2011 Aralık Anneleri

kizlar doktordan geldim 1 cm acilmamm varmisss carsamba aksami yatis persembe dogum olcak korkuyorummmmmmmmmmmmmmmm bebis iriymis beklersek zor dogum olcak dediii

kizlar doktordan geldim 1 cm acilmamm varmisss carsamba aksami yatis persembe dogum olcak korkuyorummmmmmmmmmmmmmmm bebis iriymis beklersek zor dogum olcak dediii

hadi hayirlisi olsun canim hakkinda

korkma yapacak bir sey yok hepimizin basinda

bende korkuyorum ama napalim basa gelen cekilir :)

Melegimolsun hadi hayirlisi korkmaa bee ins bende hayirlsiylaaa dogum haberimi veririim hepimizde tabi
Fatma (destina) cnm cok sevindiim genelde nisandan sonra 2 gun icinde dogum baslar deniliyorr yaa sanirim ben kacirdim gecmisi bakicam ama nusya dogurdumu
Gocuksuzeskimo sanada hayirli olsun cnm
Tanem ve Lune ins onlarda dogumunu kolayca yaparlaar

kızlarrr bugun yıne dogum haberlerimm varrrr

LUNE arkadaşımız bugun normal dogumla oglu Emir'i kucagına aldı

Tanem arkadaşımızda sezeryana alınacaktı şuan ulaşamadım ama buyuk ıhtımalle o da kavuşmuştur oglusuna...

darısı bizlere olsunnnn inşallahhh

inşallah kubracım beklıyorum bakalımm

NUSYA yı bende merak ettim 2 gundur görünmüyor naptı acabaa:26::26:

Mrb canlarim.efe we destina beni merak etmissiniz hemen cevap wereyim dedim.malesef bende dogurmadim sizin gibi beklemedeyim henuz...2gundur ewimde yoktum ablamda kaliyorduk internt yoktu orada giremedim ewe buaksm geldm..esim pc araba bakiyo bende teldn baglandm daha sonra ayrintili yazarim
Bugun dr gittim ayrintilari yazarim laptop elime gecince

ayrıntıları beklıyoruz cnm

bekle bekle vakıt gecmıyor stresi ayrı bır dert bugun en son patık örmeye başlayayım dedim kızıma örgüden cok anlamam ama bakalım netten bır tarıf buldum ve başladım..kımbılır belkı patık bıter yelek başlarım ve ben hala dogurmamış olabılırım.. bazen hiç doguramıyacakmışım hissine kapılıyorumm

malum 2gündür giremedim arkadaşlar buakşam geldik ewe geçmişi ancak okudum
doğuran herkesin gözüaydın maşlh yeni bebişlerimize bende hala doğuramayanlardanım..bugün yine kontrolüm vardı oğlumun kafa çapı 99 mm çıktı gitmişken çatı kontrolünüde yaptı doktorum açıkcası biraz acıdı tahminimden de uzun sürdü tavsiyeler üzerine acımasın diye kendimi kasmadım ama acıdı :26::26: gerçi kötü bişey değil yani çekilmeyecek bi acı değildi onuda atlatmış olduk..doktorum doğuramayacaksın gibi değil dedi ama çokta iyi değilmiş çatım.. sancılar gelince yine bakıcaz dedi.doğum kanalına inmemiş daha sıpacığımm rahimde 1 parmak açılma var artık yavaş yavaş doğurursun sen dedi.41. haftaya kadar beklicez ama ozmana kadar doğar dedi bizde haberler böyle nst de de bişey çıkmadı perşembe tekrar gideceğiz bakalım neler olacak
destina sende bugun dr gitmiştin ne olu varmı bi gelişme

aynen wakit geçmiyor sanki hiç doğurmayacakmışım gibi geliyo yaa çok sıkıldım artık

hadi bakalım hayırlısı olsun inş sende dogurursun bu hafta belkı bak bugun tanem lune dogurdular:))

benimde sabah nişan gibi bişey geldi kontrolumde vardı gıttım baktı acıklık 3cm 2gune gelır dedi ama artık hıc ümitlenmiyorum bu kızım herkesi yanıltıyor cunku bakalım beklemedeyizz hala bekle bekle nereye kadar bılmıyorumm dun gece tanemın sonra lunenın daha sonra benım nişanım geldi onlar bugun öglen kavuştular bebişlerine ama bende hala tık yok

acaba benim vucudum sancı hormonu üretmiyor mu ki:18::18::18:

umutsuzluğa kapılmaa cnm yaa bak yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik yarına doğurrusun belkide en fazla ama en fazlaa haftasonuna kadar gelir senın kızın bu kez olacak sancıların gelecek ben inanıyorum

nişanın gelmiş kızında gelir biraz ağırdan alıyor annesi ama seni üzmeyecek kendi istediği zman gelecek bu kızzz

vay beeeeee eskıden buralar ne şen şakraktı :))) şimdi herkes kendı halıne çekıldı...destınacım en kısa zamanda darısı başına nusya senınde...doğurun artık ya:)))

vay beeeeee eskıden buralar ne şen şakraktı :))) şimdi herkes kendı halıne çekıldı...destınacım en kısa zamanda darısı başına nusya senınde...doğurun artık ya:)))

benm oğlan henüz gelmeye niyetli değil kanala bile girmemiş önce destina doğuracak sanırım ben en sona kalacağım aman fatmacım doğursunda kendi sancısıyla biz elbet doğururz allahın izniyle

benm oğlan henüz gelmeye niyetli değil kanala bile girmemiş önce destina doğuracak sanırım ben en sona kalacağım aman fatmacım doğursunda kendi sancısıyla biz elbet doğururz allahın izniyle

inşallahhh bebişler bıraz buyusun yıne sohbetler başlar burda bebişlerle ilgili

slm canım ben de bugün doktordaydım
henüz çatıya girmemiş benimki de, kafa çapı da 9.85 çıktı
39+5 im ben
doktora sordum ilk bebekte erken haftalarda doğum kanalına girmezse sonradan girmez deniyor diye, belli olmaz diyor, heran girebilir
bizim bebişler kafa çapları büyük diye giremiyo olabilir mi canımm yaa
hala çatı muayenesi yapmadı bana, çatıya girmemiş, şuan bi anlamı yok dedi
bakalım Allahtan hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…