herkese selam, iyi aksamlar, öncelikle sagsalim bebislerini kucaklarına alan btn annelerin gözü Aydın, Allah anali babali buyutsun.
Tabi bide Benin gibi bekleyenlerinde darisi basina:)
Bugun 40 haftami doldurdum AMA HALA TIK yokyarina Dr kontrolum var, ltf dua edin çünkü normal dogum istiyorum ama bakalım hayırlısı ne ise o olsun...
aynıyız canım. bende salı günü 40 haftamı dolduracam bendede tık yok. benimde yarın dr kontrolüm var bende normal istiyorum. hayırlısı işte.:26::26::26::26:
mutlu yıllar bana mutlu yıllar banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaD
bu arada 41 bitti
kızlar ara ara girip okuyorum ama yazamıyorum açıkçası destinamı merak ediyorum hadi inş bu sefer gönlüne göre doğum yaparsın Allah hepinizin yard olsn
doğum yapanlarıda tebrik ederim
bu arada 41 bitti
kızlar benimde nişanım geldi sabah 4:30 civarı.. kasılmalarım sıklaştı ama düzensiz. Oğlumda nişan gelir gelmez hastaneye uçmuştum hiç sancım olmadan, suni sancı vermişlerdi 4- 5 saate doğumum gerçekleşmişti. Bunda sancılarımın gelmesini bekleyecem bakalım. Tabii eşim müsade ederse söylediğime pişman oldum hemen hastaneye gitmek istiyor. Zor ikna ettimde işe yolladım :) Allah bekleyen herkesi tez zamanda yavrusuna kavuştursun..
ayy ne güzel cnm hadi inş bugun kavuşursun bebişine..bencede hemen gitme bekle kendi sancılarını sunı sancı almakta ıyı deil..dogal gelişsin süreç..bu sabah benımde sankı nişan dedikleri şeye benzer bişey geldi ama bakalım..agrı sızı yok şuan..eşimde işe gitmesem mı falan dedi yok sen git dedim hemen bişey olmaz ya diye:)) inş benimde dogum bugun olur
inş. canım aynı gün doğururuz :) Benim kız bu sabah çok hareketli oda sabırsızlanıyo galiba..
bu arada 41 bitti
Cnm dogum gunun kutlu olsun sanirim ayni zamanda evlilik yildonumunuzdu dimi? Rabbim esinle ve bebeginle bundan sonra mutlu huzurlu etsin insAllah
yok be cnm ben hala buralardayım sizin bebişlerin kırkı cıkacak yakında
mutlu yıllar sanaaaaaşebnemcim inş bugun sana ve eşine en güzel dogum günü ve evlilik yıldönümü hediyesi ogluşunuz gelirrrr
bugun konrtrolum vardı benımde ama sabah sankı nişan dedikleri şeye benzer bişey geldi gibi:26:inş kontrole gitmeme gerek kalmadan doguma giderimmm
seninde bugun gelse beraber olsak hastanede ne güzel olur cnm..
bugun olmazsa ya da yarınnn
kızlar benimde nişanım geldi sabah 4:30 civarı.. kasılmalarım sıklaştı ama düzensiz. Oğlumda nişan gelir gelmez hastaneye uçmuştum hiç sancım olmadan, suni sancı vermişlerdi 4- 5 saate doğumum gerçekleşmişti. Bunda sancılarımın gelmesini bekleyecem bakalım. Tabii eşim müsade ederse söylediğime pişman oldum hemen hastaneye gitmek istiyor. Zor ikna ettimde işe yolladım :) Allah bekleyen herkesi tez zamanda yavrusuna kavuştursun..
Gunaydin kizlar insallah bugun yavrulariniza kavusursunuz sagsaglim alirsiniz bebislerinizi Brnde hep normal dogum istedim ama kizim ters old icin sezeryan oldum Bu cumada kismrtse oglum icin srzrryan olacagim 2,ameliyat cok endiseliyim i
allah hepimizin yardimcisi olsun
herkse günaydın
seplem doğumgünün kutlu olsun nice yıllara :124:
sen ne zamana kadar bekleyeceksin :26:
benim doktorum 41. haftadan sonra bebek riske girer dedi :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?