2011 Aralık Anneleri

slm hanımlar...iki gündür girememiştim neler olmuş öyle yahu...kese ve çatı meselesine koptum yani :))
:84::84::84: haftaya 19mayıs,4gün tatilimz var diye seviniyrduk ki önceki gün görümcem aradı,3çocuğu ve eşiyle bizze geliyorlarmış...durumumu da biliyr,hani rahatsız mıyım değilmiyim,gelelimmmi bile demeden geliyruz dedi...bana dua edin..Rabbim sabır versin..Oysa ne hayallerim vardı o 4gün için...bol bol dinlenecek keyfime bakacaktım...Hep mi görümceler böyle,yoksa benimki mi çok uyuz anlamadım ki!!!

tatlııım soyle sende rahatsızım dee baska zamana erteleyelım fılan de anlayıslı degılmıı:26::26:

cok tesekkur ederim listeye eklenmisim canim :) tatliiiim ben bilgileri sana ozel mesajla gondericem

kizlar bende bir kac gun giremedim ama tam istedigim gibi cok guzel bi apartman dairesi iicn anlastik cok sukur bakalim yarin belgelerimizi goturecez tamam derlerse haziranda tasinaCAGIM dua edin lutfeen KIZLAR BUARADA BIZIM BI ARKADASIN KIZ KARDESI DOGUM YAPMIS AMA BEBEGININ SOLUNUMU COK YAVASMIS VE YOGUN BAKIMDAYMISS LUTFEN DUA EDIIN COK RICA EDIYORUM ALLAH GOSTERMESIN KIMSEYE AMA ONUN DURUMUNDA BIZDE OLABILIRDIK ((

ben geldiim slmlarrrrr annislerr

Efeeeemmmm hoşgeldin tatlım naber
Gnc 14 sende hoşgeldin :) Rahatsızım ablacım yemekleri sen yapıver midem almıyor debahaneyle ihaleyi görümcene bıraksana sen kız

Çok geçmiş olsun Allahım (CC.) şifa versin .

Efeeeemmmm hoşgeldin tatlım naber
Gnc 14 sende hoşgeldin :) Rahatsızım ablacım yemekleri sen yapıver midem almıyor debahaneyle ihaleyi görümcene bıraksana sen kız

geçen yıldan az tecrubelendim..küçük çocuğu tuvalete alıştırıyodu,yatak odamda yatak örtüme işemişti mesela...bende evime gelene asla iş buyuramam ya...naapçam bilmem...havalar güzel olsa da bari dışarda vakit geçirsek...

Allah acil şifa versin inş...rabbim kimseye yaşatmasın inş...

aaaa yok cnm yaa güzelliğimden değilde, o geçen günü diyosan öle bi şımardım işte yoksa normal bi yurdum insanıyım ne eksik ne fazla:)))
orum
Ne geçen günü kız ben onu bilmiyorum geçmişi okumadan direkt son sayfaya bakarım genelde
Profildeki foto için demiştim

Ben cok uzuluyorum ama hala listeye eklenmedim aklima bisuru sey geliyo acaba eklenmememde bi hayr mi var bi sorun mu cikicak felan die :s yarin sabah doktora gidiyoruz bakalim ne oldu ne bitti icerde bakicaz

Ay deme sorumsuz misafirlere ayar oluyorum bende ben eğer oturmaya gittiğim ev akrabam ya da yakınımsa gittiğim evde mutfaktan çıkmam gerekirse ortalığı bile toplarım elime yapışmıyorya ama o yardım ettiğim evlerdeki bayanlar bana geldiğinde serçe parmağını bile kıpırdatmazlar nedense bende söylerim pardon şu kalmış bi zahmet bakar mısın falan gibilerinden Bide çocuklarıyla ilgilenmeyen bayanlarada çok kızıyorum geçengün bir komşu geldi komşuya en az on kere üstü kapalı demişimdir başka örneklemeler vererek ilgisiz annelerden hoşlanmıyorum diye. Neyse nişan çiçeğim var oturduğum odada çocuk onu tek tek koparmaya başaldı hadi çocuktur dedim şimdi sıkılır başka yöne bakar dedim ses çıkarmadım neyse bir değil iki değil büün üstünü bozdu anneside istifini hiç bozmuyor canım hayır yapma dedim annesi hala tık yok en sonunda yapma dedi lütfetti ama maşallah birtek yap-ma (!) dedi bende kaltım çiçeği aldım elinden yükseğe kaldırdım . Aynı gün çocuğun eline otursunda yesin diye çikolata verdim örtü serdim burada ye diye annesi tabi gene oralı değil çocuk çikolatayı bütün koltuğu sürdü bide çikolata durdukçada eriyor ay nasıl patlayacağım ya şimdi bu erir dedim gittim makinayı açtım komşunun yanında heryere dökmüş diye annesi hala oralı değil diyorum acaba bende mi tuhaflık var :S
Pof ammada doluymuşum

ben cok uzuluyorum ama hala listeye eklenmedim aklima bisuru sey geliyo acaba eklenmememde bi hayr mi var bi sorun mu cikicak felan die :s yarin sabah doktora gidiyoruz bakalim ne oldu ne bitti icerde bakicaz

tatlııım merak etmee :) allahın ıznıyle bıse olmaz bende daha bugun eklendım ::)) ıns kotu bıse olmazz hamıleyken ınsan cok kafaya takıo

orum
Ne geçen günü kız ben onu bilmiyorum geçmişi okumadan direkt son sayfaya bakarım genelde
Profildeki foto için demiştim

heee geçen gün bu aralar kendimi güsel hissediyom demiştimde geyik yapıyon onla sandım

resmimi beğendiğin için teşekkür ederim teveccüüüüünnn:)

tatlııım ıyıyım kuzum sen nasılsııın ozledım :))
Kuzum bende özledim ama seni iyiydim şimdi annemle konuştum moralim bozuldu . Biz kardeşime kız nişanladık hayırlısıyla temmuzda düğünümüz var bugün altın alışverişine gittiler ben gitmedim bizim gelin ve kızkardeşi biraz havalardalar benide pek beğenmiyorlar mı nedir nişan alışverişinde çok rahatsız oldum bugün çağırdılar gitmedim bende neyse işte annemle ablam bide damat adayı kardeşceğzim gitmişler kızın akrabaları falanda varmış hatta kızla babası kuyumcuda tezgahın önünde durmuşlar baba kız 27 ya da 28 binlik takılık altın beğenmişler . Kimseye sormadan bunlar olacak deyip kestirip atmışlar bizimkilerde almak zorunda kalmışlar ben şimdi görüştüm ve şok Kız babası kızının takısına karışır mı yoksa benim çevremde bildiğim babalar mı duyarsızlarmış anlayamadım :S Biz zaten üstümüze düşeni yapacaktık güzel güzel hiç hoş olmamış emrivakileri .
Ben cok uzuluyorum ama hala listeye ekleedi sünmedim aklima bisuru sey geliyo acaba eklenmememde bi hayr mi var bi sorun mu cikicak felan die :s yarin sabah doktora gidiyoruz bakalim ne oldu ne bitti icerde bakicaz
Bende yarın gideceğim hayırlısıyla güzel haberler veririz inşallah birbirimize .

bebişini görmeye giden herkeeeesss güzel haberlerle dönsün innnşşşALLLLAAAHHHH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…