slm cnaım nasılsınnn...görüşemıyoruzzzz...yokmu sancı falan....yoksa bekletme bence sezeryanla doğurrrr...turkmengelını arkadaşımızın allah yardımcısı olsun ınşallahh bıran once kavusur bebişinee
gercekten ınanamıyorum bılıyormusn sankı hep bole olcakmıs gıbı gelıyor 40 bıtınce bu kadar cok ezıyet etmıcek ınsallah demı ya ınsalah 40 dan snra hersey harıka olur durup durup agladıgıma degmezmıs derim
tecrube konuşuyor cnm :)) bende ılk bebegımde o aglardı ben aglardım artık hayatım bıttı benım bundan sonra hep böyle olacak sanırdımama öyle olmuyormuşşş
lohusalıgın cok etkısı oluyor bu dönemde..hele sabret 40ın cıksın bı sonra bak gör herşey daha farklı olacak..
2.bebeğimde hiç aglamadım mesela bılıyordum gecıcı bır dönem oldugunu hersey cok daha kolay gelmişti..ve keyfıne varmaya calışıyordum herbır gununun..ama ılk bebeğimde resmen bır gun bıtınce cok sevınıyordumm bugunde gectı dıye
yok be zuzum beklıyom işte herkes bır bır gıdıyor dogurup ben buralardayım halayaşlanıp gidecem bu sayfalarda
sezeryan hiç istemıyorum ben cnm ya..bakalım bır hafta daha beklıyecez sanırım ondan sonra sunı sancı yolları taştan olacak
bu arada senin zenci hala oturuyor buralarda kız
ay ınsallahh canımmm aynen bebek aglıor bn aglıorm annem esım noluyor sana dıor :) ben de ole kalcak sandım ıyı hadı kendıme tesellı werım bugunlerde gecer gıdr ınsallah tşk ederim destegın ıcın ayrıca
hakknda hayırlısı neyse o oolsun canım...zamanı var demek daha aceleye gerek yok demek...hem bu aralar dınlen bol bol...gecelerı hep ayaktayız vallaaa şimdide uyumuyo napcaz boyle bılmıyorum 40ı çıkınca duzelır dıyolarya 40ına kadar ınşallahh ben buralarda olurumkocam kuculmussun dıyo :)))))) bır suzuldum bır suzuldum anlatamam bu arada evet benım zencı durumunda gayet mutlu baksana gideceğe benzemıyo napskkı
neyse kı kırkımıza 3 gun kaldı ..cok zormus ya ..duzensız huysuz kolık :)
bu arada hala dıkıslerım duruyor ...29. gun dusmeye basladılar..bazılarını ben elımle cektım cıktı bazıları dustu bazıları erıdı fılan
sayabıldıgım sımdıye kadar benım cektıgım 13 tane ıdı ..kendı dusen ve erıyenler harıc ..ic traftakıler
sadece dısta bacaga dogru olan kısımda kaldı ..onlarda 5 tane fılan ..
ama o kadar rahatz edıyor kı bazen daha dogru durust oturabılıyorum bazen dayanamayıp agrı kesıcı bıle ıcıyorum
psıkolojım ıse yneı yenı duzeldı ..
annem gıttı bu arda tek basıma bakıyorum yıkıyorum fılan .
gecıcek elbet bu gunler cok zormus ..keske devlet dpgum ve dogum sonrası hakkında egıtımler verse psıkoljık destek alsak fılan :)
dogurmayan kac kısı kaldı destına bı senı bılıyorum ..herkese kolay dogumlar olsun.
canımm nıye bukadar sıkıntı yapıyorsun kendıne.....git bı tokacıya kırmızı bı taç al olsun bıtsın lohusa tacı kırmıızı olmazmı benım bildiğim...:))))))))
kızlar selam
ben cuma günü sabah 09:00da suni sancı aldım akşam 21:12de normal doğum yapabildim hala doğum yapmamış olanlaraAllah yardım etsin inş oğlum 3.150 grm 51 cm ama minicik bişey çokta tatlı bence:)))
ama süt sorunum var sütüm gelmiyo napmam gerek bilemedim bişeyler içiriyolar sürekli drlar gelir diyo ama suni sancıdanmı ne çok zor geçti doğum yaptığım gün inş en kısa sürede gelir sütüm oğluma bakınca besliyemediğimi düşünüp ağlıyorum sürekli ağlamamam gerek biliyorum ama sizce tecrübeli anneler napmam gerek sütüm gelmesi için
lohusa taci,GeBe diye magaza var orda satiliyor istersen bi git cnm
arkadaşlar doğum yapanlara geçmiş olsun,doğuracak olanları da allah kurtarsın:)ben temmuz annesıyım daha 11. haftadayım,daha cook varbiz ne zaman doğurup ne zaman kucağımıza alcaz:) çok var daha
kızlar selam
ben cuma günü sabah 09:00da suni sancı aldım akşam 21:12de normal doğum yapabildim hala doğum yapmamış olanlaraAllah yardım etsin inş oğlum 3.150 grm 51 cm ama minicik bişey çokta tatlı bence:)))
ama süt sorunum var sütüm gelmiyo napmam gerek bilemedim bişeyler içiriyolar sürekli drlar gelir diyo ama suni sancıdanmı ne çok zor geçti doğum yaptığım gün inş en kısa sürede gelir sütüm oğluma bakınca besliyemediğimi düşünüp ağlıyorum sürekli ağlamamam gerek biliyorum ama sizce tecrübeli anneler napmam gerek sütüm gelmesi için
ben yurtdisndayim canimm keske trde olsam
herkese selam, iyi aksamlar, öncelikle sagsalim bebislerini kucaklarına alan btn annelerin gözü Aydın, Allah anali babali buyutsun.
Tabi bide Benin gibi bekleyenlerinde darisi basina:)
Bugun 40 haftami doldurdum AMA HALA TIK yokyarina Dr kontrolum var, ltf dua edin çünkü normal dogum istiyorum ama bakalım hayırlısı ne ise o olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?