2011 Aralık Anneleri

aynıyız canım. bende salı günü 40 haftamı dolduracam bendede tık yok. benimde yarın dr kontrolüm var bende normal istiyorum. hayırlısı işte. :26::26::26::26:

kızlar telaşlanmayın aynı durumda olan bır kaç arkadaş daha varız ve beklıyoruz

rabbim hepimize hayırlı kolay dogumlar nasiip etsin inşş

kızlar ara ara girip okuyorum ama yazamıyorum açıkçası destinamı merak ediyorum hadi inş bu sefer gönlüne göre doğum yaparsın Allah hepinizin yard olsn

doğum yapanlarıda tebrik ederim

mutlu yıllar bana mutlu yıllar banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa D

bu arada 41 bitti

Son düzenleme:
kızlar ara ara girip okuyorum ama yazamıyorum açıkçası destinamı merak ediyorum hadi inş bu sefer gönlüne göre doğum yaparsın Allah hepinizin yard olsn

doğum yapanlarıda tebrik ederim

yok be cnm ben hala buralardayım sizin bebişlerin kırkı cıkacak yakında

mutlu yıllar bana mutlu yıllar banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa D

bu arada 41 bitti

mutlu yıllar sanaaaaa şebnemcim inş bugun sana ve eşine en güzel dogum günü ve evlilik yıldönümü hediyesi ogluşunuz gelirrrr

bugun konrtrolum vardı benımde ama sabah sankı nişan dedikleri şeye benzer bişey geldi gibi:26:inş kontrole gitmeme gerek kalmadan doguma giderimmm

seninde bugun gelse beraber olsak hastanede ne güzel olur cnm..

bugun olmazsa ya da yarınnn

kızlar benimde nişanım geldi sabah 4:30 civarı.. kasılmalarım sıklaştı ama düzensiz. Oğlumda nişan gelir gelmez hastaneye uçmuştum hiç sancım olmadan, suni sancı vermişlerdi 4- 5 saate doğumum gerçekleşmişti. Bunda sancılarımın gelmesini bekleyecem bakalım. Tabii eşim müsade ederse söylediğime pişman oldum hemen hastaneye gitmek istiyor. Zor ikna ettimde işe yolladım :) Allah bekleyen herkesi tez zamanda yavrusuna kavuştursun..

ayy ne güzel cnm hadi inş bugun kavuşursun bebişine..bencede hemen gitme bekle kendi sancılarını sunı sancı almakta ıyı deil..dogal gelişsin süreç..bu sabah benımde sankı nişan dedikleri şeye benzer bişey geldi ama bakalım..agrı sızı yok şuan..eşimde işe gitmesem mı falan dedi yok sen git dedim hemen bişey olmaz ya diye:)) inş benimde dogum bugun olur

inş. canım aynı gün doğururuz :) Benim kız bu sabah çok hareketli oda sabırsızlanıyo galiba..

inş. canım aynı gün doğururuz :) Benim kız bu sabah çok hareketli oda sabırsızlanıyo galiba..

inşş cnm yaaa bizim face gurubunda da nişanı gelenler var bugun bakalım hepimiz için hayırlısı olsun inşşş.. (TANEM ve LUNE vardı onların)

yalnız bende hiç sancı falan yokk ahh şu sancı gelsinn diye çektiklerimmm

Gunaydin kizlar insallah bugun yavrulariniza kavusursunuz sagsaglim alirsiniz bebislerinizi Brnde hep normal dogum istedim ama kizim ters old icin sezeryan oldum Bu cumada kismrtse oglum icin srzrryan olacagim 2,ameliyat cok endiseliyim i
allah hepimizin yardimcisi olsun

Cnm dogum gunun kutlu olsun sanirim ayni zamanda evlilik yildonumunuzdu dimi? Rabbim esinle ve bebeginle bundan sonra mutlu huzurlu etsin insAllah

sağolun kızlar :)) bende yine bişey yok (
Fatmacım nişanın gelmesine çok sevindim :) sancılarında bir an önce başlar inşallah

Allah yardımcınız olsun kızlar

herkse günaydın

seplem doğumgünün kutlu olsun nice yıllara :124:
sen ne zamana kadar bekleyeceksin :26:

benim doktorum 41. haftadan sonra bebek riske girer dedi :26::26:

ben çarşamba kontrolümü bekliyorum ya aynı gün ya da cuma sezaryen olacağım.
başından beri noırmal doğum istedim, isteyen herkesi destekledim ancak benim tosbaam inmedi kanala
başımıza gelen bazı şeyler gerçekten kısmet

herkse günaydın

seplem doğumgünün kutlu olsun nice yıllara :124:
sen ne zamana kadar bekleyeceksin :26:

benim doktorum 41. haftadan sonra bebek riske girer dedi :26::26:

sağol canım.
ben yarın doktora gidicem.. 41+1 olacak. yarın kesinleşecek. bi sorun yoksa cumaya kadar beklemek istiyorum
kısmet artık :))

Kızlarr, benim de bugün dr. randevum vardı. Doktorum, nst'ye bağladı ve sonra da vajinal açıklığa baktı. 1cm açıklık varmıs, sancılarım var ama düzenli değiller. Perşembe kontrole gelmek kaydıyla, pazar gününe kadar beklerim dedi. Bence pazar gününe kadar doğum sancılarım gelmezse de erken sezaryen için. Bebek iyi olduğu sürece kabul etmeyi düsünmüyorum. Biir dahaki haftaya da sarksın sezaryen olma durumum. Dün gece sabaha karşı sancılarım arttı, Şu an sancıdan kıvranıyorum ama düzenli değiller.Sancı, adet sancısından daha güçlü, bazen uzun bazen kısa sürüyor. Bazen 10dk arayla iki kere geliyor, bazen yarım saat bir şey yok. sonra yine baslıyor düzen yok. Bir de bebek kanalda değil ne olcak merakla bekliyorum. Allah herkesi bi avazda kurtarsın inşallah.

hyrlısı olsunn kolay dogumlar diliyorum sağlıkla kavusursun ınşallah bebegıne :) sat ne zamndı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…