna hadi beni aramıyorsun da... aramızda hiç bir sorun da olmadı bu güne kadar yani aramız fazla mesafeli...
ala ala bitiremedik di mi :) geçen biz de baktık ama bebeğimizle deneyerek alalım dedik onu da artık :) mağazadaki bazı çocuklu aileler hiç kullanamadık boşu boşuna duruyo felan dedi.gerci ben ona buna bakmam içime siner gerek olursa alırım.benim yarın deil cnm,haftaya pzt inş.sen nasıl işlere gidiyorsun maşallah valla...ben evden çıkamıyom neredeyse.tabi bunda karnıbahar gibi giyinmek istememek de rol oynuyo.:) benim eşim de çok biliyo!:) süslü yatak örtüm vardı ananem almıştı böle gelinlik gibi nerdeyse :)) ya bunu yaymayalım kıro gibi dedi ya:))) erkeğin çok bileni ııııh! :)
Eki Görüntüle 305438 Eki Görüntüle 305439
sakın gülmeyin çok kilo aldım bennn :18::18:
oğluşumla 38 haftamız
sanırım en büyük benim şu an :)) 40 ı geçen yok diye biliyorum
ya ben yarın doğurmayı istiyorum aslında. kocacığımın doğum günü aynı zamanda da tanışma günümüz :)) hem tarihte hoş 13/12/11 bi de saat 10:09 da doğurdum mu tamamdırD
Bu hafta rahatım artk sanırım....cnm sen de bu hafta içi doğuracaksın galiba...de mi?
kızlar günaydın
ben de hala sancı falan yok akşam bişeyler yaptık azcık bişeyler olur diye ama tık yok şimdi de biri enfeksiyon kapabilir falan demiş üzüldüm valla arada oğlum ayağını dayayıp duruyo sağ tarafıma sevince geri çekiyo hemen:)))
yarın sabahtan dra gitcez annemleri kayınvalidemi istemiyodum ama annem geçen kontrolde duydu salı olayını kayınvalideme de kocam sözde yanlışlıkla yumurtlamış anlaşılan kalabalık olcaz şimdi suni sancı verilirse de kalabalıkta çekilirmi diyorum o acılar(((
ama yarın dicem biraz daha beklesekmi diye bakalım ne dicek dr benim cuma günü doluyo 40 haftam o yüzden
neyse hayırlısı diyelim yarınında tarihi güzel aslında 13/12/11 ama kısmet diyelim
doğuranları gördüm fazla bakamadım ama herkesin gözü aydın destina senin o kahverengi akıntın noldu cnm
evet yaa, biri açılışı yapsın artık
benim doktorum 17sini bekleyecek, o gün vajinal muayene yapacak, nst ye alacak.
sonraki günlerde 2 günde bir bakacak.
en olmadı 23ünde kucağımıza verecekmiş, öyle söyledi bakalım beklemedeyiz
yapacağı vajinal muayene sancıyı tetikleyen bi durum yaratacakmış.
ama ben gene de kendi sancım gelsin diye bekliyoırum bu hafta.
sanki dün geceden beri adet sancısı gibi bişeyler var ama bilemedim :26:
yarınki tarih benim de hoşuma gidiyor, bakalım kısmet
kızlar annemler geldi dün. pek fazla giremiyorum ama doğurmadım henüz. haber veriyim dedim. yürürken inanılmaz bi baskı var, çıkıcak sanıyorum bebeğim. birde karnımın aşağısında bi ağrı var. belim de ara ara ağrıyor. ben çok mu nazlıyım acaba((( kanala mı giriyor bebişim, napıyor anlamadım. ama acayip baskı yapıyor. sanki kucağımda taşıyorum. gerçekten sabrımın sonlarındayım. allahtan cumaya tarih aldık. en geç ihtimalle cuma günü kızıma kavuşmuş olucam.
selam topik... biz de bugün 39+3 olduk say say bitiremedik beneysem ben hafta sonu paso gezdim açılmam olsun diye ama baya bir yoruldum... bacaklarım ve çatım ağrıyordu resmen.. misafirliklere gittim millet benden korktu doğuracam orda diye ama tık yok.. neyse kasılmalarım sancılarımoldu baya...işe yaradı sanırım dedim ama sabaha kadar olsun istedim yok olmadı geçti sabah hiç ağrım sızım yok e bende biraz eşimi yoldan çıkararak bişeyler olsun istedim eşim çok kolay oldu acaba açılman mı var acaba dedi inşaallah vardır ya... 3 aydan sonra garip bir duygu ama... nette dinlemiştim cinselilişki geciken hamileliklerde tavsiye edilir diye... bence enfeksiyon falan da olmaz ya eski insanlar hep yapıyorlarmış zaten sonra da kolaycacık doğuyormuş bebekleri bence bizim doğuramamız bu yüzden korkuyoruz birşey olacak diye... neyse ben de salı 17de nstye gidecem ve inşaallah düzenli sancılar olur ve açılmam olur sonra suni ile desteklenir diye umuyorum...
tülaycım senin dr aceleci bence ya cuma doluyor benim de günüm dr cuma suni veririrz açılman olmazsa dedi ben de suni yerine sezeryan olsun o zamana kadar açılma olmazsa boşuna denemeyelim dedim o da size kalmış dedi... biraz nette araştırdım suni sancı hiç açılma olmazsa veya bebek kanala inmezse bebeği strese sokabiliyormuş ve kalp ritmini bozabiliyormuş.. veya anne rahimin kasılmasından dolayı çok yıpranıyormuş bazı durumlarda rahim yırtılıyormuş bile... bunu göze alamam dedim... eğer 4cm açılmam olursa o zaman kabul ederim suniyi... bence sen de dr'una sor riskleri neler vs. diye. cuma doluyor sonuçta günün olmazsa o güne kadar bekle derim... açılman ilerlemediyse...
günaydın kızlar nasılsınız sabah 7 de kv geldi.suan uyuyor malum 10 saatlık yol.allahım kızıma öle cişişler almışkı anlattamam cokguzeller enkısa zamanda fotolarını koyarım inş.h.2 valız dolusı kıyafet getırmış ve elinde örgü bile yapıo.bgun dogum yapacak arkadasların rabbım yardımcısı olsun....
destina canım nasılsın?sancı falan var mı kızın gelıcı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?