Ay deme sorumsuz misafirlere ayar oluyorum bende ben eğer oturmaya gittiğim ev akrabam ya da yakınımsa gittiğim evde mutfaktan çıkmam gerekirse ortalığı bile toplarım elime yapışmıyorya ama o yardım ettiğim evlerdeki bayanlar bana geldiğinde serçe parmağını bile kıpırdatmazlar nedense bende söylerim pardon şu kalmış bi zahmet bakar mısın falan gibilerindenBide çocuklarıyla ilgilenmeyen bayanlarada çok kızıyorum geçengün bir komşu geldi komşuya en az on kere üstü kapalı demişimdir başka örneklemeler vererek ilgisiz annelerden hoşlanmıyorum diye. Neyse nişan çiçeğim var oturduğum odada çocuk onu tek tek koparmaya başaldı hadi çocuktur dedim şimdi sıkılır başka yöne bakar dedim ses çıkarmadım neyse bir değil iki değil büün üstünü bozdu anneside istifini hiç bozmuyor canım hayır yapma dedim annesi hala tık yok en sonunda yapma dedi lütfetti ama maşallah birtek yap-ma (!) dedi bende kaltım çiçeği aldım elinden yükseğe kaldırdım . Aynı gün çocuğun eline otursunda yesin diye çikolata verdim örtü serdim burada ye diye annesi tabi gene oralı değil çocuk çikolatayı bütün koltuğu sürdü bide çikolata durdukçada eriyor ay nasıl patlayacağım ya şimdi bu erir dedim gittim makinayı açtım komşunun yanında heryere dökmüş diye annesi hala oralı değil diyorum acaba bende mi tuhaflık var :S
Pof ammada doluymuşum
tatlııım merak etmee :) allahın ıznıyle bıse olmaz bende daha bugun eklendım ::)) ıns kotu bıse olmazz hamıleyken ınsan cok kafaya takıo
slm hanımlar...iki gündür girememiştim neler olmuş öyle yahu...kese ve çatı meselesine koptum yani :))
:84::84::84: haftaya 19mayıs,4gün tatilimz var diye seviniyrduk ki önceki gün görümcem aradı,3çocuğu ve eşiyle bizze geliyorlarmış...durumumu da biliyr,hani rahatsız mıyım değilmiyim,gelelimmmi bile demeden geliyruz dedi...bana dua edin..Rabbim sabır versin..Oysa ne hayallerim vardı o 4gün için...bol bol dinlenecek keyfime bakacaktım...Hep mi görümceler böyle,yoksa benimki mi çok uyuz anlamadım ki!!!
Ay deme sorumsuz misafirlere ayar oluyorum bende ben eğer oturmaya gittiğim ev akrabam ya da yakınımsa gittiğim evde mutfaktan çıkmam gerekirse ortalığı bile toplarım elime yapışmıyorya ama o yardım ettiğim evlerdeki bayanlar bana geldiğinde serçe parmağını bile kıpırdatmazlar nedense bende söylerim pardon şu kalmış bi zahmet bakar mısın falan gibilerindenBide çocuklarıyla ilgilenmeyen bayanlarada çok kızıyorum geçengün bir komşu geldi komşuya en az on kere üstü kapalı demişimdir başka örneklemeler vererek ilgisiz annelerden hoşlanmıyorum diye. Neyse nişan çiçeğim var oturduğum odada çocuk onu tek tek koparmaya başaldı hadi çocuktur dedim şimdi sıkılır başka yöne bakar dedim ses çıkarmadım neyse bir değil iki değil büün üstünü bozdu anneside istifini hiç bozmuyor canım hayır yapma dedim annesi hala tık yok en sonunda yapma dedi lütfetti ama maşallah birtek yap-ma (!) dedi bende kaltım çiçeği aldım elinden yükseğe kaldırdım . Aynı gün çocuğun eline otursunda yesin diye çikolata verdim örtü serdim burada ye diye annesi tabi gene oralı değil çocuk çikolatayı bütün koltuğu sürdü bide çikolata durdukçada eriyor ay nasıl patlayacağım ya şimdi bu erir dedim gittim makinayı açtım komşunun yanında heryere dökmüş diye annesi hala oralı değil diyorum acaba bende mi tuhaflık var :S
Pof ammada doluymuşum
bu liste ne listesi?ben fransız kaldım konuya????
bu arada şu ikili test konusunda ne düşünüyosunuz yaa???ben çok kararsızım...yaptırmasam mı diye düşünüyorum çünkü yanlış çıkma ihtimaliii çoooooookkkk yüksek..en yakını kuzenimde olmuştu bu kesin özürlü dediler,alalım dediler,,kuzenim olmaz aldırmam dedi..çok şükür 5yaşında bir canavarı var şimdi..sapasağlam...
Arkadaşlar mrb...ben de aralık annesiyim.aranıza yeni katıldımmm..
[sıze="3"]herkes fatmagülümü izliyor yawww???[/sıze]
Starimu pcden foto yüklemek istersen hızlı resimle dene o daha kolay imegeden bende beceremediydim .
Oy maşallah
slm hanımlar...iki gündür girememiştim neler olmuş öyle yahu...kese ve çatı meselesine koptum yani :))
:84::84::84: haftaya 19mayıs,4gün tatilimz var diye seviniyrduk ki önceki gün görümcem aradı,3çocuğu ve eşiyle bizze geliyorlarmış...durumumu da biliyr,hani rahatsız mıyım değilmiyim,gelelimmmi bile demeden geliyruz dedi...bana dua edin..Rabbim sabır versin..Oysa ne hayallerim vardı o 4gün için...bol bol dinlenecek keyfime bakacaktım...Hep mi görümceler böyle,yoksa benimki mi çok uyuz anlamadım ki!!!
cok tesekkur ederim listeye eklenmisim canim :) tatliiiim ben bilgileri sana ozel mesajla gondericem
kizlar bende bir kac gun giremedim ama tam istedigim gibi cok guzel bi apartman dairesi iicn anlastik cok sukur bakalim yarin belgelerimizi goturecez tamam derlerse haziranda tasinaCAGIM dua edin lutfeen KIZLAR BUARADA BIZIM BI ARKADASIN KIZ KARDESI DOGUM YAPMIS AMA BEBEGININ SOLUNUMU COK YAVASMIS VE YOGUN BAKIMDAYMISS LUTFEN DUA EDIIN COK RICA EDIYORUM ALLAH GOSTERMESIN KIMSEYE AMA ONUN DURUMUNDA BIZDE OLABILIRDIK((
Ben cok uzuluyorum ama hala listeye eklenmedim aklima bisuru sey geliyo acaba eklenmememde bi hayr mi var bi sorun mu cikicak felan die :s yarin sabah doktora gidiyoruz bakalim ne oldu ne bitti icerde bakicaz
tatlııım merak etmee :) allahın ıznıyle bıse olmaz bende daha bugun eklendım ::)) ıns kotu bıse olmazz hamıleyken ınsan cok kafaya takıo
bu liste ne listesi?ben fransız kaldım konuya????
Ben cok uzuluyorum ama hala listeye eklenmedim aklima bisuru sey geliyo acaba eklenmememde bi hayr mi var bi sorun mu cikicak felan die :s yarin sabah doktora gidiyoruz bakalim ne oldu ne bitti icerde bakicaz
bu arada şu ikili test konusunda ne düşünüyosunuz yaa???ben çok kararsızım...yaptırmasam mı diye düşünüyorum çünkü yanlış çıkma ihtimaliii çoooooookkkk yüksek..en yakını kuzenimde olmuştu bu kesin özürlü dediler,alalım dediler,,kuzenim olmaz aldırmam dedi..çok şükür 5yaşında bir canavarı var şimdi..sapasağlam...
bir de yaptırıp sonra geri kalan 6ay da bunları düşünüp dahamı kötü olur psikolojimiz diye düşünyrm...tecrubeli arkadaşlardan fikirlerinizi bekliyrm...
tanem yemek şiparişin geldi galiba. Hemen topiği kapatıp yemeğe mi gömüldün kız yoksa. Ye ye yarasın yavruna güç olsun.Ben daha ne yiyeceğime karar vermedim. Artık bu saaatten sonrada yemiyim zaten.
yaaa soyleme oyle seyler. daha beraber dogurcas arkadasim. yarin guzel haberleri senden bekliyoruuuuzzz
Kız tamam çocuktur inan koşar hoplar zıplar o bişey değilde kirletmeye bide ev sahibinin eşyasına zarar vermeye karşıyım ben. Sonuçta evi bile eşim süpürüyor makina çok hararetli karnımı acıtıyor çekerken . Bu bayan kendi evinde toz kondurmaz hiç bir yere çocuğuna hemen bağırır çağırır azarlar çok şahit oldum ama maşallah başkasının evinde oralı değil art niyetten değilde rahatlıktan bende anlasın diye açık açık söyleyemiyorum ama buna benzer örnekler veriyorum hiç hoşlanmam sorumsuz annelerden diyeAyyyy tanemm ne kadar sabırlıymışsın sen yaaa. Ben işte insanlarla bu yüzden geçinemiyorum demek ki. Çünkü ben orda o komşuya derim yani " ya çocuğuna dikkat et, veya çocuğunla gelme. kusura bakma ama böyle." derim. O yüzden ben kimseyle geçinmiyorum. Gelçi bakma 2 yıllık evliyim. Evimin duvarları koltukları sehpaları hep çizik çiziktir. Görümcelerimin çocuklarından dolayı ama onlar kızarlar dokunma diye 1 anlık dalğınlıkta yapıyor çocuklar, onada ben bişey diyemiyorum tabii. Artık çünkü art niyet yok olayda.
Geldi nihayet doydum hamdolsun Rabbime karnım doydutanem yemek şiparişin geldi galiba. Hemen topiği kapatıp yemeğe mi gömüldün kız yoksa. Ye ye yarasın yavruna güç olsun.Ben daha ne yiyeceğime karar vermedim. Artık bu saaatten sonrada yemiyim zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?