2011 Aralık Anneleri

yok yaa kafa çapıyla alakalı olsa dr söylerdi bize diye tahmin ediyorum..ama bu ihtimal benm aklıma gelmemişti olabilirmiki acaba kafadan dolayımı kanala giremiyorlar
off çok stresliyim bu konuda çatımda çok ii değilmiş ama doktor bana artık yavaş yavaş gelir bebeğin dedi ama kanala girmemiş dedi aynı zmandada bişey anlamadım ben bu işten

bugünde doğurmadım:))))))))30::2::2::2::2::2::2:

bende bugünde doğurmadımmmm

stres yapma canım , hayırlısıyla sağlıkla gelsinler de Allah ne şekilde nasip ettiyse o olacak sonuçta
boşuna üzmeyelim kendimizi

cnm walla merrk ettik ins aliriz bebislerimizi kucagimizaa cok sessizlestii burasi yaa sanirm sona ben kalicam sizzz buyuksnzz bizden ins ilk once siz alinda meleklerinizi kucaginizaa pesinize geliriz biiz

cnm walla merrk ettik ins aliriz bebislerimizi kucagimizaa cok sessizlestii burasi yaa sanirm sona ben kalicam sizzz buyuksnzz bizden ins ilk once siz alinda meleklerinizi kucaginizaa pesinize geliriz biiz

inş cnm ama büyük olmakla alakalı olsa doğummm keşke ama bebişlerin keyfiyle alakalı bi durum hakkımızda hayırlısı artık içerde kalacak değiller elbet gelecekler

bendende az kan geliy ama assadan kntrol ettiya doktor ondan diye dusunuyorum sancilarim var bakalim carsamba gecesin,i beklicekmi

inş cnm ama büyük olmakla alakalı olsa doğummm keşke ama bebişlerin keyfiyle alakalı bi durum hakkımızda hayırlısı artık içerde kalacak değiller elbet gelecekler

benimki sabirsiz cikti illa cikmak istiyo ne varsa ekmek elden su golden 1 hafta daha sikmadi disini

Kızlar öncelikle doğum yapan anneleri tebrik ederim allah analı babalı büyütsün.Darısı başımıza....ben sizlere birşey danışmak istiyorum.Normal doğum yapmak istiyorum boyum 1,56 kilom malesef 79 oldu kendimi pek hantal hissetmiyorum ama bu şartlar normal doğuma engel olurmu sizce?

hyr cnm kiloyla alakali bisi deilki normal dogum catiyla ilgili ama tabi alirsan 40 kilo zorlanirsin hic korkma herseyin normali iyi doktor iyi bilir zaten

yok cnmmm 30 kilo alip normal dogm yapanlar vaar kac kiloyla basladiin bendee 9 kg aldim ama kilolu hamile kaldiim 171 boyum ama 90 oldmmm bebisler saglkli olsundaaaaaaaaaaaa

yaaa arkadaslar benm ikinci dogumum olcak amaa su nasil gelir bi bilgim yok yani nasil olurr oglumda ssanciyla ggittim hastaneyeee suuan bi akinti geliyooo biliyorm suu degildiir ama nee :26:

sut gibi ama akinti gibi kivamli deil vedeee baya geliyoor

tecrübem yokki sana bişey söyleyebilsem keşke cnmm ya

hyr cnm kiloyla alakali bisi deilki normal dogum catiyla ilgili ama tabi alirsan 40 kilo zorlanirsin hic korkma herseyin normali iyi doktor iyi bilir zaten

evet cnm sağlıkocağındaki hemşirelerde kiloyla alakası yok çatıyla var diyor.ben 20 kilo aldım işte doktor fazla diyip duruyo ama açımmmmm:2:

Spinal yada pedural sezeryan olan arkadaslar nasildi cuma gunu sezeryan olacagim cooooook tirsiyorum ya kendimi kontrol edrmesem diye korkuyorum heyecan cok fazla biraz bilgilerinize ihtiyacim varr

tecrübem yokki sana bişey söyleyebilsem keşke cnmm ya

cnm dogum olmadigini biliyormmm ama doktor alttan akitiyla teste baktiginda bi tahlilde bakteri oldugunu soledii o yzden merak ettim akintiyii nie boyle diye dogumda antibiyotk verckler inss bebisim bise kapmaz

cnm dogum olmadigini biliyormmm ama doktor alttan akitiyla teste baktiginda bi tahlilde bakteri oldugunu soledii o yzden merak ettim akintiyii nie boyle diye dogumda antibiyotk verckler inss bebisim bise kapmaz

yok yok bendede beyaz renkte bazen sütkesiği kıvamına dönük akıntılar var 1 haftadır netten arastırdım kötü bişey yok dio bilmiyorum artık zaten mantar filan olsada bebeğe bulaşmıyormuş

merhaba arkadaşlar bugün doktor kontürolüm vardı bebeğimin suyu azalmış dedi doktor yatış verdi 1 cm açık var dedi rahimden ilaç verdi bayağı bi sancı yaptı yarın da suni sancı verip doğumu başlatıcak inş. çok dua edin lütfen normal ve kolay olsun doğumum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…