kizlar doktordan geldim 1 cm acilmamm varmisss carsamba aksami yatis persembe dogum olcak korkuyorummmmmmmmmmmmmmmm bebis iriymis beklersek zor dogum olcak dediii
Melegimolsun hadi hayirlisi korkmaa bee ins bende hayirlsiylaaa dogum haberimi veririim hepimizde tabi
Fatma (destina) cnm cok sevindiim genelde nisandan sonra 2 gun icinde dogum baslar deniliyorr yaa sanirim ben kacirdim gecmisi bakicam ama nusya dogurdumu
Gocuksuzeskimo sanada hayirli olsun cnm
Tanem ve Lune ins onlarda dogumunu kolayca yaparlaar
kızlar telaşlanmayın aynı durumda olan bır kaç arkadaş daha varız ve beklıyoruz
rabbim hepimize hayırlı kolay dogumlar nasiip etsin inşş
Mrb canlarim.efe we destina beni merak etmissiniz hemen cevap wereyim dedim.malesef bende dogurmadim sizin gibi beklemedeyim henuz...2gundur ewimde yoktum ablamda kaliyorduk internt yoktu orada giremedim ewe buaksm geldm..esim pc araba bakiyo bende teldn baglandm daha sonra ayrintili yazarim
Bugun dr gittim ayrintilari yazarim laptop elime gecince
ayrıntıları beklıyoruz cnm
bekle bekle vakıt gecmıyor stresi ayrı bır dert bugun en son patık örmeye başlayayım dedim kızıma örgüden cok anlamam ama bakalım netten bır tarıf buldum ve başladım..kımbılır belkı patık bıter yelek başlarım ve ben hala dogurmamış olabılırım..bazen hiç doguramıyacakmışım hissine kapılıyorumm
malum 2gündür giremedim arkadaşlar buakşam geldik ewe geçmişi ancak okudum
doğuran herkesin gözüaydın maşlhyeni bebişlerimize bende hala doğuramayanlardanım..bugün yine kontrolüm vardı oğlumun kafa çapı 99 mm çıktı gitmişken çatı kontrolünüde yaptı doktorum açıkcası biraz acıdı tahminimden de uzun sürdü tavsiyeler üzerine acımasın diye kendimi kasmadım ama acıdı :26::26: gerçi kötü bişey değil yani çekilmeyecek bi acı değildi onuda atlatmış olduk..doktorum doğuramayacaksın gibi değil dedi ama çokta iyi değilmiş çatım.. sancılar gelince yine bakıcaz dedi.doğum kanalına inmemiş daha sıpacığımm rahimde 1 parmak açılma var artık yavaş yavaş doğurursun sen dedi.41. haftaya kadar beklicez ama ozmana kadar doğar dedi bizde haberler böyle nst de de bişey çıkmadı perşembe tekrar gideceğiz bakalım neler olacak
destina sende bugun dr gitmiştin ne olu varmı bi gelişme
hadi bakalım hayırlısı olsun inş sende dogurursun bu hafta belkıbak bugun tanem lune dogurdular:))
benimde sabah nişan gibi bişey geldi kontrolumde vardı gıttım baktı acıklık 3cm 2gune gelır dedi ama artık hıc ümitlenmiyorum bu kızım herkesi yanıltıyor cunkubakalım beklemedeyizz hala bekle bekle nereye kadar bılmıyorumm dun gece tanemın sonra lunenın daha sonra benım nişanım geldi onlar bugun öglen kavuştular bebişlerine ama bende hala tık yok
acaba benim vucudum sancı hormonu üretmiyor mu ki:18::18::18:
nişanın gelmişkızında gelir biraz ağırdan alıyor annesi ama seni üzmeyecek kendi istediği zman gelecek bu kızzz
vay beeeeee eskıden buralar ne şen şakraktı :))) şimdi herkes kendı halıne çekıldı...destınacım en kısa zamanda darısı başına nusya senınde...doğurun artık ya:)))
benm oğlan henüz gelmeye niyetli değil kanala bile girmemiş önce destina doğuracak sanırım ben en sona kalacağım aman fatmacım doğursunda kendi sancısıyla biz elbet doğururz allahın izniyle
vay beeeeee eskıden buralar ne şen şakraktı :))) şimdi herkes kendı halıne çekıldı...destınacım en kısa zamanda darısı başına nusya senınde...doğurun artık ya:)))
malum 2gündür giremedim arkadaşlar buakşam geldik ewe geçmişi ancak okudum
doğuran herkesin gözüaydın maşlhyeni bebişlerimize bende hala doğuramayanlardanım..bugün yine kontrolüm vardı oğlumun kafa çapı 99 mm çıktı gitmişken çatı kontrolünüde yaptı doktorum açıkcası biraz acıdı tahminimden de uzun sürdü tavsiyeler üzerine acımasın diye kendimi kasmadım ama acıdı :26::26: gerçi kötü bişey değil yani çekilmeyecek bi acı değildi onuda atlatmış olduk..doktorum doğuramayacaksın gibi değil dedi ama çokta iyi değilmiş çatım.. sancılar gelince yine bakıcaz dedi.doğum kanalına inmemiş daha sıpacığımm rahimde 1 parmak açılma var artık yavaş yavaş doğurursun sen dedi.41. haftaya kadar beklicez ama ozmana kadar doğar dedi bizde haberler böyle nst de de bişey çıkmadı perşembe tekrar gideceğiz bakalım neler olacak
destina sende bugun dr gitmiştin ne olu varmı bi gelişme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?