2011 Aralık Anneleri

Amin Tülaycım Amin :))
Kociş hala gelmedi haliyle siparişlerimi getiremedi bu adam bide sözde bana bakıyor, gelesiye kadar acımdan ölcem

oyy oyy....ne kadar kötü bir insanım diye düşünyrm ya..insan misafir istemez mi evine...walla gelen vurdumduymazsa istemiyorum işte yaa ((

Ben sana diyim midem kötü mutfağa giremiyorum diyeceksin. Ve girmeyeceksin. İki seçenek kalacak onlara ya görümcen çocuklarını doyurmak ve kocasına rezil olmamak için sıvayacak kolları. Yada kocan 3 öğün dışarıdan yemeğe dayanacak. Buda görümcene küpe olacak bi daha emri vaki yaparsa başına ne iş geldiğini iyi anlayacak.

Ayyyy tanemm ne kadar sabırlıymışsın sen yaaa. Ben işte insanlarla bu yüzden geçinemiyorum demek ki. Çünkü ben orda o komşuya derim yani " ya çocuğuna dikkat et, veya çocuğunla gelme. kusura bakma ama böyle." derim. O yüzden ben kimseyle geçinmiyorum. Gelçi bakma 2 yıllık evliyim. Evimin duvarları koltukları sehpaları hep çizik çiziktir. Görümcelerimin çocuklarından dolayı ama onlar kızarlar dokunma diye 1 anlık dalğınlıkta yapıyor çocuklar, onada ben bişey diyemiyorum tabii. Artık çünkü art niyet yok olayda.

bu liste ne listesi?ben fransız kaldım konuya????

cnm benim hamiş listesinden bahsediyorlar. Birinci sayfadaki liste cnm.

cnm benim hamiş listesinden bahsediyorlar. Birinci sayfadaki liste cnm.[/QUOTE]

ya gülme ama cahillik zor zanaat

bu arada şu ikili test konusunda ne düşünüyosunuz yaa???ben çok kararsızım...yaptırmasam mı diye düşünüyorum çünkü yanlış çıkma ihtimaliii çoooooookkkk yüksek..en yakını kuzenimde olmuştu bu kesin özürlü dediler,alalım dediler,,kuzenim olmaz aldırmam dedi..çok şükür 5yaşında bir canavarı var şimdi..sapasağlam...

bir de yaptırıp sonra geri kalan 6ay da bunları düşünüp dahamı kötü olur psikolojimiz diye düşünyrm...tecrubeli arkadaşlardan fikirlerinizi bekliyrm...

Arkadaşlar mrb...ben de aralık annesiyim.aranıza yeni katıldımmm..

Hoşgeldin cnm. Allah tamamına erdirsin. yaşını, hamile kaldığın kiloyu, son adet tarihini, muhtemel doğum tarihini yazarsan seni de listeye eklesin arkadaşımız. Aralık annelerinin listesi var birinci sayfada.

tanem yemek şiparişin geldi galiba. Hemen topiği kapatıp yemeğe mi gömüldün kız yoksa. Ye ye yarasın yavruna güç olsun. Ben daha ne yiyeceğime karar vermedim. Artık bu saaatten sonrada yemiyim zaten.

Starimu pcden foto yüklemek istersen hızlı resimle dene o daha kolay imegeden bende beceremediydim .
Oy maşallah

kapanmış canım o site ama , biliyorum orayı denedim bugün yine açılmıyor :44:

bence çok kötü olduğunu , sürekli bulantı halinde gezdiğini , yemek kokuları felan mideni bulandırdığından , halsiz yattığından felan bahset .. bunun üstüne hala gelicez derse vallaa pessss

cok tesekkur ederim listeye eklenmisim canim :) tatliiiim ben bilgileri sana ozel mesajla gondericem

canım kusura bakma sen bana mesaj arasında da yazmıştın bilgilerini de ben ekleyinceye kadar sayfalar ilerlemişti , kaybettim seni oralarda :78: aradım isminden yazdığın mesajları da bulamadım yine çok iyi olur özel msj atarsan , bu kez de eklemezsem kendimi silicem valla

kıyamam yaaaa , Allah yardımcısı olsun .. eşimin abisinin oğlunda da oldu benzer bi şey ,ama o arada nefes almayı unutuyormuş , küveze aldılar , 1 hafta kalmadı bile sanırım , solunumu düzene girince çıkardılar .. inşallah onun da öyle olur ..

Ben cok uzuluyorum ama hala listeye eklenmedim aklima bisuru sey geliyo acaba eklenmememde bi hayr mi var bi sorun mu cikicak felan die :s yarin sabah doktora gidiyoruz bakalim ne oldu ne bitti icerde bakicaz

tatlııım merak etmee :) allahın ıznıyle bıse olmaz bende daha bugun eklendım ::)) ıns kotu bıse olmazz hamıleyken ınsan cok kafaya takıo

böyle düşünmenize sebep olduğum için ne kadar üzüldüğümü ve utandığımı anlamam sanırım .. haftaiçi okulumun olduğu bazı günler kayınvalidedeyiz , o günler yorgunluktan ve oğluşla daha fazla ilgilenme gayretinden pc açamıyorum bile .. arada yazdığınız mesajlar kaynıyor çünkü en az 70 kişiyiz full katılımda bulunmasak bile bir anda mesajlar artıyor ve okuyana kadar çok zaman geçiyor .. ha bir de geçmişi bitireyim öyle döneyim sohbete diye geçmişte ne yazılmış çizilmiş hepsini okuduğum da oldu , olmadı değil .. ama takip ettim bir süre benim uzun uzuuun alıntılar yapıp gözün aydın dediğim , sevincini-üzüntüsünü paylaştığım , endişesini giderecek bilgiler yazdığım vs.vs.. arkadaşlarımın çoğundan cevaben bir mesaj bile alamadığımı , kuru bir teşekkürü bile yazmadıklarını görünce ben de vazgeçtim çok fazla geçmişi okumaktan .. bir de aynı laptopta ben windows kullanıyorum , eşim macintosh programını .. kendi programını açmak için laptopı kapattığında benim windowsta sayfa açıkken yaptığım alıntılarım yada henüz kaydedemediğim bilgilerim uçuyor bu bir kaç kere oldu maalesef .. lütfen şahsi almayın , biraz geç de olsa yapmaya çalışıyorum . anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim

bu liste ne listesi?ben fransız kaldım konuya????

topiğin ilk sayfasında ilk msjda listemiz var , seni de ekledim , oraya bir göz atıp bilgilerini eklersen listede güncelleriz seni de

Ben cok uzuluyorum ama hala listeye eklenmedim aklima bisuru sey geliyo acaba eklenmememde bi hayr mi var bi sorun mu cikicak felan die :s yarin sabah doktora gidiyoruz bakalim ne oldu ne bitti icerde bakicaz

yaaa soyleme oyle seyler. daha beraber dogurcas arkadasim. yarin guzel haberleri senden bekliyoruuuuzzz

bir de yaptırıp sonra geri kalan 6ay da bunları düşünüp dahamı kötü olur psikolojimiz diye düşünyrm...tecrubeli arkadaşlardan fikirlerinizi bekliyrm...

ben usulen yaptırıcam ama sonucu kaale almıycam çünkü önemli olan testten çok ultraso bulgusu .. 3lü testte benim oğlumda omurilik açıklığıyla yani doğuştan belden aşağısı felçli doğacak denildi , detaylı usg - dopplere girdim ki dr. gerek bile görmezdim oğluşun pozisyonunu görünce , ayağını başının altına koymuş uyuyormuş paşam sonuçlara takılmayın , bu durumda ister yaptırın ister yaptırmayın .. bir olasılıkla hareket edip bebeğinizi aldırmayacaksanız , 22. haftada

Arkadaşlar mrb...ben de aralık annesiyim.aranıza yeni katıldımmm..

hoşgeldin canım , güzel paylaşımlar , sağlıklı bir süreç dilerim

tanem yemek şiparişin geldi galiba. Hemen topiği kapatıp yemeğe mi gömüldün kız yoksa. Ye ye yarasın yavruna güç olsun. Ben daha ne yiyeceğime karar vermedim. Artık bu saaatten sonrada yemiyim zaten.

ben de birazdan yiysem , eşim oğluşun mamasını yedirsin de önce bebişleri aç susuz bırakmayın haaa ben gece kalktığımda bile tıkınıyorum bazen ufak tefek ne bulduysam

Son düzenleme:
yaaa soyleme oyle seyler. daha beraber dogurcas arkadasim. yarin guzel haberleri senden bekliyoruuuuzzz

Allahtan doktorlar farkli yoksa ayni gune denk gelirdi kimi dogurtucagini sasirirlardi :))

ben de birazdan yiysem , eşim oğluşun mamasını yedirsin de önce bebişleri aç susuz bırakmayın haaa ben gece kalktığımda bile tıkınıyorum bazen ufak tefek ne bulduysam [/QUOTE]

Öyle arada atıştırmalarım hiç yok. belki ondan çok kilo alıyorum. Benim ağzım yemek saatleri dışında sanki mühürlü. Sofra kurlu olacakta ondan sonra mühür bozulacak gibi. Ama niye 4 kilo aldım ben yavvv. Galiba troid yetmezliğimin bana hediyesi bu kilolarda.

Kız tamam çocuktur inan koşar hoplar zıplar o bişey değilde kirletmeye bide ev sahibinin eşyasına zarar vermeye karşıyım ben. Sonuçta evi bile eşim süpürüyor makina çok hararetli karnımı acıtıyor çekerken . Bu bayan kendi evinde toz kondurmaz hiç bir yere çocuğuna hemen bağırır çağırır azarlar çok şahit oldum ama maşallah başkasının evinde oralı değil art niyetten değilde rahatlıktan bende anlasın diye açık açık söyleyemiyorum ama buna benzer örnekler veriyorum hiç hoşlanmam sorumsuz annelerden diye Diye diye bir yapma dedirttim sonunda bu gidişle patlayacağım ama
[QOTE=gnc24;19163394][sıze="3"]herkes fatmagülümü izliyor yawww???[/sıze][/QUOTE]
Bizde hırtlar vadisi var Bana kalsa trt1 yerden yükseği izlerim
Geldi nihayet doydum hamdolsun Rabbime karnım doydu kociş yanımda ne yazıyon diye kafasını uzatıyor bi yandan Bu arada bu adam beni deli ediyor arada on kere dedim yanımda sigara yakma diye her seferinde unutuyor yanımda sigara içmeye başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…